Gość: Anna IP: *.cdma.centertel.pl 07.07.10, 09:27 Schudnij w zdrowy,bezpieczny sposob bez zmeczenia, uczucia glodu i efektu jo-jo. Pomagam tez przybrac na wadze i uksztaltowac sylwete. Zdrowe odzywianie. gg 813784 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 11:35 a cóż to jest - odchudzanie czy tycie? No trzeba się zdecydować,bo SYLWETA zwariuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odchudzanie;) IP: 83.1.122.* 07.07.10, 16:40 sport i racjonalne zywienie to sposob na zdrowie a nie tabletki ktore niszcza zdrowiew,cos o tym akurat wiem Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: odchudzanie;) 07.07.10, 18:10 Najlepszy sposob na odchudzanie to-MKŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 21:07 Do Lechowskiego-czy K to brzydkie słowo?Bo już prawie rozszyfrowałam.U nas się mówi NŻT ... .... .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 09:08 Chcesz schudnąć przez wakacje, stosuj ściśle aplikacje. Nie rób tego bez pojęcia, bo Ci mogą grozić wzdęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 16:48 Odpowiedź NŻT=NIE ŻRYJ TYLE Do Lechowskiego-podaj szyfr,jestem zainteresowana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 23:55 w ten sposób, schudło juz wiele osób. Nogi- patyczki, sylwetka - anorektyczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 05:51 Do Andrzeja-ale to już było i nie wróci więcej i choć bardzo by się chciało do lodówki wciąż popędza głupie ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 08:41 Weż to powidz - Maryli Rodowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 08:45 Fajny komik z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 08:37 Jak chcesz poprawić samopoczuwanko,to wejdź na stronę Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Tarnobrzegu,Miejskie dyktando,pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 17:44 Ponawiam pytanie, co to jest MKŻ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: odchudzanie;) IP: *.fbx.proxad.net 07.07.10, 18:53 Anna nic nie wspomniała o tabletkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odchudzanie;) IP: 83.1.122.* 07.07.10, 21:02 hehe jesli oferuje gratis cwiczenia w klubie fitnes to 1 jestem w kolejce do zapisania sie, pewnie rozprowadza suplementy ktorych stosowanie zawsze trzeba skonsultowac pierw z lekarzem bezwzglednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 11:34 W odchudzaniu próbowałam już wszystkiego i nigdy nie mogłam przestać tyć. Ale na szczęście przeczytałam gdzies o tabletkach wspomagajacych odchudzanie i kupiłam www.hoodiagordoniiplus.com.pl/ to był najlepszy wybór,dzięki nim schudłam już 12kg,jeżeli nie wierzycie to sami spróbujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 13:30 Dla szczupłych-polecam BIO-ClA.Schudłam 2 kg! ........................................... ........................................... ........................................... ........................................... ........................................... ........................................... ........................................... Przytyłam 8... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:04 Niestety wierze tylko w dobre i sprawdzone tabletki na odchudzanie,a do jednych z najlepszych niewątpliwie należą www.hoodiagordoniiplus.com.pl/ bardzo mi pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit_for_life Re: odchudzanie;) IP: *.chello.pl 30.07.10, 16:46 Ania=Lucyna=??? jakie jeszcze imię tu wpiszesz??? zeżryj tą swoją chemie sama, taki syf NIGDY nie działa, robienie wody z mózgu dla leniwych świnek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: odchudzanie;) IP: *.tktelekom.pl 31.07.10, 02:12 Ale kobietom wszystko się wciśnie. Parę mądrych słów przy tym że będą piękne i kupią wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem Re: odchudzanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 08:53 Nagroda za to wielkie odkrycie o tak późnej porze... elnore.wrzuta.pl/audio/9A4o6Noi4DL/seksapil_-_to_nasza_bron_kobieca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: odchudzanie;) IP: 83.1.122.* 31.07.10, 09:16 Toż wymyśliłaś sposób na odchudzanie haha!!!Myślałam że miło nas czymś zaskoczysz a tu proszę...poleciałaś standardami. Od kiedy zdrowe odchudzanie to tabletki ?? A ruszyc dupsko i cwiczyc...do tego warzywka ,rybki ,mało słodkie owoce i figurkę bez tabletek można miec świetną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jal Re: odchudzanie;) IP: 83.1.122.* 31.07.10, 20:52 dokladnine lili,ja po odchudzaniu kofeina w tabletkach po 2.5 mca schudlam 17 kg i nabawilam sie nerwicy,kt juz minela na szczescie- racjonalne zywienie to sposob zdrowy,juz never ever diety kopenhaskiej i innych kt szkodza Odpowiedz Link Zgłoś