soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.05.04, 16:30 chwilowe wejscie...akurat by Was pozdrowic!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 23.05.04, 11:33 Coś przi niydzieli tych postow mało Pewno w kościele Brodnica cało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:44 Pozdrawiam burzowo senna Brodnice, ale zimna ta niedziela, jak nie w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 23.05.04, 17:51 a teraz pada, u mnie w domu trzeba było przepalić tak zimno! chyba inaczej dzisiaj się niebędę rozgrzewał!;-))) pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.05.04, 10:35 od poniedziałku proszę do pracy na forum wiecej angażu i sil włożyc!;-))) pozdrawiam miło squad brodnicki! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 24.05.04, 18:10 Witam i pozdrawiam SQUAD forumowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 16:35 Witam z zimnego jak diabli Grudziadza, podobno cieplo nadciaga z zachodu, zobaczymy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 17:33 Witam forumki :-) W Bydgoszczy również lodowato, z utęsknieniem czekam na ciepełko i słońce, czego wszystkim życzę... Serdeczności anaiss_zapracowana_niemiłosiernie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 18:13 witam Was, jak widzę tutaj ludzi to aż serce się cieszy i jest cieplej an!;-) toju;-) i nat!;-)... pozdrawiam zapracowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:08 Witam i przyłączam się do protestu przeciw zimnemu majowi! Wnoszę zatem o nie zwracanie uwagi na wiosnę, zbojkotujmy tę porę roku, przejdźmy juz do lata ;))) Na znak naszego niezadowolenia zaintonujmy! " uchu-cha, uchu-cha, nasza wiosna zła!!! ;-)))) Na rozgrzewkę ..pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:18 Witam FB, pozdrawiam i znikam, czasu mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 11:22 cześć bojkotowcy!;-) trzeba ta porę wykreślić...pozostaną tylko dwie zima i lato!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 12:48 Dzień Dobry forumki, dobrze że chociaż na forum cieplutko :-) bo u mnie zimnica i na deszcz się zanosi :-( milutkiego dnia wszystkim an. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 17:39 Witam, z Grudziadza ciepelko Wam przynosze, juz sie poprawia pogoda. Troche pokrzyczec i zaraz cieplej sie robi Papa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 18:29 A ja za Toja ze słońcem z Południa, już zachodzi, ale cieplej niż wczoraj ;)) Pozdrawiam wesoło - słonecznie, od jutra ma byc ponad 20 stC, to już latooo!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 27.05.04, 15:10 Witam cieplutko wszystkich :-) Pogoda dzisiaj u mnie kapryśna, teraz akurat dla odmiany świeci słońce. Serdeczności, miłego popołudnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 27.05.04, 16:21 wstawać szkoda dnia!;-))) pozdrawiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 28.05.04, 18:43 ale dzisiaj słonko!;-) uściski dla all!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 28.05.04, 23:01 u mnie dzisiaj też świeciło :-) wracam Kochani w poniedziałek miłego weekendowego wypoczywania cmoki an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 29.05.04, 14:30 na dzisiaj dla Was pozdrowienia!;-) pływać, pływac mi się chce!;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 29.05.04, 14:40 Dzień dobry FB! Pogoda letnia i ciepło pływaniu sprzyja. Na czym pływasz Soterze? Czy tylko wpław? ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 30.05.04, 13:34 tak jak dzisiaj niech już trwa!;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 30.05.04, 21:05 Dobry wieczór! Soterowi i Wszystkim z FB! Niedziela była wspaniała, już lato! i bardzo dobrze! ;) Pozdrawiam milutko i znikam mówiąc jeszcze Dobranoc! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 31.05.04, 16:00 to ja Wasz soter!;-) jestem z Wami, mimo, że nie piszę...czuwam!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 31.05.04, 22:45 Cześć i dobranoc, późno sie zrobiło i sennie Pa pa! acha i pozdrawiam jak zwykle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:49 Witam i dobranoc mowie ostatni raz w tym zimnym maju.Do czerwca zatem juz pierwszego i z okazji dnia dziecka wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 01.06.04, 20:25 witam, spracowany, zmęczony i chcący prędko uderzyć w kimono!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 01.06.04, 23:15 późnego cmoka Wam zasyłam i ciepło się uśmiecham :-) anaiss P.S. Trawy pylą i męczę się nieludzko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 02.06.04, 09:11 Dzień dobry Brodnicy ;)) A Anassis lepszego powietrza by nie musiała się męczyć z paskudna alergią. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 02.06.04, 12:17 to ja Wasz soter, witam i pozdrawiam, i odpedzam te pyly od an!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 03.06.04, 12:15 to znowu ja, powracam jeszcze bardziej silny i usmiechniety!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:51 Pozdrawiam z sennego Grudziadza, chyba bedzie padalo i grzmialo, bedzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 03.06.04, 22:02 Dobry wieczór mówię forum Brodnica :-)) i wszystkim jego bywalcom, czekam niecierpliwie, aż pyły opadną :-)) i wróci mi energia. W Bydgoszczy słonecznie i sucho i właściwie to przydałby się jakiś deszczyk, burza jak najbardziej :-)) Pozdrówka anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 15:18 to ja już po pracy na dzisiaj, mogę sobie odespać!;-) p.s. an!;-) powiadasz pyli...zalecam więc maseczkę ala M.Jackson!;-))) pozdrawiam Was...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:47 Witam i pozdrawiam. A na wolne dni zycze duzo przyjemnosci, odpoczynku i pogadania o starych Polakach, moze byc przy pifku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 21:48 Dzień dobry i dobranoc Brodnicy! ;-) Życzę również miłego, udanego i wesołego łikendu ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 21:54 soterix, mi przydałyby się jeszcze do tego jakieś sprytne okulary, bo moja alergia objawia się również zapaleniem spojówek... Miłego weekendu, ładujcie swoje akumulatorki :-)) cmoki an. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:51 Dzień dobry Brodnicy, równiez wyludnionej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 12:09 czołem Brodnica! chyba zanosi się na jakąś ulewę!;-(, w nocy było słychać już zapowiedź w postaci grzmotów, jakby czołgi się przetaczały (pamiętne dni stanu wojennego, kiedy szyby w kredensach latały jak oszalałe)... pozdrawiam szczególnie an!;-) dla której ślę okularki <o-o>!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 16:55 Pozdrawiam obecnych i nie, czekajacych na burze, i niektorym odplyniecia alergi! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 17:01 juz po burzy i po ulewie...ale nie wiadomo co nam Bogowie szykują!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 22:51 Witam forumki po ciężkim dniu pełnym pracy, mam nadzieję, że Wasza sobota była udana :-) w Bydgoszczy trochę wieczorem popadało, ale burzy nie było niestety... Pozdrówka an. dzięki soterix za okularki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 09:10 przebudziłem się dla świata i co widzę z okna? -cudowną niedzielę w mym rodzinnym kraju!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 12:55 Witam Wszystkich cieplutko, piękny mamy dziś dzionek, tylko trochę mało słoneczny (przynajmniej w Bydgoszczy) Miłego leniuchowania życzę, buziaki zasyłam :-) an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 13:48 to prawda an!;-) mało ten dzień słonecznie-energetyczny! serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 19:36 aktualnie u mnie świeci cudowne słoneczko i wogóle popołudnie jest bajeczne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kucielak Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 21:02 nooooo w Bydgoszczy to je taki łagodniejszy klimat, może to ta dolina wisły coś robi, aktualnie ani za ciepło ani za zimno. jak sięgam pamięcią to gdziekolwiek były jakieś anomalia bydzia w klimacie była jakoś po środku ale czasmi staje się to nudne - nic sie ciekawego nie dzieje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 22:05 Witam,ani kropli deszczu przez caly weekend, piekna pogoda i az szkoda, ze jutro poniedzialek. No i pozdrawiam znudzona pogoda Bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.06.04, 19:05 Dzień Dobry forumki :-) Senno mi niemożliwie :-) Na jakiś deszcz się zbiera, ale chyba jednak padać nie będzie... Serdeczności an. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:01 Tak sie zapowiadalao, ale nic nie grzmialo. Pozdrawiam wiec niedeszczowo ale forumowo.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 10:35 czołem! a mnie sie wszystko podoba...! serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 14:30 hmm... soter w nastroju superoptymistycznym :-) Mnie też by się trochę przydało takiego nastawienia. Cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 20:19 Pozdrawiam wszystkich w optymistycznym nastroju i oby tak dalej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 21:29 oddam, ile tylko zechcesz, już taki jestem filantrop nie na pokaz!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 08:57 Witam na forum ludzi miłych i sympatycznych ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 10:03 środa, a jutro wolne...! witam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 17:42 Witom sie jakby na czi tysionce Niyczej wom zowdy tu świyci słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 10.06.04, 12:47 Witam Wszystkich w ten deszczowy dzień... mam nadzieję, że może się jeszcze rozpogodzi Miłego popołudnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 10.06.04, 14:56 czołem, czwartkowcy internautowcy!;-) mimo płaczu nieba...serce bije i ma się dobrze!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 15:49 Ale niespodzianka z ta pogada,? lunelo i teraz zaczyna sie wypogadzac, moze humorek jeszcze dopisze! Zycze Wam tego i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:21 dzien dobry wieczorową porą, pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 11.06.04, 14:51 obiadowo witam, i czekam na Euro 2004...!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 11.06.04, 17:44 Pozdrawiam Brodnice pilkarskoeuropejska, szkoda, ze naszych tam nie ma, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 12.06.04, 12:23 radość o poranku radość w południe radość i na wieczór co będzie jutr...? serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 00:51 nie ma mnie tu' nie ma mnie tam' gdziekolwiek jestem' w pamięci trwam... też... serdecznie i jak zawsze pogodnie pozdrawiam ps' wydawa się tylko atawizmu zgaga nie masz w niej złości' jest tyklo myśl... ... a czy zakrawa ? (dla Toji) bo uszy się umęczyły ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 08:22 wyborowo slonecznie a nader niedzielnie o poranku serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 12:40 W samo poludnie Was witam i pozdrawiam. Teraz glosowac, potem mecze i niedziela jak sie patrzy. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 13:03 Dołaczam do miłych, niedzielnych pozdrowień dla 'Brodnicy' Sorterowej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 10:25 konsekwentnie i solidarnie witam po wyborach i ładnych meczach!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 16:07 Dzień Dobry w pochmurny i wietrzny poniedziałek wszystkim forumkom, którzy zaglądają na FB mówi anaiss :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 16:53 jest nasza an!;-) a już myślałem...innych brak? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 20:37 jestem, soterix :-) zaspana jak zawsze, przynajmniej ostatnio ale staram się dzielnie walczyć :-) cmoki an. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 15:48 Dzień dobry miłemu Towarzystwu! ;-) pozdrawiam zaspaną An ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 18:56 dzień dobry w dzień pochmurny i wietrzny uśmiecham się do Was mimo wszystko szeroko :-))) u mnie pada aktualnie... serdeczności wielkie anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 20:09 Witam i pozdrawiam w dzien deszczowy i wiatrowy, narazie sie uspokoilo, ale sie jeszce zanosi./Ciekawe na co?/ Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 23:16 a soter na wakacjach?? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 02:19 zmykam lulu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:22 Witam, witam, o pogode nie pytam. U nas okropna, Soter wyjechal? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 16:37 jestem, jestem...wakację są dopiero w planach, trzeba wybrać optymalny wariant cenowo, bazowo, krajobrazowy:-) wczoraj opuściłem wtorek...niedotarłem do komputera...tylko do domu i zrazu w telepatrzydło na meczyk...i tak dzisiaj apiać od nowa;-))) częstuję uśmiechem!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 17:13 Tyż "Dziyń dobry" szkryfna tukej Dyc wiyncy we Rudzie szukej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 21:25 Serdecznie witam Forumowiczów miłych, pozdrówka ślę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.06.04, 11:43 przywitam się tylko szybciutko i zmykam :-)) miłego dnia wszystkim anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.06.04, 12:05 hej, dzisiaj nad spodziewanie wcześnie witam:-) czemu an!;-) zmyka nam! serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 16:10 dień dobry Brodnicy, spieszącej się An, i Soterowi co wcześnie się pojawił ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 09:39 Co tu tak cicho? witam piątkowo, serdecznie ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 10:57 Tu tez nietloczno, jak widac. No coz , pozdrawiam przedweckendowo i wypoczywajcie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 14:39 Cześć forumki :-) Słonecznego weekendu wszystkim życzę, choć u mnie od rana pochmurnie serdeczności dla gości :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.06.04, 12:30 taki to już czzas że nie ma Nas, ale powrócimy ze zdwojoną siłą;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 19.06.04, 20:20 Witam wszystkich serdecznie :-) Deszczowo znowu dzisiaj i chłodno :-( wrrrrrr.... Zmykam szykować miejsce na meczyk :-) i jedzonko, oczywiście cmoki anaiss_objedzona_groszkiem_zielonym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 09:07 oto ja...przybywam do Was w niedzielny poranek... i zagadka... wstałem dzisiaj jak...Feniks czy Wenus?;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:26 Pozdrawiam mile forum w niedzielne, czerwcowe poludnie i zycze przyjemnosci na reszte dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:11 soterix, za truden dla mnie Twoje zagadki :-)) Feniks to chyba z popiołów, ale Wenus??? Nie mam pojęcia... Wypogodziło się troszeczkę i humor od razu mi się poprawił anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:36 Dień dobry Brodnicy, Anaiss objedzonej groszkiem zielonym i Soterowi odrodzonemu wstawaniem z Wenus ;-))) Pozdrawiam milutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:55 w zagadce słowem łączącym Wenus i Sotera jest piana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 19:52 od piwa czy od kąpieli?? p.s. ostatnio jakoś moja wyobraźnia nie działa zbyt sprawnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 10:53 Pozdrawiam z zaciemnionego przez chmury i opuszczonego przez towarzyszy Grudziadza.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 12:01 W Bydgoszczy też szaro, ponuro i nijako. Pewnie będzie padać :-( Bardzo przydałoby się trochę słońca i parę stopni więcej... Pozdrawiam cieplutko anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:41 Halo tu zimne południe! ;-) Witam i pozdrawiam wszystkich na FB, ciepło i serdecznie ;-) PS.. An, gdzie mieszkasz w Bydgoszczy? Ja, dawno, dawno, dawno temu na 3 - go Maja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 19:28 czołem rodacy z FG i FB... dobrze, że brat dopuscił mnie do komputera...dzielnie walczyłem...dal mi kilka minut... ot!, mały terorysta;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 23:30 po południu słońce na chwilę pokazało się zza chmur, ale wieczorem znowu padało. Zapowiadają jednak ocieplenie :-)) anaiss P.S. mieszkam na Wilczaku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 13:39 Piękne słońce od rana nam przyświeca, więc mówię słoneczne "Dzień Dobry" forum Brodnica :-)) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 16:57 Dzień dobry miłym forumowiczom i An z Wilczaka ;-) Mam tam rodzinę ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 18:57 spokoj niezmacony niczym...pozdrawiam czule z zaduma;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 22:40 naata napisała: > Dzień dobry miłym forumowiczom i An z Wilczaka ;-) Mam tam rodzinę ;-))) > Pozdrawiam świat jest mały :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 22:42 a soterix zamyślony, zazdroszczę spokoju ducha. Ja ciągle w nerwach i piszę wciąż... Obrona pod koniec lipca, więc są nadzieje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 23:17 Swiat stał się globalna wioską ;-) ale to miłe, że ludzie mogą mieć znajome choć te same miejsca ;-) Żytczę An, bezstresowo obronić! po co sie denerwować? To nie pomaga a wręcz przeciwnie,wiem, wiem, Ty tez wiesz, ale polecam luzik i dużo dobrej muzyki Pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 12:17 witam, zapracowana an!;-) i polecajaca spokoj ducha naatę!;-) ja wciąż zadumany...choc na filozofa niewygladam;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 17:13 Pozdrawiam wszystkich kibicow forumowych,udanego trzymania kciukow zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 22:50 "ja wciąż zadumany...choc na filozofa niewygladam;-)))" "filozofem" jest sie od urodzenia, to jakby w genach było ;-) a wyglad co poniektórych folozofów był wrecz odpychający, choć tyle madrości potomnym zostawili w spadku ;-) Pozdrawiam, troche filozoficznie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.06.04, 14:18 > "filozofem" jest sie od urodzenia, to jakby w genach było ;-) a wyglad co > poniektórych folozofów był wrecz odpychający, choć tyle madrości potomnym > zostawili w spadku ;-) i glupim sie umiera;-)... a co do wygladu, na popiersiu lepiej wygladam;-))) serdecznie witam chyba juz topi sie olow w witrazach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 13:33 Halo FB :-) Wszyscy pomarli, czy co? Weekend dawno już za nami, wracać na forum! anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 16:04 jestem...usprawiedliwienie mam, przeprowadzka i czekanie na załączenie internetu...ale już panowie właśnie wyszli i wszystko działa:-)...wznawiam nadawanie... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 18:28 o, soter na nowym miejscu :-) Cieszę się z powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 01.07.04, 23:20 znowu nikogo cały dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:51 Ceść i dzień dobry FG i zawsze obecnym, An i Sorerowi ;-) PozdrooFki Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 09:18 Szczyńściym wos witać lipca czeciego Bo przeca jutro momy szwortego Do tego klara piyknie nom blyszczy Możno se cosik dobrego zyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 09:40 Swietne pozdrowienia :) A nasz soter chyba na wakacjach bo nie widze jego postow :) marowit Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 10:22 Dzień dobry Brodnicy! Zawsze jest pięknie jak nadzieja wyziera Słońcem znaczy się uczucie i w kąt wszelka bieda ;-) Jakby to było? U Bronka musi być pieknie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 04.07.04, 15:46 jestem tu w domku w Brodnicy, a nie na rzadnej Jajcorce;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 04.07.04, 18:10 Dzień dobry ładny dzisiaj! ;-))) Tym w domkach też, a wszystkim miłego jeszcze wypoczynku! Pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 12:01 A w Bydgoszczy ciągle huśtawka pogodowa. Teraz szaro i burzowo. Bez parasola nie polecam dlaszych wędrówek. Serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:39 Witam An i FB, u mnie ciepło ale zaraz coś zacznie padać ;-) Pozdrawiam milutko! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 15:49 witam... co za dzień wszystkich dopadł leń!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 19:33 mnie leń dopada ostatnio zdecydowanie za często ;-) Hmm... może od jutra zacznę wstawać wcześniej (ciągle to sobie obiecuję) :-) cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 11:27 kapejszyn!;-) z tym trzeba walczyć...ta choroba lubi siedzenie, leżenie, patrzenie w pudło!;-) podjąłem walkę!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 18:16 Witam Liderów FB! ;-)) Zmobilizowanych do walki z "nałogami"? ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 22:25 e, Telewizora to wogóle nie oglądam, ale jakoś i tak czas mi przecieka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 09:18 Nie przejmyj się An, będziesz w pewnym wieku to czasu przybędzie ;)) Witam i pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 10:09 Dzień Dobry mówię całemu FB i uśmiecham się cieplutko, pogoda u mnie ślicznościowa. Byłam już na długim spacerze i pełna pozytywnej energii (czego Wam też życzę) zabieram się do pracy :-) naata, dobrze by było :-) Jak twierdzi mój tata, bardzo ranne wstawanie znacznie wydłuża dzień :-) Miłego dnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 16:46 ja już jestem w pewnym wieku i czas się wydłużył;-) serdecznie Was witam... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.07.04, 16:19 ave forum brodnicus... serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 08.07.04, 21:02 Pozdrawiam po jakims czasie FB, jednych przy kawce, drugich przy pifku, byle cieplo i wesolo bylo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:51 A coz to jeszcze nikogo nie bylo, czyzby Was tez zalewalo. Witam piatkowo i marnie to wrozy na sobote i niedziele, mysle o pogodzie oczywiscie. Pozdrawiam FB Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 09.07.04, 18:11 a witam zaprzyjaźniony Grudziądz...;-))) mój wpis jest 3333, jak ja się cieszę z tych cyferek w liczbach!;-) wczoraj skusiłem się na ulubionego Pilsnera...a na dodatek kelnerka podała mi go w oryginalnym kuflu tegoż browaru...podwójna przyjemność;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 09.07.04, 19:32 Łądna cyferka, symboliczna, zwłaszcza dla tych co im trójki nie przynoszą pecha! A gdzie to, Soterze podaja w takich kuflach? ;-) Czyżbyś był za granicą?;-) Witam i pozdrawiam i wiele przyjemnośći przy Pilsnerze życzę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 10.07.04, 20:29 witam moi mili po krótkiej nieobecności spowodowanej problemami zdrowotnymi mam nadzieję, że korzystacie z lata i wakacji słońca życzę :-)) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 13:46 czy już nikt tu nie zagląda? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 16:50 Zagląda, zagląda! Sąsiedzkie dzień dobry, miłej An!;-) Pozdrawiam serdecznie! PS... a gdzie Soter? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 16:58 Cześć Naata :-) Nie mam pojęcia, gdzie się wszyscy podziali! Soterixa nie ma, Marowita też nie, a z carr'em dzieje się chyba coś dziwnego. Cmoki dla wszystkich anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:46 Pozdrawiam z deszczowego G.czekajac na lato, moze, morze. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 13.07.04, 13:16 Dzień Dobry Brodnico :-) Widzę, że tutaj tylko wiatr hula ;-) W takim razie zmykam i pozdrawiam z zimnej Bydgoszczy anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:23 Jedna An na straży? A gdzie reszta? Soter ma urlop? Witam i pozdrawiam samotną An ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 13.07.04, 17:48 Hej Sovvva :-) Nie wiem, gdzie się wszyscy zapodziali. Pewnie wakacjowani, albo czasu nie mają. Serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.07.04, 15:34 Widzę, że znowu nikogo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 08:50 Dzień Dobry pustemu FB. U mnie przejaśnia się, więc jest nadzieja na pogodny dzień, czego Wam życzę i zmykam... anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 13:07 witajcie!, gdzie szukać lata?;-)... w poniedziałek i w wtorek bawiłem w Bydgoszczy, ale jakoś z an!;-) się nie spotkałem...! taki to sezon ogórkowy na Naszym forum, że ludziska z dopadu wchodzą na moment, a tematów nie brakuje...oj!, postaram się o to, zobaczycie!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 19:14 soterix, ja wiernie na posterunku, ale brakuje mi kogoś do dyskusji. Marowit też tylko zwykle się przywita i już go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 19:36 anaiss napisała: > soterix, ja wiernie na posterunku, ale brakuje mi kogoś do dyskusji. Marowit > też tylko zwykle się przywita i już go nie ma. więc dyskutujmy an!;-) jestem gotowy... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 21:23 cieszy mnie to niezmiernie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 21:41 zarzućmy się dyskusją;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 22:11 Widzę soterix, że w dobrej formie jesteś :-) Wypoczęty? Ja nieszczególnie, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 14:52 anaiss napisała: > Widzę soterix, że w dobrej formie jesteś :-) znakomita!;-) > Wypoczęty? młodemu organizmowi potrzeba niewiele do regeneracji!;-) > Ja nieszczególnie, niestety... w sercu niech zagości słońce, to początek wszsytkiego...nawet humoru lepszego! serdecznie witam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 15:17 Cieszę się, że tak optymizmem i energią od Ciebie powiało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 15:48 anaiss napisała: > Cieszę się, że tak optymizmem i energią od Ciebie powiało :-) oby tak do końca trwało...! czego sobie i Wam życzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 21:04 zmykam ludki, do jutra :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 23:11 Witam Was o poznej godzinie, ale przeciez musze przeslac pozdrowienia milemu gronu forumowiczow i zyczyc cudnego lykendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 08:15 i ja Was z raniutka witam, mimo, że kłopoty w nocy sprawili sąsiedzi, urządzając jakąś libację alkoholową, o 01.00...czasami myślę, iż rozum to dar!!! serdecznie znad kawy... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 13:50 Witam FB, pogoda piękna, jak macie czas wolny, to proponuję spacer :-) Miłego wypoczywania an. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:00 Dzień dobry! FB! Udanego spaceru i wypoczywania, pogoda cudowna! Biedny Soter, u mnie też było niewesoło ;(( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 14:07 witam forumową czeladź u mnie wielkie w pałacu porządki...idę w ogród Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 14:46 Nie wspolczuje Wam rodacy, bo mam tak co piatek i sobote, Wczoraj szczegolnie glosna noc poniewaz cieplo bylo wiec wszyscy na ulice, rynki, gdzie sie dalo i bardzo halasowalo. Mlodziez upita okropnie, zachowuje sie coraz glosniej. Okropnosc, i nie ma na to rady??????? Biedne to moje miasto.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 15:55 U mnie też głośno, choć w bloku nie mieszkam, ale mam wrażenie, że jeden z sąsiadów uznał, że wszyscy mieszkańcy mojej dzielnicy podzielają jego umiłowanie muzyki, więc wystawia swój sprzęt grający na parapet otwartego okna. Upór z jakim to robi każe mi wziąć pod uwagę taką możliwość, iż podejmuje on te działania w czynie społecznym będąc w błędnym przekonaniu, że nie nikt z nas nie posiada własnego radia. Zamykam wtedy szczelnie okna i melomana mam z głowy :-) Dużo ciszy więc Wam życzę anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 18.07.04, 15:42 Dzień Dobry Brodnicy w piękną, upalną niedzielę. Przyjemnego popołudnia wszystkim :-) Pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.07.04, 15:29 kolejny dzień przeplatany opadami i ciepłym deszczem, duchota nie z tej ziemii, ale to dobre niż, szalejący wiatr i zimno... pozdrawiam serdecznie bywalców i sympatyków FB!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:18 Witam wieczorowa pora i mowie dzien dobry, zyczac spokojnej nocki i milego poranka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 11:42 Dzień dobry FB,pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 12:08 Sloneczko sie schowalo, moze i dobrze, troszke odsapniemy i obowiazki wypelnimy, a co. Pozdrawiam calosciowo! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 15:13 polało, pobłyskało i pogrzmiało serdecznie witam w środę! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.07.04, 14:47 witam pożegnalnie w ten duszny czwartek... ubywam na urlopowy wyjazd...w granicznych 3-tygodniach... kręcić mi tu an!;-) i mar!;-) wątków moc! serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.07.04, 17:13 smutno będzie bez Ciebie, soterix. W końcu Ty tu wszystkim zawiadujesz. Wypoczyaj mile, ładuj akumulatory. Wspaniałej pogody i czego-tam-Ci-brakuje życzę :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 13:10 Dzień Dobry mówię nieobecnym i pozdrawiam serdecznie :-) W Bydgoszczy pochmurnie, ale gorąco. anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:02 Witam osamotniona An, oj bedzie ciezko bez Soterixa, ale niech wedryje, gdzie Go nogi poniosa. W G. tez dusznawo i cieplo, oby nie padalo, bo plany pokrzyzuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 15:27 Witam Toju, więc pogody takiej jaka Ci potrzebna i miłego popołudnia. an. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 20:39 Dzień dobry, dobry wieczór i dobranoc FB i osamotnionej na forum An. ;-) ps...ładnej pogody i miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 25.07.04, 13:18 Dzień Dobry FB. Gdyby nie zaprzyjaźnione forumki z FG, to już wogóle nie byłoby się tutaj do kogo odezwać. Serdeczności na niedzielę :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:42 Witam po pieknym pogodowo i wycieczkowo, wekendzie i mowie Wam dobrej nocy, spijcie spokojnie i snijcie o marzeniach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 10:21 A co to? nikt dzień dobry Brodnicy nie mówi ... ;-) Dzień dobry An i pozdrawiam milutko ;-) naata Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 19:56 Samotnej chwilowo An zycze pieknej pogody i mile spedzanego czasu, a reszta ? pewnie na wakacjach, nawet marowit co stawial sie co piatek, gdzies sie zapodzial! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 20:35 uczę się, jutro obrona grrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 23:09 P O W O D Z E N I A!!!! Pozdrawiam miłą An! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 28.07.04, 19:53 Witam wszystkich co odwiedzaja to mile forum i pozdrawiam jeszcze lipcowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 29.07.04, 16:25 Widac, ze lato w pelni, juz nikomu nawet dzien dobry nie chce sie powiedziec:-) Pozdrawiam tych co zostali. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 02.08.04, 11:36 Dzień Dobry FB :-) Pozdrawiam przy okazji przyjaciół z FG. Serdeczności dla wszystkich anaiss P.S. Obroniłam się na 5 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:53 Ha, dopiero tu dostrzeglam wazna informacje, a to radocha na calego i do tego taka piekna cyferka. Gratulacje i pomyslnosci wiele w dalszej drodze do celu, nigdy pod gorke, ech, fajnie byc mlodym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:53 Piekna ocena!! GRATULUJĘ! pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 03.08.04, 13:09 Dziękuję wszystkim. Pozdrawiam z pochmurnej Bydgoszczy anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 03.08.04, 19:55 I co teraz z ta wolnoscia? An, niedlugo bedzie za duzo czasu, ale pewnie sie unormuje i cos sie interesujacego znajdzie. Za kawke dzieki, wypilam, u nas tez duszno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 04.08.04, 20:48 hmmm... wcale mnie ta wolność nie cieszy, w rozterce jestem okrutnej, bo trzeba zacząć szukać pracy, ale mimo to jakoś tak bez celu siebie widzę. Nawet wakacji przez ostatnie pięć lat nie miałam, bo sesja się zawsze ciągnęła nawet do połowy lipca, a już w sierpniu trzeba było przygotowywać się do kampani wrześniowej :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 10:37 Pozdrowienia dla FB, a szczególnie dla osamotnionej na forum AN!;) Nie martw sie An, najpierw odpocznij, na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie, dla ludzi ponadprzeciętnych zawsze się cos znajdzie, a Ty jak widać należysz do takich właśnie ;) Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 12:15 Tez trzymam kciuki za ciekawy wybor i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 19:53 hmmm... naata, zarumieniłam się czytając taki komplement :-) W sumie pole wyboru mam zawężone, chciałabym bardzo pracować zgodnie ze swoim wykształceniem, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie sobrze, bo przeszłam już koszmar pracy, której się nie lubi. Cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 13.07.05, 14:36 anaiss napisała: > hmmm... > naata, zarumieniłam się czytając taki komplement :-) > W sumie pole wyboru mam zawężone, chciałabym bardzo pracować zgodnie ze swoim > wykształceniem, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie > sobrze, bo przeszłam już koszmar pracy, której się nie lubi. i jak jest??? odkurzam watki, a ten warto, bo witający!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.05, 14:36 oj, soter, lepiej nie pytaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 18.07.05, 12:06 Witajac Was przychylam sie do zdania Naaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.07.05, 14:51 witam i o nic nie pytam!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś