Gość: Kuzynka IP: *.flash-net.pl 14.07.09, 19:41 mają go odwoływać, kończą się losy Kłosa & Mestalerza i tej całej kliki !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 08:29 no i jaki wynik tego ważenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 80.48.174.* 15.07.09, 08:29 noi jest uchwała do rady Miasta o zgodę na odwołanie !! hura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:44 A jak myslicie kogo wybiorą? Bo ja słyszlaem i może to plotka że Pan Tomasz będzie miał come back. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob. Piszczyk Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:57 No i dobrze! Jaki był taki był, ale przynajmniej o osiedla i lokatorów dbał. Ja bym mu dał kredyt zaufania.. Dosyć ciągłych zmian w rządach bo na tych walkach tylko my - lokatorzy cierpimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.118.* 15.07.09, 18:31 Decyzja o 20, a wpis o 19 41...ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:26 prosze nie rozmawiać szyfrem -Pani pracuje w spółdzielni to wie o co chodzi ....My śmiertelnicy z bloków niekoniecznie. Dlaczego znowu są jakieś wybory? Kto za odprawe pana M zapłaci? Jaka jest procedura odwoławcza?konkrety a nie pierdoły ble ble ...to idzcie na piwo i "se" marudzćie jaki to swiat zły i wszyscy wredni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2109 Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.tarnobrzeg.pbw.org.pl 16.07.09, 12:31 Jeśli jesteś zainteresowany regułami to radzę: poznaj przepisy , bo jak ci odpowiedzą to tak żeby ich / jej czy jego/ było załatwione, a nie żebyś ty wiedział dobrze. Masztalerz i tak by tam długo nie posiedział. Tylko ja mam ciągle to samo , ten sam odruch co to jest za spółdzielnia, że o zgodę na taką rzecz trzeba się zwracać do rady miasta ? A może to i owszem jest na s. ale tylko tyle jest tych podobieństw? No i skoro już takie hurra z tej radości to jeszcze jestem ciekawa dlaczego ta aktualna tzw. rada nadzorcza tzw. spółdzielni di tej pory nie wystąpiła z wnioskiem o kuratora skoro sama działać nie mogła a inna działać nie powinna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokładnie Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:54 Masz racje -informacje udzielane na tym forum to tylko kij w mrowisko . Poczytam -naprawde interesująco to wygląda - prawo -u nas w Tarnobrzegu jest ewidentnie po to aby go łamać !!!!!!!! wszystko na odwrót jest tu? dlaczego to głupie społeczeństwo ciągle daje na to przyzwolenie w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:34 w całej Polsce społeczeństwo daje przyzwolenie do niszczenia Polski przez ludzi reprezentujących obce interesy to dlaczego w Tarnobrzegu miałoby być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////////////////// Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:02 demokracja -No tak -mieszkańcy dają przyzwolenie na szacher macher z pracą , kostką , wodą , budownictwem bez pozwolenia, przetargami lewymi, Ile to ostatnio było różnicy w głosach między panami w wyścigu do fotela? Halo!!!Społeczeństwo demokratycznie jest podzielone -szkoda że tylko mozemy oceniać prace radia M........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.121.* 16.07.09, 15:37 Czy w zarządzie TSM jest jan dziubinski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.merinet.pl 16.07.09, 15:53 nie ma, tu jest napisane www.tsm.tarnobrzeg.pl/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=18&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoldzielca Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.124.* 16.07.09, 21:46 Mastalerzowi nie mozna zarzucic ze jest kombinatorem, o wladze walczy, a co w tym zlego?. Zeby byc we wladzy to wpierw trzeba chciec. Jestem pewny ze poradzi sobie w spoldzielni i zrobi wreszcie porzadek, dlatego tak ujadaja bo sie boja. Nareszcie sami w spoldzielni sie rozrobili, bo juz sami nie wiedzieli co chca. Mastalerz na poczatek obnizyl sobie pobory chyba o 3 czy 4 tysiace i to daje gwarancje ze chce uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 80.48.174.* 17.07.09, 12:03 nieno co Ty to jest fachowiec wielkiej skali przecież skończył politologię, a więc jak najbardziej odpowiednią zajmuje funkcję zgodnie z wykształceniem. Przecież spółdzielnia to największa z największaszych polityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre!!!! Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 19:00 no tak bo skończona europeistyka i zarzadanie to przecież też nie kierunki.....Najlepiej być w solidarności albo po rydzykownictwie bogaty...lub maryjaniżmie nadzwyczajnym !hihi Kwalifikacje hahahahhahaha takie same jak zatrudnianych kandydatów w urzędzie mmiasta w drodze naboru- konkursu hahahahha kto bez winy niechaj pierwszy rzuci kamieniem hihihi ale jesteście zabawni -a ja szukam kabaretów w telewizji .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.124.* 17.07.09, 20:56 a kto jest w tej radzie co zapytanie śle do rady miasta czy tak jest w regulaminie spółgzielni????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.flash-net.pl 18.07.09, 09:19 no tak kursy śmieszne ma ta pokraka i chęci do darcia kasy za nic. Gotów se dać obciąć byleby tylko na stołku zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:04 I co z Norbertem? Odwołali Go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoldzielca Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.124.* 18.07.09, 12:04 ciekawe co on takiego zrobił że go odwołali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: *.smsiarkowiec.pl 19.07.09, 09:26 I co wy chcecie od tego Mastalerza. Jak słychać, zachowuje się bardzo przyzwoicie, nie zgrywa się na takiego co wszystkie rozumy zjadł. Spółdzielnia potrzebuje spokoju i porządnej pracy, a nie wiecznych "rozrób" jak to bywało za "Tomasza" za którym tak niektórym tęskno. Jest powiedzenie, że nigdy nie wchodzi się do tej samej rzeki, a jak panu Tomaszowi marzy się prezesura, to niech sobie sprawi pieczątkę z takim tytułem. A panu Mastalerzowi życzę spokoju i dobrej pracy właśnie dla dobra spółdzielców, bo przecież to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: Posiedzenie Rady N. TSM,ważą się losy Mestale IP: 83.1.121.* 19.07.09, 09:58 Mak zagdzam się z tobą bo już chyba w tym naszym grajdole czas na zmiane pokolenia. Ale jak widze najlepiej aby w Tarnobrzegu dalej rządzili młodzi jak Pan Czopek i jego rówieśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna spod młyna chłop na naszej-klasie IP: 208.77.19.* 19.07.09, 10:17 nasza-klasa.pl/profile/19021335 czy to ten sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: chłop na naszej-klasie IP: 83.1.124.* 19.07.09, 10:53 Zawsze znajdzie sie jakis tepy Pitr. Mastalerza w spoldzielni popieram podobnie jak Ty, ale przy okazji nie plec glupot. Pan Czopek to jeden z lepszych radnych, a to co zrobil i robi dla Wielowsi to zaden mlody nie dokona, bo trzeba miec chec i poparcie, poprostu trzeba umiec z ludzmi zyc. Wybory w Wielowsi to nie anonimowosc, tam kazdy kazdego zna, a Pan Czopek zawsze ma fure glosow. Znam mlodych - starych, co im sie nic nie chce i tylko na gotowe, i znam ludzi starszych, chociazby Pan Czopek, aktywnych, madrych, doswiadczonych, co wiedza co od zycia chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysąsiad,SOŁTYS Re: chłop na naszej-klasie IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 19.07.09, 11:23 jakby mi sąsiad załątwił miejsca parkingowe i dobre posady dla całej rodziny to bym źle na niego nie pisał hehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: chłop na naszej-klasie 19.07.09, 12:30 Mysle ze niedlugo znow sie uaktywni zakonnica/mastalerz/,znow tez Mastalerz zacznie prowadzic blog....czyli kolejne przygotowanie do wyborow samorzadowych w ktorych Mastalerz ponownie bedzie bujal o Ratowaniu Tarnobrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: chłop na naszej-klasie IP: *.flash-net.pl 19.07.09, 12:43 i będzie znowu miał złote pomysły na uzdrowienie Tarnobrzega, Podkarpacia, Polski a teraz to i Unii pewnie jednym posunięciem> Piękna buźką na plakacie - pokemonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: chłop na naszej-klasie IP: 83.1.124.* 19.07.09, 13:39 idźta chłopy pomodlić się na sumę,zamiast zajmować się polityką,katolikom nie przystoi-abyś dzień święty święcił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza Re: chłop na naszej-klasie IP: *.merinet.pl 19.07.09, 20:50 a partactwo z terenami w Nowej Dębie, przez nieudolność spółdzielnia straciła mnóstwo kasy, które teraz pan NM powinien oddać ze swojej horrendalnie wysokiej pensji, którą dostawał jedynie dzięki puczowi na TSM kilka miesięcy temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: chłop na naszej-klasie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.09, 21:12 Nie dajcie się nabrać na naszą klasę.To kolejny cwany podstęp Mastalerza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Lenard zawinił IP: *.centertel.pl 19.07.09, 22:34 Mastalerza ustrzelą. Ale bredzisz. Przecież to twój Tomcio guntów w Nowej Dębie nie potrafił wykorzystać. Dopiero teraz po tylu latach sąd chce je odebrać spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: chłop na naszej-klasie IP: 83.1.121.* 19.07.09, 21:39 Przeczytaj dobrze moją wypowiedź. Nie neguję że Pan Czopek jest złym radnym. Ja mówię że czas na zmianę pokolenia. Chyba nie stać nas na to aby utrzymywac ludzi którzy mówią o tym, aby wydudować jeszcze jeden parking czy chodnik. Sąsiad chłopie skoro tyle Ci do życia potrzeba i jeżeli to Cię satysfakcjonuje to OK. Mnie to nie satysfakcjonuje. Ja od ludzi których wybrałem oczekuje czegoś więcej. Wierzę że Pan Czopek zrobił dla Wielowsi dużo ale chyba czas aby młodsi "przejmowali władzę". PS. Nie jestem z PO, PiS, SLD itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa? Re: chłop na naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 17:01 Kiedy odwołanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: chłop na naszej-klasie IP: 80.48.174.* 21.07.09, 08:55 na sesji w przyszły czwartek głosowanie o wyrażenie zgody na odwołanie a potem żegnamy Cie polityczna karykaturo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefina Re: chłop na naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:22 Józek, Józek, Józek, Józek wszystko wie! To po co sesja i to głosowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chłop na naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:18 polityczny tarnobrzeski śmietnik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy tacy Re: chłop na naszej-klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:10 Jacy dyskutanci, taka dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy nominacy Re: chłop na naszej-klasie IP: 83.1.124.* 21.07.09, 23:50 jacy nominanci tacy opnenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: chłop na naszej-klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 09:36 Pitr!. Dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane. Radnym nie moze byc czlowiek tylko dlatego ze jest mlody, piekny i jeszcze kobieta. Na wybor trzeba sobie zsasluzyc, ciezka, mozolna praca, przynajmiej tak powinno byc. Wyborcy czasem glosuja nogami a nie rozumem i dlatego w Polsce jest jak jest. Krzykacz i ten co obiecuje ma poparcie, a potem narzekamy. Do wladzy wybierac nalezy ludzi takich co sie sprawdzli i sa sprawiedliwi. Wiek Pana Czopka go nie przekresla, bo jego energia wystarczylaby dla trzech mlodych ospalych malkontentow. Odpowiedz Link Zgłoś