Dodaj do ulubionych

Wesele dla 25 osób

IP: 83.1.112.* 04.09.09, 01:20
Czy jest w Tarnobrzegu albo okolicach lokal w którym można zorganizować takie właśnie wesele? Prosze o podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wesele dla 25 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 07:46
      miałam ten sam problem kilka lat temu - żaden lokal nie chciał dla 50 osób
      zorganizować wesela w sobotę ( nie rentowne i ja ich rozumiem ) w Kaprysie
      zaproponowali mi 1 salę ,a na drugiej sali drugie, więc pozostał mi tzw.
      OKRĄGLAK na wprost TAPIMY - 45 osób i była cisnota, oczywiście właściciel
      zostawił otwarty ogródek piwny dla stałych bywalców - na obiad musieliśmy
      dłuuuuuugo czekać. No cóż - było minęło ale drugi raz bym już tam nie chciała
      mieć. A może HOTEL KAROLINA - wiem że komunie organizował na taką ilość gości.

A może firma kateringowa - super obsługa i gdzieś w domu jednorodzinnym - u
      ciotki, babci, wujka.
      Ja właśnie chrzciny tak urządzałam na 20 osób - katering i we własnym domku. A
      towarzystwo jak jest zgrane to nawet pod werandą tańce były. ;-)

Życzę wytrwałości.
      • Gość: Lili Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.122.* 04.09.09, 09:06
        Kaprys organizuje takie wesela na małej sali. Byłam na właśnie takim przyjęciu i
        było rewelacyjnie.
        • Gość: Meege Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.112.* 04.09.09, 11:00
          Właśnie tego się obawiam,że nawet jeśli znajdziemu jakąś mniejszą sale to i tak bedzie problem, że tylko 25 osób a nie np 50 czy 60
          • Gość: Lili Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.122.* 04.09.09, 12:17
            Wesele na którym ja byłam było na 20 osób :-) kameralnie, fantastycznie i lepiej
            niż na niejednym wielkim weselichu. Powodzenia w szukaniu !
            • Gość: Majkel Re: Wesele dla 25 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:02
              powiedzieć że się dobrze bawiło na weselu na 20 osób to jakby stwierdzić, że
              masturbując się brało się udział w seksie grupowym ;)

na 20 osób to może być co najwyżej obiad, kolacja i potańcówka do godziny 21.
              osobiście na 2 takich "weselach" byłem - wrażenia raczej średnie. ;/
              • Gość: Lili Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.122.* 04.09.09, 13:07
                To zależy w jakim towarzystwie się bawisz. Było 20 dobrze znających się osób,
                więc już między pierwszym daniem a drugim zaczęła się dobra zabawa. Nazywaj to
                jak chcesz.....wesele, przyjęcie weselne, potańcówka,dancing czy jak tam chcesz.
                Ja bawiłam się świetnie i takiej zabawy życzę tejże młodej parze.
                • Gość: ja Re: Wesele dla 25 osób IP: *.flash-net.pl 04.09.09, 14:28
                  W Kaprysie na placu ,placisz tylko za jedzenie,ktore zamawiasz usrtalasz ,pierw
                  zaliczka a potem po przyjeciu reszte, tylko ciasto organizujesz sobie, ew
                  alkohol bo oni moga miec drozszy
              • Gość: Megge Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.112.* 04.09.09, 14:43
                Jeśli Tobie do dobrej zabawy potrzebna jest armia ciotek, wujków i kuzynów, których widzisz trzeci raz w życiu to prosze bardzo. Mnie wystarczą rodzice i przyjaciele. Dlatego jedne wesela ją na 200 osób inne na 20. Pozdrawiam.
    • Gość: j Re: Wesele dla 25 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:16
      ja mialam mniej wiecej tyle osob na weselu a robilam przyjecie w tej
      knajpce przy Kauflandzie- wyleciała mi nazwa z głowy- bylo naprawdę
      ok
      • Gość: ff Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.114.* 04.09.09, 17:57
        W sonacie na gorze robia takie wlasnie nieduze wesela, mozesz zapytac. Albo stary browar?
        • karrambello Re: Wesele dla 25 osób 05.09.09, 20:00
          Śmiało polecam Stary Browar - mają tam mniejszą salę w sam raz na 25 osób z
          przejściem do sali tanecznej - można więc i potańczyć. Poza tym jedzenie jak na
          Tarnobrzeski poziom: 4.5 / 6 - a więc całkiem niezłe i na pewno nie braknie, u
          mnie miało być na 25 osób, a zostało masę jedzenia, aż szkoda :)
          • Gość: Megge Re: Wesele dla 25 osób IP: 83.1.112.* 05.09.09, 23:20
            Dziękuje wszystkim za pomoc :)
    • Gość: jam Re: Wesele dla 25 osób IP: 188.33.149.* 09.09.09, 07:33
      wiem, że małe imprezy organizuje pizzeria ZUM, ale nie w lokalu gdzie jest
      pizzeria tylko w jakimś innym, wiem że odbywają się tam często np komunie itp.
      zapewne dowiesz się na miejscu w samej pizzerii
    • Gość: Aga Re: Wesele dla 25 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 09:34
      Moim zdaniem najlepszy lokal na wesela to zajazd Amigo. Przeważnie
      mają zajęte terminy ale gdyby Ci się udało trafić w wolny dzień to
      mają taka małą salę, na której spokojnie można małe wesele
      zorganizować. Ja też planuję tam małe przyjęcie. Byłam kilka razy w
      tym lokalu i uważam, że jedzenie super, obsługa super, lokal super,
      z tyłu plac zabaw dla dzieci też super. W Kameleonie też było ok ale
      dla mnie odpada ze względu na brak zieleni wokół.
      • Gość: KIKO Re: Wesele dla 25 osób IP: *.Red-79-152-26.dynamicIP.rima-tde.net 10.09.09, 12:13
        CZY MOGLIBYŚCIE PODAC NAMIARY DO FIRMY CATERINGOWEJ?
        • Gość: K. Re: Wesele dla 25 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:27
          (17)586-25-31 firma cateringowa z Mielca. Nie znam niestety nazwiska
          właściciela. Była na moim weselu, obsługa 1 klasa. Naprawdę polecam.
          Najlepsza firma cateringowa jaka dotychczas miałam
          okazję "sprawdzić". Wesele mialam 3 lata temu i do tej pory każdy
          wspomina a kamerzysta stwierdził, że jak tyle lat filmuje to niegdy
          takiej nie spotkał. Tylko terminy maja napięte!:(
          • Gość: KIKO Re: Wesele dla 25 osób IP: *.Red-88-17-157.dynamicIP.rima-tde.net 11.09.09, 09:34
            BARDZO DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka