Dodaj do ulubionych

"kim chcesz być"Akademia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 18:49
W piątek 19.06.09 o godzinie 18.00 w Akademii odbędzie sie premiera
filmu "kim chcesz być" z udziałem mieszkańców Świecia.
warto zobaczyc dokonania kreatywnej młodzieży.
wszystkich serdecznie zapraszamy!
wstęp wolny.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 20:38
      pokaz filmu "Czym dla Ciebie jest niepodległość" był bardzo ciekawy

Mam nadzieje, że będzie tak i tym razem.
    • Gość: myszka Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:01
      wstęp wolny?
      to my przyjdziemy całą klasą po zakończeniu roku szkolnego;)
      zobaczymy co nasi koledzy stworzyli.
      i kulturalnie na koniec szkoly bedzie.
    • Gość: yyyhh Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:54
      a gdzie jest ta akademia, bo nie widzę na zaproszeniu adresu
      • Gość: szym - ma Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:07
        rzeczywiście.
        ul Wyszyńskiego 15.(między pocztą a apteką):)
        zapraszamy.
        • Gość: Sąsiad Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.lan.gosk.pl 17.06.09, 10:47
          Pozdrapujcie wreszcie te bzdurne i dawno nieaktualne naklejki, które wlepialiście w miejscach niedozwolonych. A film puście w kablówce, to więcej ludzi będzie mogło obejrzeć.
          • Gość: norek Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.06.09, 18:56
            No, z naklejkami to racja. Jak się robi jakieś akcje, to wypada posprzątać.
          • Gość: szewc Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:50

premiera w kablówce?
            żart chyba...
          • Gość: sąsiad sąsiada Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:42
            Kablówka? Prywaciarze niech utrzymują się z własnej pracy, a nie z aktywnych
            młodych twórców. Niech każdy robi na siebie.
            • Gość: Sąsiad Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.lan.gosk.pl 18.06.09, 10:34
              No masz racje, ale chyba autorowi tego watku chodziło o to, by jak najwięcej osób zobaczyło pracę tych dzieciaków z akademii, a dzięki tv tak by się właśnie stało. Ja na przykład nigdzie specjalnie pójdę, a kablówkę oglądam systematycznie.
              • Gość: sasiadka Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:17
                pewnie film zrobiony przez nich zginalby w tym strasznie atrakcyjnym kanale;) ja
                wole ruszyć dupe i zobaczyc cos lepszego niz ogladac w kolko to samo:P Tobie tez
                radze.
                • Gość: łol Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.09, 10:04
                  Tak, tak Sąsiadko. Rusz dupkę, a nie ciągle siedzisz przed telewizorem. Tylko łoś oglada w kólko to samo.
          • Gość: Życzliwy Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:44
            Piłsudski- bzdurny? Sąsiad.... czyj?
    • Gość: pstrykacz Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:59
      Podobno maja rowniez pokazac jakies fotki.
    • Gość: gość Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:36
      świetny film!

do tego wystawa zdjęć - jestem zachwycony i ujęty talentem młodzieży ze świecia.
      za moich czasów niewiele osób miało chęci i możliwości do realizacji takich
      przedsięwzięć.

chylę czoła młodym twórcom.
      • Gość: Ja Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 22:08
        Zgadzam się z moim przedmówcą. Film super. Wystawa jeszcze lepsza.
        • Gość: ?? Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 22:10
          Kto jest autorem zdjec? Tez mlodziez?
          • Gość: pstrykacz Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 02:08
            Ano mlodziez, mlodziez. Otworkowe fotki. W ferie byly jakies warsztaty z takiej
            fotografii i na nich powstawaly.
            • Gość: foczka Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:33
              kiedy jeszcze będzie mozna obejrzec ten film?
              żałuję, ze nie poszłam jednak.
              • Gość: gość Re: "kim chcesz być"Akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:38
                z tego co slyszalem to maja byc pokazy w szkolach w przyszlym roku szkolnym a
                czy pokazy dla zwyklych mieszkancow beda to nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka