Dodaj do ulubionych

Najczęściej zadawane pytania

IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 30.03.04, 11:56
wedlog kursu z ktorego dnia bedzie mozna inwestowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekonomik SuperStar Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:19
      Moim zdaniem z dnia w ktorym wysylasz forumularz. Ale wolno go wyslac np. dwa
      razy w tygodniu czy tylko raz na tydzien? Chodzi mi o to czy mozna np.
      zainwestowac cos w poniedzialek i sprzedac np. w srode.
      • 4kam Re: Najczęściej zadawane pytania 31.03.04, 16:15
        KURS ZAKUPU Z PONIEDZIAŁKU
        • Gość: Arek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 09:50
          Wg regulaminu: jedno zlecenie w tygodniu, zakup w poniedziałek, sprzedaż w
          piątek.
      • trix3 Re:ile raz w tygodniu mozna inwesatowac ??? 05.04.04, 19:10
        ile raz w tygodniu mozna inwesatowac ???czy poprzez wirtualny formularz moge
        kupywac/sprzedawac np 5 razy w tygodniu ???
    • Gość: karolina157 Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 10:36
      Czy można i gdzie można sprawdzić wzrost naszych inwestycji?
    • bulibus konkurs 01.04.04, 19:35
      Wygram !!! :-)
    • Gość: Kya Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 11:42
      Mam jedno pytanie. Jest napisane, ze po 8 tygodniach nasze porwele zostaną
      zamknięte. Ale czy i gdzie te portwele są. Chodzi mi o to, czy mam możliwosć
      sprawdzenia ile zarobiłam lub straciłam na moich inwestycjach.
    • Gość: M@Ti Co z obligacjami?? IP: *.zsm.bochnia.pl 02.04.04, 11:42
      Jak wygląda inwestowanie w obligacje?? Mamy do wyboru 4 typy obligacji,
      począwszy od dwuletnich.. a my mamy 8 tygodni inwestycji?? jak to ma wyglądać??
    • Gość: DMC Cukrówka The Best OF DMC Cukrówka IP: 217.96.96.* 02.04.04, 13:39
      Cukrówka DMC is the Best of word.
      • chmielna Re: The Best OF DMC Cukrówka 16.04.04, 22:56
        zazdroszczę Ci. Napiłaś się czy naćpałaś ?
    • batrek no wlasnie 04.04.04, 21:27
      z ktorego?????????????????
    • batrek no wlasnie 04.04.04, 21:29
      poniedzilaku. no bo jak z poprzedniego to bez sensu ale jak z tego po piatku do
      ktorego mamy zlozyc zlecenia to nie wiemy po jakich cenach kupujemy
    • Gość: hakerzy154 Jak i kiedy sprzedawać akcje IP: *.busko-zdroj.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 13:25
      Jak sprzeda akcje jesli kupilem 9.IV.2004 kiedy moge je sprzedac bo jak narazie
      nie da sie wyslac elektronicznego formularza. Prosze o odpowiedź na
      jarko1988@wp.pl
    • Gość: persz13@wp.pl Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 13:05
      Ten konkurs jest do dupy, robię to tylko żeby dostać punkty za zachowanie
    • Gość: Pumba Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 20:12
      Czy jezeli kupimy 30% akcji jakieś firmy to czy mozemy nic nie zmienic przez
      nastepny tydzien?
    • czworokat Aktualny stan konta 07.04.04, 12:12
      Chciałbym zapytać czy na waszej stronie można sprawdzić aktualny stan konta
      naszego zespołu?
      • Gość: Łukasz Re: Aktualny stan konta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:24
        stan konta O2 00222
    • Gość: Jura Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 10:50
      Mam pytanie gdzie mozna zobaczyc na ktorym miejscu jest moj komitet iwestycyjny
      i ile zarobil??
    • Gość: goska Akcje????? IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 11:41
      mam pytanie czy jesli w pierwszysm tyg. zakupilam akcje na 15% a w drugim chce
      je pomniejszyc do 7% to czy musze zlozyc rezugnacje z akcjii czy tylko w okienku
      (odpowiednim do danej akcjii) musze wpisac te 7%?????????
    • Gość: Spoko Majonez To chyba najgłupszy konkurs na świecie IP: 212.244.107.* 09.04.04, 10:56
      Dlaczego nie moge wyslac zgloszenia chociaz rowno tydzien temu je wyslalem? Co
      jest z tym formularzem nie tak? Zróbci cos z tym konkursem, bo ludzie naprawde
      zaglosuja na Samoobrone. ....
    • Gość: <Md> Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.visp.energis.pl 10.04.04, 15:54
      Gdzie ja moge sprawdzic akalny stan portfela??? Bo skad ja mam wiedziec ile
      zarobilismy???
    • Gość: ktokolwiek Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze? IP: 80.51.252.* 10.04.04, 19:22
      Regulamin konkursy jest tak mętny jak woda w Nilu podczas wylewu. Miał być formularz w excelu, a taki chłam wypuścili, że trudno się połapać ile się ma wolnych srodków i czy przekroczono 30 % w akcjach. Ale przeszli siebie w olewaniu pytan konkursowiczów. Wpisujcie się ci, którzy tu przychodzicie i nie kapujecie, niech się w końcu zawstydzą. I piszcie maile do innych gazet jaki nędzny jest ten konkurs wyborczej, jak tragicznie postępują z młodzieżą.
      • Gość: TOja Re: Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 14:47
        Moj komitet zgromadzil po tygodniu 0,7%(woj. Podkarpackie), a nie ma nas w
        rankingu w Gazecie. Wiem, ze wyslalismy formularz przez internet. Mam tu
        pytanie do tworcow konkursu czy jest mozliwe ze przypadkowo ominieto nasz
        komitet. Licze na odpowiedz. Na razie jestem wsciekly.
      • Gość: Finezyjny Frędzel Re: Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:02
        Czy szlag Was nie trafia jak widzicie taką nieudolność? Jedna z najpoczytniejszych krajowych gazet a konkurs niegodny plenerowego piśmidła. Przecież jeden informatyk przez tydzień mógłby zrobić taki system do tego konkursu, że mucha nie siada. A co mamy? Mamy prymitywny formularz, i zupełnie niezrozumiały system podliczania. Zrobiłem sobie w domu taki system w Excelu, z czym miałem wielkie problemy, bo wiele szczegółów po prostu nie ma w regulaminie. Sporo wyszło pytań w tej sprawie - wysłałem je więc do redakcji. I co? Gówno! Ani mru mru.

Dodam tylko że według moich wyliczeń nasz komitet zarobił 400 zł, a wg "Gazety" 142. Nie jest to kwestia błedu lecz interpretacji.

Jeśli ten konkurs ma jeszcze potrwać kilka tygodni to lepiej by "Gazeta" zaczęła się tym interesować, jeśli chce uratować resztki swojej godności.
    • Gość: dorka kiedy?? IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 11.04.04, 09:00
      mam pytanko: kiedy bedzie uaktualnienie komitetow i kwot jakie te komitey
      zdobyły. bo jak narazie to ten konkurs jest beznadziejny. i to jest zdanie nie
      tylko moje ale innych
    • gimgromnik Re: Najczęściej zadawane pytania 14.04.04, 15:01
      czy jeśli mam pieniądze zainwestowane w akcje w poprzednim tygodniu to czy
      kiedy inwestuję na następny tydzień w akcje czy te pieniądze które są już
      zainwestowane liczą się do tych 30% budżetu które mogą być zainwestowane w
      akcje?
    • Gość: ponek RATUNKUI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:34
      Czy ktos zna dokladny regulamin tego konkursu?? Jeśli tak to prosze wyslac mi
      maila.. lub/i podac na forum. JA KOMPLETNIE SIE POGUBIŁEM!
      ile mozna razy inwetowac w tygodniu?
      czy jest tu moderator??
    • Gość: Krzysiek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:50
      Czy można np. we środe kupić akcje (kupno-fixing 17.00) i sprzedać je zaraz we
      czwartek (sprzedaż - fixing 17.00)??
    • Gość: marta Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:00
      Czy można np. we środe kupić akcje (kupno-fixing 17.00) i sprzedać je zaraz we
      czwartek (sprzedaż - fixing 17.00)??prosze o jak najszybsz odpowiedz np na e-
      mila majer1125@gazeta.pl
    • Gość: marcin Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.zaklikow.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 08:49
      dlaczego nie moge przeczytac najnowszego rankingu
      prosze robić to szybciej
      a teraz kurwa będe klnąl bo żal was kurwa takie ześta pojebane
    • Gość: hesus Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.res.pl / 217.98.60.* 30.04.04, 16:09
      a co z obligacjami?
      jak bedą naliczane odsetki?
      • Gość: Jarek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:37
        Jak sprawdzić zlecenie z 14maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka