Gość: PatiFan IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 19:00 Widzieliscie juz gdzies zdjecia z tej imprezy?? Saldat nie robil ze nie wstawil na strone ani nikt inny tez bardziej profesjonalny?? a jak sie Wam podobalo tak w ogole?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 19:05 a od kiedy fotki saldata byly profesionalne kazdy kto pracowal troche w photoshopie to samo zrobi na Shutterstock mozna kupic fotki profesionalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PatiFan Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 19:10 Boszzz.... przeciez nie zapytalem po ty by rozpoczynac dyskusje na temat profesjonalnosci i umiejetnosci Saldata. jestem po prostu ciekawy czy sa gdzies zdjecia z imprezy wczorajszej. a akurat o nim wspomnialem bo tu czasem swoje linki zostawial i z reszta jak dla mnie te foty sa na wysokim poziomie i mi sie podobaja. lubie poogladac czasem cos z mojego miasta w ladnym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: live Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.09, 20:43 Saldat robi zajebiste zdjecia , impreza była ok tylko pogody brakowało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 22:29 Dobry aparat i obrobka = zajebiste zdjecia heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.centertel.pl 31.05.09, 23:18 > Dobry aparat i obrobka = zajebiste zdjecia heheh Tak, a dobre garnki i ładnie ustrojone talerze = zajebiście smaczne danie. Następny znawca. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.centertel.pl 31.05.09, 23:11 To może kup zdjęcia Markowskiej z koncertu w Świeciu na Shutterstocku. :p Powiedział co wiedział. Jeśli do zrobienia dobrych zdjęć wystarczy znajomość Photoshopa, to każdy kogo stać na książkę o tym programie za 79,90 zł mógłby takie robić. Czyli wg ciebie żadnego innego fotografa w Świeciu nie stać na taką książkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . zdjęcia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.05.09, 22:50 www.saldat.pl/upload/ds09/ Turniej Miast, Koncert Markowskiej, Mania Poznawania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 23:44 Fotki roboine telem kom? masakryczna jakosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Było super!!! Re: zdjęcia IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.09, 23:51 Fotki są super i z przyjemnością je obejrzałam!Dzięki SALDAT.A tym co się nie podoba proponuje wogóle nie oglada zamiast krytykować i obrażać.Anonimowo to każdy tchórz jest odważny.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: zdjęcia IP: *.chelmno.mm.pl 01.06.09, 00:16 I na tym zakończmy dyskusje,bo właśnie pokazałeś swój poziom intelektualny.I od razu widać,ze nie masz nic ciekawego do powiedzenia,tylko leczysz na forum chore kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zdjęcia IP: *.centertel.pl 01.06.09, 00:54 Obejrzałem od dechy do dechy i muszę przyznać, że znowu świetna robota! Gratulacje Marcinie. Ogląda się te zdjęcia z prawdziwą przyjemnością. Czytając niektóre powyższe komentarze jest pewne, że pisze je jakiś zakompleksiony dupek i pseudo-fotograf, bo kto inny mógłby tak tryskać jadem na tak świetnie wykonany fotoreportaż? Zawsze myślałem, że do tej roboty trzeba mieć w głowie coś więcej niż tylko miejsce na mózg, ale widać myliłem się. I pewnie ta wielka czarna dziura w głowie, powoduje, że ten nieudacznik nic innego oprócz bezpodstawnego krytykowania zrobić nie umie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeovil Re: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 01:43 Co za debil zaczął dyskusję i na cholerę pisać tak bezsensowne posty ! Porażka totalna ! To forum jest chore ! Niech się ten ktoś przedstawi, co tak tryska tym jadem. Sposób Marcina na dobre zdjęcia - brak majtek pod spodniami :-) o to sposób ludzie ! :-) zero photoshopa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koncert Markowskiej i Turniej Miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:40 Fotki super.Impreza też:) Odpowiedz Link Zgłoś