Gość: girl IP: 80.48.174.* 07.05.09, 16:20 otuż prezydent kaczyński przyjeżdża do tbg ws. świńskiej grypy we wtorek 12.05.09r. o godz.17 na plac b.głowackiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pa Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.pppoe.sistbg.net 07.05.09, 17:39 ten pan to mnie moze w dupe pocałowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.124.* 07.05.09, 20:06 To zes glupi to nie trudno pojac, ale jeszcze prostak. To jest tak jak prostak zgrywa pana. Najczesciej czlowiek niedowartosciowany sztucznie sie nadyma. Znam tych tarnobrzeskich uczonych w pismie z PO, co soba reprezentuja., bogacze z przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.mielec.mm.pl 07.05.09, 20:16 to że do Tarnobrzegu przybędzie prezydent VI RP to z pewnością wydarzenie porównywalne z koncertem lady punk, ale ludzie wy nie wiecie, że w Tarnobrzegu dzieją się teraz historyczne i ważne rzeczy o których kiedyś będą się potomni uczyć na historii !!! Często w Tbg bywa lechowski51 !!!!!!! Człowiek, który w przyszłości drugi po Bartoszu będzie miał pomnik na rynku w waszym mieście !!!!! a jego każda wizyta będzie badana i opisywana przez historyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1953 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 80.48.35.* 11.05.09, 12:36 A kim ty jestes?zeby cie mial prezydent calowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.121.* 07.05.09, 21:28 Tarnobrzeg 2009-05-07 LIST OTWARTY Szanowny Panie Prezydencie Najjaśniejszej Rzeczpospolitej Polskiej Jestem mieszkańcem miasta Tarnobrzeg, który bacznie przygląda się życiu społecznemu i stara się w nim aktywnie uczestniczyć. Przyglądając się dostrzegam niepokojące zjawisko „kampanijnych odwiedzin”. Kilka tygodni temu do Naszego miasta zawitał p. Jarosław Kaczyński zaproszony przez Prezydenta miasta Tarnobrzeg – przewodniczącego PIS na naszym terenie. Nic w tym nie było by dziwnego gdyby nie informacja, która mówi, że Pan Panie Prezydencie w miesiącu maju (w środku kampanii wyborczej) zaszczyci nas swoją obecnością. Proszę znaleźć chodź jeden argument za słusznością organizowania tych uroczystości właśnie w „środku” kampanii wyborczej, prócz powodów politycznych ? Pan jako zdeklarowany Prezydent Wszystkich Polaków, chce robić takie rzeczy i wikłać się tak mocno w kampanie wyborczą ? Wstydzę się jako Polak za takie Pana zachowanie! Pragnę tylko zacytować za mieszkańcami mojego miasta: „jak Prezydent do nas przyjedzie, to Tarnobrzeg zmieni nazwę na „Kaczy Gród”. POzdrawiam Kandydat do Parlamentu Europejskiego Sławomir Partyka www.slawomirpartyka.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imperator Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.spray.net.pl 07.05.09, 21:58 no i drogi Sławku mój głos masz z dyńki. Bardziej kretyńskie teksty to już chyba tylko w szkle kontaktowym można usłyszeć. Daj sobie chłopaku spokój z pluciem na Kaczyńskich. Już daleko na tym nie pojedziesz. Powoli staje się to niemodne. Ludzie oczy otwierają. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 07.05.09, 22:51 Zamiast sie wstydzic za swojego premiera ktorego policja paluje stoczniowcow,zamiast wstydzic sie za swojego premiera,ktory uciekajac przed ludzmi Solidarnosci ucieka do Krakowa,wypisuje gostek kretynskie listy otwarte.Tarnobrzeski Palikot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 23:18 Parę słów do naszego PREZYDENTA WSZECH(...)POLAKÓW: Chcę pójść z Tobą do łóżka i spędzić w rozgrzanej pościeli kilka gorących dni i nocy Ze mną masz szanse spocić się w łóżku... Twój A/H1N1> Ostatecznie wiem że ktoś chce pchnąć pewną kobitę z Wielowsi na Ciebie - ona ma wtedy dużo kichać!!!Pozdrawiam i drżę z niecierpliwości.Twój A/H1N1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.if.uj.edu.pl 08.05.09, 06:37 lechowski51 napisał: > Zamiast sie wstydzic za swojego premiera ktorego policja paluje > stoczniowcow, Skoro rzucają kamieniami i palą opony to są pałowani i słusznie. > zamiast wstydzic sie za swojego premiera,ktory uciekajac przed > ludzmi Solidarnosci ucieka do Krakowa, I dobrze. A co by było gdyby taka Merkel czy inny Topolanek oberwał takim solidarnościowym kamieniem? Rzucanie kamieniami, palenie opon, odpalanie petard itp. to bandytyzm, mie zależnie od tego kto to robi. Ciekawe komu pan prezydent powie w Tarnobrzegu "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 213.172.181.* 08.05.09, 08:35 lechowski a gdzie wykład o ukraińcach ? , jak z całego podkarpacia zjadą się wszyscy lechowscy to lesio uwierzy że zostanie wybrany prezydentem przez aklamację na 3 kadencje ,właśnie dlatego takie miernoty jak kartofle funkcjonują w zyciu politycznym RP , aha wczoraj kurski stwierdził u olejnik ze za rządów pis mleko było w skupie dla rolnika po 1,4 pln , a Polacy głosujący inaczej niż prezio każe są idiotami ,grill już był ,teraz się okaże że dzięki PIS wynaleziono koło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:11 Sławku, zluzuj zwieracze. Ja też nie przepadam za pisiorami. Nie odpowiada mi ideologia kaczyzmu. Mimo to prezydent ma prawo przyjechać - i robi to. Jestem przekonany, że wszechmocnej platformie nie zaszkodzi wizyta tego człowieka. Kto wie, może wzorem swojego brata będzie nawoływał by na was głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 08.05.09, 12:11 Panu Partyce chce przypomniec ze do Tarnobrzega przyjezdza Prezydent RP wybrany w demokratycznych wyborach.Wypisujac takie kretynskie listy otwarte obraza Pan tych tarnobrzezan ktorzy na Lecha Kaczynskiego glosowali.A jak glosowali to prosze sobie przypomniec i zapamietac ze Polska nie jest ani wlasnoscia Tuska i PO ani wlasnoscia Kaczynskiego a nas Polakow. www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/182000.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.124.* 08.05.09, 21:36 Czemu ty madralo pokazujesz ciemnogród wyborczy,którym żądzą ci w sutannach,pokazuj tam grzie przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kles Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:29 glupoty piszesz on bedzie małpki rozdawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bekalosz Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 08.05.09, 12:48 Panie Partyka,jeżeli tak wygląda Pańska kampania wyborcza do Euro Parlamentu to Pan przegrasz. Napisz Pan lepiej swój życiorys, opisz swoje dokonania, pochwal się znajomością języków obcych, przedstaw swoją rodzine i swoje poglądy na temat rodziny moze zyskasz więcej głosów niż przeciętnym atakiem na Głowę Państwa, to inni robią "skuteczniej". Wiem że myślenie jest luksusem i niekażdy może sobie na to pozwolić. Ale ma ono wielką przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: każdego! Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:30 jak widać PiSiory są zwarte i gotowe fekalizować każdego, kto nie wyszedł ze stajni braci kartoflanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurq Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.mielec.mm.pl 08.05.09, 18:07 Tylko lechowski51 zna sposób i jest w stanie poprowadzić tłumy !!! Zawierzmy lechowskiemu51 i pójdźmy za nim a nasz region stanie na nogi. lechowski51 na radnego a co tam na posła a co tam na prezydenta !!! albo lepiej niech lechowski51 zostanie naszym GENERALISIMUSEM !!!!! Na koszt profesora Rybarczyka połączmy Tarnobrzeg i Mielec pod nazwą lechgród i stwórzmy nową metropolie, będziemy mieli dobrobyt bo będzie nami rządził człowiek światły, mądry i odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.124.* 08.05.09, 21:05 Panie Partyka, wybacz Pan ze musze sie Panem troche zajac, choc Pan na to nie zasluguje. Platformy to raczej trzeba sie wstydzic, a Pan musi byc niezly ideolog jak pod tymi haselkami masz Pan odwage sie podopisac. Jestes Pan tez naiwniak, bo uwierzyl Pan w swoja gwiazdke, a ja znam Pana i jestem pewny ze szybko zgasnie. Jest takie powiedzenie: co wolno wojewodzie,to nie tobie ........ . Podaruj sobie Pan krytyke Prezydenta Rzeczypospolitej, bo po pierwsze jest prezydentem wybranym w wyborach powszechnych, a po drugie Pan wobec profesora jest cienki bolek. Panie Partyka, kto Pana zna, w Tarnobrzegu pare osob, a w terenie? Zlapiesz Pan pare glosow, i po bohaterze, zachowaj sie przynajmie honorowo. Jak chce sie byc liderem, trzeba wykazac sie madroscia, a nie pogarda dla drugiego. Niestety, Pan to nie jedyny przypadek pychy w tarnobrzeskiej Platwormie Obywatelskiej, i nie tylko tarnobrzeskiej. Madremu, dosc!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też nauczyciel Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:17 Platforma a nie Platworma!!!!!Kolego ,w której szkole uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.merinet.pl 08.05.09, 22:49 Partyka nie rozumiem tego co napisałeś: "Proszę znaleźć chodź jeden argument za słusznością organizowania tych uroczystości...". Najpierw piszesz o prośbie znalezienia? czego? a później piszesz o jakimś chodzącym argumencie ? o co kaman chłopcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.merinet.pl 08.05.09, 22:54 twój list daje szanse, że może większy strumień subwencji trafi na podkarpacie odnośnie nauki j.polskiego na poziomie podstawowym Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 09.05.09, 12:58 slawomir partyka pisze; Proszę znaleźć chodź jeden argument za słusznością organizowania tych uroczystości właśnie w „środku” kampanii wyborczej, prócz powodów politycznych ? Pan jako zdeklarowany Prezydent Wszystkich Polaków, chce robić takie rzeczy i wikłać się tak mocno w kampanie wyborczą ? Zamiast do Brukseli Panie Partyka radze pare lekcji ortografii.Bo choc/u Pana chodz/ sfotografowal sie pan z Buzkiem,to mysle ze powinien Pan zaczac od tego aby wybrali Pana gdzies na soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.116.* 16.05.09, 18:41 TO WSZYSTKO MÓGŁBY PREZYDENT POPIĆ WODĄ!!OCZYWIŚCIE TARNOBRZESKĄ WODĄ.... Odpowiedz Link Zgłoś
kershow Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 09.05.09, 13:35 Wiem co powiecie- Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 09.05.09, 18:32 To ze jestes "wolny" to niestety widac,wolny od myslenia,wiedzy...taki sobie wiejski filozof,ktory wiele lepiej od wszystkich profesorow.Taki wiejski filozof wie ze Prezydent RP jesy "gorszy we wszystkich sprawach" od przecietnego Polaka-tutaj forumowicza.Chlopie moze skoncz wpierw studia a pozniej oceniaj profesorow jak Lech Kaczynski,moze przeczytaj co robil w czasach komunistycznej dyktatury a pozniej pisz ze "jest gorszy od was wszystkich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 80.51.159.* 10.05.09, 08:37 lechowski chłopie - kartofel jest gorszy od wielu z nas bo jest zawistny ,złosliwy ,ulega wpływom drugiego kartofla , skłócił naród - teze ,którą wygłaszają odnośnie "sanacji" ,wygłaszali wcześniej Sławoj -Składkowski i Sławek - coś o mocarstwie na skalę światową , o Gomółce nie wspomnę - PIS -iaki, bredząc coś o maniplacji społeczeństwem -dosłownie wPISują się w słowa gomółki z grudnia 1970 roku "...klasa robotnicza stała się kontrrewolucyjna.." Polska wielowarstwowa wam przeszkadza , chcecie Polski dwuwarstwowej - "nasi" -ok , "zomowcy" - do odstrzału ,tylko w tej drugie kategorii są wszyscy inni ...z poza pierwszej kategorii, ktoś już krzyczał " ...kto nie z nami ,ten przeciw nam ..." i też "wyliczał" o ile więcej wyprodukowano soli niz w poprzedniej 5 latce - to o grillu i spozyciu mięsa - tak eksponowanym przez wazniejszego kartofla - a do głowy mu nie przyszło że wieprzowina szkodzi? i ludzie jedzą więcej ryb i frutti di mare, lub nie jedza wieprzowiny bo tak chcą? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.124.* 10.05.09, 12:55 każdy skrajny radykał czy z lewej czy z prawej i wyznający fanatycznie jakąkolwiek religię lub ideologię nie jest warty funta kłaków- a więc czytanie na tym forum o mądrościach Lechosia jest marnowaniem czasu. popatrzcie do historii wojen i będziecie mieć wyobraźnię o radykalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiedzmy sąsiad Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 194.181.134.* 10.05.09, 14:30 Lechowski kim ty knurze jesteś jak czytam twoje wypociny to zaraz muchy się zlatują,nie wiesz że dziś szacunek i prostolinijność idą w parze,mamusia cię tego nie nauczyła że aby oceniać kogoś trzeba wpierw być samemu czystym,cofnij się może do podstawówki bo zatrzymaleś się na pewnej epoce i próbujesz dzierżyć znicz który ci nawet w gwiazdach nie był i nie będzie zapisany,szkalujesz innych poniewierasz obcych,zobacz buraku że nie jesteś bogiem,nie oceniaj ludzi kiedy ich nie znasz,nie masz takiego prawa. W końcu ktoś z tego forum dobierze ci się do dupska-wierzę iż to nie będę ja dla twojego szczęścia w nieszczęściu,bo od dawna znam wszystko co ciebie tyczy i nie próbuj serwować dziwnych wypowiedz na temat -;'jestem zarejestrowany i chroni mnie tajemnica,etc....,trochę trzeba znać się na komputerach aby wiedzieć o tobie -widzisz ja tą wiedzę przez parę lat nauki posiadłem,ty jesteś na etapie pisania pod niby imunitetem tego forum i obrażania ludzi,szokowania- niby swoim nickiem ludzi,dobrodusznym jeśli chodzi o twoje i tylko twoje zakorzenione wartości ktore wpoiła ci mamusia,cóż taki z ciebie chłopek roztropek. Myślę i czekam kiedy będę miał pretekst aby zrobić ci borutę nie pod tym adresem bo nie chcę kolegi wciskać w spory,ale upublicznię z innego adresu (może kawiarni) twoje dane a wtedy zobaczymy się w terenie-pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 10.05.09, 16:36 Z chamami nie dyskutuje a wiec nie odpowiadam na tego typu posty.Ty razem przekroczyles granice!.Odpowiadasz w stylu wjakim zostales wychowany.Sa jednak pewne granice.Takich jak ty sbeckich tchorzy ktorzy czuli sie silni anonimowo,nie ulaklem sie w stanie wojennym a ty bardziej nie boje sie w wolnej Polsce. Grozic mogles jak za Toba stal aparat przemocy komunistycznego panstwa,dzisiaj juz nie jestes bezkarny.Twoja grozbe wysylam do administracji forum i zglaszam na policje. Do xulu!.Z luboscia cenzurujesz i wycinasz wypowiedzi ktore Twoim zdaniem nie pokrywaja sie z Twoimi pogladami politycznymi,natomiast ignorujesz chamstwo na tym forum.To Ty odpowiadasz za to ze zamiast merytorycznej dyskusji to forum zamienilo sie w gnojowisko nawiedzonych furiatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek do lechowski 51 IP: 80.51.159.* 10.05.09, 17:15 koleś- wreszcie poznałeś jak to jest jak ktoś kogoś szkaluje ,pluje i jak? widzę że się "zapieniłeś" - całkiem jak dwa kartofelki ; wyzywac od "zomowców","komuchów" itd to mozna bo takie są pryncypia , tak gada ten ważniejszy kartofelek - jak ktoś go opier....li jak Palikot - to "w te melodyjki " - cham , ubek ,albo jego dziecko - jestes naprawdę żałosny jak twoi idole ; ratuj XULU bo mnie obrazają , a jak ty kogoś obrazasz to ok? - dobrze pojmujesz filozofię Kalego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: do lechowski 51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:18 nie sadzicie,że to jakieś pojebusy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: do lechowski 51 IP: *.mielec253.tnp.pl 10.05.09, 19:36 Ale się uśmiałem, TW Pajac zgłosi skarę na policji na 90% piszących tutaj, już widzę te naloty na mieszkania i firmy bo obrażono lechowskiego51 he he. Mam dla ciebie szpiclu radę poskarż się swojemu oficerowi prowadzącemu. Już ci pisałem kiedś, że jak ktoś ci napluje na twarz to ty twierdzisz, że deszcz pada. Nie widzisz lechowski51, że nie jesteś tutaj ani lubiany ani tolerowany, najlepiej zmień forum na takie gdzie będą cie cenić i szanować... Może jest jakieś forum na Rydzradio w sam raz dla ciebie obłudniku. Skoro nienawidzisz Gazety Wyborczej jej twórców i redaktorów to po jaką cholere wchodzisz tutaj i bredzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.121.* 10.05.09, 20:01 Ja też jak inni mówię Panu lechowski51 żegnam, nie komentując obraźliwych słów skierowanych pod moim adresem. Sławomir Partyka www.slawomirpartyka.tarnobrzeg.pl p.s. Proszę o wpisy tych którzy chcą pożegnać p.lechowskiego51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 213.172.181.* 10.05.09, 20:25 Panie Partyka.Lechowski 51 jest królem tego forum.Pan szanowny niech sie od niego uczy a nie żegna z nim. Dlaczego człowieka który góruje intelektualnie nad innymi trzeba koniecznie oczernic,zniesławic ,pomówić,albo zniszczyć. Proponuje wszystkim uczyc sie od tego gościa a nie bezproduktywnie toczyc jad.Nasza klasa polityczne jest tak bezbarwna,bezideowa /z wyjatkami/ bo uczciwy człowiek brzydzi sie tym co z nim potrafia robic podobni do niektórych z tego forum.Odpowiadając na apel pana Partyki wołam - Panie Lechowski51 nie znikaj z tego forum bo jestes jego solą i zaczynem lepszego jutra.Pozdrawiam wszystkich.Jutro będzie lepszy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.mielec253.tnp.pl 10.05.09, 20:40 Już kiedyś czytałem na tym forum wpisy w stylu "szanowny lechowski51 - drogi panie kaziuk66" to słodkie pierdzenie rozbawiło mnie setnie. kaziuk66, lechowski51 intelektualnie góruje nad tobą chyba tylko na tym forum i jak chcesz to ucz się od wariata lechowskiego51, piszesz o toczeniu jadu ale to takie oszołomy jak ty i lechoś wchodzą tutaj prowokują a potem straszą policją i sądami ty kaziuk66 jesteś takim samym wszarzem jak lechowski51 i obaj nie możecie żyć bez forum GAZETY WYBORCZEJ, której tak nienawiedzicie. Czyżby na forach rydzradyjowych było nudno czy może tam piszą jeszcze lepsze egzemplaże niż wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:22 Kaziuk i Lechowski to jedna i ta sama osoba -porównajcie IP ci co macie pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:36 DAWNIEJ... Inaczej pachniały bzy Księżyc puszczał do nas oko I żaby jakoś ładniej kumkały I słowiki spać nie dały Błyszczały czyjeś oczy I czeremcha kwitła obficiej Drzewa smiały sie, kłaniały A TERAZ... PRZYJEŻDŻA KACZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bekalosz Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 10.05.09, 21:52 I wszystko będzie jak dawniej, tylko mieszkańcy Tarnobrzega spotkają się z Prezydentem RP prof Lechem Kaczyńskim i nie będa tego żałować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.pppoe.sistbg.net 11.05.09, 00:00 I cóż może zrobić dla Tarnobrzega obecny prezydent Polski czego nie może zrobić obecny prezydent miasta. PiS miał wszystko - prezydenta, premiera, i gminę Tanobrzeg w garści. "Wielki strateg" pomylił się w strategii i wylądował na bocznicy. Czyżby nie chciał rządzic? Jego brat usiłuje ratować coś, co jest nie do uratowania. Mógł się "wielki strateg" bardziej liczyć z możliwościami. Jaką ma na teraz propozycję słyszałem w RM od jednego z jego rycerzy - przeczekamy i za jakiś czas znowu wygramy. Jaki pewny :-) A mogli TERAZ prowadzić nasz kraj - nie chcieli? A do tego dziwnego kandydata z PO. Dziecko, takie listy to adresuj na Belweder - unikniesz publicznej kompromitacji. Jeżeli jesteś wszystkim, na co stać PO w Tarnobrzegu to widzę jedno - PlatWorma idzie na dno. Ja bym się wstydził po napisaniu takiego listu przyznać, że jestem "nauczycielem" i do tego "pedagogiem". A może posada w szkole /po znajomości/? To by wiele wyjaśniało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiezPOcznę Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:11 A ja powiem poprostu Lechowskiego POpieram, dziwne jest to że gdy tylko coś sensownego napisze to wszystkie PadlinOżercy PO i SLD mało co wybić sie wypowiedziami nie chcą. Więc właśnie dla nich na początek proponuję zawrócić demokrację w stonę p.Jaruzelskiego (dopuki jeszcze żyje) zakupić milion pałek dla przywrócenia porządku, pozamykać granice, wprowadzić godzinę policyjną, wypompować wodę z Machowa niech nie budzi zbyt wielu kontrowersji, wprowadzić przymusowe obchody pierwszo majowe itp. itd. A Lechowskiego gdzie zamknąć,zagazować... Tępaki tarnobrzeskie. Lechowski wypowiadaj się dalej niech tym komunistą szczęki opadają bo grunt pod nogami coraz bardziej bagnisty się im robi. A od prezydenta to wara bo do pięt choć niski to Mu nie dostajecie .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:08 Abyscie nie mowili ze Pan Lechowski 51 sam do siebie pisze, to ja jastem swiadkiem ze to nie prawda, bo ja tez uwazam ze dzieki niemu to forum ma ludzki wyglad. Jestescie stadem broniacym to co obronic sie nie da. Komuna padla bezpowrotnie, a Platforma padnie z czasem. I jedno i drugie diabla warte. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 11.05.09, 14:42 Czytam te wasze wpisy i zaczynam sie czuc jak w okresie stanu wojennego.Wtedy wowczas byl ten podzial na My i Oni,Wtedy byl uzasadniony bo z jednej strony byla komunistyczna wladza ktora strzelala do tych co bronili praw robotniczych i prawa do prawdy i wolnosci a z drugiej strony narod bez zomoskich hord ale majacy nadzieje ze jeszce kiedys zmartwychstanie niepodlegla Polska. Dzisiaj mamy wolna Polske okupiona krwia tysiecy zamordowanych zolnierzy AK,NSZ i BCh,zakatowanych ksiezy i dzialaczy niepodleglosciowych i to w tej wolnej Polsce zabrania sie Prezydentowi RP wybranemu w wolnych i demokratycznych wyborach wziecia udzialu w otwarciu jakiegos tam zalewu.Nie widzicie ze zmierzamy z powrotem do tego ze jedni beda mieli prawo do Polski a drudzy z niej sa wykluczani? W kazdym demokratycznym panstwie sa czyms oczywistym podzialy polityczne ale w walce politycznej nie chodzi o unicestwienie przeciwnika politycznego a o zwyciestwo racji i argumentow. Nie godze sie np. z ocena darko liderow PiS-u ale nie bede uzywal do udowadniania swoich racji pal policyjnych i zastraszania,czy tez jak inni na tym forum potoku wyzwisk. Bylem jednym z tysiecy Polakow ktorzy uczestniczyli w tym wielkim ruchu narodowym jakim byla Solidarnosc.Wlaczylem tez o to aby byc wolnym czlowiekiem,aby miec prawo decydowania o sobie i wlasnej rodzine.Ci ktorzy mnie tutaj opluwaja inaczej rozumieja moim zdaniem Wolnosc.Bo wolnosc do to nie prawo do zycia na czyjs koszt,to nie prawo do przekraczania wszelakich norm przyjetych przez narod.Wolnym sie jest OD!.Czyli wolnym od klamstwa,przemocy,poniewierania innymi,porzucania rodziny dla wlasnego szczescia i wygody itd. Tylko wolni ludzie w tym rozumieniu moga tworzy a nie burzyc i antagonizowac jak czynia to mali ludzie z PO zabraniajacy Prezydentowi RP udzialu w tej uroczystosci.Boje sie ze niedlugo zacznie sie znow cenzurowac ksiazki i zabraniac uniwersytetom prowadzenia wolnych badan naukowych.Tego sie boje a nie tych ktorzy na tym forum opluskwiaja swoich przeciwnikow,strasza i zamieniaja to forum w rynsztok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bekalosz Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 11.05.09, 16:45 "Polmacho" to kulturowy produkt umasowiony po 1989 r. Arogant i prymityw o fatalnych manierach, języku i wyobraźni wywodzący się często wprost z Urbanowego "NIE". Nienawidzi "nakazów i zakazów".Tych zwłaszcza, których nienawidzić kazali mu showmani telewizyjni i salonowi arbitrzy elegancji. Polmacho jest ich pilnym słuchaczem i pojetnym uczniem. Na tym forum jest ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościnny Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 80.48.174.* 12.05.09, 08:35 Niech przyjedzie Prezydent....zimno dzis jak cholera, będzie lało...nikt nie przyjdzie .Prezydent wlezie i wylezie...i po imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Populizm i socjalizm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.09, 10:22 Populistom i socjalistom z PiS mówimy: DOŚĆ AWANTUR i ZAKŁAMANIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toniek Re: Populizm i socjalizm IP: 83.1.120.* 12.05.09, 10:43 przypomnijmy,który to z Panów Kaczyńskich w pracy doktorskiej u schyłku lat 80-tych powoływał się na Karola Marksa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca PIS Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 13:11 A baranom z PO którzy tak dobrze sieją propagandę już podziękujemy. Niech wam dalej wnuczek Wermahtowca robi sieczkę w głowie. Niech wam dalej obiecuje drugą Irlandię a wprowadza to coraz nowsze podatki które dotkną biedniejszych. Pozdrawiam wszystkich naiwnych wyborców PO. Niech Słońce Peru wam świeci na wieki wieków...byle tylko nie w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek z Placu B.G. Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:33 czy prezydent RP bedzie rozdawał małpki, bo nie wiem czy ruszczyć na czerwony plac - dajcie znac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdunek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 13:39 Coz Wam mozna powiedziec glupole, moge tylko odeslac do historii Noego. Glupota zazwyczaj konczy sie zle. Narod to bogacz i biedak, i wszyscy maja prawo zycia, choc zgadzam sie ze nie rownego. Zawsze pracowity i madry bedzie mial lepiej, ale socjalizm to nie komunizm i to zrozum. Socjalizm zostal wypaczony przez komune i dlatego zle sie kojarzy, ale to nie powod abys osmieszam kierunek. Nieraz dziwie sie dlaczego wlasnie plebs nie popieraja Kaczynskich, socjalistow jak twierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 12.05.09, 20:56 POpatrzcie sobie cieniasy z Platformy jakie tlumy byly na PL.Glowackiego www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/gallery?Site=ED&Date=20090512&Category=GALERIA13&ArtNo=716086884&Ref=PH&Params=Itemnr=23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycmozeNiesasiad Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.81.204-77.rev.gaoland.net 12.05.09, 21:07 Daj Boze, ze nie ejstes moim sasiadem bo byloby mi wstyd, ze takiemu czlowiekowi reke podaje. FUJ! Przeczytaj jeszcze raz to wszystko co napisales i przemysl czy nie odnosi sie to do pana Kaczynskiego. Nie nazwie Go prezydentem bo jest jednostronny wiec moim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycmozeNiesasiad Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.81.204-77.rev.gaoland.net 12.05.09, 21:09 Nazywajac mnie cieniasem stawiasz sie na rowni z panem Kaczynskim "spieprzaj dziadu" tak to jest jak sie nie ma nic sensownego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu 12.05.09, 22:38 Tak panie Lechowski na pewno pana posłuchają i popatrzą na tłumy starych bab i dziadków, którzy mało się nie zesrali dzisiaj na tym placu czerwonym aby tylko zobaczyć Kaczyńskiego. Teraz już nie mam żadnych wątpiwości dlaczego PiS wygrał na podkarpaciu widząc ludzi, którzy głosowali. Nie piszę tego, że jestem jakiś złośliwy czy coś w tym stylu, bo nie jestem ani zwolennikiem, ani przeciwnikiem Kaczyńskich itp. Wszyscy są dobrzy bez wyjątku. A prezydent naszego miasta też dzisiaj sie popisał czytając z kartki wypociny, które mu wcześniej napisano. Ktory to już raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 194.181.134.* 12.05.09, 23:11 Tak Dante 1002 popieram cię w całej rozciągłości to dziwna sytuacja w mieście przyjechał ten który jest wszystkim dla wszystkich,żałuję bardzo iż nie moim tylko starych bab i dziadów u których zakorzeniło się zdjęcie Wałęsy z tymi obszczymurkami-a że teraz jest Wałęsa -be- no to mają boga!(bogów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perdę_ltd Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 02:50 PiS wygrał na Podkarpaciu bo stary Marks miał rację: byt kształtuje świadomość (na to składa się również wykształcenie) - to w świetle panującej w mieście biedoty nic nadzwyczajnego a ponadto przekłada się to prosto na biedę w Podkarpaciu. Tam gdzie bidusia tam również Kościół Katolicki ma potężne wpływy wraz ze swoimi świeckimi poplecznikami i zausznikami. Logiczne i proste jak drut, ale nie dla Lechowskiego51 a i dla mrcolma coś tam też (choć to ta sama osoba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:14 Szatanie miej nas w opiece bo bóg nas opóścił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycmozeNiesasiad Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.81.204-77.rev.gaoland.net 12.05.09, 21:17 Udanej operacji i dlugiego zycia po niej ci zycze fajny piesku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:30 A ja nadal jestem za Lechowskim!!! I nie mam sie czego wstydzić, podać Mu ręki lecz nie koumuchom "nogi". Do Lechowskiego pytanie skąd na twoją osobę taga nagonka na tym forum , czyżby macki POsmiornicy tak daleko zaszly... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Jezeli sa tu macki... 12.05.09, 22:08 ..to glupoty,chamstwa i prymitywizmu.Czy tacy ludzie moga miec poglady?.Oni wypluwaja tylko z siebie belkot zaslyszany w Rozmowach w kroku czy w wywiadach z Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Jezeli sa tu macki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 07:58 Panowie,po co te spory,przecież żaden myślący Tarnobrzeżanin nie zagłosuje na pana Partykę czy nie daj Boże pana Kłeczka,jeśli już to na Pietrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-ray Re: Jezeli sa tu macki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:46 Kandydat Partyka obudzi się 8 czerwca z kilkudziesięcioma głosami na koncie wyborczym i moralnym kacem.Już teraz niektórzy pytają czy zatrudniany przez urząd miasta nauczyciel może bezkarnie obrażać głowę państwa. Polityka polityką ale pewnych granic nie wolno przekraczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdunek Re: Jezeli sa tu macki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 11:25 Prezydent Kaczynski odniosl w Tarnobrzegu wielkie zwyciestwo. Kacyki i PO-wcy niech maja kaca, ze chcieli zniszczyc taka uroczystosc, choc troche popsuli. O Zalewie Machowskim dowiedziala by sie cala Polska, wielka promocja, a tak co? mysle ze mieszkancy tego i zarozumialstwa Wam nie wybacza. Ktos pisze o Panu Partyce, a co Gosztyla, Kolek to nie podobni, ludzi maja za nic, bo to wyzsza kasta. Taki Partyka, nadymany pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
lechwoski51 Re: Jezeli sa tu macki... 14.05.09, 20:44 Ja też tak jak pan Prezydent Kaczyński jestem za tym aby było 30 województw bo wtedy Tarnobrzeg znów będzie miastem wojewódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Jezeli sa tu macki... IP: 83.1.121.* 27.05.09, 01:16 Masz prawo do własnego zdania tak jak ja, ale nie masz prawa aby obrażać ! Sławomir Partyka www.slawomirpartyka.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bol Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: 83.1.114.* 14.05.09, 23:07 no i był i się zbył pogadał pogadał i sobie poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.centertel.pl 26.05.09, 07:19 Ja tylko mam nadzieję że już nigdy ta żałosna osoba tu nie przyjedzie. Ani jego braciszek - obaj siebie warci tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdunek Re: Prezydent Kaczyński przyjeżdża do Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:57 No, musisz byc UB-owcem albo kiepskim ORMO-wcem ze boisz sie braci. Odpowiedz Link Zgłoś