Dodaj do ulubionych

helikopterek

03.10.13, 21:41
Witam forumowiczow

9 wrzesnia tego roku zakupilem w sklepie internetowym (www.nitrotek.pl) zdalnie sterowany model smiglowca za kwote 499 zl. Na stronie opisujacej przedmiot widniala informacja ze towar znajduje sie na magazynie w UK wiec trzeba bedzie na niego poczekac ok 3-5 dni. Taki czas mnie nie zrazil i dokonalem zakupu placąc z gory (payu.pl). Po tygodniu oczekiwania wyslalem pierwsze zapytanie o status realizacji mojego zamowienia. Po paru dniach otrzymalem odpowiedz w ktorej mowa byla o trudnosciach z dostawa towaru z zagranicznego magazynu i ze na dniach rzecz winna dotrzec do kraju. Minal kolejny tydzien wyczekiwania , niestety bezowocnego :(. Wyslalem kolejne zapytanie i znow po kilku dniach zagoscila w mej skrzynce wiadomosc z przeprosinami i deklaracja ze jutro otrzymam potwierdzenie terminu dostawy. Jak nie trudno sie domyslic zadna informacja do mnie nie dotarla. Wyraznie zniesmaczony takim obrotem spraw znowu napisalem do nitroteka tym razem proszac o powazne potraktowanie mojej osoby gdyz w przeciwnym razie odstepuje od zakupu. Dzis mija prawie 4 tydzien oczekiwania i pozostaje bez odpowiedzi ... kasy, helikopterka :/. ...
Jesli ktos znalazl sie w podobnej sytuacji przy okazji zakupow internetowych to bardzo prosze o jakies sugestie - co robic ? W tej chwili jestem juz zdecydowany ze nie interesuje mnie oczekiwanie kolejnego miesiaca i preferowalbym zwrot pieniedzy. Z gory dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka