Gość: masa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:25 dzieje sie coś w sfinie? czy zamkneli to?chciałem w sobote tam jechać,ale nie wiem czy jest po co xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:44 ano zamkneli, a 17 lipca otwarcie nocnego klubu, wiec jezeli interesuje cie dyskoteka to nie ma czego tam szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: sfinks IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.06.09, 22:52 Jest jakis opis dokladniejszy tego nocnego klubu?Co bedzie sie tam działo niby a naszej nudnej mieścinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: sfinks IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.06.09, 06:12 PO co takie cos u nas heh:/To bedzie kolejna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedziol Re: sfinks IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 09:38 to bedzie raj dla facetow ;p gołe kobitki ..bedzie mozna korzystac zich uslug ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carincton Re: sfinks IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.06.09, 10:11 Żałosne są już te reklamy tego nocnego klubu raz dwa można coś na siłę wypisywać ale już lepiej skończcie .To za małe miasto na takie coś nikt tam nie będzie chodził bo reszta go wytknie palcami jedynie wieś śpiewa wieś tańczy ale żniwa tylko raz do roku więc wypadów zbyt wiele nie będzie .A na te zdjęcia z netu trochę poprzerabiane jedynie dziecko się złapie lub jakichś desperat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmmm Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:48 ja mysle ze znajdzie sie wielu amatorow tanca go-go, zwlaszcza tych podpitych, niemajacych nic do robory wieczorem, a perspektywa slinienia sie z piwem w lapie i kumplami na kanapie do rozebranej laski tanczacej na stole moze sie okazac kuszaca... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sfinks IP: 83.238.144.* 27.06.09, 20:11 Coś ta ich www nie dziala masakra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona Re: sfinks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.09, 14:16 Ja jako zona nie bede puszczala męża na tego typu imprezy i myśle, ze jest to zbyt mała miejscowość aby żonaty Świeciak zrobił sobie taki wypad do takiego klubu. ?nie zarobi ten klub na swoje utrzymanie a co dopiero na prąd i opłacenie tych panienek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sfinks IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 14:32 Zarobi zarobi jak beda fajne laski to bedzie sie roilo od facetow chyba normalne choc lokalizacja troche z D*** nawet pozadnego parkingu nie ma i zadupie w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re: sfinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:39 Roić to się może, ale od desperatów szukających pocieszenia. Rzuci kasą to i laska się uśmiechnie. Mojego chłopaka nie puściłabym również na tego typu imprezę, zresztą...mój nie poszedłby beze mnie, więc nie mam się co martwić:) Pozdrawiam wszystkich facetów, którym się oko nacieszy...za KASĘ:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADam Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 16:59 Lepiej zapłacić i wiedzieć za co płacimy. A płacimy za to czego nie dostaniemy od dziewczyn i żon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: sfinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:25 Gdybyście bardziej o nas dbali to na pewno nie zabrakłoby Wam niczego w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:08 Interesujący tok myślowy... czyli laska która na co dzień stroni od sexu analnego, zaczyna go lubić gdy się o nią bardziej dba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: sfinks IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.09, 00:32 He he lepiej zaplacić i wiadomo o co chodzi a tak to placisz kupujesz wozisz ja a ona jeszcze ma fochy heh (zona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlo Re: sfinks IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.06.09, 05:11 czyli jesteś gayem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: sfinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 07:43 Nie! Kobiety, które nie uznają pewnych typów seksu nie czują się wystarczająco przez Was traktowane w sferze partnerskiej (np. seks oralny czy też analny). Jedynie Wasza bliskość i poczucie stabilności przez kobietę pozwoli Waszej partnerce otworzyć się na nowe horyzonty. Ale Wy faceci tego nie rozumiecie, bo dla Was wszystko jest takie proste. Podniecić się i spuścić - cała Wasza maksyma życiowa. Proponuję zając się bardziej swoją partnerką, a nie pokazywać Jej jeszcze bardziej jaka to jest fatalna w łóżku i dlatego "PÓJDĘ DO SFINA, BO TAM MNIE BARDZIEJ ZADOWOLĄ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: sfinks IP: *.tvk.torun.pl 01.07.09, 18:38 Słyszałem, że jednak nie wyrobią się z otwarciem tego nowego klubu na 17 i planują otwarcie dopiero na początek sierpnia. I niby wpuszczac maja tylko od 21 lat. masakra. kto wogole wpada na takie pomysly??? Wie ktos wogole jak to ma sie nazywać? Jestem ciekawy czy przyjmie sie w naszym miescie taki klub...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sfinks IP: *.ip.netia.com.pl 01.07.09, 19:20 > I niby wpuszczac maja tylko od 21 lat. masakra. Co "masakra"? Ze od 21 lat? Czyli masz 18 lat i już byś chciał do burdelu biegać? > kto wogole wpada na takie pomysly??? Co za głupie pytanie. Oczywiście ci, którzy chcą zarabiać na czymś innym niż handel marchewką, budowanie domów, czy jeżdzenie taksówką. Pierwszy raz spotkałeś się z istnieniem klubu nocnego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: sfinks IP: *.centertel.pl 01.07.09, 22:55 Usiądziecie po tzw.robocie w fotelu z piwskiem w łapie a wasze kobiety zapiepszają w pracy i w domu!! Potem się nie dziwujcie że się wypieramy bólem głowy!! P.S. Myjcie się częściej a może zasłużycie na fajny oral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopczyk Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:27 Dziewczynki, co się tak pieklicie w tym wątku?? czyżbyście już czuły oddech dziewcząt z clubu go-go na plecach? i dla czego się tłumaczycie...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: sfinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:45 mój facet ma codziennie "go-go" i na pewno tam nie zawita:D a wy desperaci ze związków przepełnionych nudą zapraszam do miejsca, w którym na chwilę poczujecie się jak mężczyźni hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: sfinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:51 Dlaczego tylko w filmach dziewczyny są takie napalaone na oral i anal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: sfinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:53 w filmach i niedlugo w Angels Clubie ;) hehe, ach bedzie sie tam dzialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: sfinks IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.07.09, 16:31 bo w filmach udają za dużą dużą kase ze jest zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś