soter_mlodszy 13.04.04, 15:18 Nowy właściciel, nowe pomysły, (fajnie, że są stoliczki w hollu) ciekawy repertuar, miła obsługa...fajny klimat! tak trzymać;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marowit Re: Kino "Świt".................................. 13.04.04, 21:51 Hello! Widze soter ze byles w kinie :) Co to byl za film? marowit Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 13.04.04, 21:59 Good Bye Lenin;-))) ale jakoś chęć napisania tego wątku wypłynęła teraz... własciciel kina bardzo ładnie witał, potem żegnał, pytał się o film, zachęcał do przyjścia...sympatyczny Pan!;-)))...sympatyczne miejsce!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 13:13 tak, tak widac wyrażnie ,że prawa kapitalizmu (podaz i poyt) robią swoje.A Pan Kiniarz rzeczywiście sympatycvzny. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 15:57 mam wrażenie, że ów Pan...czuje to co robi, lubi to co robi, jest miły i bardzo się stara!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kino "Świt".................................. 14.04.04, 15:58 hej, soter :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaandi Re: Kino "Świt".................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:46 Trochę późno na to pytanko...ale jak Ci się podobał film "goog\d bye lenin"? Co pozostali o nim sądzą?? Przyznam, że wypiłem bronxa do niego... ale tak się rozczuliłem... . Mało pamiętam z tamtych czasów, ale jednak co nieco się przypomniało. Kilka dni potem qpiłem sobie tą niemiecką kawę...jak ona się nazywała?? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 29.04.04, 17:42 też się rozczuliłem i patrzyłem z ciekawością bo zobaczyłem jak było...choć nie powiem pionierów pamiętam, będąc w tym samym czasie ich rówieśnikiem ...w sumie to tragikomedia! nazwy kawy nie pamiętam jaandi;-(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaandi Re: Kino "Świt".................................. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 11:28 a ja sobie przypomniałem - mocca gold. Niestety, w Polsce dostałem mocca fix...tez dobra, bo gorzka...a takie lubię najbardziej;)pozdroofka!! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Kino "Świt".................................. 03.05.04, 22:13 Gość portalu: jaandi napisał(a): > a ja sobie przypomniałem - mocca gold. faktycznie...a ja już odstawiłem kawę!;-( Odpowiedz Link Zgłoś