pjg7 18.11.07, 05:25 czy ktos zna jerzy gawryszewski , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joli17 Re: szukam kontaktu 19.11.07, 13:33 Znam pana Gawryszewskiego ,tylko nie wiem czy akurat o tego chodzi.Ten którego nam jest dobrze po 50-tce ma syna i córkę, wiele lat temu mieszkał przy ul.Mławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: szukam kontaktu 20.11.07, 05:43 alez Joli, czy z rodziny Gawryszwwskich, nie byl ktos, pomijajac miechanika, ksiedzem?? Tak jak z rodziny gospodarzy z Borzymina Pilarskich??? Czy moze Kolczynskich z Wyreby i Balina, jak i wlascicieli drewnianego mlyna z Glowinska, Jaskolskich, czego sie o owych dogrzebalem w zapiskach.. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: szukam kontaktu 21.11.07, 05:12 Kim w koncu jest ta Doda, bo spiewem mi nie imponuje, uroda owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: szukam kontaktu 21.11.07, 04:49 Wiesz pjg7, moja mama to by wiedziala, bo to histria Rypina, ale wyniosla sie do dalekich krajow, gdzie tylko dla Orlow.. Czasami spada na ziemie, wpada do kraju,ale po to aby sie musnac policzkami z rodzina i na paryskich szpilkach podrepta, kolo Zgody, kolo Znicza, zrobi jej ekipa telewizyjna jedno czy wiece zdjec, i znika... I taki mam kontak z nia jak z Toba, czyli nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś
joli17 Re: szukam kontaktu 21.11.07, 08:50 Ifinity zacznę od tego kim jest <doda> ,szczerze mówiąc to chyba w Polsce nie ma nikogo kto by nie wiedział kim ona jest ale ,że jesteś poza granicami naszego kraju masz prawo niewiedzieć.Jest bardzo znaną i prowokującą piosenkarką robiącą wokół siebie wiele zamieszania do niedawna żona piłkarza naszej reprezentacji Radka Majdana.Poszukaj w necie to wiele się dowiesz na ich temat.Znów rozbudziłeś moją ciekawość ostatnim wpisem nie wiem czy potraktować go poważnie czy zwyczajnie w świecie się nabijasz? To tyle na temat poza tym mogłabym Ci napisać co u nas w Rypinku się dzieje ,jeśli chcesz oczywiście a znając Ciebie, spragniony wiedzy jesteś więc na pewno będziesz chciał wiedzieć,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: szukam kontaktu 22.11.07, 07:06 I dzieki Ci Joli za szczegolna i wyczerpujaca odpowiedz. A i owszem teskni sie do Rypsina, a zwlaszcza, ze tutaj wokol inna zupelnie przyroda, bo Palmy, a tam gdzie wyjezdzam lodzia na ryby, to i trza uwazac na krokodyle. Bez wzgledu Joli, to wciaz mi welbie, rypsinskie kielbie, te w Rypsinicy, ktore zawsze obserwowalem uwaznie z mostu, przed Gotyckim kosciolem katolickim, bo widzialo sie nie tylko kelbie, ale i moczarki, szczupaki i inne ryby, wtedy kiedy Rypienica, byla rzeka o nieskazitelnej czystosci. Z nadzieja,ze wszystko bedzie jak kiedys. Infinity. Odpowiedz Link Zgłoś