Dodaj do ulubionych

Co z tym orange ?!

IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 17:37
Przechodzę obok salonu Orange, na ul. 10 lutego, a tam co?
Znowu szukają sprzedawcy!

No to jest jakaś paranoja, bo to już któryś raz!

Co jakieś 3-4 m-ce, jak mi się dobrze wydaje, widnieje taka oferta w Czasie
Świecia - albo w UP - albo na drzwiach salonu Orange.

Pytając w Urzędzie Pracy o tą oferte, widzę dziwny uśmiech wśród doradców,
mający dać mi do zrozumienia,iż mam dac sobie z nią spokój.

Bardzo dziwna sytuacja.
O co tutaj chodzi?

Coś nie tak z szefostwem salonu czy pracownicy jacyś leniwi,że sa wymieniani
co pare m-cy?!

Obserwuj wątek
    • Gość: była ... Re: Co z tym orange ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:03
      nie polecam! koordynator (o ile nic się nie zmieniło) okropny,
      pracodawca ... szkoda gadać - współpracownicy super
      • Gość: j.w. Re: Co z tym orange ?! IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 23:45
        niestety słyszałem podobne opinie...
        • Gość: interneciarz Re: Co z tym orange ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 00:11
          Prosze kawe na lawe:

Nastawienie szefostwa - pozostawia wiele do zyczenia.
          Placa - minimum krajowe.
          Wspolpracownik - Marcin - bardzo w porzadku gosc.

Cala prawda o pracy tam:
          Wszystko w broszurkach jest napisane, ale jednak o wszystkim klienta sie od razu nie informuje ; tutaj wazna role odgrywa slowo, dobry bajer, bazuje sie ludzkiej nieswiadomosci, naiwnosci.

Uwazajcie i czytajcie wszelkie umowy, ,aneksy , wszystko, co podpisujecie...
          Niech to trwa nawet godzine, a za wami robi sie kolejnka kilometrowa - to nic, macie do tego prawo!

Zwrocic uwage jeszcze mozecie, na napis w drzwiach salonu Orange - blednie zapisano ogloszenie - troszeczke smieszne to...
      • Gość: omen Re: Co z tym orange ?! IP: *.tktelekom.pl 24.07.09, 16:05
        To nie jest wcale łatwa praca z niektórymi klientami. Wiem, bo
        pracuje w podobnym sklepie i wiem, jacy są niektórzy klienci. Nie
        wiedzą jak poradzić sobie w najprostrzej sprawie, więc chodzą do
        konsultantów do salonu i wyżywają się na nich, chociaż biedni
        sprzedawcy mają ręce związane w niektórych przypadkach. Robią co
        mogą , a i tak klienci tego nie rozumieją. Praca z klientami jest
        bardzo ciężka, z tąd przypuszczam te rotacje.
        • Gość: look Re: Co z tym orange ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 14:07
          Ooo, juz poprawiono ogloszenie; teraz wiadomo, ze poszukuja sprzedawcy :))
          Ciekawe, ile jeszcze ta kartka powiesi...?
    • Gość: ja Re: Co z tym orange ?! IP: *.centertel.pl 28.07.09, 00:05
      pracownicy są jak najbardziej ok, bardzo pomagają klientom, jednak
      atmosfera w salonie na 10 Lutego pozostawia wiele do życzenia,
      osobiście byłem świadkiem jak konsultant został poniżony przez jakąś
      panią, która niewiadomo skąd wyszła, wtrąciła się w rozmowę (a i tak
      nie miała racji), nie wiem czy właściciel tego salonu ma pojęcie co
      tam się dzieje
      • Gość: m Re: Co z tym orange ?! IP: 188.33.46.* 28.07.09, 19:31
        Pięć lat temu pracowałam niedaleko tego salonu i już wtedy chodziły słuchy że
        tam jest dziwna atmosfera i nikt nie chce pracować.
    • Gość: chełmnianka Re: Co z tym orange ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:39
      Prawda jest taka, że szef wie o wszystkim i razem z mądrą panią kierownik
      wprowadza chorą atmosferę w pracy. Ponadto zrobią wszystko żeby wypłacić
      pracownikom jak najniższą premię, nie raz musiałam z wypłaty oddawać pieniądze
      za rzekome kary. Jak się chce odejść z tej firmy też trzeba mieć oczy dookoła
      głowy bo na znak "przyjaznego" rozwiązania umowy potrafią człowieka wkopać w
      braki w towarze (tzn kradzież telefonu) za które sobie oczywiście potrącą z
      ostatniej pensji.
      • Gość: domena Re: Co z tym orange ?! IP: *.centertel.pl 29.07.09, 20:04
        A moim zdaniem to debilizm pracowników prowadzi do tego że są takie rotacje w
        zatrudnieniu w tym punkcie.Najlepiej zgonić winę na kierownika albo na
        szefa.Jeśli ktoś zwalnia się bo nie może sobie poradzić w pracy i nie umie się
        do tego przyznać to świadczy o nim...Nie dawno byłam w tym punkcie i jakoś ten
        wspaniały pan nie potrafił mi pomóc i chyba ze 3 razy pytał się kierowniczki jak
        ma to zrobić.W końcu kierownik wyszła na salon i dzięki niej sprawa pomyślnie
        została załatwiona a przecież nie musiała tego robić,bo sprzedawca jest od tego
        żeby widzieć wszystko.Także zostawię te wpisy bez komentarza bo pisał je jakiś
        były a może obecny pracownik który nie umie sobie nawet poradzić ze sobą....
        • Gość: do: domena Re: Co z tym orange ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:49
          Na 90% jestes ta "pokrzywdzona" pania, ktora tak ochoczo rozwiazala twoj problem, albo samym szefem owego salonu; po prostu bronisz d.u.p.y i tyle; a czy swojej czy kogos innego to juz nas nie interesuje.

Sluchajcie, ponoc wystarczy tylko CV zlozyc, wiec przekonajcie sie na wlasnej skorze, czym to smierdzi i podzielcie sie z forumowiczami...
          • Gość: gosc Re: Co z tym orange ?! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 17:15
            większość pracodawców chce tylko CV , także nie wiem o co chodzi? po za tym nie
            rozumiem o co chodzi z tą nie milą atmosfera? przecież tam nie ma żadnej pracy
            grupowej tylko rozmowa z klientem . A że pracownik nie potrafi mu pomoc no to
            juz jest inny problem...
            • Gość: JA Re: Co z tym orange ?! IP: *.tktelekom.pl 30.07.09, 22:21
              Zgadzam sie z opinia powyzej. Sama prowadze firme i robie tak samo. Najpierw CV, a potem rozmowa jesli juz. A co do atmosfery to nigdzie nie jest idealnie wszedzie zdarzaja sie nieporozumienia wiec nie rozumiem dlaczego to tak rozdmuchujecie???
              • Gość: XX Re: Co z tym orange ?! IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.08.09, 10:59
                tam sie kiepsko podobno pracuje
                • Gość: doris Re: Co z tym orange ?! IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.08.09, 10:41
                  tez tak slyszalam
                  • Gość: ja Re: Co z tym orange ?! IP: *.centertel.pl 17.08.09, 20:01
                    kierownik salonu powinien siedzieć na salonie i wspierać
                    pracowników,wstawiać się za nimi przy wizytacjach(potem może na
                    osobności powiedzieć co mu się nie podoba) a nie tylko ubarwiać
                    swoją pracę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka