IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:07
Za dwa dni "tłusty czwartek". Gdzie w TBG można kupić dobre pączki?
Obserwuj wątek
    • Gość: b. Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:06
      To już nie dążymy do ideału.....szkielet skórą obciągnięty?
    • Gość: pączek Re: Pączki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.07, 19:20
      w kauflandzie. wlasnie dzisiaj kupilam i są pyszne mmmmmm.......po 0,99 gr:))
      • Gość: łakomczuszka Re: Pączki IP: 80.51.27.* 13.02.07, 19:50
        moje ulubione, we fracu obok dworca Pks, tam pieką pączki i bułki, normalnie
        jeden to za mało, jak są cieplutkie, to się rozpływają w ustach, mniammmm....
        • Gość: kucharz Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:49
          zgadzam sie z toba b.dobre są fracu kolo pks
          • Gość: kucharz Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:10
            a ja jutro smaze faworki ale rano paczka we fraku tez kupie
            • Gość: dzikowianka Re: Pączki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.02.07, 13:18
              A ten Frac gdzie dokładnie się mieśći? Bo ja rzadko zaglądam w rejony PKS.
    • Gość: bercia Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:34
      Pączki najlepsze?- oczywiście w Kebabie - i to nie tylko w tłusty czwartek:)
      pycha
      • Gość: artur Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:48
        szkoda ze kebab do dupy proponuje wlascicielowi jechac do sandomierza kolo
        stacji benzynowej zeby zobaczyl jak smakuje i wyglada dobry kebab
        • Gość: pączuś Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 15:06
          Ile zjedliście, bo ja 3 i mam ogromne wyrzuty sumienia. Rano jeden z Biedroneczki w pracy a teraz dwa od Busia, o łagodny wymiar kary prosi ....... :-)
          • e-zybi Re: Pączki 27.02.14, 15:57
            Oj! kara będzie dotkliwa, niech się ....... nie chwali ile dzisiaj kalorii do.... :-)
    • Gość: Lili Re: Pączki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.14, 15:45
      Pół dnia się nie skusiłam na pączka dopóki mnie nie poczęstowano pysznym pączkiem z lukrem -mniam. Małe wyrzuty sumienia mam, ale wart był grzechu :)
      • Gość: Bwana Kubwa Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:06
        Piszę krótko, bo mi się moje grube czarne paluchy kleją od lukru. Dobre te wasze tradycje. Tylko czasami jak na was patrzę, to jest trochę jak u nas: jeden drugiego by zjadł. Ale nie z głodu a z zawiści.
        • Gość: pączuś Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:22
          Zapytałam dziś proboszcza, ile zjadł, to mi tylko puścił oczko i nie wiem:-) Miałam mu odmrugać ,ale nie wiem, czy wypada.
          • Gość: znajoma Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:31
            www.youtube.com/watch?v=BOxSDjfWCKk
            Pozdrawiam słodko:-)
          • e-zybi Re: Pączki 27.02.14, 16:32
            Skoro puścił oczko, to odmrugać mu wypada by nie podpaść, bo wtedy kary się
            nałożą i nic tu z pomocą Bożą ;-)
            • Gość: pączuś Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:38
              Muszę poćwiczyć przed lusterkiem, dzięki wielkie:-)
              • Gość: Do Dietetyka Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:43
                Nie czytaj tego wątku, ludzie wypisują głupoty, szkoda wzroku:-)
              • e-zybi Re: Pączki 27.02.14, 16:49
                Wodzisz szalenie na pokuszenie, oczko niejednego uwiodło i życie odmieniło... ;-))
                • Gość: Bwana Kubwa Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 17:14
                  ej-zybi, ty to hazardzista jesteś. Grasz przeciwko znajomemu. Przelicytujesz i fura. Życie ci się odmieni jak cię znajomy dorwie, nogi z dupy powyrywa a paluchy połamie. Wtedy ani rower ani kijki ani posty miłosne...:)
                  U nas większa tolerancja jest. Ja ci swoją Nbebe pożyczę. A dorzucisz ze dwa dolary to i kozę na noc satyrze kochany dostaniesz. A jak tego mało będzie, to się w wiosce i stara znachorka znajdzie co już zębów nie ma dzięki czemu doznania niepowtarzalne oferuje. Mam jeszcze dwa wielbłądy. Słodkie są pączusie. Dobra, dobra zupa z bobra.
                  • e-zybi Re: Pączki 27.02.14, 18:20
                    No! widzę JO, że trafiłeś na misje, zakosztowałeś życia i panisko z Ciebie. Nieźle musiałeś
                    się natrudzić by poznać tamtejsze zwyczaje, masz doświadczenie, udzielasz rad - dzięki,
                    nie skorzystam. Hazard mnie pociąga ale gram bezpiecznie, bez ryzyka;-))
                    Nbebe zatrzymaj, zapewne spory przebieg, nie kręci a i z kozą nie będę się mocował, dołożę
                    jeszcze cztery dolary, będziesz miał na żarcie, by nie zdechła. Zawsze będziesz miał pod
                    ręką gdy luba nie domaga, a znachorka zbyt zajęta. Myślałeś zapewne o wielbłądzicach
                    bo nie podejrzewam Cię o takie...ale może się mylę ;-)
                    ...jeszcze lepsza zupa z wieprza.
                    • Gość: bwana Kubwa Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.14, 14:29
                      Bwana czuje się zaszczycony, że biały go Jaśnie Oświeconym tytułuje. Choć Bwana wyczuwa, że efendi kogoś innego ma na myśli. Szkoda, że nie jesteś zainteresowany moją Nbebe, miałem nadzieję na jakiś deal. Ale cóż poradzić, ma za sobą już czternaście pór deszczowych, to i stara jest.
                      Nawet z kozą jej nie chcesz? Dorzucę ci super sandały z opon. Jakby co, pisz na priv.
                      • Gość: wkurzona Re: Pączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:10
                        Robicie sobie kpiny z kobiet.
                        • Gość: Bwana Kubwa Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.14, 17:47
                          A bo efendi dowiedział się od szamana z sąsiedniej wioski, że mam długi u sprzedawcy soli i teraz jak moje trzy teściowe udaje, grymasi, przeciąga negocjacje niby nie chce Nbebe, nie chce kozy a nawet sandałów co by mu świetnie do opon rowera pasowały na lans. Czeka. Sęp jeden. Wie że może zdobyć moje ostatnie dwa wielbłądki. Za pół ceny!!! A słyszałem jak szwargotał mlaskającym narzeczem, że przymierza się do obrządku moich czwartych zaślubin. Chce skorzystać z popularnego w Afryce prawa "ins primare noctis". Dobrze że sprytny Bwana jeszcze przed ślubem napoczął baryłkę.
                          Jak się ma tylko jeden szałas a gość jest wielce znamienity (czarni nie mają tyle charakteru żeby boso na rowerze po pustyni zaiwaniać) to honorowo jest oddać na noc gościowi najbardziej zrzędliwą z żon. A nuż mu się jej sztuczki spodobają i zabierze ją sobie do zimnego kraju?
    • Gość: Bwana Kubwa Re: Pączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:42
      U nas to wasi misjonarze do niewiast nie mrugają, tylko złoszczą się na moją Nbebe.
      Bo chodzi im po misji z gołymi cyckami. A oni ślubowali jakąś tam czystość, czy coś. Ja murzyn jestem, cały czarny jestem i nie mam pojęcia co może znaczyć czystość .
      • Gość: paczus Re: Pączki IP: 83.31.148.* 27.02.14, 17:52
        Nie no... we Fracu zajebise szczególnie dlatego że zamrożone i odgrzewane w piecu,,,Smacznego!!!
        • Gość: ...... Re: Pączki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.14, 05:33
          Dokładnie-Frac ma mrożone , podobnie jak Lidl czy kaufland.
    • Gość: Szczepan Re: Pączki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.14, 18:31
      W Telegrafie na Mickiewicza sprzedawali wczorajsze! Jak by rzucił w okno to by się stłukło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka