4vardtramp 14.05.10, 11:12 www.youtube.com/watch?v=fAINhnfL8i0&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ↓ Re: Janusz Korwin Mikke IP: 83.1.119.* 14.05.10, 12:19 Zawsze może liczyć na mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Janusz Korwin Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:53 Korwin-ten to ma nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierd Re: Janusz Korwin Mikke IP: 83.1.120.* 14.05.10, 18:42 jeden z nielicznych trzeźwo myślących aktorów sceny politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Janusz Korwin Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:12 JKM powiedział"każda kobieta ma tyle wolności,ile sobie wywalczy w rodzinie"Zgadzam się z nim. Do Trampa-twoje uwagi odnośnie mojej osoby na razie uchodzą Ci na sucho,bo skoro masz dzieci na studiach ,to możesz być ode mnie starszy.Niemniej kiedyś możesz "oberwać" od znajomej.Na razie czekam cierpliwie,aż sam zrozumiesz swój błąd.Póki co mnie to śmieszy.Miałam okazję w zimie z Tobą rozmawiać(wątek o kupcach).Inaczej Cię postrzegałam ,nie byłeś taki złośliwy.Na razie jesteś "na obserwacji".Pozdrawiam. Ps.Nie lubię zakłamania,jak masz coś do mnie to mów "prosto w oczy "prawdę,przyjmuję wszelka krytykę.Nie wyjeżdżaj z "trawką"itp. Odpowiedz Link Zgłoś