Dodaj do ulubionych

Skaner Wielkoformatowy

IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.09, 16:17
czy w swieciu jest gdzies punkt gdie posiadają skaner
wielkoformatowy chodzi mi o wymiary conajmnie 60cm na 60cm w Lwie
tam jak się jedzie na kozłowo mają tylko A3. w chełmnie zas nie ma
nigdzie.
Podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.09, 17:19
      A nie możesz zeskanować w dwóch częsciach, a później ich połączyć?
      • Gość: lars Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.09, 18:50
        nie bo to jest obraz mlowany na płutnie i cały w tym problem że go
        potrzebuje w orginalnym wymiarze na komputerze
        • Gość: ... Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.09, 19:18
          > to jest obraz mlowany na płutnie

A cóż to takiego, to "płutno"?!
          • Gość: ktoś Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.09, 19:49
            czepiasz się
            • Gość: wielkoformatowy Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 23:17
              wydaje mi się, że to na czym jest obraz namalowany nie ma znaczenia.
              najpierw zeskanujesz jedną część, a potem drugą. obie części po połączeniu będą
              miały taki sam rozmiar jakbyś skanował A1 czy A0.

a tak nawiasem mówiąc to nawet na A4 bym to zeskanował i złożył w całość...
              • Gość: lars Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.09, 23:21
                wiem że mozna zeskanowac A4 i połaczyc tylko ja nie chce tego ciac a
                środek też trzeba zeskanowac :-)
                • Gość: gosc Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.09, 01:08
                  > wiem że mozna zeskanowac A4 i połaczyc tylko ja nie chce tego ciac
                  > a środek też trzeba zeskanowac :-)

A kto Ci każe to ciąć? :D
                  Nie rozumiesz o czym mowa. Kładziesz obraz na skaner. Skanujesz
                  tyle, ile widzi skaner. Nastepnie przesuwasz obraz o nastepny
                  fragment, i skanujesz do kolejnego pliku. Tak zeskanowane fragmenty
                  łączysz później w jedną całość i gotowe. Z czym masz problem?
                  • Gość: phill Re: Skaner Wielkoformatowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:44
                    polecam adres : firma:FCC adres: ul.Przemysłowa 5 (skręt przy
                    mleczarni)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka