Gość: ciężrna IP: *.szybszyinternet.pl 27.03.12, 10:18 Witam czy ktoś może mi podpowiedzeć ktorego lekarza prosić o cesarke w tarnobrzegu i ile mniej więj trzeb zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: cesarka na życzenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 05:20 ja tez jestem zainteresowana ile to kosztuje "na życzenie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1953 Re: cesarka na życzenie IP: *.smsiarkowiec.pl 28.03.12, 08:28 A ja mam dowas dziewczyny pytanie gdzie mozna kupic ciazowe ubrania,a moze jest jakis sklep w tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: cesarka na życzenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 08:43 słyszałam że stary Hara robi ale nic więcej niewiem, co do ubrań to w Tbg niedaleko sądu coś tam jest ale bardzo drogo (koszulka ponad 100, spodnie ponad 200 itp.), ogólnie ubrania ciążowe tanie nie są, niewiem jaki nosisz rozmiar ja po sobie mam bardzo duzo ubran ale to w rozmiarach 42-44-46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: cesarka na życzenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 09:31 na allegro, kupisz o wiele taniej za spodnie dzinsowe dalam z przesylka 68zl, polecam wybrac sie do rumków na targ i tam jest duzy wybor tunik za jedynie 15 zl, w tym sklepie jest bardzo drogo. co do cesarki to tez jestem ciekawa, bo za m-c mam rozwiazanie:) Odpowiedz Link Zgłoś