Gość: magda IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 30.03.04, 11:56 wedlog kursu z ktorego dnia bedzie mozna inwestowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekonomik SuperStar Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:19 Moim zdaniem z dnia w ktorym wysylasz forumularz. Ale wolno go wyslac np. dwa razy w tygodniu czy tylko raz na tydzien? Chodzi mi o to czy mozna np. zainwestowac cos w poniedzialek i sprzedac np. w srode. Odpowiedz Link Zgłoś
4kam Re: Najczęściej zadawane pytania 31.03.04, 16:15 KURS ZAKUPU Z PONIEDZIAŁKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 09:50 Wg regulaminu: jedno zlecenie w tygodniu, zakup w poniedziałek, sprzedaż w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
trix3 Re:ile raz w tygodniu mozna inwesatowac ??? 05.04.04, 19:10 ile raz w tygodniu mozna inwesatowac ???czy poprzez wirtualny formularz moge kupywac/sprzedawac np 5 razy w tygodniu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina157 Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 10:36 Czy można i gdzie można sprawdzić wzrost naszych inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kya Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 11:42 Mam jedno pytanie. Jest napisane, ze po 8 tygodniach nasze porwele zostaną zamknięte. Ale czy i gdzie te portwele są. Chodzi mi o to, czy mam możliwosć sprawdzenia ile zarobiłam lub straciłam na moich inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@Ti Co z obligacjami?? IP: *.zsm.bochnia.pl 02.04.04, 11:42 Jak wygląda inwestowanie w obligacje?? Mamy do wyboru 4 typy obligacji, począwszy od dwuletnich.. a my mamy 8 tygodni inwestycji?? jak to ma wyglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMC Cukrówka The Best OF DMC Cukrówka IP: 217.96.96.* 02.04.04, 13:39 Cukrówka DMC is the Best of word. Odpowiedz Link Zgłoś
chmielna Re: The Best OF DMC Cukrówka 16.04.04, 22:56 zazdroszczę Ci. Napiłaś się czy naćpałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
batrek no wlasnie 04.04.04, 21:29 poniedzilaku. no bo jak z poprzedniego to bez sensu ale jak z tego po piatku do ktorego mamy zlozyc zlecenia to nie wiemy po jakich cenach kupujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakerzy154 Jak i kiedy sprzedawać akcje IP: *.busko-zdroj.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 13:25 Jak sprzeda akcje jesli kupilem 9.IV.2004 kiedy moge je sprzedac bo jak narazie nie da sie wyslac elektronicznego formularza. Prosze o odpowiedź na jarko1988@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persz13@wp.pl Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 13:05 Ten konkurs jest do dupy, robię to tylko żeby dostać punkty za zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumba Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 20:12 Czy jezeli kupimy 30% akcji jakieś firmy to czy mozemy nic nie zmienic przez nastepny tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
czworokat Aktualny stan konta 07.04.04, 12:12 Chciałbym zapytać czy na waszej stronie można sprawdzić aktualny stan konta naszego zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Aktualny stan konta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:24 stan konta O2 00222 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 10:50 Mam pytanie gdzie mozna zobaczyc na ktorym miejscu jest moj komitet iwestycyjny i ile zarobil?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Akcje????? IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 11:41 mam pytanie czy jesli w pierwszysm tyg. zakupilam akcje na 15% a w drugim chce je pomniejszyc do 7% to czy musze zlozyc rezugnacje z akcjii czy tylko w okienku (odpowiednim do danej akcjii) musze wpisac te 7%????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Majonez To chyba najgłupszy konkurs na świecie IP: 212.244.107.* 09.04.04, 10:56 Dlaczego nie moge wyslac zgloszenia chociaz rowno tydzien temu je wyslalem? Co jest z tym formularzem nie tak? Zróbci cos z tym konkursem, bo ludzie naprawde zaglosuja na Samoobrone. .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Md> Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.visp.energis.pl 10.04.04, 15:54 Gdzie ja moge sprawdzic akalny stan portfela??? Bo skad ja mam wiedziec ile zarobilismy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktokolwiek Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze? IP: 80.51.252.* 10.04.04, 19:22 Regulamin konkursy jest tak mętny jak woda w Nilu podczas wylewu. Miał być formularz w excelu, a taki chłam wypuścili, że trudno się połapać ile się ma wolnych srodków i czy przekroczono 30 % w akcjach. Ale przeszli siebie w olewaniu pytan konkursowiczów. Wpisujcie się ci, którzy tu przychodzicie i nie kapujecie, niech się w końcu zawstydzą. I piszcie maile do innych gazet jaki nędzny jest ten konkurs wyborczej, jak tragicznie postępują z młodzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOja Re: Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 14:47 Moj komitet zgromadzil po tygodniu 0,7%(woj. Podkarpackie), a nie ma nas w rankingu w Gazecie. Wiem, ze wyslalismy formularz przez internet. Mam tu pytanie do tworcow konkursu czy jest mozliwe ze przypadkowo ominieto nasz komitet. Licze na odpowiedz. Na razie jestem wsciekly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finezyjny Frędzel Re: Lipny konkurs, i olewają pytania, kto jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:02 Czy szlag Was nie trafia jak widzicie taką nieudolność? Jedna z najpoczytniejszych krajowych gazet a konkurs niegodny plenerowego piśmidła. Przecież jeden informatyk przez tydzień mógłby zrobić taki system do tego konkursu, że mucha nie siada. A co mamy? Mamy prymitywny formularz, i zupełnie niezrozumiały system podliczania. Zrobiłem sobie w domu taki system w Excelu, z czym miałem wielkie problemy, bo wiele szczegółów po prostu nie ma w regulaminie. Sporo wyszło pytań w tej sprawie - wysłałem je więc do redakcji. I co? Gówno! Ani mru mru. Dodam tylko że według moich wyliczeń nasz komitet zarobił 400 zł, a wg "Gazety" 142. Nie jest to kwestia błedu lecz interpretacji. Jeśli ten konkurs ma jeszcze potrwać kilka tygodni to lepiej by "Gazeta" zaczęła się tym interesować, jeśli chce uratować resztki swojej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka kiedy?? IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 11.04.04, 09:00 mam pytanko: kiedy bedzie uaktualnienie komitetow i kwot jakie te komitey zdobyły. bo jak narazie to ten konkurs jest beznadziejny. i to jest zdanie nie tylko moje ale innych Odpowiedz Link Zgłoś
gimgromnik Re: Najczęściej zadawane pytania 14.04.04, 15:01 czy jeśli mam pieniądze zainwestowane w akcje w poprzednim tygodniu to czy kiedy inwestuję na następny tydzień w akcje czy te pieniądze które są już zainwestowane liczą się do tych 30% budżetu które mogą być zainwestowane w akcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponek RATUNKUI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:34 Czy ktos zna dokladny regulamin tego konkursu?? Jeśli tak to prosze wyslac mi maila.. lub/i podac na forum. JA KOMPLETNIE SIE POGUBIŁEM! ile mozna razy inwetowac w tygodniu? czy jest tu moderator?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:50 Czy można np. we środe kupić akcje (kupno-fixing 17.00) i sprzedać je zaraz we czwartek (sprzedaż - fixing 17.00)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:00 Czy można np. we środe kupić akcje (kupno-fixing 17.00) i sprzedać je zaraz we czwartek (sprzedaż - fixing 17.00)??prosze o jak najszybsz odpowiedz np na e- mila majer1125@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.zaklikow.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 08:49 dlaczego nie moge przeczytac najnowszego rankingu prosze robić to szybciej a teraz kurwa będe klnąl bo żal was kurwa takie ześta pojebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.res.pl / 217.98.60.* 30.04.04, 16:09 a co z obligacjami? jak bedą naliczane odsetki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Najczęściej zadawane pytania IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:37 Jak sprawdzić zlecenie z 14maja Odpowiedz Link Zgłoś