Dodaj do ulubionych

Kogo kosi fotoradar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 10:50
gmina niema kasy to wyciąga z kierowów straż miejska zajmuje się foto radarami a nie swoimi sprawami np. kradzierzami porządkiem sa najgorsza gmina znam ta gmine wiem co pisze Strarz niewiedzą do czego są powołowani szkoda nanich kasy i dobrze że rozwiązują STRAZ MIEJSKĄ brawo
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.cdma.centertel.pl 09.08.13, 08:43
      j
    • Gość: piotrus Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.cdma.centertel.pl 09.08.13, 08:50
      Wielka straz gminna skorumpowana gdyz pan wojt zatrudnil do strazy siostre swojej zony gdyz ta nie mogla znalezc pracy wiec bez zadnych kwalifikacji zostala zatrudniona w strazy gminnej bobrowo. a chodzi o pania Małgorzate F.
      Moze pan klonowski takze zalatwi dla mnie taka posade? wkoncu nie trzeba kwalifikacji
    • Gość: Gość, bobrowiak Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 24.01.14, 10:26
      Bardzo dobrze ze straz gminna istnieje, bo kierowcy jeżdzą jak wariaci,ile dzieci musiało ponieść śmierć, ile wypadków musiało być aby powstała odpowiednia jednostka. przestańcie się czepiać ludzi i jednostek, lepiej zdejmijcie nogę z gazu, bo potem jak mandacik to lament i płacz. A Pan wójt się stara jak może, a ludziom nie dogodzi. A z tego co mi wiadomo to w straży wszyscy pracownicy mają wykształcenie wyższę magisterskie !! Co za chore bzdety ktoś wypisuje.
    • magi.be Kogo kosi fotoradar 24.01.14, 16:47
      Nie rozumiem dlaczego część mieszkańcòw gminy jest taka oburzona na wòjta za utworzenie straży gminnej i fotoradar. Tak jedno jak i drugie może zaszkodzić tylko tym którzy są z jakimiś przepisami na bakier. Uczciwi mogą spać spokojnie.
    • Gość: amadeusz Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 25.01.14, 12:25
      to prawda w gminie aż huczy że fotoradar nie potrzebny- u nas we wsi też mówią o tym. Mówią ze to Gmina utrzymuję Straż . że dokłada do jej utrzymania, tym bardziej teraz gdy zmieniła siedzibę urzędowania.Dodatkowe koszty ogrzania budynku, sprzątania.itd. Może na zebraniu wiejskim wiosną przedstawią te sprawy.
      Jestem ciekaw sam jak to jest w rzeczywistości. Mi to akurat obojętnie, bo jeżdżę przepisowo. i tym bardziej uczulam na to swoje dzieci i żonę bo jeżdżą często do Brodnicy. Ale ciekaw jestem nie ukrywam.
    • proost Kogo kosi fotoradar 25.01.14, 13:28
      Mnie nie skosi. Wystarczy CB radio...
      • Gość: kamil z grabówca Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 12.04.14, 15:38
        a ja myślę że ta straż to ledwo zipie, szkoda pieniędzy na takie jednostki które nie dają pewności bytu. Trzeba było pozyskać dotację z uni. Gmina Bobrowo wszerz i wzdłuż się tym chwali. Zadna inna gmina nie odważyła się karać własnych mieszkańców, bo wiedzą jaki jest kryzys szczególnie w rolnictwie, jaka bieda, no a nasza niestety się z tym nie liczy. Stołki już obsadzone !!!Kasa płynie w portfele!!! To praca wre ...
        • Gość: fialeq Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.15, 06:29
          Egzekwować prawo powinien każdy , zwłaszcza Straż Miejska ! Tylko dlaczego te Łachudry postawiły fotoradar na 50 m przed tablicą końca terenu zabudowanego po którym rozciąga się długa prosta , w miejscu gdzie nie zwiększa to w cale bezpieczeństwa ruchu (do tego zobowiązuje prawo). Straż Miejska tym samy wpisuje się w krajobraz Polski , kraju absurdu. Powtórzę Łajzostwo !!!
    • Gość: gosc Kogo kosi fotoradar IP: *.cdma.centertel.pl 27.04.14, 21:05
      Niestety prawda jest ze bobrowska straż to patologia ktora istnieje glownie po to aby siostra pana wojta miala miejsce pracy oraz jego kuzynka, Tak jakos dziwnie sie sklada ze w tej straży pracuja wylacznie ludzie z bliskiej rodziny Wójta Klonowskiego
      • Gość: posłuszny jan Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 11:49
        Prawda poprzedniku To jest "STRAŻ RODZINNA", skorumpowana straż w której wójt zatrudnił swoja siostrę i kuzynkę żal.
        • Gość: zgniłobłociak Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 22.07.14, 10:59
          teraz gdy straż jest w zgniobłotach to widzę kto tam pracuje, tymbardziej że po zakupy do sklepu chodzą codziennie--a od niejednej pani można się wszystko dowiedzieć chętnie opowiada....,a stażyści to wogóle mili i uprzejmi no cóż.....
          wójt zatrudnił siostrę swoja i to jest wielka tajemnica, kuzynka tez tam pracuje bo w gminie miejsca nie było żeby etacik utworzyć no i po średnim też tam pracują, wiec po co się kształcić powiedzcie??? trzeba do wójta jechać i o etacick prosić wszystim miejsce utwarza.
          niedługo kampania wyborcza, powodzenia wójcie !!
    • mocnozirytowany Re: Kogo kosi fotoradar 01.05.14, 19:26
      Ortografia super!
    • Gość: zenek z bobrowo Kogo kosi fotoradar IP: *.play-internet.pl 24.06.14, 21:20
      niech wojt postawi fotoradar w bobrowie na skrzyzowaniu, a nie gina niewinni ludzie, bo skrzyzowanie jest waskie i zarosniete po brzegi. ile osob musi zginac zanim wojt cos zrobi???
    • Gość: x Re: Kogo kosi fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 18:58
      x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka