Dodaj do ulubionych

Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 13:28
Czy ktos z Forumowiczow moze polecic jakiegos tarnobrzeskiego ginekologa ktory
by mial doswiadczenie jesli chodzi o leczenie i pokierowanie podczas trudnosci
w zajsciu w ciaze? A moze szukac poza Tbg? Bede wdzieczna za wskazowki.
Pzdr
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Baden BADEN Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:52
      Przed wojną takie choroby skuteczie leczono wysyłając kobietę "do wód", jak wtedy określało sie wyjazd do sanatorium. Pani jeżlidziła kilka razy do roku, nawet w zimie, do Baden Baden, Spa, Karlowych Warów czy Ciechocinka. Dotąd aż szczęśliwie zaszła w ciążę. Tylko, że ginekologia mie miała i nie ma z tym nic wspólnego.
      • Gość: Aga Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.smsiarkowiec.pl 20.07.10, 19:14
        Baden baden chcialam zauwazyc ze wojna dawno sie juz skonczyla. Zarowno I jak i
        II. A i medycyna porobila wieksze postepy niz wysylac kobiety "do wod".
        Proponuje napij sie wody (wódy) i przestan wypisywac bzdury jesli nie masz nic
        madrego do powiedzenia a wydaje sie jednak ze nie masz skoro takie pierdoly piszesz.
        Aga
        • Gość: Baden BADEN Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 14:17
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: Aga napisał(a):
          > Baden baden chcialam zauwazyc ze wojna dawno sie juz skonczyla. Zarowno I jak i
          > II. A i medycyna porobila wieksze postepy niz wysylac kobiety "do wod".
          > Proponuje napij sie wody (wódy) i przestan wypisywac bzdury jesli nie masz nic
          > madrego do powiedzenia a wydaje sie jednak ze nie masz skoro takie pierdoly pis
          > zesz.
          > Aga <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Wielce szanowna internautko o wyszukanym nicku Aga! Jeżeli przestaniesz myśleć macicą, to może zrozumiesz na czym polega przewaga leczenia "u wód" od picia wódki, do którego mnie namawiasz, a ja jestem 100% abstytnentem, oraz być może uda Ci się pojąć, że określenie "skoro takie pierdoly piszesz" nie ma niczego wspólnego ani z dobrym wychowaniem ani z kulturą tzw. osobistą. Aha - jeszcze jedno - istnieje, oprócz GOOGLE jeszcze kilka innych wyszukiwarek, przy pomocy których można znależć miejsca w sieci, zawierające widzę fachową na ten temat! Z wyrazami.
    • zazu104 Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem 20.07.10, 16:22
      proszę o kontakt na maila zazu104@gazeta.pl

• Gość: dirka Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 83.1.119.* 20.07.10, 20:33
      doktor Bien
      • Gość: lili Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 83.1.122.* 20.07.10, 21:16
        kolezanka 3lata starala sie,jezdzila po klinikach,profesorach,bez
        skutku,i trafila na Kwiatkowskiego A.z baranowa.zastosowal leczenie nie
        drogie,no i ma juz 3 latka jej syn
        • Gość: marta Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 80.48.35.* 20.07.10, 22:14
          polecam dr. Kwiatkowskiego z baranowa
          • Gość: Docent Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.07.10, 23:03
            commed.pl/problem-z-zajsciem-w-ciaze-vt160.html
    • Gość: dak Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.10, 23:12
      www.leczenie-nieplodnosci.pl/pl/
    • Gość: dak <a href="http://www.leczenie-nieplodnosci.pl" target="_blank" rel= IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.10, 23:14
      Polecam: www.leczenie-nieplodnosci.pl
    • Gość: dak www.leczenie-nieplodnosci.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.10, 23:16
      Polecam: www.leczenie-nieplodnosci.pl/pl/
      • Gość: Aga Re: www.leczenie-nieplodnosci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 07:40
        Dag naprotechnologia tak rozdmuchiwana przez kosciol ma sie tyle do nauki co
        wywolywanie deszczu za pomoca palenia ogniska przez indianskiego szamana. Wiec
        nie podsylaj takich linkow bo takie cos zupelnie nie pomaga.
        Dzieki wszystkim za linki te wartosciowe
        Pzdr
        Aga
        • Gość: reni Re: www.leczenie-nieplodnosci.pl IP: *.tktelekom.pl 21.07.10, 07:53
          Aga również słyszałam dr.Kwiatkowski.Moja kuzynka ten sam problem
          jezdziła do Nowej Dęby ale muszę zapytać o nazwisko renata80-
          28@o2.pl wyslij mi swój meil na poczte
    • Gość: ana Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 81.219.120.* 23.07.10, 11:58
      polecam dr.A Kwiatkowskiego bardzo dobry lekarz
    • Gość: Malik Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 80.48.174.* 23.07.10, 12:14
      Ja bardzo ładne córeczki robię chyba że masz męża bardzo zazdrosnego to nie pomogę.

Sorki ale nie mogłem się powstrzymać.
    • Gość: mama Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 83.1.117.* 23.07.10, 14:17
      proponuję pana prof. Skręta z Rzeszowa. poszukaj na google napewno znajdziesz:)
      powodzenia:)
      • Gość: gosc Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: 80.48.35.* 23.07.10, 21:11
        Żaden z Tarnobrzega nie pomoże leczyłam się 4 lata i nic wkoncu pojechałam do
        białego stoku i tam pomogli w październiku mam rodzic
        • irvinka Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem 24.07.10, 20:55
          ...a własnie,że warto w pierwszej kolejności spróbować tu w
          Tarnobrzegu...no chyba,że Aga masz duuuzo pieniążków to jak
          najbardziej jakaś porządna klinika :)...Wydaje mi sie,że po prostu
          musisz trafić na lekarza,który cos próbuje zrobić,a nie tylko mówi
          Ci ,że wszystko jest w porządku i odsyła do sypialni...ja też długo
          sie starałam,wiec wiem co to znaczy...mi akurat pomogli lekarze
          Andrzej i Adrian Hara,ale wiem ,że Kwiatkowski i Śmiłowski to tez
          osoby wczuwające sie w to co robią...prawda jest taka,że każdy
          lekarz bedzie mieć zwolenników i przeciwników...ja np.zawiodłam sie
          bardzo na Ziobrze,ale są pacjentki zadowolone z Niego.Jest duzo
          badań które mozesz tu w Tarnobrzegu zrobić zanim ruszysz gdzies
          dalej ze swoim problemem...tylko własnie ta kwestia trafić na
          odpowiedniego lekarza,któremu bedzie sie chciało szukać
          przyczyny...a co do tego sporu o "wody" :)chyba rozumiem o co
          chodziło autorowi wypowiedzi,tyle tylko,że takie metody sa
          skuteczne,jak ktoś nie ma strasznego parcia na dziecko,sama wiem,że
          po kilku latach starań,ciężko dać sobie na luz...im dłużej człowiek
          sie stara tym gorzej zajść w ciążę niestety :/...Życzę "owocnych"
          poszukiwań ;)
          • Gość: mama Oli Re: Ginekolog w Tbg - problem z zajsciem IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 10:42
            Myślę, że najpierw warto zrobić na miejscu wszystkie możliwe
            badania, koszt będzie tańszy niż w jakiejś specjalistycznej klinice.
            Wyniki można skonsultowaćtez na miejscu a potem ewentualnie szukać
            pomocy dalej (jeśli nie będa otrafili pomóc na miejscu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka