agina_ania 19.09.09, 16:17 Witam, chciałabym się dowiedzieć jak się motywujecie do nauki czy pracy. Jakich używacie technik? Co Wam pomaga a co przeszkadza. z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bercik38 Re: Motywacja 02.10.09, 19:56 Nie urodziłem się po to by pracować. Do pracy ma mnie zmotywować pracodawca dobrym zarobkiem i świetną atmosferą w pracy. Cała reszta to inaczej sra...e w banie. Odpowiedz Link Zgłoś
krasny_staw2 Re: Motywacja 03.10.09, 00:48 Nie polecam Coveya to taka amerykańska psychopapka :) Odpowiedz Link Zgłoś
fun88 Re: Motywacja 03.10.09, 18:46 bercik38 napisał: > Nie urodziłem się po to by pracować. Do pracy ma mnie zmotywować pracodawca > dobrym zarobkiem i świetną atmosferą w pracy. Cała reszta to inaczej sra...e w > banie. Mam nadzieję, że nie jesteś nauczycielem. Bo tu motywacja (w formie tzw. dodatku motywacyjnego - do stu kilkudziesięciu PLN) działa w kierunku pilnego wypełniania dokumentacji a w zasadzie nie dotyczy tego, co najważniejsze czyli nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik1221 Re: Motywacja 07.05.17, 11:27 Jedyną, najważniejszą techniką w motywacji może być tylko Cel, który Ci przyświeca. Jeśli cel jest mocny to i chęć do nauki będzie, jeśli nie - to nie licz na żadne techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: Motywacja 27.05.17, 17:58 Ja uważam, że bardzo skutecznym sposobem motywacyjnym w pracy jest uznanie ze strony pracodawcy. Nie chodzi tylko o słowo pochwały czy premię ale również, zapewnienie innych korzyści. Płyną one niewątpliwie z systemu motywacyjnego jakim jest motivizer.pl/produkty/telemedycyna/ dzięki któremu, pracownik ma dostęp do profesjonalnej opieki medycznej. To jeden z wielu przykładów na to, jak skutecznie można się zintegrować z pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś