Dodaj do ulubionych

Kultura na urlopie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:22
szanowny panie Dąbrowki reprezentacyjny i fikcyjny kierwniku Gminnego Ośrodla Kultury - czy pan jako dyrektor szkoły zgłaszał takie zapotrzebowanie?
wystarczy wykazać trochę inicjatywy a nie zwala wine na jednego pracownika, który ma prawo jak każdy pójść na urlop zorganizować wolontaria dla studentów ostatniego roku pedagogiki na przykład a w zamian wystawić im zaświadczenie że coś takiego odbywali, jestem pewna że chętni znaleźli by się a dalej panie dyrektorze/kierowniku to pan jest od tego aby myślec........a mamy jeszcze dobry miesiąc wakacji wiec pan ma okazję wykazać się
Obserwuj wątek
    • Gość: biedaki Re: Kultura na urlopie IP: 89.108.249.* 24.07.09, 19:57
      oczywiście domy kultury powinny prowadzić zajęcia wakacjne, jednak szczerze powiedziawszy ile osób z tego kożysta, jednak chciałbym zadać pytanie o leniwych nauczycieli ktorzy w tym czasie nie robia nic a maja płacone, moze ktos sie w koncu tym zainteresuje
      • Gość: xxx Re: Kultura na urlopie IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.09, 20:37
        płacą nam tylko po 4 tyś netto za wakacje a więc szału nie ma i motywacji do
        pracy....
    • piedpiper Re: Kultura na urlopie 24.07.09, 22:32
      Żałosne...
      Zrzucać wszystko na nauczycieli. To pracujcie jako nauczyciele, zobaczymy jak będziecie się czuli po miesiącu takiej pracy...
      "szczerze powiedziawszy ile osób z tego kożysta" - ortografia się kłania - to po pierwsze, po drugie zaś: łatwo tak mówić "ile korzysta?", bo jak w gminie jeżewo wspaniałomyślnie zlikwidowano Gminny Ośrodek Kultury w Laskowicach (mało osób korzystało???), to teraz łatwo się tłumaczy "nie ma czegoś dla społeczeństwa, bo społeczeństwo nie korzysta..." a nie korzysta, bo tego już nie ma - jak w PRL-u.
    • Gość: ROBOL Re: Kultura na urlopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:05
      "płacą nam TYLKO " PO 4 TYŚ NETTO ZA WAKACJE - JAK NA NAUCZYCIELA OKREŚLENIE "SZAŁU NIE MA" - ŚWIETNIE PASUJE drogi nauczycielu wiedź że mam podobne wykształcenie nie stety życie za równo dla mnie jak i dla innych moich znajomych nie było aż tak łaskawe i 4 tyś na miesiąc to mam jak mnie firma w delegacje wyśle i zap..........po 10 godzin, a chcesz wiedzieć co to znaczy zap......to popytaj ludzi pracujących w tych wszystkich słynnych firmach i zakładach mięsnych na terenie powiatu świeckiego ci ludzi 4 tyś to maja za dwa miesiące harówki po kilkanaście godzin na dobe, nie rzadko również w wekendy, o wolnym w wakacje mogą pomarzyć, ty w tym czasie siedzisz na dupie nic nie robisz i narzekasz że masz tylko 4 tyś ZA NIC NIE ROBIENIE!!!!
      • Gość: xxx Re: Kultura na urlopie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 13:13
        kto Ci nie dawał iść za nauczyciela??? weź sprawy w swoje ręce a nie narzekasz...
      • Gość: gość Re: Kultura na urlopie IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.09, 14:54
        > wiedź że mam podobne wykształ cenie nie stety życie

Masz podobne wykształcenie? Wątpię. Błędy robisz jak robol bez
        wykształcenia. :P
    • Gość: ROBOL Re: Kultura na urlopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:29
      o waszym poziomie intelektualnym świadczy podejście do sprawy,
      podejrzewam że obydwaj jesteście zbyt młodzi, bez dzieci i rodziny aby coś zrozumieć
    • Gość: ROBOL Re: Kultura na urlopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:34
      i jeszcze jedno odnośnie mojego wykształcenia - mam mgr. i pracuję jako brygadzista i cieszę się że mam za co rodzinę wyżywić mam nadzieje, że ani ja ani moje dzieci nie będą musiały mieć nigdy do czynienia z takim "nauczycielami" z Bożej Łaski to przecież najtańsze, najprostsze studia, aby dostać się na nie też nie ma problemu a ty pewnie jesteś po AWF zaocznym.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka