Dodaj do ulubionych

Renata Beger idolką uczennic

IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.02.04, 10:30
Moja szesnastoletnia córka i jej koleżanki w szkole zbierają wycinki z
prasy,zdjęcia i wywiady z panią Renatą Beger.Nie interesują się aktorkami czy
piosenkarkami, ale ich idolem stała się Renata Beger. Jest super jak
twierdzą.Jest prawdziwą kobietą nie wstydzi się swojej kobiecości i poglądów.
Podobno w innych szkołach jest tak samo. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • mamosz Re: Renata Beger idolką uczennic 29.02.04, 13:57
      Zarty?!
    • Gość: Richelieu* Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 217.98.107.* 29.02.04, 16:57
      ja się nie dziwię, nastolatki ze swoją czarno-białą prostolinijnością szukają
      mocnych konkretów. Kiedyś gwiazdy pop szokowały teraz lubię seks jak koń owies
      szokuje. Nic innego ze swojej strony Beger nie przezentuje
    • Gość: matka Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.02.04, 17:49
      Niestety nie żarty.jestem tym przerażona. mieszkamy w wielkim mieście,a moja
      córka i jej koleżanki to naprawdę mądre dziewczyny. nie wiem co im odbiło.Chyba
      moda na Beger.
    • Gość: Basik Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.acn.waw.pl 29.02.04, 21:28
      Do jakiej szkoly chodzi twoja corka...? U mnie w szkole (mam 18 lat) Beger jest
      przedmiotem nieustajacych kpin i zartow... Nie znam zadnej osoby w swoim wieku,
      dla ktorej ona bylaby idolem. Z jakiego miasta jestescie?
      • Gość: matka Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.04, 09:21
        Do jednego z lepszych gimnazjów w Krakowie. Ostatnio bardzo zaczęła interesować
        się polityką, jej ulubionym przedmiotem jest WOS.Nie wiem czy to nie wpływ
        nauczycielki tego przedmiotu, którą bardzo lubi.Ale chyba z tą Beger jest" coś
        na rzeczy" i nie wiem czy to nie ma oprócz oczywiście innych rzeczy wpływu na
        wyniki Samoobrony w sondażach.Mam tylko nadzieję, że to chwilowy bunt
        wynikający z wieku i że jej to minie.
        • Gość: wro23 Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.ds.uni.wroc.pl 02.03.04, 20:55
          Tomasz Lis też się interesuje polityką :)
    • Gość: Uszczypnij_muzo Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.toya.net.pl 01.03.04, 17:35
      W innych szkołach? Proszę mi je wskazać, a będę mógł przestrzegać wszystkich
      przed pójściem tam. Natomiast, co ja o tym sądzę? Nie dziwi mnie to - nasze
      społeczeństwo schodzi na psy i popiera takich idiotów, jak pani Beger, czy pan
      Wiśniewski. "Nie wstydzi się swojej kobiecości" niewątpliwie Beger jest
      uosobienieniem kobiecości... szkoda słów.
    • Gość: jonasz Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 158.194.194.* 01.03.04, 19:43
      polecam Wam smieszny tekst o posłance Beger, moze podsuniecie tym nastolatkom?
      to trzeba leczyc...

www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=126
    • Gość: Magister Renata Beger idolką uczennic? Nie dziwię się... IP: 80.51.247.* 01.03.04, 23:39
      Nie jestem sympatykiem żadnej partii politycznej. Jeszcze niedawno byłem
      zdziwiony, wręcz zniesmaczony rosnącą popularnością "Samoobrony". Ale staram
      się na to wszystko patrzeć z boku, bez emocji i już się temu nie dziwię. Po
      totalnej kompromitacji SLD i nieustannym gryzieniu się prawicowców między sobą
      nadzieje Polaków kierują się ku partii, która jako jedyna na scenie politycznej
      jeszcze nigdy nie była u władzy (Platf. Ob. to raczej nowe wcielenie Unii
      Wolności + części AWS, PiS i LPR to odłamy AWS-u). Wszystko wskazuje na to, że
      Samoobrona jest/będzie nową lewicą w Polsce (widocznie nie ma zapotrzebowania
      na lewicę socjalistyczną/socjaldemokratyczną; proszę zwrócić uwagę na marne
      wyniki Unii Pracy w różnych wyborach, choć jej przywódcy intelektualnie bili na
      głowę aparatczyków z SLD). Nie raz widzieliśmy, jak ludzie z tytułami naukowymi
      robią z siebie idiotów. A skoro doktor zachowuje się w sejmie jak - bez urazy -
      furman po 7 klasach podstawówki, to czy "politycy" po zawodówce będą gorsi?
      Raczej tacy sami... Samoobrona po roku czy dwóch u władzy będzie postrzegana
      tak samo negatywnie jak AWS czy SLD. Wielu porządnych ludzi z wyższym
      wykształceniem z odrazą odwraca się od polityki, utożsamianej z bagnem...

A czy idolkami muszą być tylko piosenkarki? Agnieszka Chylińska z O.N.A.
      publicznie wypowiadała się z takim chamstwem, że stawianie jej na wzór
      nastolatkom to byłaby paranoja. Może posłanka Beger do szkoły krótko chodziła,
      ale "lubię seks jak koń owies" brzmi dla mnie o wiele sympatyczniej
      niż "nauczyciele, nienawidzę was, fuck off" Chylińskiej (no, popisała się
      angielszczyzną jak pijany dresiarz).
      Edyta Górniak też nie ma matury... czy ze swoim gołym brzuchem jest lepsza od
      Beger? Opamiętajcie się!!!
    • Gość: siedemnastolatek Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 13:41
      Renata Beger jest prawdziwym symbolem przyszlego rzadu,przerazajace!.Prymitywna
      nieduczona jak cala samoobrona,kompromitacja naszego rzadu.
    • Gość: rak Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 62.148.87.* 02.03.04, 13:59
      Kobieto szybko poszukaj bardzo dobrego psychiatry!!!!!
    • Gość: tata Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:30
      matko - takiego jajcarskiego postu jeszcze na forum nie czytałem - gratulacje!
      • Gość: ja Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.04, 21:27
        Ależ się zdziwiłam, czytając tego posta. Mam córkę w trzeciej klasie gimnazjum
        i zarówno ona, jak i koleżanki, kpią z zachowania tej pani. Podobne zdanie mają
        o całej Samoobronie. Trudno mi uwierzyć, że to, co Pani pisze, jest prawdą.
        Proszę się przyznać, zakpiła Pani z nas?
        • ratamar Re: Renata Beger idolką uczennic 03.03.04, 00:00
          Obawiam się, mili Państwo, że to nie żarty...

Moja siedmioletnia córeczka prowadzi pamiętnik. Normalne, powiedzą Państwo.
          Zgoda, ale gdy Ania po raz kolejny zapytała mnie, jak się pisze "krówiki",
          pomyślałam że coś jest nie tak. Zwłaszcza, że wielokrotnie tłumaczyłam jej, że
          mówi się "krówki", a ona uparcie zaprzeczała. Wkrótce potem zaczęła się nagła
          pasja końmi. No wiecie Państwo. Zbieranie kolorowych zeszytów z końmi, prośby o
          nową bluzeczkę z konikiem, zapuszczanie kucyków, znoszenie końskiego łajna do
          domu czy okładanie batem ulubionego misia... Po prostu pasja. Wciąż jeszcze nie
          rozumiałam, co kryje się pod tą małą główką, gdy nagle ni stąd, ni z owąd, w jej
          pokoju zawisł plakat Renaty Beger, a kiełki owsa, załączone do specjalnego
          numeru Popcornu przyozdobiły jej piórnik...

Tak tak, mili Państwo. Samoobrona zaatakowała. Jako matka-demokratka boję się
          myśleć, co też się stanie, kiedy mój trzyletni synek dokończy budowę swej
          pierwszej w życiu blokady rolniczej...

Serdeczności śle

Ratamar
          • Gość: jani Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.man.rsk.pl 03.03.04, 16:49
            Nie zartuj, kielki owsa naprawde byly dolaczone do pocornu?! A ten plakat Renaty
            tez byl z tej gazety?!
    • Gość: Jarek Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:33
      NIeeeeeee rób z dziecka war.... ! Są ciekawsze zainteresowania.
    • Gość: LePeR Re: Renata Beger idolką uczennic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 04:06
      no jasne a ja mam 3 lata i moim idolem jest Giertych!!!!!! Oblepiłem sobie cały
      pokój jego fotkami, śledze jego dokonania z zapartym tchem, fascynuje sie jego
      kariera. OOo i jeszcze sobie oblepiłem piornik jego podobiznami. Jak dorosne to
      zamierzam wstapic do jego cudownej Ligi Polskich Rodzin. Bo on jest
      patryjotą!!! Nie da zagarnac polskiej ziemii tym cholernym Niemcom w ogole nie
      pozwoli zeby Polacy byli wyzyskiwani jak juz ci zlodzieje z SLD sprzedadza
      Polske Unii. Katolicka POlska nie potrzebuje rozpustnej Unii. oooo i ojciec
      Rydzyk tez mowi ze Giertych jest dobry a on ma zawsze racje... jak bede juz
      emerytem to wysle mu cale pol pensji zeby mial z czego boski Giertych zyc na
      starosc (reszta dla radia Ma ryja). On nie da sprzedac ojczyzny.. Nieee rzucim
      zieeemiii skaaaaddd naaaasszzz roood......
      Polska dla Polakow

niech zyje boski Giertych!!!! On tesh jest prawdziwa kobieta i nie wstydzi sie
      swoich pogladow
      Liga rzadzi liga radzi liga nigdy cie nie zdradzi

PS: Qrna koniec chlania...
    • demostenes.1 Re: Renata Beger idolką uczennic 03.03.04, 09:45
      Problemem naszych czasów jest to, iż przeważająca większość młodzieży poszukuje
      sobie idoli, a nie autorytetów.

Idol prezentuje takiemu młodemu człowiekowi prostą, łatwą drogę, którą w każdej
      chwili można spokojnie pożucić i dalej podążać jak bydło za nowym idolem, który
      proponuje lepszą trawkę.

Autorytet natomiast zdodywa swoich uczniów przez swą pracę i postępowanie, a
      jego droga nie jest nigdy drogą łatwą.
      Autorytety podziwa się zawsze, a nie tytlko przez czas, kiedy taka osoba była
      na pierwszym miejscu listy przebojów.
      Autorytet nigdy nie prowadzi do lepszej trawki, ale pokazuje jak ją należy
      zasiać i pielęgnować, aby po skoszeniu była jak najlepsza...
    • Gość: matka Re: Renata Beger idolką uczennic IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.03.04, 11:22
      DZiękuję za opinie, pokazałam je córce, a ona stwierdziła,że i tak będzie
      bronić Beger, gdyż nie zasługuje na taką krytykę. Twierdzi, że mimo braku
      wykształcenia to i tak jeden z mądrzejszych posłów w sejmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka