IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 15:02
mam pytanie mam29 lat i 160cm wzrostu czy moge jeszcze podruść
jeśli tak to co mam robić? muj email roki150@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: żyrafs Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 13:55
      Ależ Roki! Fajnie jest być niskim. Ja mam 15 lat i mam 176cm wzrostu, i ciągle
      rosnę jak na drożdżach. Sądzę że dotrę do 180cm. Wyglądam jak żyrafa (to jest
      moje przezwisko), ale uwielbiam być wysoka. Chociaż dużo trudniej jest sie mi
      zgiąć, niż innym niższym. Nie ukrywam że patrzę na większość moich rówieśników
      z góry ; jestem nawet wyższa od najwyższego chłopaka w klasie!!! Więc nie martw
      się ; nikt nie jest doskonały!
      • Gość: bebe Re: Biologia IP: 80.51.176.* 21.09.04, 13:14
        hej,ja mam 18 lat i 180cm wzrostu,ale wcale sie tym nie przejmuje,jak dla mnie
        to nawet lepiej,bo wyróżniam sie w tłumie:)pozdrawiam tych wyższych i niższych
    • Gość: Skrzat Re: Biologia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 03:26
      Oj kolego... obawiam się, że to już trochę zapóżno by cokolwiek możnabyło
      zrobić pod tym względem. Ja mam 168 i 25lat ale zacząłem brć hormon wzrostu od
      7roku życia. Osobiście się tym jakoś nie przejmuję tym, że nie jestem wyższy.
      Jeśli to cię w jakis sposób pocieszy to pomyśl ile ludzi ma jeszcze gorzej od
      nas...
      Pozdrowionka.
    • Gość: mini Re: Biologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:32
      Nie przejmuj się. Ja również chciałabym być wyższa. Mam 158 wzrostu i jestem
      niższa od większości przyjaciół, ale kiedy mówię o tym przy nich(zwłaszcza
      dziewczynach) słyszę, jakie mam szczęście, że nie jestem taką "wieżą". Po za
      tym uprawiam sporty. Pocieszam się tym, iż wysoki wzrost przydaje się w
      siatkówce i koszykówce, których nie cierpię, za to w innych dyscyplinach często
      zawadza. Znam pewnego instruktora sztuk walki, wspaniały człowiek (163 cm),
      który na macie wyprawia niesamowite żeczy. Jest poprostu niesamowicie dobry w
      tym co robi i to, że jest niski wcale mu nie przeszkadza. Ma fajną żonę oraz
      dwoje dzieci i jest szczęśliwy z tym swoim wzrostem. :)
      • Gość: SOWA Re: Biologia IP: *.tvgawex.pl 10.09.04, 09:01
        Niski wzrost nie pozwala Ci też sięgnąć po słownik ortograficzny???????
    • Gość: vic Re: Biologia IP: 193.201.167.* 01.09.04, 10:54
      Roki...
      ty się lecz na nogi, bo na głowę już za późno...
      mając 29 lat nie umiesz porządnie sklecić zdania? i na dodatek piszesz z
      błędami?
      widać, że oprócz wzrostu to Bozia ci jeszcze rozumu poskąpiła!
      • Gość: amrita Re: Biologia IP: 195.69.80.* 21.09.04, 18:27
        popatrz, czego Tobie Bozia poskąpiła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka