Gość: asa IP: *.tktelekom.pl 09.11.12, 14:56 Witam, czy był ktoś w nowym solarium na osiedlu Dzików - widziałam ulotke , ze jakieś jedyne w tbg opalanie natryskowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ia Re: Solarium na Dzikowie IP: *.flash-net.pl 09.11.12, 15:32 ul. Marczaka 9 604 373 295 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggh Re: Solarium na Dzikowie IP: *.31.70.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 15:17 i jak był ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Solarium na Dzikowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.12, 19:24 Głupota nie zna granic! Najpierw poczytaj co to jest solarium a co opalanie natryskowe. To są dwie różne sprawy a jak się nie znasz to nie wprowadzaj innych w błąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Solarium na Dzikowie IP: *.31.18.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 20:47 tam jest odobno i solarium i opalanie natryskowe - wiem o co pytam (mam ulotke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Solarium na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.12, 23:07 Ale to nie jedyne opalanie natryskowe w Tbgu!Kuzynka korzystała na przeciwko Poli już 4 lata temu przed swoim ślubem! Pózniej chodziła przed każdym weselem/imprezą. Ogólnie średnio się na tym wychodzi - według mnie w ogóle. Koszt całego ciała to ok 70-80 zł, zmywa się po tygodniu do zera (nie wierzcie ze po dwóch, no chyba, że się tak rzadko kąpiecie). Jesli chcecie fajnej opalenizny bez słońca/solarium lepiej zainwestować w dobry samoopalacz. Polecam Xen-Tan, koszt ok 120 zł starcza na parę miesięcy. Opalenizna w niczym nie przypomina marchewki jak przy tego typu kosmetykach za 20,30 zł. tylko MEGA NATURALNA , jak po paru dniach leżenia na słońcu!Nikt nie poznaje ,że to efekt samoopalacza! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Solarium na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 11:04 bylam i nie bylam, co tam pojde to zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś