Dodaj do ulubionych

Oddam żone!!!

IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 19:50
Oddam żone w dobre ręce.Mam nową pania,a nie ma co zrobić ze
starą.;d Szukam chetnych.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.07.09, 19:51
      wystaw na Allegro-tam zagląda dużo ludzi
      • Gość: Były mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 19:54
        Dzięki spróbuje.Oddam za darmo,to może się uda.:)
        • Gość: może nowy mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:07
          Jakie ma wymiary i jaki przebieg?
          • Gość: Prawie były mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 20:13
            Blisko czterdziestki.Niska,wymiary średnie,ale do chudych się nie
            zaliczy.
            • Gość: rzeźnik Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 16:32
              skoro do chudych się nie zalicz to oddaj do rzeźni, nada sie na
              parówki
        • Gość: niedoszla Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 10.07.09, 20:09
          ponoc na ebay juz ciebie wystawila na sprzedarz ze wzgledu na twoj
          marny charakter i grubianskie traktowanie kobiet.i chce tylko
          symbolicznej zlotowki,bo wiecej wart nie jestes.soba,sa widzisz,
          przyniosles ogromny wstyd swoim rodzicom,nie takim ciebie widzieli.
          • Gość: może nowy mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:18
            Jakieś namiary,gdzie można obejrzeć.
          • Gość: Do niedoszla Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 20:18
            Już wiesz dlaczego jesteś nie doszła.;d To źle,że chcę jej kogoś
            znaleźć?Łatwiej jej będzie znieść rozstanie.:)
            • Gość: żonaty Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:23
              A była bita :)
              • Gość: niedługo były.. Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 21:33
                Nie była bita,nie było takiej potrzeby.;)
                • Gość: ON Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.07.09, 22:03
                  Jestem wdowcem po40tce bardzo chętnie zapoznam się z Tą Panią
                  jeżeli tylko nie nadużywa alkoholu.Jeżeli można proszę o namiary za co z góry
                  dziękuję.
    • Gość: wyrocznia Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:38
      autorze topiku, jak będziesz zdychał na raka (piszę zdychał a nie
      umierał, bo zwierzęta zdychają), to nikt ci (celowo z małej litery,
      bo wobec pytań rzeczwonikowych zaliczasz się do pytania "co?" a
      nie "kto?") szklanki wody nawet nie poda. Ja już to widzę, ty
      zobaczysz wkrótce po tym, jak to przeczytasz.

Była bita, poniżana, gwałcona, bo autor nawet za to nie potrafił się
      wziąć.
      • Gość: Prawie były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 14:34
        Ale ja bardzo dobrze traktowałem swoja żonę i byłem dobrym mężem
        przez wiele lat,tylko nasze drogi się rozeszły,coś po drodze
        zgubiliśmy,nie zadbaliśmy o miłość i już nic nie da sie uratować.Za
        późno!!!Teraz musimy poszukać szczęścia osobno i na pewno nam się
        uda.:)Sądzę,że lepiej tak niż się męczyć do końca życia razem,a
        raczej obok siebie.A skąd w Tobie Wyrocznio tyle jadu?Czyżbyś była
        porzucona żoną? Dlatego ja chcę o ile to możliwe mojej byłej tego
        zaoszczedzić.Nie chcę,żeby stała sie zgorzkniałą kobietą tak jak
        pewnie Ty.Pozdrawiam i szcześcia życze nam wszystkim.
        • Gość: Anna; Re: Oddam żone!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.09, 14:55
          Przykro jest czytać ,oddam żonę itd ,piszesz dla zwały czy jesteś cholernie
          chorym człowiekiem ,bo oddaje sie kota psa idt w dobre ręce a ty piszesz o
          człowieku jak o zwierzaku to wszystko jest chore całe wasze komentarze ,widac
          nie boicie się Pana Boga wstydzcie się o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: faceet Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:01
            widzisz Aniu, niewielu jest mężczyzn, którzy potrafią okazać
            odrobinę człowieczeństwa i dlatego też nie mają żadnych oporów, by o
            innych też pisać jak o zwierzętach. Sami nimi są. A ocenia się swoją
            miarą przecież. Jaka miara, taki człowiek. Autor jest podczłowiekiem.
            • Gość: były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 15:08
              Lepiej będzie jak powiem żonie:Nie kocham Cię już Cię nie
              chcę,spadaj z mojego życia.Może źle się wyraziłem pisząć,"oddam
              żone",ale chcę sobie ułożyć życie,a przy tym jak najmniej ją
              skrzywdzić. I tak wiem,że to ją zaboli,ale chcę,żeby jak
              najmniej.Tak trudno to zrozumiec??? Kiedyś ją kochałem i nadal
              szanuję,jest matką mojego dziecka.
              • Gość: Anna Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:31
                Mam nadzieję,że to żart,a jeśli nie to pozwól swojej prawie byłej żonie samej zadecydować o -bagatela-swoim życiu.Zawsze uszczęśliwiałeś ją na siłę? Ja rozumiem,że można się rozstać-tak bywa-ale to co ty[!]robisz nie ma nic wspólnego z kulturalnym rozstaniem. A może ktoś ciebie[!]odda w dobre ręce,jak psa albo kota-nie obrażając tych biednych stworzeń. Ja bym cię nie chciała-nie kupuje się kota w worku. PISOWNIA BYŁA ZAMIERZONA.
                • Gość: Anna Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:38
                  Post nieco wyżej napisała inna Anna[nie zauważyłam tego samego imienia].Cieszę
                  się,że mamy podobne zdanie.Anna 2.
              • Gość: 23 Re: Oddam żone!!! IP: *.centertel.pl 11.07.09, 20:18
                autorze postu....jesteś żałosny, żal mi ciebie, jak chcesz rozstać
                się z żoną to zrób to w domu, a nie wystawiaj tego do publicznej
                wiadomości. życzę ci aby ktoś cie kiedys tak samo potraktował jak ty
                swoją żone
                • Gość: Były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 21:49
                  Ok.Byłem zdenerwowany gdy zakładałem ten wątek i gwoli
                  wytłumaczenia.Żonie wielokrotnie mówiłem,że chce odejść,ale ona
                  straszy,że ograniczy kontakty z dzieckiem jak to zrobię.Nie wiem jak
                  już z nią rozmawiać,żeby dotarło,że tak dalej nie można.Ja odejdę i
                  tak,bo chce być z kobietą,którą kochami z która chcę żyć.Z żoną nie
                  wyobrażam sobie przyszłości,starości,wspólnej codzienności.Coś
                  wygasło,coś sie zmieniło i nie ma czego ratować!!!Coś
                  zaprzepaściliśmy i teraz jest między nami przestrzeń nie do
                  pokonania. Chcę wszystko poukładać,chce być jak najlepszym ojcem dla
                  mojego dziecka,chcę też być pomocny matce mojego dziecka,jak takiej
                  pomocy będzie potrzebowała.Moja przyszła partnerka to rozumie,tylko
                  problem tkwi w żonie.Ja wiem,że ją zraniłem,ale stało sie i nie chce
                  do końca życia niszczyć sobie i jej życia.Tylko to do niej nie
                  dociera i stąd ten mój głupowaty post.Pozdrawiam wszystkich
                  zbulwersowanych.
                  • Gość: Kasia Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:13
                    Głupkowaty post... Hehehe, jak tak patrzę na twoje niezdecydowane
                    wpisy stwierdzam, że każdy następny związek też rozpier.dolisz. I to
                    z prostej przyczyny. Tobie się pieprzy stan zakochania z miłością.
                    Miłość to nie chemia, iskierka i chęć nieustannego bycia ze swoją
                    drugą połówką, bo to oznaka wyłącznie chemii czyli stanu zakochania.
                    Miłość to wspólne cele, które stawiamy sobie po opadnięciu emocji
                    czyli wtedy, gdy chemia w mózgu się stabilizuje.
                    ALE o czym ja i do KOGO piszę. Trzeba trochę anatomii znać i wpływu
                    hormonów na pracę mózgu... Ty ma do tego za daleko.

dla zainteresowanych polecam www.atvn.pl wejść w archiwum i wyszukać
                    serię naukowych artykułów pt. "Chemia miłości"
                    • Gość: gosc Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.09, 23:31
                      > dla zainteresowanych polecam www.atvn.pl wejść w archiwum i
                      > wyszukać serię naukowych artykułów pt. "Chemia miłości"

A ty zawsze wierzysz w każde brednie, które przeczytasz, że uważasz
                      je później jako jedyną i niepodważalną prawdę? Historia już
                      niejednokrotnie pokazywała, że ludzie są omylni (szczególnie
                      naukowcy), i to co dzisiaj napiszą, tego za rok mogą się wyprzeć
                      albo ktoś inny przedstawi "prawdziwszą prawdę". ;) 90% ludzie
                      pieprzy co im ślina na jęzor przyniesie, a w szczególności kiedy
                      czują z tego pieniądze, i dodatkowo są mitomanami z "dr" czy "doc"
                      przed nazwiskiem. Proponuję trochę więcej dystansu do opowieści
                      innych, zamiast je w tak bezkrytyczny sposób powielać, z
                      przekonaniem że właśnie tak a nie inaczej jest. Mózg ludzki jest
                      najmniej poznanym organem, a chemia w nim działająca tym bardziej.
                      Dlatego większość dzisiejszych opracowań na ten temat jest zwykłymi
                      teoriami, którymi pozostaną do czasu, kiedy nie powstaną możliwości
                      pozwalające ich dowieść w niepodważalny sposób.
                      • Gość: bzdura Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 11:20
                        Ty jestes jakiś ograniczony. Procesy chemiczne zachodzące w mózgu są
                        doskonale znane. Zanim podważysz opinie profesorów z całego świata
                        to POMYŚL, o ile tój mózg ma opanowane procesy z tym związane.

Poza tym po twojej wypowiedzi jasno widać, że artykułu nie znasz. O
                        jakich błędach w wyborze piszesz?

Żal ci dupsko ściska, bo za daleko ci do samodzielnego wnioskowania
                        po odczycie czy tez po oglądnięciu powyższego programu.
                  • Gość: Krzychu Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.09, 06:55
                    Nawet czytając o tak wczesnej porze treść tego wątku i odpowiedzi
                    nie rozbudza mnie . Moim zdaniem złą droge obrałeś na obwieszczenie
                    swojego postanowienia. Lepiej sprawę załatw w cztery oczy a nie
                    epatujesz wszystkich swoimi żalami.Co do odpowiedzi to proponuje nie
                    oceniać tak bardzo krytycznie tego co pisze .Pogubił się chyba i nie
                    wie co zrobić. Zgorszonym polecam zajrzeć do własnego brudnego wyra
                    i najpierw się nad nim zastanowić.
              • Gość: KatJa Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:08
                Jakbyś ją szanował to nigdy nie napisałbyś o niej jak o
                RZECZY "oddam". Kur.wa co ty jesteś? Totalny de.bil? Tak o sobie
                myślisz? "Jestem idiotą"? Czy co? Nie jesteś wart swojego dziecka, o
                twojej (na jej szczęście prawie byłej) żonie nie mówiąc.
                W życiu bym o nikim tak nie napisała.
                • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 11.07.09, 23:51
                  facet po 40tce i zachcialo mu sie nowych majtek prac.samolobne
                  nastawienie do sexu.i po jakims czasie ponownie bedzie chcial sie
                  pozbyc,tylko juz wtedy bedzie nie rozglaszal tego.nawet bedzie
                  pragnal powrotu do tej pierwszej,ktora teraz chce sprzedac.lepiej by
                  bylo,by sie dal wykastrowac,przyniesie to chociaz korzysc jego
                  duszy i Bog mu obecna rozsterke jego osobowosci przebaczy.a sam mowi,
                  ze ja kochal.i nic nie mowi,by go zdradzala,wiec przed oczami Stworcy
                  nie ma zadnego powodu,aby sie rozstawac.niech czeka na naturalna
                  smierc i potem bedzie mial prawo szukac w majtkach,tylko lepiej i w
                  tym wypadku bedzie,jak sam pozostanie.no,co najwyzej,niech sobie dla
                  towarzystwa sprawi kotka albo psa albo papuge.obudz sie czlowieku.
                  • Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 00:36
                    Jestem przekonany,że rzucają się na mnie same zdradzane albo
                    porzucone żonki.A może mohery?:)Czy tak trudno zrozumieć,że czasami
                    ludzie do siebie nie pasują? Na początku było ok,ale potem,po ślubie
                    zaczęło zgrzytać i tak zostało.Nie ma miłości,ba nawet chyba nie ma
                    przyjaźni,serdeczności.Mamy sie męczyć do końca życia,bo raz źle
                    wybrałem.Cóż nie będę męczennikiem! Tym bardziej,że teraz wiem,że
                    drugi raz dobrze wybrałem,bo już znam długo moją nową panią.Urywam
                    zarzuty,znaliśmy sie na stopie przyjaźni,nie romansu!!! Z głupiego
                    postu raz się tłumaczyłem,drugi raz nie zamierzam.Ot głupi,może
                    okrutny żart,pisany w złości.Lepiej oczywiście bym robił wg tych
                    zgorzkniałych pań,jakbym zdradzał żonę na boku i w domu udawał
                    przykładnego męża.A za uczciwość w łeb.Chcę żeby moja była żona też
                    ułożyla sobie życie,a nie dusiła się w związku który nie ma
                    przyszłości.A szczerze mówiąc,Wasze opinie nic nowego nie wnoszą do
                    mojego życia,wiem czego chcę i będę do tego dążył,nie zrezygnuję z
                    miłości.Tyle!!!
                    • Gość: były.. Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 00:48
                      A moja nowa pani jest w moim wieku.:)Żadna młodsza ode mnie
                      dupcia,która zawróciła mi w głowie młodym ciałem.Ale Wy i tak nie
                      pojmujecie tego.:P
                      • Gość: heh Re: Oddam żone!!! IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.07.09, 01:24
                        sorry, ale gdybym to ja byla twoja zona, to bym ci jaja uciela, za pisanie
                        takich rzeczy na forum! I ty ja szanujesz???? To jakas kpina!
                        • Gość: ... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 01:43
                          Co Ty mówisz kobieto!!Nie wiesz kim jestem ja ani moja żona i nigdy
                          się nie dowiesz.Ot takie anonimowe wyrzucanie myśli.Kogo to poniża???
                          Lepiej jak będę z tych spraw zwierzał się ludziom kórzy nas znają?
                          Wtedy,to była żona mogłaby mieć do mnie pretensje,że wywlekam
                          prywatne sprawy,ale tu gdzie nikt nie wie kim jestem? O CO????????
                          • Gość: zozo Re: Oddam żone!!! IP: *.netcologne.de 12.07.09, 07:38
                            Uważam że dobrze zrobiłeś wywalając to z siebie tu jesteś
                            anonimowy.Błędem twoim był tylko tytuł wątku.Myślę że mało z nas
                            miało by na tyle odwagi by o tym pisać publicznie a ilu ludzi tyle
                            opini.Jak jedna z osób wyżej napisała niech każdy zajży pod swoją
                            kołdrę i pomyśli jak by postąpił gdyby się znalazł na twoim miejscu.
                            Życzę Ci powodzenia.
                            • Gość: heh Re: Oddam żone!!! IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.07.09, 14:37
                              myslisz ze Twoja zona nie potrafi laczyc faktow ze soba? Forum wcale nie jest takie anonimowe, jak Ci sie wydaje... no chyba, ze masz swoja zone za glupia i malo domyslna... Kobiety wiedza i czuja wiecej niz Ci sie wydaje... moze ona juz dawno znalazla swoje "wyjscie awaryjne" a Ty zwyczajnie nic o tym nie wiesz?
                  • Gość: Natalia Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 13:27
                    Za jakiś czas twoja żona ułoży sobie życie z kimś innym i będzie szczęśliwa..ty
                    zostaniesz sam bo zauroczenie minie i będziesz skomlał jak pies za tą którą
                    chcesz oddać w dobre ręce.Krótko mówiąc skończysz jak ostatnia ofiara losu (tak
                    mnie kusi żeby nazwać ciebie tak ja na to zasługujesz).Twoje dziecko będzie
                    miało ciebie za frajera i gnojka...ale trochę czasu upłynie....a żonie powiedz
                    że w końcu będzie szczęśliwa bez takiego kretyna jak ty.
                    • Gość: były i szczęśliwy! Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.177.* 27.07.09, 13:44
                      Nie znasz mnie,a tak łatwo oceniasz!!!Życie biegnie różnymi
                      drogami,a ja podążyłem za głosem serca i zapewniam cię,że Twoje złe
                      wróżby się nie spełnią.Jestem tego pewien.Kobieta z którą jestem
                      jest moją połówką pomarańczy,na każdym kroku się o tym
                      przekonuje.Ale żonie również życzę szczęścia!Gdybym miał zrobić ten
                      krok drugi raz i odejść od żony,to zrobił bym to.Teraz nie boję się
                      starości,bo wiem,że bedzie przy mnie osoba,z którą i jesień mojego
                      życia bedzie piękna.
          • Gość: niusia257 Re: Oddam żone!!! IP: 62.87.208.* 12.08.09, 14:05
            NO TO JA JĄ SE WEZME. PRZYWIEZ UMYTĄ I UBRANĄ. CZREKAM.
    • Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 16:47
      Mam nadzieję,że Twoja nowa pani przekona się w porę jakim Jesteś niezdecydowanym
      i zimnym draniem,który sam nie wie czego chce
      który użala się nad sobą i nie potrafi dokonać wyboru.
      • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 12.07.09, 17:31
        jest samolobna osoba i kolejna na dluzsza mete niech sie grubo
        zastanowi,nad polaczeniem sie do konca zycia z nim.ciekawe,jakiego
        wyznania jest ten zarozumialy "byly"? moze cos dla pouczenia napisze
        na ten temat z punktu widzenia jego wiary.moze jego bog jest tym
        prawdziwym i on pragnie mu byc poslusznym w zyciu codziennym.a co do
        anonimowosci,to byly,nie badz taki pewny.pod kamieniami chyba sie nie
        chowales.ja ci zycze szczescia,ale w ustepliwosci i przebaczaniu
        bliznim.w tym okaze sie twoja meskosc i sila.inaczej bedziesz 6
        literami i sam w koncu do tego dojdziesz.sam sie znienawidzisz.a zal.
        • Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 17:48
          Były już jest sam,między ludzmi a sam:(:(:(
          • Gość: gosc Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.09, 17:52
            Przestańcie już nudzić. Zarzucacie mu, że się nad sobą rozczula, a
            jednocześnie sami mędzicie nad tym faktem jak stare dewoty.
            • Gość: były... Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 18:57
              Do heh:Moja żona na pewno nie skojarzy,że tu pisałem o naszym
              małżeństwie z prostej przyczyny,internet to dla niej czarna magia,a
              nikt ze znających nas ludzi,jej o tym nie powie,bo nikt nie jest aż
              tak zorientowany w naszej sytuacji,żeby pokojarzyć fakty,bo nikomu
              się nie zwierzałem.No i moja żona nie musi czuć i się domyślać,ja
              postawiłem sprawe jasno,odchodzę i tego nic nie zmieni,tylko chcę
              jakoś pokojowo rozwiązać sprawę naszego małżeństwa.
              Do :(:(:( :ja jestem zdecydowany,rozwodzę się i resztę życia spędzę
              z tą,którą kocham,więc wybór
              dokonany:P
              • Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 19:54
                Ciekawa jestem ,czy Twoja pani cię zechce-po tak długich namysłach.
                • Gość: Krzychu Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 10:22

No bratku jak Ty z Chełmna jestes to wszystko wyjaśnia.Moze do
                  psychologa pójdziesz to poukłada Ci w głowie co i jak powinienes
                  zrobic.Swoja droga to zenada tak o zonie mówić że jest ciemna i na
                  niczym sie nie zna.Świadczy to tylko o Tobie ze niczego jej nie
                  nauczyłeś.Pewnie i Wasz związek sie rozpada bo nic ciekawego w niej
                  nie wyzwoliłes?Szkoda takiej kobiety bo z pewnościa może byc
                  szczęśliwa z kimś kto bedzie wiedział jak ja w życiu
                  pokierować.Przychylam sie do piszacych że nie rokuje dobrze Twoi
                  przyszłym związkom .Nikogo niczego nie nauczysz i bedziesz czakal na
                  trzeęsienie ziemi żeby było miło. :-)
              • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 01:42
                jest jeszcze jedna sprawa.otoz Bog was polaczyl i ty sie temu teraz
                przeciwstawiasz.tylko rozpusta jest jedynym powodem do rozwodu i to
                przez Boga akceptowanym[zob.co na ten temat mowi Biblia].druga sprawa
                to ta,ze ani maz o zonie ani zona o mezu zle mowic nie powinien.ty
                mowisz,ze jest ciemna.wiec wiesz co? to tylko zle o tobie swiadczy,ze
                kiedy sie z nia zeniles,to byles glupi slepy taka sobie wybierajac i
                chyba nic sie nie zmieniles,nadal takim jestes.wstydz sie i modl o
                madrosc,ktora od Boga pochodzi,to ci pomoze,inaczej zginiesz.warto?
                • Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.244.* 14.07.09, 02:03
                  Po pierwsze nie napisałem,że jest ciemna,tylko,że internet to dla
                  niej czarna magia,a to duża różnica i jedno nie ma z drugim nic
                  wspólnego.To Ty Kaziku jesteś ciemny,skoro nie potrafisz zrozumieć
                  prostego tekstu.:P
                  Po drugie jestem ateistą i gadki o bogu sie mnie nie tyczą moherowy
                  bereciku.:))) Jestem ciekaw co nowego mi zarzucisz,bo Twoja agresja
                  zaczyna sie robić zabawna.;)
                  • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 05:35
                    czarna magia,ciemnota i niewiedza,wszystko to idzie w parze.a do
                    beretow mocherkowych to mi bardzo daleko,co nie ktorzy z tego forum
                    to mnie dobrze znaja i wiedza,ze z mocherami nic wspolnego nie mam.
                    a co do ciebie,to lepiej zawalcz o wzgledy prawowitej kobiety.masz
                    jeszcze czas.przezywaz druga mlodosc,w porownaniu do innych,twa zona
                    pewnie cie nie pociaga i potem moze byc taka sama sytuacja z nastepna
                    tylko moze w odwrotnej roli.postaraj sie,by obecna tez wygladala tak
                    jak te bardziej pociagajace.troche trzeba popracowac,ale cel mozna
                    osiagnac pozytywny.takze w powabie seksualnym.i jego potrzebach.tylko
                    nalezy okazywac wobec siebie bezgraniczna szczerosc i rozmawiac.
                    na calym swiecie wlasnie sex jest w ponad 90% powodem rozwodu.tylko
                    jednak maly % to rozumie i sie do tego przyznaje.ale jest to
                    wylacznie powodem niewiedzy o sobie i partnerze.nie gniewam sie na
                    twe wobec mnie nie mile nastawienie.a agresja ma[jak ja nazywasz],
                    jest wylacznie powodem twego nastawienia do bliznich,i nic tu nie
                    masz na swe usprawiedliwienie,broniac sie ateistoscia i obojetnoscia
                    wobec Boga,takze twego Stworcy.i powiem ci,ze kiedys[i to nie
                    koniecznie po smierci jeszcze],przekonasz sie i odczujesz na samym
                    sobie,ze Bog istnieje.tylko by nie bylo to za pozno.moze tylko z
                    nudow,ale przeczytaj sobie sprawozdanie o potopie z czasow Noego.
                    do niczego cie to nie zobowiaze.po za tym ciesz sie zyciem,ale z
                    rozsadkiem.kazik.
                    • Gość: były Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 14.07.09, 12:51
                      To,że ktoś nie jest zdolny w jednym kierunku,tu w przypadku
                      internetu,nie znaczy,że jest ciemny we wszystkim.Czyżbyś próbował
                      obrażać moją byłą żonę?:P Tak pochopnie oceniasz ludzi?? Wstydź
                      się.:D Żona jest inteligentną kobietą,niestety w wielu sprawach
                      dotyczących naszego życia,mamy zupełnie inne podejście,małżeństwo
                      próbowaliśmy naprawiać przez wiele lat i wszelkie starania nie
                      przyniosło żadnych skutków.Nie wyszło i starczy.Ile lat jeszcze mamy
                      tak sobie na wzajem marnować?Czasami ludzie do siebie nie pasują!!!
                      Tak jest w naszym przypadku. Ale jak sie wszystkowiedzący odniesiesz
                      do tego,że moja żona strasząć ograniczeniem kontaktów z
                      dzieckiem.Takie jej prawo? Może boskie prawo? A co do boga,to do
                      mnie i tak ten fanatyczny bełkot nie przemawia.:P
                      • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 19:46
                        jedno z niemieckich przyslow mowi[a sa przeciez madroscia narodow]:
                        komu nie mozna radzic,temu nie mozna pomoc.pozostan wiec samemu sobie
                        omow tez to wszystko co tu pisales ze swa nowa wybranka,dla jasnej
                        przyszlosci.i przypominam ci,gdzie miales oczy,kiedy swa pierwsza
                        wybierales? to,ze nie idzie ci z nia teraz zyc,spada na twoj wybor.
                        badz rozstropnym w dalszym swym zyciu.i cos mi sie zdaje po ostatnim
                        twym wpisie,ze mam duzo racji.a ty sie wymigujesz.ale to twoje zycie.
    • Gość: do autora Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 11:41
      Po pierwsze tak, masz prawo do szczęścia u boku nowej jeszcze
      ukochanej.
      Po drugie NIE, nie masz prawa pisać o osobie, która była kiedyś
      twoją ukochaną jak o przedmiocie.
      Po trzecie pytam: jakim cudem oczekujesz pozytywów po tym, jak
      napisałeś "oddam żonę w dobre ręce?"
      Próbujesz robić z siebie wielce wielkodusznego faceta, który to
      odkochał się i na nowo zakochał, i tak strasznie cierpiał żyjąc z
      żoną. Piszesz jak to dbasz o przyszłość żony itd. A kim ty jesteś?
      Czymś, co nie potrafiło napisać o żonie dobrze już w pierwszym
      zdaniu.
      Nie oczekuj tu poklasku po tym, jak ja traktujesz. Owszem mamy prawo
      do błędów, do szczęścia, ale nie kosztem innych.
      • Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.216.* 13.07.09, 12:08
        Obstawiam,że jesteś albo starą panną albo zdradzaną/porzuconą
        żoną,bo facet z tobą nie wytrzymał.H.j ci do tego jak sobie ułożę
        życie i czy mi wyjdzie.Z tytułu wątku nie będę się znowu
        tłumaczył.Widać nie czytasz uważnie tego co napisałem,to już twój
        problem.Ja będę szczęśliwy,czy to ci się podoba czy nie!!!Nie da się
        wszystkich zadowolić.Była żona w końcu pogodzi się z zaistanała
        sytuacja i znajdzie i swoje szczęście.I nigdzie nie napisałem,że
        jest ciemna,tylko nie zna się na internecie.Czytanie ze zrozumieniem
        sie kłania.:P Zacznij lepiej naprawiać swoje życie,bo widać coś cię
        bardzo boli. A i nie jestem z chełmna,ale często tam przebywam i
        g.wno cie obchodzi dlaczego.:P
        • Gość: zen Re: Oddam żone!!! IP: *.centertel.pl 13.07.09, 20:11
          czy pracujecie w jednej firmie? (ty i twoja nowa pani)
    • Gość: ja Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 14:24
      Tu też napiszę, żebyście się ludzie ogarnęli, żenada
    • Gość: Replay Re: Oddam żone!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 00:04
      Po co to piszesz? Masz problem to do psychiatry!
    • Gość: ####### Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 07:09
      Czy Ty facet już za siebie nie możesz ... wypisujesz o swoich
      prywatnych sprawach na forum ,,, czy Ty masz równo pod sufitem....
      chesz odejść od żony to zrup to .. Co Ty szukasz rozgrzeszenia na
      forum ... człowieku obudz się... z bajek myślę , że już wyrosłeś....
      • Gość: Były Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.150.* 22.07.09, 15:40
        Zrobiłem to,tydzień temu,wyprowadziłem się od żony.Złożyłem papiery
        rozwodowe.Piszcie co chcecie,ale jestem szczęśliwy!!!:)
        • Gość: też były Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 16:57
          i bardzo dobrze, masz do tego prawo

poza tym dla niej lepiej, że się usunąłeś. Dzięki temu pozbyła się
          cioty, która potrafi napisać "oddam żonę w dobre ręce. Szukam
          chętnych"
          • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 22.07.09, 22:40
            tylko zebys byl juz na zawsze szczesliwy,a nie ponownie do czasu.
            zawsze jednak miej na uwadze,dobro drugiej osoby[w szczegolnosci
            zony],a nie swoje.druga strona tez powinna takowe nastawienie
            kultywowac.
    • Gość: ADam Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:36
      Chciałem cię bronić,ale czytając słowa " mam drugą panią "utwierdziłeś mnie w przekonaniu,ze jesteś zwierzęciem
      facetem na pewno nie-brak honoru
      • Gość: były Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.222.* 23.07.09, 15:17
        Pisz co chcesz i czepiaj się słów jakich chcesz!:)Ja jestem
        szczęśliwy i wiem,że tak zostanie.Moja partnerka również jest po
        przejściach i z naszych doświadczeń wiemy,że o miłość trzeba dbać i
        nie zmarnujemy tej drugiej szansy.
        • Gość: ANNA 2 Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:41
          No... ostro namieszałeś.Piszesz o takich sprawach na forum i myślisz ,że będą
          same pozytywne wypowiedzi? Sam tego chciałeś,nikt ci nie kazał,no więc nie
          obrażaj ludzi.
          • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 23.07.09, 21:33
            i dbaj teraz o te druga osobe,bez szukania dla siebie wlasnych
            korzysci.na tym min.polega malzenstwo.no i macie teraz oboje mase
            doswiadczenia z przeszlosci.tylko zyczyc powodzenia.
            • Gość: Były Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.181.* 23.07.09, 22:02
              Dziękujemy Kaziku.Tak właśnie zrobimy!!!Pozdrawiam.
              • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 24.07.09, 02:03
                trzymam za slowo.a to,ze od wiary stronisz,to nic nowego obecnie,
                jednak polecam baczne obserwowanie wszystkiego co wokolo po calym
                swiecie sie dzieje.to nawet interesujace.
                • Gość: ob Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:55
                  ale nie o tym ten wątek kazik, więc przestań nawracać na jehostwo
                  czy inne sekciarstwo
                  • Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 24.07.09, 16:36
                    chyba sie pod kamieniami chowales,skoro nie rozumiesz,ze tu chodzi o
                    lepsze jutro dla czlowieka.a ono ma swe najlepsze wytyczne,tylko
                    trzeba swa szczeroscia je znalesc i wprowadzic w czyn i to nie
                    zaleznie od jakiejkolwiek orientacji.zrozum to "ob" i sie nie napinaj
                    a jak znasz lepsze drogi,to sie nimi podziel,nawet mozesz cytowac
                    swego ksiedza.kazdy bedzie niezmiernie ciekawy.
                    • Gość: ewa Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.09, 20:57
                      macie narąbane
                      • Gość: ... Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 21:12
                        > macie narąbane

Wspaniała refleksja.
                        Tylko po co ponownie odświeżać ten dziwny wątek? Za chwilę znowu zaczną się
                        pojawiać tu wypowiedzi nieszczęśnika, który najwidoczniej nie ma czym się
                        zajmować - poza uzewnętrznianiem swojej głupoty.
                        A tego typu dyskusje do niczego sensownego nie prowadzą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka