Gość: rodzic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:16 potrzebuje pilnie dobrego logopedy w tbg dla dziecka-dziecko jest niepelnosprawne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: logopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 08:15 musisz sie rozejrzec w osrodkach dla niepelnosprawnych w tbg ztego co wiem sa dwa w naszym pieknym tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia232 Re: logopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 08:54 Ja chodziłam z moją córką do poradni psychologiczno-pedagogicznej na ul.św.Barbary- jest to budynek na przeciwko Powiatowego Zespołu d/s orzekania o niepełnosprawności. Nr telefonu znajdziesz w książce telefonicznej. A zapisujesz się właśnie telefonicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:23 Polecam panią, która przyjmuje w szpitalu (w piwnicach tam gdzie rehabilitacja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzezanin Re: logopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:20 dawna sauna -osrodek dla dzieci uposledzonych umyslowo tam podobno jest dobry logopeda Odpowiedz Link Zgłoś