Dodaj do ulubionych

Kino "Świt".......................................

13.04.04, 15:18
Nowy właściciel, nowe pomysły, (fajnie, że są stoliczki w hollu) ciekawy
repertuar, miła obsługa...fajny klimat!

tak trzymać;-)
Obserwuj wątek
    • marowit Re: Kino "Świt".................................. 13.04.04, 21:51
      Hello!
      Widze soter ze byles w kinie :)
      Co to byl za film?
      marowit
      • soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 13.04.04, 21:59
        Good Bye Lenin;-)))
        ale jakoś chęć napisania tego wątku wypłynęła teraz...
        własciciel kina bardzo ładnie witał, potem żegnał, pytał się o film, zachęcał
        do przyjścia...sympatyczny Pan!;-)))...sympatyczne miejsce!;-)

• carrissimus1 Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 13:13
          tak, tak widac wyrażnie ,że prawa kapitalizmu (podaz i poyt) robią swoje.A Pan
          Kiniarz rzeczywiście sympatycvzny.
          • soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 15:57
            mam wrażenie, że ów Pan...czuje to co robi, lubi to co robi, jest miły i bardzo
            się stara!;-)
            • anaiss Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 15:58
              hej, soter :-)
              • Gość: jaandi Re: Kino "Świt".................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:46
                Trochę późno na to pytanko...ale jak Ci się podobał film "goog\d bye lenin"? Co
                pozostali o nim sądzą?? Przyznam, że wypiłem bronxa do niego... ale tak się
                rozczuliłem... . Mało pamiętam z tamtych czasów, ale jednak co nieco się
                przypomniało. Kilka dni potem qpiłem sobie tą niemiecką kawę...jak ona się
                nazywała??
                • soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 29.04.04, 17:42
                  też się rozczuliłem i patrzyłem z ciekawością bo zobaczyłem jak było...choć nie
                  powiem pionierów pamiętam, będąc w tym samym czasie ich rówieśnikiem

...w sumie to tragikomedia!
                  nazwy kawy nie pamiętam jaandi;-(...
                  • Gość: jaandi Re: Kino "Świt".................................. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 11:28
                    a ja sobie przypomniałem - mocca gold. Niestety, w Polsce dostałem mocca
                    fix...tez dobra, bo gorzka...a takie lubię najbardziej;)pozdroofka!!
                    • soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 03.05.04, 22:13
                      Gość portalu: jaandi napisał(a):

> a ja sobie przypomniałem - mocca gold.

faktycznie...a ja już odstawiłem kawę!;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka