Dodaj do ulubionych

wesele w karczmie jorgula

• Gość: drewkol1 Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:50
      witam

mamy zamiar zorganizowac przyjecie weselne w karczmie jorgula,
      spotkalismy sie z wlascicielem, jednak po przeczytaniu forum jestem
      w szoku!!!! prosze o informacje co jest nie tak z tym miejscem, o co
      chodzi z tym jedzeniem???
      bardzo prosze o szczere informacje

• Gość: ink Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 11:13
        Bardzo podoba mi sie klimat tego lokalu. Wie ktos moze jakie sa ceny za osobę/ za wesele?? I Czy jedzonko sie poprawiło
    • Gość: ja Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.pppoe.sistbg.net 19.07.10, 20:55
      Witam miałam wesele w tym roku w kwietniu nie jest tak jak piszecie.
      To nieprawda ze jedzenia jest za mało właśnie że nie nam zostało
      tyle że jeszcze poprawiny zrobiliśmy naprawde a co najlepsze jest to
      że jedzenie oni sami robią naprawde było tego mnóstwo. Sami
      myśleliśmy zeby jescze sobie dokupić jedno danie gorące bo sie
      wydawało za mało ale jest tego tyle ze naprawde wystarczy. Cena za
      osobę nie jest wysoka znajduje sie w cenach innych domów weselnych.
      Właściciel jest super. Kelnerzy także byłam naprawde pod wrażeniem i
      moji goście również chodzili jak w zegarku. Polecam naprawde i ze
      względu na klimat bo to w koncu karczma a nie zwykły dom weselny.
    • Gość: ololo Re: wesele w karczmie jorgula IP: 87.246.215.* 05.03.14, 16:37
      czy ktoś może się wypowiedzieć jak to wygląda teraz? ostatnie komentarze są z 2010r coś się zmieniło???
    • Gość: Rafał Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.14, 13:10
      Byłem tam na wesele, żarcie katastrofa. NIE POLECAM.
      • Gość: alicja Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 16:36
        Ja bylam tam na chrzcinach - jedzenie wydawałoby się z pozoru super, bo wszystko świeże i naturalne - ale jak dla mnie wszystko nie słone i totalnie nie przyprawione.
        Poza tym non stop brakowało soków (a wlasciwie napojów, bo ta jedyna rzecz co raziła to napoje biedronkowe - sama chemia) i alkoholu (a powinno im zależeć żeby wydać jak najwięcej butelek bo klienci płacili za ilośc wydanych sztuk) - a tu trzeba było sie upominać.
    • Gość: Monika Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.szybszyinternet.pl 23.06.14, 15:05
      Jeśli chodzi o Karczme Jorgule to moja siostra miała tam wesele i niestety do dnia dzisiejszego jak się rodzina spotka to tylko narzeka na jedzenie jakie tam było.
      Większość z rodziny stwierdziła że wrócili głodni z wesela.
      To był największy błąd że to właśnie tam siostra zrobiła wesele.
    • Gość: łukasz Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 20:24
      ...mój brat miał wesele w zeszłym roku i niczego nie brakowało, jedzenie było bardzo dobre :)
      • lesnydziadyga Re: wesele w karczmie jorgula 23.06.14, 23:15
        Byłem na weselu w tym lokalu i nie polecam ze względu na niedobre jedzenie.Reszta bez zastrzeżeń.
        • Gość: aaa Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 22:33
          Bałyam i na weselu i normalnie w lokalu na obiedzie - różnica jest porażajaca - na weselu na wszystkim jest oszczędność, od napojów- najtańszych i niedobrych, po ciasta w których miałam wrażenie wszędzie byała ta sama masa tylko w różnych kombinacjach, dania zupełnie bez smaku i robione z tego co zostało z poprzedniej imprezy. natomiast w lokalu będąc normalnie na obiedzie czułam się jakbym byl w innym miejscu niż na weselu. skoro płaci sie od osoby niemałą kase to uważam że należy zadbać przynajmniej o to jedzenie...
          • Gość: Marian Re: wesele w karczmie jorgula IP: *.szybszyinternet.pl 07.07.14, 16:10
            Ja także byłem tam na weselu i to dosyć niedawno. Lokal ładny ale jeśli chodzi o jedzenie to niestety w remizach wiejskich dają lepsze jedzenie.
            Nie powiem dziewczyny które tam obsługiwały pilnowały aby talerzyki były cały czas czyste to jedyny plus tego lakalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka