Gość: Świeciak IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 20:42 Wie ktoś może czy bedzie w świeciu jakaś impreza w stylu rozpoczęcie lata? olbo ogolnie jakaś impreza... slyszałem że beda orkiestry ale czy coś oprucz tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Imprezy w świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:50 To TY nie wiesz?Właśnie trwają Dni Świecia.Pełno ciekawych imprez.Codziennie coś?Szkoda że same kiszkowate te imprezy.Wstyd mi za włodarzy naszego miasta,za takie nędzne Dni Świecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamo Re: Imprezy w świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 00:16 gdzie? kiedy dni Świecia? jakie imprezy? coś się w ogóle dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Imprezy w świeciu IP: *.lan.gosk.pl 04.06.09, 12:13 Dni Świecia to masa mało ciekawych kameralnych imprezek. Dobrze, że są i chwąła ludziom, którzy biorą się za ich organizacje, ale brakuje czegoś... z przytupem, na miarę urodzin miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezo Re: Imprezy w świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:15 a może ktoś zna jakiś program obchodów plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Imprezy w świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 16:12 > a może ktoś zna jakiś program obchodów plis Oj, widzę, że ktoś jest tu bardzo zorientowany w życiu naszego miasta. Owszem, zapewne wielu z nas zna ten program, tym bardziej dlatego, że imprezy odbywały się w miniony weekend. :D Odpowiedz Link Zgłoś