Dodaj do ulubionych

Dzień dobry.......................................

• soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.05.04, 16:30
      chwilowe wejscie...akurat by Was pozdrowic!;-)
      • broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 23.05.04, 11:33
        Coś przi niydzieli tych postow mało
        Pewno w kościele Brodnica cało.
        • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:44
          Pozdrawiam burzowo senna Brodnice, ale zimna ta niedziela, jak nie w maju.
          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 23.05.04, 17:51
            a teraz pada, u mnie w domu trzeba było przepalić tak zimno!
            chyba inaczej dzisiaj się niebędę rozgrzewał!;-)))

pozdrawiam Was
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.05.04, 10:35
      od poniedziałku proszę do pracy na forum wiecej angażu i sil włożyc!;-)))

pozdrawiam miło squad brodnicki!
      • naata Re: Dzień dobry.................................. 24.05.04, 18:10
        Witam i pozdrawiam SQUAD forumowy ;))
        • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 16:35
          Witam z zimnego jak diabli Grudziadza, podobno cieplo nadciaga z zachodu,
          zobaczymy.Pozdrawiam.
          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 17:33
            Witam forumki :-)
            W Bydgoszczy również lodowato, z utęsknieniem czekam na ciepełko i słońce,
            czego wszystkim życzę...

Serdeczności
            anaiss_zapracowana_niemiłosiernie ;-)
            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 25.05.04, 18:13
              witam Was, jak widzę tutaj ludzi to aż serce się cieszy i jest cieplej an!;-)
              toju;-) i nat!;-)...

pozdrawiam
              zapracowanych
              • Gość: ;-))) Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:08
                Witam i przyłączam się do protestu przeciw zimnemu majowi! Wnoszę zatem o nie
                zwracanie uwagi na wiosnę, zbojkotujmy tę porę roku, przejdźmy juz do lata ;)))
                Na znak naszego niezadowolenia
                zaintonujmy!
                " uchu-cha, uchu-cha, nasza wiosna zła!!! ;-))))

Na rozgrzewkę ..pozdrawiam ;-)
                • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:18
                  Witam FB, pozdrawiam i znikam, czasu mało ;)
                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 11:22
                    cześć bojkotowcy!;-)
                    trzeba ta porę wykreślić...pozostaną tylko dwie zima i lato!;-)))
                    • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 12:48
                      Dzień Dobry forumki,
                      dobrze że chociaż na forum cieplutko :-) bo u mnie zimnica i na deszcz się
                      zanosi :-(
                      milutkiego dnia wszystkim
                      an.
                      • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 17:39
                        Witam, z Grudziadza ciepelko Wam przynosze, juz sie poprawia pogoda. Troche
                        pokrzyczec i zaraz cieplej sie robi Papa:-)
                        • naata Re: Dzień dobry.................................. 26.05.04, 18:29
                          A ja za Toja ze słońcem z Południa, już zachodzi, ale cieplej niż wczoraj ;))
                          Pozdrawiam wesoło - słonecznie, od jutra ma byc ponad 20 stC, to już latooo!!;))
                          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 27.05.04, 15:10
                            Witam cieplutko wszystkich :-)
                            Pogoda dzisiaj u mnie kapryśna, teraz akurat dla odmiany świeci słońce.
                            Serdeczności, miłego popołudnia
                            anaiss
                            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 27.05.04, 16:21
                              wstawać szkoda dnia!;-)))

pozdrawiam Was!
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 28.05.04, 18:43
      ale dzisiaj słonko!;-)

uściski dla all!;-)
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 28.05.04, 23:01
        u mnie dzisiaj też świeciło :-)
        wracam Kochani w poniedziałek
        miłego weekendowego wypoczywania
        cmoki
        an.
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 29.05.04, 14:30
      na dzisiaj dla Was pozdrowienia!;-)

pływać, pływac mi się chce!;-)))))))))
      • naata Re: Dzień dobry.................................. 29.05.04, 14:40
        Dzień dobry FB!

Pogoda letnia i ciepło pływaniu sprzyja. Na czym pływasz Soterze? Czy tylko
        wpław? ;))
        pzdr
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 30.05.04, 13:34
      tak jak dzisiaj niech już trwa!;-)

pozdrawiam
      • naata Re: Dzień dobry.................................. 30.05.04, 21:05
        Dobry wieczór! Soterowi i Wszystkim z FB!
        Niedziela była wspaniała, już lato! i bardzo dobrze! ;)
        Pozdrawiam milutko i znikam mówiąc jeszcze Dobranoc! ;-)
        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 31.05.04, 16:00
          to ja Wasz soter!;-)
          jestem z Wami, mimo, że nie piszę...czuwam!;-)))
          • naata Re: Dzień dobry.................................. 31.05.04, 22:45
            Cześć i dobranoc, późno sie zrobiło i sennie Pa pa! acha i pozdrawiam jak
            zwykle ;))
            • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:49
              Witam i dobranoc mowie ostatni raz w tym zimnym maju.Do czerwca zatem juz
              pierwszego i z okazji dnia dziecka wszystkiego najlepszego.
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 01.06.04, 20:25
      witam, spracowany, zmęczony i chcący prędko uderzyć w kimono!;-)))
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 01.06.04, 23:15
        późnego cmoka Wam zasyłam
        i ciepło się uśmiecham :-)
        anaiss

P.S. Trawy pylą i męczę się nieludzko :-(
        • naata Re: Dzień dobry.................................. 02.06.04, 09:11
          Dzień dobry Brodnicy ;)) A Anassis lepszego powietrza by nie musiała się męczyć
          z paskudna alergią. Pozdrawiam ;)
          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 02.06.04, 12:17
            to ja Wasz soter, witam i pozdrawiam, i odpedzam te pyly od an!;-)))
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 03.06.04, 12:15
      to znowu ja, powracam jeszcze bardziej silny i usmiechniety!;-)))
      • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:51
        Pozdrawiam z sennego Grudziadza, chyba bedzie padalo i grzmialo, bedzie fajnie.
        • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 03.06.04, 22:02
          Dobry wieczór mówię forum Brodnica :-)) i wszystkim jego bywalcom,
          czekam niecierpliwie, aż pyły opadną :-))
          i wróci mi energia.
          W Bydgoszczy słonecznie i sucho i właściwie to przydałby się jakiś deszczyk,
          burza jak najbardziej :-))
          Pozdrówka
          anaiss
          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 15:18
            to ja już po pracy na dzisiaj, mogę sobie odespać!;-)

p.s.
            an!;-) powiadasz pyli...zalecam więc maseczkę ala M.Jackson!;-)))

pozdrawiam Was...!!!
            • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:47
              Witam i pozdrawiam. A na wolne dni zycze duzo przyjemnosci, odpoczynku i
              pogadania o starych Polakach, moze byc przy pifku:-)
              • naata Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 21:48
                Dzień dobry i dobranoc Brodnicy! ;-)

Życzę również miłego, udanego i wesołego łikendu ;-)
                pozdrawiam
                • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 04.06.04, 21:54
                  soterix, mi przydałyby się jeszcze do tego jakieś sprytne okulary, bo moja
                  alergia objawia się również zapaleniem spojówek...
                  Miłego weekendu, ładujcie swoje akumulatorki :-))
                  cmoki
                  an.
                  • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:51
                    Dzień dobry Brodnicy, równiez wyludnionej ;))
                    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 12:09
                      czołem Brodnica!
                      chyba zanosi się na jakąś ulewę!;-(, w nocy było słychać już zapowiedź w
                      postaci grzmotów, jakby czołgi się przetaczały (pamiętne dni stanu wojennego,
                      kiedy szyby w kredensach latały jak oszalałe)...

pozdrawiam szczególnie an!;-) dla której ślę okularki <o-o>!;-))))

• toja50 Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 16:55
                        Pozdrawiam obecnych i nie, czekajacych na burze, i niektorym odplyniecia alergi!
                        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 17:01
                          juz po burzy i po ulewie...ale nie wiadomo co nam Bogowie szykują!;-)
                          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.06.04, 22:51

Witam forumki po ciężkim dniu pełnym pracy,
                            mam nadzieję, że Wasza sobota była udana :-)
                            w Bydgoszczy trochę wieczorem popadało, ale burzy nie było niestety...
                            Pozdrówka
                            an.

dzięki soterix za okularki :-))
                            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 09:10
                              przebudziłem się dla świata i co widzę z okna?

-cudowną niedzielę w mym rodzinnym kraju!;-)
                              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 12:55
                                Witam Wszystkich cieplutko,
                                piękny mamy dziś dzionek, tylko trochę mało słoneczny (przynajmniej w
                                Bydgoszczy)
                                Miłego leniuchowania życzę, buziaki zasyłam :-)
                                an.
                                • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 13:48
                                  to prawda an!;-)
                                  mało ten dzień słonecznie-energetyczny!

serdecznie
                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 19:36
                                    aktualnie u mnie świeci cudowne słoneczko i wogóle popołudnie jest bajeczne :-))
                                    • kucielak Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 21:02
                                      nooooo w Bydgoszczy to je taki łagodniejszy klimat, może to ta dolina wisły coś
                                      robi, aktualnie ani za ciepło ani za zimno. jak sięgam pamięcią to
                                      gdziekolwiek były jakieś anomalia bydzia w klimacie była jakoś po środku ale
                                      czasmi staje się to nudne - nic sie ciekawego nie dzieje ;]
                                      • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 06.06.04, 22:05
                                        Witam,ani kropli deszczu przez caly weekend, piekna pogoda i az szkoda, ze
                                        jutro poniedzialek. No i pozdrawiam znudzona pogoda Bydzie.
                                        • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.06.04, 19:05
                                          Dzień Dobry forumki :-)
                                          Senno mi niemożliwie :-)
                                          Na jakiś deszcz się zbiera, ale chyba jednak padać nie będzie...
                                          Serdeczności
                                          an.
                                          • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:01
                                            Tak sie zapowiadalao, ale nic nie grzmialo. Pozdrawiam wiec niedeszczowo ale
                                            forumowo.:-)
                                            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 10:35
                                              czołem!
                                              a mnie sie wszystko podoba...!

serdeczności
                                              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 14:30
                                                hmm...
                                                soter w nastroju superoptymistycznym :-)
                                                Mnie też by się trochę przydało takiego nastawienia.
                                                Cmoki
                                                anaiss
                                                • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 20:19
                                                  Pozdrawiam wszystkich w optymistycznym nastroju i oby tak dalej:-)
                                                • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.06.04, 21:29
                                                  oddam, ile tylko zechcesz, już taki jestem filantrop nie na pokaz!;-)

• naata Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 08:57
                                                    Witam na forum ludzi miłych i sympatycznych ;) Pozdrawiam
                                                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 10:03
                                                    środa, a jutro wolne...!
                                                    witam serdecznie
    • broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 09.06.04, 17:42
      Witom sie jakby na czi tysionce
      Niyczej wom zowdy tu świyci słońce.
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 10.06.04, 12:47
        Witam Wszystkich w ten deszczowy dzień...
        mam nadzieję, że może się jeszcze rozpogodzi
        Miłego popołudnia
        anaiss
        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 10.06.04, 14:56
          czołem, czwartkowcy internautowcy!;-)
          mimo płaczu nieba...serce bije i ma się dobrze!;-)

serdecznie
          • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 15:49
            Ale niespodzianka z ta pogada,? lunelo i teraz zaczyna sie wypogadzac, moze
            humorek jeszcze dopisze! Zycze Wam tego i pozdrawiam.
            • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:21
              dzien dobry wieczorową porą, pozdrawiam ;-)
              • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 11.06.04, 14:51
                obiadowo witam, i czekam na Euro 2004...!;-)
                • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 11.06.04, 17:44
                  Pozdrawiam Brodnice pilkarskoeuropejska, szkoda, ze naszych tam nie ma, szkoda.
                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 12.06.04, 12:23
                    radość o poranku
                    radość w południe
                    radość i na wieczór
                    co będzie jutr...?

serdecznie
                    • ile Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 00:51
                      nie ma mnie tu'
                      nie ma mnie tam'
                      gdziekolwiek jestem'
                      w pamięci trwam...

też...
                      serdecznie

i jak zawsze
                      pogodnie
                      pozdrawiam

ps'
                      wydawa się tylko atawizmu zgaga
                      nie masz w niej złości'
                      jest tyklo myśl...
                      ... a czy zakrawa ? (dla Toji)

bo uszy się umęczyły ;))))))

• soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 08:22
                        wyborowo slonecznie a nader niedzielnie o poranku

serdecznie
    • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 12:40
      W samo poludnie Was witam i pozdrawiam. Teraz glosowac, potem mecze i niedziela
      jak sie patrzy. :-)))
      • naata Re: Dzień dobry.................................. 13.06.04, 13:03
        Dołaczam do miłych, niedzielnych pozdrowień dla 'Brodnicy' Sorterowej ;-)))
        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 10:25
          konsekwentnie i solidarnie witam po wyborach i ładnych meczach!;-)

serdecznie
          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 16:07
            Dzień Dobry w pochmurny i wietrzny poniedziałek wszystkim forumkom, którzy
            zaglądają na FB mówi anaiss :-)))
            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 16:53
              jest nasza an!;-) a już myślałem...innych brak?
              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.06.04, 20:37
                jestem, soterix :-)
                zaspana jak zawsze, przynajmniej ostatnio
                ale staram się dzielnie walczyć :-)
                cmoki
                an.
                • naata Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 15:48
                  Dzień dobry miłemu Towarzystwu! ;-)
                  pozdrawiam zaspaną An ;-)
                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 18:56
                    dzień dobry w dzień pochmurny i wietrzny
                    uśmiecham się do Was mimo wszystko szeroko :-)))
                    u mnie pada aktualnie...
                    serdeczności wielkie
                    anaiss
                    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 20:09
                      Witam i pozdrawiam w dzien deszczowy i wiatrowy, narazie sie uspokoilo, ale sie
                      jeszce zanosi./Ciekawe na co?/
                      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.06.04, 23:16
                        a soter na wakacjach??
                        • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 02:19
                          zmykam lulu :-))
                          • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:22
                            Witam, witam, o pogode nie pytam. U nas okropna, Soter wyjechal?
                            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 16:37
                              jestem, jestem...wakację są dopiero w planach, trzeba wybrać optymalny wariant
                              cenowo, bazowo, krajobrazowy:-)

wczoraj opuściłem wtorek...niedotarłem do komputera...tylko do domu i zrazu w
                              telepatrzydło na meczyk...i tak dzisiaj apiać od nowa;-)))

częstuję uśmiechem!;-)
                              • broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 17:13
                                Tyż "Dziyń dobry" szkryfna tukej
                                Dyc wiyncy we Rudzie szukej.
                                • naata Re: Dzień dobry.................................. 16.06.04, 21:25
                                  Serdecznie witam Forumowiczów miłych, pozdrówka ślę ;-)))
                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.06.04, 11:43
                                    przywitam się tylko szybciutko i zmykam :-))
                                    miłego dnia wszystkim
                                    anaiss
                                    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.06.04, 12:05
                                      hej, dzisiaj nad spodziewanie wcześnie witam:-)
                                      czemu an!;-) zmyka nam!

serdecznie
                                      • Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 16:10
                                        dień dobry Brodnicy, spieszącej się An, i Soterowi co wcześnie się pojawił ;-))
                                        Pozdrawiam
                                        • naata Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 09:39
                                          Co tu tak cicho?
                                          witam piątkowo, serdecznie ;-) Pozdrawiam
                                          • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 10:57
                                            Tu tez nietloczno, jak widac. No coz , pozdrawiam przedweckendowo i
                                            wypoczywajcie zdrowo.
                                            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 18.06.04, 14:39
                                              Cześć forumki :-)
                                              Słonecznego weekendu wszystkim życzę, choć u mnie od rana pochmurnie
                                              serdeczności dla gości :-)
                                              anaiss
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.06.04, 12:30
      taki to już czzas że nie ma Nas, ale powrócimy ze zdwojoną siłą;-)))

serdecznie
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 19.06.04, 20:20
        Witam wszystkich serdecznie :-)
        Deszczowo znowu dzisiaj i chłodno :-( wrrrrrr....
        Zmykam szykować miejsce na meczyk :-) i jedzonko, oczywiście
        cmoki
        anaiss_objedzona_groszkiem_zielonym :-)
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 09:07
      oto ja...przybywam do Was w niedzielny poranek...

i zagadka...

wstałem dzisiaj jak...Feniks czy Wenus?;-)))

serdecznie
    • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:26
      Pozdrawiam mile forum w niedzielne, czerwcowe poludnie i zycze przyjemnosci na
      reszte dnia.
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:11
        soterix, za truden dla mnie Twoje zagadki :-))
        Feniks to chyba z popiołów, ale Wenus??? Nie mam pojęcia...
        Wypogodziło się troszeczkę i humor od razu mi się poprawił

anaiss
        • naata Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:36
          Dień dobry Brodnicy, Anaiss objedzonej groszkiem zielonym i Soterowi
          odrodzonemu wstawaniem z Wenus ;-))) Pozdrawiam milutko ;-)
          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 16:55
            w zagadce słowem łączącym Wenus i Sotera jest piana;-)
            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.06.04, 19:52
              od piwa czy od kąpieli??

p.s. ostatnio jakoś moja wyobraźnia nie działa zbyt sprawnie ;-)
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 10:53
      Pozdrawiam z zaciemnionego przez chmury i opuszczonego przez towarzyszy
      Grudziadza.!!!
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 12:01
        W Bydgoszczy też szaro, ponuro i nijako. Pewnie będzie padać :-(
        Bardzo przydałoby się trochę słońca i parę stopni więcej...
        Pozdrawiam cieplutko
        anaiss
        • Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:41
          Halo tu zimne południe! ;-) Witam i pozdrawiam wszystkich na FB, ciepło i
          serdecznie ;-)
          PS.. An, gdzie mieszkasz w Bydgoszczy? Ja, dawno, dawno, dawno temu na 3 - go
          Maja ;-)
          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 19:28
            czołem rodacy z FG i FB...
            dobrze, że brat dopuscił mnie do komputera...dzielnie walczyłem...dal mi kilka
            minut...

ot!, mały terorysta;-)))
            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 21.06.04, 23:30
              po południu słońce na chwilę pokazało się zza chmur, ale wieczorem znowu
              padało. Zapowiadają jednak ocieplenie :-))

anaiss

P.S. mieszkam na Wilczaku :-)
              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 13:39
                Piękne słońce od rana nam przyświeca, więc mówię słoneczne "Dzień Dobry" forum
                Brodnica :-))

anaiss
                • naata Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 16:57
                  Dzień dobry miłym forumowiczom i An z Wilczaka ;-) Mam tam rodzinę ;-)))
                  Pozdrawiam
                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 18:57
                    spokoj niezmacony niczym...pozdrawiam czule z zaduma;-)

serdecznie
                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 22:40
                    naata napisała:

> Dzień dobry miłym forumowiczom i An z Wilczaka ;-) Mam tam rodzinę ;-)))
                    > Pozdrawiam

świat jest mały :-))
                    • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 22:42
                      a soterix zamyślony, zazdroszczę spokoju ducha.
                      Ja ciągle w nerwach i piszę wciąż...
                      Obrona pod koniec lipca, więc są nadzieje :-)
                      • naata Re: Dzień dobry.................................. 22.06.04, 23:17
                        Swiat stał się globalna wioską ;-)
                        ale to miłe, że ludzie mogą mieć znajome choć te same miejsca ;-)
                        Żytczę An, bezstresowo obronić! po co sie denerwować? To nie pomaga a wręcz
                        przeciwnie,wiem, wiem, Ty tez wiesz, ale polecam luzik i dużo dobrej muzyki
                        Pozdrawiam serdecznie ;-)
                        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 12:17
                          witam, zapracowana an!;-) i polecajaca spokoj ducha naatę!;-)

ja wciąż zadumany...choc na filozofa niewygladam;-)))

serdecznie
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 17:13
      Pozdrawiam wszystkich kibicow forumowych,udanego trzymania kciukow zycze!!!
      • naata Re: Dzień dobry.................................. 23.06.04, 22:50
        "ja wciąż zadumany...choc na filozofa niewygladam;-)))"

"filozofem" jest sie od urodzenia, to jakby w genach było ;-) a wyglad co
        poniektórych folozofów był wrecz odpychający, choć tyle madrości potomnym
        zostawili w spadku ;-)

Pozdrawiam, troche filozoficznie ;-)))
        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.06.04, 14:18
          > "filozofem" jest sie od urodzenia, to jakby w genach było ;-) a wyglad co
          > poniektórych folozofów był wrecz odpychający, choć tyle madrości potomnym
          > zostawili w spadku ;-)

i glupim sie umiera;-)...
          a co do wygladu, na popiersiu lepiej wygladam;-)))

serdecznie witam

chyba juz topi sie olow w witrazach;-)
          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 13:33
            Halo FB :-)
            Wszyscy pomarli, czy co?
            Weekend dawno już za nami, wracać na forum!

anaiss
            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 16:04
              jestem...usprawiedliwienie mam, przeprowadzka i czekanie na załączenie
              internetu...ale już panowie właśnie wyszli i wszystko działa:-)...wznawiam
              nadawanie...
              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.06.04, 18:28
                o, soter na nowym miejscu :-)
                Cieszę się z powrotu.
                • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 01.07.04, 23:20
                  znowu nikogo cały dzień?
                  • Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:51
                    Ceść i dzień dobry FG i zawsze obecnym, An i Sorerowi ;-)
                    PozdrooFki
                    • broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 09:18
                      Szczyńściym wos witać lipca czeciego
                      Bo przeca jutro momy szwortego
                      Do tego klara piyknie nom blyszczy
                      Możno se cosik dobrego zyszczy.
                      • marowit Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 09:40
                        Swietne pozdrowienia :)
                        A nasz soter chyba na wakacjach bo nie widze jego postow :)

marowit
                        • naata Re: Dzień dobry.................................. 03.07.04, 10:22
                          Dzień dobry Brodnicy!
                          Zawsze jest pięknie jak nadzieja wyziera
                          Słońcem znaczy się uczucie i w kąt wszelka bieda ;-)
                          Jakby to było?
                          U Bronka musi być pieknie!

Pozdrawiam
                          • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 04.07.04, 15:46
                            jestem tu w domku w Brodnicy, a nie na rzadnej Jajcorce;-)

serdecznie
                            • naata Re: Dzień dobry.................................. 04.07.04, 18:10
                              Dzień dobry ładny dzisiaj! ;-))) Tym w domkach też, a wszystkim miłego jeszcze
                              wypoczynku! Pozdrawiam! ;-)
                              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 12:01
                                A w Bydgoszczy ciągle huśtawka pogodowa. Teraz szaro i burzowo. Bez parasola
                                nie polecam dlaszych wędrówek.
                                Serdeczności
                                anaiss
                                • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:39
                                  Witam An i FB, u mnie ciepło ale zaraz coś zacznie padać ;-)
                                  Pozdrawiam milutko! ;-)
                                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 15:49
                                    witam...
                                    co za dzień wszystkich dopadł leń!;-)))
                                    • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.07.04, 19:33
                                      mnie leń dopada ostatnio zdecydowanie za często ;-)
                                      Hmm... może od jutra zacznę wstawać wcześniej (ciągle to sobie obiecuję) :-)
                                      cmoki
                                      anaiss
                                      • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 11:27
                                        kapejszyn!;-)
                                        z tym trzeba walczyć...ta choroba lubi siedzenie, leżenie, patrzenie w pudło!;-)
                                        podjąłem walkę!;-)

serdecznie
                                        • naata Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 18:16
                                          Witam Liderów FB! ;-)) Zmobilizowanych do walki z "nałogami"? ;-)) Pozdrawiam
                                          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.07.04, 22:25
                                            e, Telewizora to wogóle nie oglądam, ale jakoś i tak czas mi przecieka :-(
                                            • naata Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 09:18
                                              Nie przejmyj się An, będziesz w pewnym wieku to czasu przybędzie ;))
                                              Witam i pozdrawiam ;-)
                                              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 10:09
                                                Dzień Dobry mówię całemu FB i uśmiecham się cieplutko, pogoda u mnie
                                                ślicznościowa. Byłam już na długim spacerze i pełna pozytywnej energii (czego
                                                Wam też życzę) zabieram się do pracy :-)

naata, dobrze by było :-) Jak twierdzi mój tata, bardzo ranne wstawanie
                                                znacznie wydłuża dzień :-)
                                                Miłego dnia
                                                anaiss
                                                • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 07.07.04, 16:46
                                                  ja już jestem w pewnym wieku i czas się wydłużył;-)

serdecznie Was witam...
                                                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.07.04, 16:19
                                                    ave forum brodnicus...

serdecznie
                                                  • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 08.07.04, 21:02
                                                    Pozdrawiam po jakims czasie FB, jednych przy kawce, drugich przy pifku, byle
                                                    cieplo i wesolo bylo:-)))
                                                  • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:51
                                                    A coz to jeszcze nikogo nie bylo, czyzby Was tez zalewalo. Witam piatkowo i
                                                    marnie to wrozy na sobote i niedziele, mysle o pogodzie oczywiscie. Pozdrawiam
                                                    FB
                                                  • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 09.07.04, 18:11
                                                    a witam zaprzyjaźniony Grudziądz...;-)))
                                                    mój wpis jest 3333, jak ja się cieszę z tych cyferek w liczbach!;-)

wczoraj skusiłem się na ulubionego Pilsnera...a na dodatek kelnerka podała mi
                                                    go w oryginalnym kuflu tegoż browaru...podwójna przyjemność;-)))

serdecznie
                                                  • naata Re: Dzień dobry.................................. 09.07.04, 19:32
                                                    Łądna cyferka, symboliczna, zwłaszcza dla tych co im trójki nie przynoszą pecha!
                                                    A gdzie to, Soterze podaja w takich kuflach? ;-)
                                                    Czyżbyś był za granicą?;-)

Witam i pozdrawiam i wiele przyjemnośći przy Pilsnerze życzę! ;-)
                                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 10.07.04, 20:29
                                                    witam moi mili po krótkiej nieobecności
                                                    spowodowanej problemami zdrowotnymi
                                                    mam nadzieję, że korzystacie z lata i wakacji
                                                    słońca życzę :-))
                                                    anaiss
                                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 13:46
                                                    czy już nikt tu nie zagląda? :-(
                                                  • naata Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 16:50
                                                    Zagląda, zagląda! Sąsiedzkie dzień dobry, miłej An!;-)
                                                    Pozdrawiam serdecznie!

PS... a gdzie Soter? ;-)
                                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 12.07.04, 16:58
                                                    Cześć Naata :-)
                                                    Nie mam pojęcia, gdzie się wszyscy podziali!
                                                    Soterixa nie ma, Marowita też nie, a z carr'em dzieje się chyba coś dziwnego.
                                                    Cmoki dla wszystkich
                                                    anaiss
    • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:46
      Pozdrawiam z deszczowego G.czekajac na lato, moze, morze.
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 13.07.04, 13:16
        Dzień Dobry Brodnico :-)
        Widzę, że tutaj tylko wiatr hula ;-)
        W takim razie zmykam i pozdrawiam z zimnej Bydgoszczy
        anaiss
        • Gość: sovvva Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:23
          Jedna An na straży? A gdzie reszta? Soter ma urlop?
          Witam i pozdrawiam samotną An ;-))
          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 13.07.04, 17:48
            Hej Sovvva :-)
            Nie wiem, gdzie się wszyscy zapodziali. Pewnie wakacjowani, albo czasu nie mają.
            Serdeczności
            anaiss
            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.07.04, 15:34
              Widzę, że znowu nikogo :-(
              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 08:50
                Dzień Dobry pustemu FB.
                U mnie przejaśnia się, więc jest nadzieja na pogodny dzień, czego Wam życzę
                i zmykam...

anaiss
                • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 13:07
                  witajcie!,
                  gdzie szukać lata?;-)...
                  w poniedziałek i w wtorek bawiłem w Bydgoszczy, ale jakoś z an!;-) się nie
                  spotkałem...!

taki to sezon ogórkowy na Naszym forum, że ludziska z dopadu wchodzą na moment,
                  a tematów nie brakuje...oj!, postaram się o to, zobaczycie!;-)

serdecznie
                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 19:14
                    soterix, ja wiernie na posterunku, ale brakuje mi kogoś do dyskusji. Marowit
                    też tylko zwykle się przywita i już go nie ma.
                    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 19:36
                      anaiss napisała:

> soterix, ja wiernie na posterunku, ale brakuje mi kogoś do dyskusji. Marowit
                      > też tylko zwykle się przywita i już go nie ma.

więc dyskutujmy an!;-)
                      jestem gotowy...
                      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 21:23
                        cieszy mnie to niezmiernie :-)
                        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 21:41
                          zarzućmy się dyskusją;-)
                          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.07.04, 22:11
                            Widzę soterix, że w dobrej formie jesteś :-)
                            Wypoczęty?
                            Ja nieszczególnie, niestety...
                            • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 14:52
                              anaiss napisała:

> Widzę soterix, że w dobrej formie jesteś :-)

znakomita!;-)

> Wypoczęty?

młodemu organizmowi potrzeba niewiele do regeneracji!;-)

> Ja nieszczególnie, niestety...

w sercu niech zagości słońce, to początek wszsytkiego...nawet humoru lepszego!

serdecznie witam
                              • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 15:17
                                Cieszę się, że tak optymizmem i energią od Ciebie powiało :-)
                                • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 15:48
                                  anaiss napisała:

> Cieszę się, że tak optymizmem i energią od Ciebie powiało :-)

oby tak do końca trwało...!
                                  czego sobie i Wam życzę;-)
                                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 21:04
                                    zmykam ludki, do jutra :-)
                                    anaiss
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 16.07.04, 23:11
      Witam Was o poznej godzinie, ale przeciez musze przeslac pozdrowienia milemu
      gronu forumowiczow i zyczyc cudnego lykendu!!!
      • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 08:15
        i ja Was z raniutka witam, mimo, że kłopoty w nocy sprawili sąsiedzi,
        urządzając jakąś libację alkoholową, o 01.00...czasami myślę, iż rozum to dar!!!

serdecznie znad kawy...
        • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 13:50
          Witam FB, pogoda piękna, jak macie czas wolny, to proponuję spacer :-)
          Miłego wypoczywania
          an.
          • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:00
            Dzień dobry! FB! Udanego spaceru i wypoczywania, pogoda cudowna!
            Biedny Soter, u mnie też było niewesoło ;((
            pozdrawiam
            • hrabia_potocki Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 14:07
              witam forumową czeladź
              u mnie wielkie w pałacu porządki...idę w ogród
              • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 14:46
                Nie wspolczuje Wam rodacy, bo mam tak co piatek i sobote, Wczoraj szczegolnie
                glosna noc poniewaz cieplo bylo wiec wszyscy na ulice, rynki, gdzie sie dalo i
                bardzo halasowalo. Mlodziez upita okropnie, zachowuje sie coraz glosniej.
                Okropnosc, i nie ma na to rady??????? Biedne to moje miasto.:-(
                • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.04, 15:55
                  U mnie też głośno, choć w bloku nie mieszkam, ale mam wrażenie, że jeden z
                  sąsiadów uznał, że wszyscy mieszkańcy mojej dzielnicy podzielają jego
                  umiłowanie muzyki, więc wystawia swój sprzęt grający na parapet otwartego okna.
                  Upór z jakim to robi każe mi wziąć pod uwagę taką możliwość, iż podejmuje on te
                  działania w czynie społecznym będąc w błędnym przekonaniu, że nie nikt z nas
                  nie posiada własnego radia. Zamykam wtedy szczelnie okna i melomana mam z
                  głowy :-)

Dużo ciszy więc Wam życzę
                  anaiss
                  • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 18.07.04, 15:42
                    Dzień Dobry Brodnicy w piękną, upalną niedzielę. Przyjemnego popołudnia
                    wszystkim :-)
                    Pozdrawiam
                    anaiss
    • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.07.04, 15:29
      kolejny dzień przeplatany opadami i ciepłym deszczem, duchota nie z tej ziemii,
      ale to dobre niż, szalejący wiatr i zimno...

pozdrawiam serdecznie bywalców i sympatyków FB!;-)
    • Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:18
      Witam wieczorowa pora i mowie dzien dobry, zyczac spokojnej nocki i milego
      poranka!!!
    • naata Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 11:42
      Dzień dobry FB,pozdrawiam ;-)
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 12:08
      Sloneczko sie schowalo, moze i dobrze, troszke odsapniemy i obowiazki
      wypelnimy, a co. Pozdrawiam calosciowo!
      • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.07.04, 15:13
        polało, pobłyskało i pogrzmiało

serdecznie witam w środę!
        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.07.04, 14:47
          witam pożegnalnie w ten duszny czwartek...
          ubywam na urlopowy wyjazd...w granicznych 3-tygodniach...

kręcić mi tu an!;-) i mar!;-) wątków moc!

serdecznie
          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 22.07.04, 17:13
            smutno będzie bez Ciebie, soterix. W końcu Ty tu wszystkim zawiadujesz.
            Wypoczyaj mile, ładuj akumulatory. Wspaniałej pogody i czego-tam-Ci-brakuje
            życzę :-)
            anaiss
            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 13:10
              Dzień Dobry mówię nieobecnym i pozdrawiam serdecznie :-)
              W Bydgoszczy pochmurnie, ale gorąco.

anaiss
              • Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:02
                Witam osamotniona An, oj bedzie ciezko bez Soterixa, ale niech wedryje, gdzie
                Go nogi poniosa. W G. tez dusznawo i cieplo, oby nie padalo, bo plany
                pokrzyzuje. Pozdrawiam
                • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 15:27
                  Witam Toju, więc pogody takiej jaka Ci potrzebna i miłego popołudnia.

an.
                  • naata Re: Dzień dobry.................................. 24.07.04, 20:39
                    Dzień dobry, dobry wieczór i dobranoc FB i osamotnionej na forum An. ;-)

ps...ładnej pogody i miłego wypoczynku
                    • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 25.07.04, 13:18
                      Dzień Dobry FB.
                      Gdyby nie zaprzyjaźnione forumki z FG, to już wogóle nie byłoby się tutaj do
                      kogo odezwać.
                      Serdeczności na niedzielę :-)
                      anaiss
                      • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:42
                        Witam po pieknym pogodowo i wycieczkowo, wekendzie i mowie Wam dobrej nocy,
                        spijcie spokojnie i snijcie o marzeniach. Pozdrawiam!
                        • naata Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 10:21
                          A co to? nikt dzień dobry Brodnicy nie mówi ... ;-)
                          Dzień dobry An i pozdrawiam milutko ;-)

naata
                          • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 19:56
                            Samotnej chwilowo An zycze pieknej pogody i mile spedzanego czasu, a reszta ?
                            pewnie na wakacjach, nawet marowit co stawial sie co piatek, gdzies sie
                            zapodzial! Pozdrawiam
                            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 20:35
                              uczę się,
                              jutro obrona
                              grrrrrr...
                              • naata Re: Dzień dobry.................................. 27.07.04, 23:09
                                P O W O D Z E N I A!!!!
                                Pozdrawiam miłą An!
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 28.07.04, 19:53
      Witam wszystkich co odwiedzaja to mile forum i pozdrawiam jeszcze lipcowo :-)
    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 29.07.04, 16:25
      Widac, ze lato w pelni, juz nikomu nawet dzien dobry nie chce sie powiedziec:-)
      Pozdrawiam tych co zostali.
      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 02.08.04, 11:36
        Dzień Dobry FB :-)
        Pozdrawiam przy okazji przyjaciół z FG.
        Serdeczności dla wszystkich
        anaiss

P.S. Obroniłam się na 5 :-)))
        • Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:53
          Ha, dopiero tu dostrzeglam wazna informacje, a to radocha na calego i do tego
          taka piekna cyferka. Gratulacje i pomyslnosci wiele w dalszej drodze do celu,
          nigdy pod gorke, ech, fajnie byc mlodym!
          • Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:53
            Piekna ocena!! GRATULUJĘ!
            pozdrowionka ;)
            • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 03.08.04, 13:09
              Dziękuję wszystkim.
              Pozdrawiam z pochmurnej Bydgoszczy
              anaiss
              • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 03.08.04, 19:55
                I co teraz z ta wolnoscia? An, niedlugo bedzie za duzo czasu, ale pewnie sie
                unormuje i cos sie interesujacego znajdzie. Za kawke dzieki, wypilam, u nas
                tez duszno. Pozdrawiam.
                • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 04.08.04, 20:48
                  hmmm... wcale mnie ta wolność nie cieszy, w rozterce jestem okrutnej, bo trzeba
                  zacząć szukać pracy, ale mimo to jakoś tak bez celu siebie widzę. Nawet wakacji
                  przez ostatnie pięć lat nie miałam, bo sesja się zawsze ciągnęła nawet do
                  połowy lipca, a już w sierpniu trzeba było przygotowywać się do kampani
                  wrześniowej :-)

anaiss
                  • naata Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 10:37
                    Pozdrowienia dla FB, a szczególnie dla osamotnionej na forum AN!;)
                    Nie martw sie An, najpierw odpocznij, na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla
                    siebie, dla ludzi ponadprzeciętnych zawsze się cos znajdzie, a Ty jak widać
                    należysz do takich właśnie ;) Życzę powodzenia!
                    • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 12:15
                      Tez trzymam kciuki za ciekawy wybor i pozdrawiam.
                      • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.08.04, 19:53
                        hmmm...
                        naata, zarumieniłam się czytając taki komplement :-)
                        W sumie pole wyboru mam zawężone, chciałabym bardzo pracować zgodnie ze swoim
                        wykształceniem, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie
                        sobrze, bo przeszłam już koszmar pracy, której się nie lubi.
                        Cmoki
                        anaiss
                        • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 13.07.05, 14:36
                          anaiss napisała:

> hmmm...
                          > naata, zarumieniłam się czytając taki komplement :-)
                          > W sumie pole wyboru mam zawężone, chciałabym bardzo pracować zgodnie ze swoim
                          > wykształceniem, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie
                          > sobrze, bo przeszłam już koszmar pracy, której się nie lubi.

i jak jest???

odkurzam watki, a ten warto, bo witający!:-)))
                          • anaiss Re: Dzień dobry.................................. 17.07.05, 14:36
                            oj, soter, lepiej nie pytaj ;)))
                            • toja50 Re: Dzień dobry.................................. 18.07.05, 12:06
                              Witajac Was przychylam sie do zdania Naaty !
                              • soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.07.05, 14:51
                                witam i o nic nie pytam!;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka