Dodaj do ulubionych

Niektórzy myśleli, że ..

29.10.16, 10:34
.. Polacy nigdy nie zmądrzeją i będzie ich można duraczyć do końca świata i 1 dzień dłużej. Wygląda na to, że bez wsparcia wzajemnego z władzą nie da się żerować na Polsce i Polakach.
niezalezna.pl/88364-wyborcza-tonie-okopress-slepnie-rozpaczliwy-apel-o-wplaty-na-wolnosc-slowa
Mam nadzieję, że i to forum zniknie. Będę rad jak przy próbie logowanie ujrzę komunikat 404 not found.
P.S. na stronie Echa Dnia przy okazji artykułu o tzw. czarnym proteście kilkunastu pań i jednego pana toczy się walka między genia50 i prawdziwa genia50 przy wsparciu edkazgredka99 i wislockiego12. Zbieżność przypadkowa z "tuzami" tego forum czy otwarcie na inne mediów?
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Niektórzy myśleli, że .. 29.10.16, 11:24
      Może lepiej zorientowani są ci,którzy tam nie występują,a być może są na tym forum.
    • wislocki12 Przekaż darowiznę... 29.10.16, 11:30
      www.klubygp.pl/kategoria/fundacja-klubow-gazety-polskiej/
      Każdy orze jak może... ;-)
    • wislocki12 A link? 29.10.16, 11:39
      Szkoda, że zapomniałeś o linku do owego tekstu w "Echu"... :-(
      • exkol Re: A link? 29.10.16, 13:32
        Nie zapomniałem ale forum ED nie lubią wklejonych linków, opisałem temat więc nie trudno dotrzeć.
        • exkol Re: A link? 29.10.16, 13:36
          Pomyliłem się, to to forum po wklejeniu linka odrzucił go pisząc, że wykryto spam. Ciekawe, że linki z innych portali przechodzą.
          • wislocki12 Masz szczęście... 29.10.16, 20:54
            Szkoda... Masz szczęście! ;-)
    • pamietamy3322 Re: Niektórzy myśleli, że .. 29.10.16, 12:02
      Echo dnia to niemiecki portal. Podobnie jak 90% prasy i portali internetowych. Trzeba umieć czytać tą sieczkę w której kłamią, przeinaczają.
      • exkol Re: Niektórzy myśleli, że .. 29.10.16, 13:38
        Myślisz, że z powodu finansowych powiązań z Niemcami napisali o fiasku a raczej kompromitacji tzw. czarnego marszu? Pomyśl trochę, przecież niemiaszkom takie marsze to sama radość.
        • pamietamy3322 Re: Niektórzy myśleli, że .. 29.10.16, 16:00
          Akurat nie jestem za tym żeby kobiety musiały rodzić zdeformowane płody.
          Ale co mieli napisać, że 10 osób to sukces? Żeby prać mózgi muszą to umieć. Muszą to robić podstępem żeby wyglądało, że mówią prawdę.
          • wislocki12 11 29.10.16, 20:55
            A 11? ;-)
    • edekzgredek99 Re: Niektórzy myśleli, że .. 29.10.16, 14:19
      Wylazlo szydlo z wora tera juz wiem kto sie pod nas poszywa . Jestes oszust i kawal chama
      • wislocki12 Worek 02.11.16, 21:11
        Nie nadużywaj nazwisk polityków... ;-)
        • e-zyleta Re: Worek 02.11.16, 22:50
          Pod hasłem „Moje ciało, moja decyzja” ponad 70 kobiet i kilkunastu mężczyzn protestowało w poniedziałek przeciwko zaostrzeniu prawa aborcyjnego. Ubrane w czarną odzież mieszkanki Tarnobrzega solidaryzowały się z kobietami z całej Polski, które tak jak one włączyły się do Czarnego Protestu organizowanego przeciwko zaostrzeniu przepisów aborcyjnych.
          • e-zyleta Re: Worek 02.11.16, 22:53
            d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/23/04/57f26c99a4fea_p.jpg?1475526035
            • wislocki12 Brawo 02.11.16, 22:55
              Brawo Wy! :-)
              • e-zyleta Re: Brawo 02.11.16, 23:06
                Brawo my:rta24.eu/czarny-protest-w-tarnobrzegu/
                • e-zyleta Re: Brawo 02.11.16, 23:13
                  nadwisla24.pl/2016/10/24/jestem-mysledecyduje-w-tarnobrzegu-odbyl-sie-protest-w-ramach-drugiego-strajku-kobiet-zdjecia/
                  • smieszekleszek Re: Brawo 02.11.16, 23:16
                    Zyletka, jak ty to zrobiłeś? Exol powyższych uniwerkach i nie potrafi,hi,hi.
                    • e-zyleta Re: Brawo 02.11.16, 23:20
                      Casem coś mi się uda :-))
                      • e-zyleta Re: Brawo 02.11.16, 23:34
                        Obiecuję że to ostania wklejka dla exola:www.youtube.com/watch?v=mzIRyynS1bU
                        • exkol Re: Brawo 04.11.16, 07:51
                          Zdaje się, że to nie jest demonstracja, o której ja pisałem ale też był to protest przeciwko czemuś czego nie ma i raczej nie będzie co świadczy źle o organizatorce a przede wszystkim o rozumie i moralności większości uczestniczek. Więcej rzeczywiście nie wklejaj, zwłaszcza nie na temat.
                          P.S. Dlaczego organizatorka musiała fatygować się aż z Sosnowca, brak miejscowych sił?
                    • exkol Re: Brawo 04.11.16, 07:24
                      Jesteś zbyt łaskawy dla mnie z tymi uniwerkami, a gwoli jasności to Zyletka wkleił link nie z Echa Dnia czego ja rzeczywiście nie potrafiłem zrobić tylko z nadwisa24.pl. Ten link też pokazuje, że protest zgromadził garstkę kobiet o czym było w Echu Dnia.
                      Tu coś dla protestujących przeciwko czemuś czego nie ma i pewnie nie będzie.
                      almoc.pl/img.php?id=8397
                      • genia50 Re: Brawo 04.11.16, 09:09
                        Przeczytaj sobie obowiązującą ustawę antyaborcyjną,do tego nie trzeba uniwerków(?),chociaż może by ci się przydały aby zrozumieć co zawiera i czy jest sens zmieniać ją na jeszcze bardziej restrykcyjną.
                        P.S.Jak na Podkarpacie i Tarnobrzeg to dużo osób.
                        • smieszekleszek Re: Brawo 04.11.16, 13:02
                          A może ex ma moralnośc znanego profesora CH.Hi, hi.
                        • exkol Re: Brawo 04.11.16, 13:49
                          Piszę kolejny raz i po raz ostatni, ani Pis ani rząd nie miał i nie ma zamiaru zamiaru zmieniać ustawy antyaborcyjnej, więc protest jest idiotyzmem. Projekty zgłoszone przez obywateli przepadły i koniec. Rozumiecie to genia50?
                          • genia50 Re: Brawo 04.11.16, 15:22
                            Nie jestem królową i nie mam aż tylu lat aby zwyczajowo zwracać się do mnie w liczbie mnogiej.
                            • exkol Re: Brawo 05.11.16, 07:19
                              Formalnie nie jesteś królową ale z pewnością dla kogoś byłaś. może jesteś, w którego oczach jesteś młoda i piękna i tak niech zostanie.
                          • e-zybi Re: Brawo 04.11.16, 15:27
                            To brzmi podobnie jak...pomożecie?...ale to już było ;-)
                          • smieszekleszek Re: Brawo 04.11.16, 15:39
                            Są 3 prawdy: Jedna prawda,druga prawda i g-wno prawda. To dotyczy wypowiedzi ex w sprawie ustawy aborcyjnej. PIS przygotowuje się do uchwalenia nowej ustawy, tylko patrzeć, tuż, tuż.Hi,hi.
                            • e-zybi Re: Brawo 04.11.16, 15:50
                              Korci ich!...ale zabierają się do tego jak samochodowy "mechanik", który kombinuje jak wyregulować luz zaworowy przez rurę wydechową ;-)
                              • smieszekleszek Re: Brawo 04.11.16, 16:27
                                Za pochowanie Lecha i poparcie kościoła w wyborach, jarek musi czymś się odpłacić,hi,hi.
                          • wislocki12 To nie jest w porządku 04.11.16, 22:47
                            Może i masz rację, ale moim zdaniem, to nie jest w porządku, że "ani Pis ani rząd nie miał i nie ma zamiaru zmieniać ustawy antyaborcyjnej", co by to nie miało oznaczać... ;-))
                            PS A o jaką ustawę Ci chodzi? ;-))
                        • jk471 Re: Brawo 05.11.16, 07:51
                          Tarnobrzeg liczy prawie 50000 mieszkańców, Podkarpacie wg stanu na 2014 rok 2 128 483 mieszkańców więc manifestacja 11 osobowa (minus pani z Sosnowca z 3 córami) to jest wynik zaiste wspaniały. Oczywiście świadczy to dobrze o mieszkańcach a szczególnie o kobietach, które nie dały się wciągnąć w tę hucpę zorganizowaną przez cwaną KODerastkę z Sosnowca.
                          • e-zybi Re: Brawo 05.11.16, 08:18
                            Wynik nie powala, ale co Ty wiesz o kobietach? a szczególnie o tym co one myślą ;-) Mają prawo do manifestowania i wypowiadania własnego zdania...nikt im tego nie zabroni, nawet Ty...ani sam P.
                          • palacz67 Re: Brawo 05.11.16, 08:31
                            Witam, masz rację, jk471. Wszelkie wartości wynosi się z domu, pozdrawiam i życzę udanego dnia.
                            • e-zybi Re: Brawo 05.11.16, 08:44
                              Ja z domu to wynoszę śmieci do śmietnika i dodatkowo segreguję...wszelkie odpady też mają swoją wartość ;-)
                            • jk471 Re: Brawo 05.11.16, 09:32
                              Też pozdrawiam i wzajemnie życzę również udanego dnia a zapowiada się ładna pogoda.
                            • retinger Re: Brawo 05.11.16, 10:03
                              Widzę, że jesteś niepoprawna, pisanie o wartościach na tym forum z pewnością spotka się z ostrą krytyką "oświeconych". e-zybi już objawił jakie wartości ma domu i co z nimi robi a jak słońce dotrze do wislockiego to i on nie będzie mógł znieść Twojej "herezji". GW i wartości wynoszone z domu, to się w głowie nie mieści. W innym poście niezrównana genia50 oceniła lekarzy i nauczycieli, którzy w jej opinii zamiast leczyć i uczyć pełnią jakby rolę katechetów. Jak nazwać taki wpis, głupotą? Oczywiście wiem, że takich osób jak Ty jest więcej ale albo nie czytają wpisów na tym forum albo nie chcą się użerać z "oświeconymi", ale czy na pewno oświeconymi.
                              Popieram Cię za wszystko co robisz na tym forum i pozdrawiam!
                              • palacz67 Re: Brawo 05.11.16, 10:17
                                Witaj, Retingerze, dziękuję i pozdrawiam. Byłam na spacerze, wieje ale jest pięknie.
                              • genia50 Re: Brawo 05.11.16, 10:43
                                Szkoda,że nie wyniosłam takich wartości z domu,które pozwoliłyby mi iść z prądem,czyli kiedyś być przy" radzieckości" a teraz przy "watykaności",co byłoby o wiele łatwiejsze jak pokazuje życie.
                              • retinger Re: Brawo 05.11.16, 10:59
                                Muszę doprecyzować, komentując wpis palacz67 uznałem na postawie dotychczasowych Twych wpisów, że wartości, o których napisałaś są wartościami opartymi o prawo naturalne i dekalog. Ktoś mógłby odnieść wrażenie, że popieram wszelkie wartości wyniesione z domów a tak zdecydowanie nie jest.
                                • palacz67 Re: Brawo 05.11.16, 12:13
                                  Oczywiście, miałam na myśli dekalog, naturalną regulację poczęć i to, co mi wpoili rodzice, dziadkowe, nauczyciele, sąsiedzi, Czarodziej i wiele innych osób, które miały wpływ na moje życie. Kiedyś moja siostra mi powiedziała, że mam mocny, żelazny charakter co nie do końca jest prawdą. Mam jak każdy człowiek swoje słabości, niemniej jako rodzic dużo wymagam od swoich dzieci i chyba wychodzi im to na dobre, pozdrawiam.
                                • genia50 Re: Brawo 05.11.16, 13:03
                                  Super jeśli wyznawanie określonych wartości duchowych pozwala(a wręcz dopomaga czy umożliwia) na jednoczesne gromadzenie wartości materialnych.Gorzej jest jeśli jedno z drugim nie idzie w parze i wtedy trzeba coś nagiąć.Zwłaszcza dobrze to widać w ostatnich latach.Niektórym szło i dzie to dość dobrze.
                                  • genia50 Re: Brawo 05.11.16, 13:03
                                    ...idzie
                          • genia50 Re: Brawo 05.11.16, 08:46
                            Kiedyś nauczyciele i lekarze(w większości) byli tą oświeconą częścią społeczeństwa i nieśli ten kaganek.Zachęcali do poszerzania wiedzy,namawiali do korzystania z pomocy lekarskiej zamiast znachorów,szczepień,badań,pogadanek w szkole na intymne tematy.Teraz nauczyciele to jakby katecheci bez względu na przedmiot którego uczą.
    • genia50 Re: Niektórzy myśleli, że .. 02.11.16, 13:48
      Dalej to robisz?Podszywasz się ,umieszczasz posty w których piszesz nie to,co ja myślę i wyrażam czy wyrażałam.Nie znasz moich poglądów przed 1989r i terażniejszych,bo nie czytałeś dokładnie moich postów,albo specjalnie przeinaczasz aby dokuczyć,ale jak ktoś mnie lepiej zna to w to co piszesz za mnie nie uwierzy.A na tych co na chwilę wpadną aby się popisać jakimś prymitywnym wpisem mi nie zależy.
    • smieszekleszek Re: Niektórzy myśleli, że .. 02.11.16, 14:31
      Lepiej by to wyglądało gdyby było "exola",hi,hi.
    • wislocki12 Nadal nie ma... 02.11.16, 21:09
      A linku do "Echa Dnia" nadal nie ma... :-(
      PS Daj mi szansę na replikę.
    • e-zybi Re: Niektórzy myśleli, że .. 03.11.16, 10:16
      Czyżbyś siebie wykluczał z tej "elity" mądrali? Co do forum...to było, jest i będzie, by ujrzeć komunikat 404 not found należy patrzeć na trzeźwo ;-)
      • smieszekleszek Re: Niektórzy myśleli, że .. 03.11.16, 12:01
        Mnie się zdaje że to exkollina,hi,hi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka