Gość: futrzak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:47 szukam dobrego elektryka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruby Re: elektryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:59 znam z sobowa oklejonym vw jezdzi robil mi domku instalacje elektryczną alarmową ful wypas polecam miły i uczciwy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panlebiedz Re: elektryk 16.02.07, 18:32 ten niby "fachowiec"co jezdzi wv oklejonym to gosc bardzo nie mily,arogancki,nie uczciwy-po prostu zlodziej,krotko mowiac.Nie polecam,takich nalezalo by pozamykac w wariatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: elektryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:06 nie prawda co ci gupole piszą jak napisałem miły i uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
panlebiedz Re: elektryk 17.02.07, 16:47 ma pan racje,zartowalem,ten elektryk jest naprawde b.mily i uczciwy,rzetelny,pracowity(wiem bo robil u mnie dom,osobiscie jestem z niego zadowolony,a nawet recze za niego)polecam.Takiego fachowca to ze swieca szukac.Jest naprawde OK. Odpowiedz Link Zgłoś