Dodaj do ulubionych

Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ?????????????????

08.07.06, 20:47
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • bad_habit ;(((((((((((((((((((((((((((((( 26.07.06, 10:25
    • roborobi Re: Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ??????????? 27.07.06, 09:37
      Oj nie musiałaś tego pisać, może lodówkę szczelnie zamkneli :(
      • bad_habit Re: Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ?????????? 27.07.06, 09:59
        o tak,najchętniej bym trzymała głowę w zamrażarce przy takiej pogodzie:)
        • roborobi Re: Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ????????? 27.07.06, 10:43
          ciekawe co by na to komp powiedział :)
          • bad_habit Re: Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ???????? 27.07.06, 12:19
            a jak gorąco to kompa staram się nie właczać:)
            • roborobi Re: Gorąąąąąco!!!Dlaczego???????????? ??????? 27.07.06, 12:44
              nie umiesz wykorzystać wrzącego kompa?
              • bad_habit wrzącą wodę umiem,ale kompa nie za bardzo:) 27.07.06, 12:45
                • roborobi Re: wrzącą wodę umiem,ale kompa nie za bardzo:) 27.07.06, 13:43
                  rozbij jajo, może sie usadzi :)
                  • bad_habit no coś Ty,na kochanym laptopie tatusia??? 27.07.06, 13:51
                    by mnie pogryzł za to!:D
                    • roborobi no tak, nie wypada, nie wiem co w takim razie Ci 27.07.06, 14:02
                      zaproponować :(
                      • bad_habit właśnie,nawet mi tlen i gg odinstalował:( 27.07.06, 14:12
                        bo powiedział,ze nie chce mieć wirusów w komputerze...
                        • roborobi Re: właśnie,nawet mi tlen i gg odinstalował:( 27.07.06, 14:18
                          A nie lepiej zabezpieczyc dodatkowo :)
                          • bad_habit są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 14:19
                            a moze po prostu wkurza go to,ze nie rozmawiam z nim tylko z ludźmi w necie:D
                            • roborobi Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 14:40
                              Tak, cholercia mam to samo, ale o czym tu gadać z domownikiem, jak wszystko
                              wiesz :)
                              • bad_habit Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 14:46
                                dokładnie,a zwłaszcza gdy codziennie słyszysz teksty dotyczące tego samego tematu...aż się odechciewa i jedyne wyjście to wyłączyć fonię:)
                                • roborobi Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 14:49
                                  a jak pytasz to znasz odpowiedz, wiec po co pytać
                                  • bad_habit Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 15:00
                                    właśnie:)
                                    • roborobi Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 15:05
                                      niestety trzeba jednak rozmawiać :)
                                      • bad_habit Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 15:06
                                        eh,co zrobić...a niech się wygada,skoro musi:)
                                        • roborobi Re: są zabezpieczenia,ale on sie uparł i koniec 27.07.06, 15:18
                                          no kurcze, chociaż nie musisz prowadzić rozmowy :)
                                          • bad_habit czasem muszę,albo udaję że śpię:)albo idę na space 27.07.06, 15:20
                                            rek jak chce sobie pogadać...
                                            • roborobi Re: czasem muszę,albo udaję że śpię:)albo idę na 27.07.06, 15:25
                                              tak spacer jest lepszym rozwiązaniem, zawsze mozna zainteresować czymś innym :)
                                              • bad_habit albo kimś innym,np. panem policjantem:D 27.07.06, 15:27
                                                • roborobi Re: albo kimś innym,np. panem policjantem:D 27.07.06, 15:38
                                                  Ty jesteś panna, a ja żonaty - mam swoje zobowiązania i chadzam z żoną :)
                                                  • bad_habit a co z dziećmi??z nimi spacery są najfajniejsze:) 27.07.06, 15:39
                                                  • roborobi Re: a co z dziećmi??z nimi spacery są najfajniejs 27.07.06, 15:54
                                                    poczekamy jak się swoich dorobisz :)
                                                  • bad_habit ej,no już nie narzekaj:) 27.07.06, 16:00
                                                  • roborobi Re: ej,no już nie narzekaj:) 27.07.06, 16:31
                                                    Zobaczysz, jeszcze będziesz uciekać na spacery :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka