Gość: 1 gim. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 19:10 Po przyjściu ze szkoły wydrukowałam tem test i zrobiłam go, teraz sprawdzam i mam wszystko dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów z... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 19:10 dla mmnie był bardzo trudny a szczególnie ta matma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.telkab.pl 01.04.04, 19:52 Matma była właśnie banalna =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian z Darłowa Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 01.04.04, 20:03 Wiesz co Ci powiem że z matmy bardzo trudne było 24 bo z 25 dałem se rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodolol Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.bbs.com.pl 01.04.04, 20:31 AAA,zadanie 24 było poprostu... proste!!! ale sam temat o chlebie był nawet spoko, chociaż na ziarnach się tam bardziej nie znam... :) z polaka były głupie zadania, ale za to matma na poziomie 3 klasy... szkoda ze nie byla trudniejsza, ale mozna było zdobyć więcej pkt. ... :( no nic. kończe, nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 01.04.04, 20:19 dla ciebie byl trudny?? dla mnie to najlatwiejszy sprawdzian na calym swiecie:) mam dobrze zada z maty i zada zamkniete no i o zbozach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 08:13 Bylo trudne ! I dlaczego rok temu bylo o wiele latwiejsze ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia z Konina Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.icpnet.pl 05.05.04, 17:52 ten test dla szóstoklasisty był dla mnie trudny.I jak czytam wasze opinie o tym to niektórzy są nienormalni.Jak te zadania z matmy są dla 3 klasisty to ja jestem aniołem.Ja sama miałam problem.Wiem tylko jedno że ten sprawdzian poszedł mi gorzej niż próbny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:44 po jakiego uja byl ten sprawdzian kto to wymyslil do jasne c holery !! co test byl z polaka prosty a z majmy to chyba dla liceum to bylo a nie dla 6 klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 01.04.04, 19:21 trudny był ten test!! próbny był łatwy!!! co to za zadanie 25??? z mojej klasy nikt nie wiedział o co chodzi........ z zamkniętych będę mieć ok 18 ptk. a z otwartych może 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_GIM Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.lublin.mm.pl 01.04.04, 19:25 Trudny trudny w porównaniu do tego z tamtego roku to... ja lepiej nic nie mówię.Te otwarte to wogóle proste jak drut... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxx Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:54 zgadzam sie, wedlug mnie byl trudny i tak samo z otwartych jakies 6 pkt..... w zamknietych zgadywalam 2 jakis 4...... taaaaaa latwiutki...... akurat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 21:03 LUDZIE!!!! to był najłatwiejszy test z wszystkich próbnych jakie pisalam....zamknięte były proste,czasem podchwytliwe,ale generalnie proste jak DRUT! natomiast matematyka..wszyscy mówicie ze była trudna, ja uwazam że ona była PROSTA, każy w miare inteligentny szóstoklasista (moim zdaniem) powinien matme rozwiązać bez problemów....óż tam był trudnego??? pole trapezu?? nie wiem...j.polski był też w miare do przełknięcie ;) i wydaje mi się że ten test był łatwiejszy od tego który pisali szóstoklasiści w zeszłym roku ...pozdro kamila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 19:23 Mam 34 pkt Jupi!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 19:12 Lepiej żeby nie. Dostaniesz 3pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulek Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.gizycko.mm.pl 01.04.04, 19:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:32 eh... co wy chcecie od tego testu?? Wytarczyło tylko czytać ze zrozumieniem i to połowa sukcesu!! Dla mnie ten test był prosty!! Wszystkie zadania matematyczne dobrze zrobiłam;)) No i z tego się bardzo ciesze:D Odpowiedz Link Zgłoś
dawidek_1991 Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów 01.04.04, 20:00 Test prosty! Myślę, że tak dostanę punkty: Zadania zamknięte: 20 na 20 Zadania otwarte: 16 na 20 zad. 21: od 7-9 zad. 22: 3 (lecz moze byc 2) zad. 23: 2 zad. 24: 0-1 zad. 25: 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:32 zaraz zobacze czy mi sie to zgadza z moimi odpowiedziami 6 punktow stracilam na pewno... :( co z reszta to niewiem m0oze chociaz z tego polskeigo za 9 punktow cos dostane??? :( jest nienajlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 01.04.04, 19:47 Nio i poszlo mi swietnie ale i tak uwazam Ze probny byl o wiele latwiejszy(ja mialam o Fryderyku Chopinie) nio ale coz... Na szczescie mam to juz za soba:D:DTeraz musze czekac tylko na rezultaty z zadan otwartych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:10 no próbny był łatwiejszy. Miałem 40/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy....... Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:55 zgadzam sie, 24 zrobilam zle , z zamknietych zgadywalam...... okropnosc !!!!!!!! probny ("czas")byl latwiejszy !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka najprostsze bylo 25 IP: *.elpos.net 01.04.04, 19:32 chyba hehe bede miala 34 p. buahhaha trudny test w 24 pomylilam sie i nie dopisalam jednego zera a to wszystko mi popsuło !!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuk Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.interpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:32 szkoda że tak mało związane z językiem polskim .. Bo większą cześć przeważała matematyka a tylko jedno zadanie pisemne . Powinny byc dwa . A teraz było dwa z matematyki i jeszcze 3 albo 4 w oytaniach gdzie zaznaczało sie A,B,C lub D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinka Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: *.telkab.pl 01.04.04, 20:00 Wcale nie...moim zdaniem był całkiem, całkiem ;) Czemu tak uważasz? Coś Ci sprawiło kłopot? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.04.04, 19:35 Ja uważam ze było zamało czasu i za dużo mamtematycznych zadań!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PicEK Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 09:41 Qrwa nie pierdolcie mi o THYM Teście zjebalem totoalnie!! z MATY wypracowanie jako tako...w abcd bede miał maxsimum 15 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paper_cut Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: *.net.autocom.pl 01.04.04, 21:20 ja się zgadzam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: BYŁ DO DUPY KTO SIĘ ZGADZA? IP: 195.68.232.* 02.04.04, 16:59 Masz racje był do bani! Sprawdzałaś może odp.??? Ja otwarte mam połowe żle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:38 z poli bede miec chyba nawet duzo pkt zawalilam troche mata... te dwa ostatnie zadania mam zle...jak nie pomylilam sie w zamknietych itd. to chyba bede miec 33 punkty...najwiecej 33... :( cienko... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka punktacja IP: *.magma-net.pl 01.04.04, 19:44 ok, wielkie dzieki za odpowiedzi, tylko punktacja sie nie zgadza :) hm... moze za 21 nie 9 tylko 8 pkt? chyba, ze za matematyczne mniej... kto to wie - dobrze, ze jutro oficjalne wyniki dorotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Frąk Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 19:47 Moim zadaniem test był trudny pod względem zadań matematycznych.Nawet moi koledzy z klasy którzy mają szóstki na koniec semestru mówili że chyba podali złe wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;P Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.crowley.pl 01.04.04, 19:48 Uważam że test nie był zbyt prosty. Owszem część polonistyczna nie sprawiła mi żadnego problemu to matematyczna była trudna. Szczególnie to zadanie 24 (otwarte). Wyszła mi komletna głupota, może dlatego,że od niedawna dopiero robimy wzory na pola figór. A w tym zadaniu taki wzór bardzo pomagał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janex.j@interia.pl Mam pytanie IP: *.fantex.pl 01.04.04, 19:54 Nie wstawiłem nawiasu w 24 zadaniu. Czy będę miał zabrane punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bLINd Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:56 Moim zdaniem sprawdzian byl latwy, latwiejszy niz próbny. Mysle, ze bede mial powyzej 35-ciu pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
clint_on Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów 01.04.04, 20:13 Poszło mi wspaniale. Test był banalny. Wszystkie zamknięte mam dobrze. Za otwarte z polskiego mogą mi wziąźć z 2 punkty. Liczę na 38, 39 punktów. Czego chcieć więcej? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyslektyk Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 01.04.04, 20:08 Mam pytanie czy jutro w Gazecie Wybarczej pkt dla dyslektyków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zywcowa Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:15 weście jakie trudne z matmy ale jeszcze mam źle zadania otwarte weście trudne jak cholera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp do zywcownej Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:07 mam tak samo uwazam ze bylo trudne !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szóstoklasistka Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:51 Wow!!! super że napisaliście odpowiedzim do zadań mamtematycznych bo teraz jestem pewna że mam wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana:) Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:57 no to siuper..... mi poszlo beznadziejnie !!!!!!!!!!!!! probny byl latwiejszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:55 Jak wam poszło???? Bo jak teraz patrzę na te odpowiedzi to mi się płakać chcę.. Mam bardzo duż byków!!!! Boję się że się nie dostanę do mojego wymarzonego gimn. Szkoda bo próbny napisałem na 32pkt. A ten słabo mi poszedł. Niestety ale co tam napisałem jak napisałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:59 ja tak samo mam !!!!!!!! probny byl latwiejszy!!!!!!!!!!!!! mialam 31 pkt..... a w tym......yyyyy.....pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:00 ale nie martw sie, bercik, ja tez jestem zalamana !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.ksiazat.v.pl 01.04.04, 21:22 Kurcze ;(( w próbnym miałam 36 pkt.. a teraz? ;(( z wszystkich zamknietych mam 20/20 ... ale zwalilam z matematyką ;(;( gdybym napisala 24.. to bym miala 38 pkt ;(( a tera najwyzej 33 :// ;(( Mam doła!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: 80.51.241.* 01.04.04, 21:35 ja też zawaliłem zadania z matmy chciaż na codzień jestem z tego dobry. jestem strasznie zły na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERNEST PYTANIE PROSZE OSZYBKĄ ODPOWIEDZI IP: *.asternet.pl 01.04.04, 21:43 CZE ZAINSTALOWAŁEM SOBJE TEN TEST NA KOMPA LECZ NIE MOGE JEGO ODWORZYCI PONIEWARZ WSZYSTKO PISZE W DZIWNYM JĘZYKU CZY JAKOŚ TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: PYTANIE PROSZE OSZYBKĄ ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:47 CZESC, NIE WIEM CO SIE STALO, MOZE TO HTML ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bLINd Re: PYTANIE PROSZE OSZYBKA ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:58 Ej, stary zainstaluj sobie Acrobat Reader. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: PYTANIE PROSZE OSZYBKĄ ODPOWIEDZI IP: 213.17.204.* 01.04.04, 23:27 To plik pdf. Musisz mieć program Adobe reader. Program jest darmowy i wszędzie go pełno. W necie, na Niezbędnikach Komputer świat, itd. Życzę sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <GOCH@> Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:46 JEZUS TEN TEST BYŁOKROPNY OKROPNY I JESZCZE RAZ OKROPNY JAK BEDE MIEC 30 PKT TO BEDZIE FAJNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZY TO WAŻNE?! GÓWNO NIE TEST!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:47 NAPRAWDĘ, TO NIE BYŁ TEST NA KONIEC PODSTAWÓWKI, TYLKO TEST Z MATMY! nIEWIEM, CO ZA POPIERDOLENIEC TO WYMYŚLIŁ!!! 0 PRZYRODY, TROSZECZKĘ POLAJA, ALE OGÓŁEM GÓWNO!!!! MAM ŚREDNIĄ 5,4, STARTUJĘ NA ŻEROMSKIEGO I CO?! I GÓWNO! TERAZ SIĘ NA 100% NIE DOTANĘ!! POJEBAŃCY DEBILE JEDNI!!!!!!!!!! A Z PRÓBNEGO MIAŁEM 35!!!!!! WIELKIE DZIĘKI!!!! CHYBA BEDE MUSIAŁ IŚĆ DO PSYCHIATRY, MAM TAKIEGO DOŁA!!!!!!!!!! WIELKIE THANKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNIkFROMWalbrzych Re: GÓWNO NIE TEST!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:59 Nie martw się........ja tez mialam srednia 5,33 i tez chce isc do dobrego gimn. Z probnego mialam 33 a teraz mam 37 !!!!! LiCzy sie tez swiadectwo konkursy.... ( przynajmniej tam gdzie ja ide, a raczej chce isc ) No takze DON'T worry,Be HaPPy !!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak ale "kandydat"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:33 Na Żeromskiego będą się cieszyć, jak się nie dostaniesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERNEST PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ IP: *.asternet.pl 01.04.04, 21:52 ZJAKIEJ STRONKI MOŻNA SICIĄGNĄCI LUB ZOBACZYĆ PYTANIA Z TESTU ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNIkFROMWalbrzych Re: PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:56 Wejdz na "bi.gazeta.pl/im/2000/m2000034.pdf" a tam znajdziesz test Odpowiedz Link Zgłoś
clint_on Re: PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ 01.04.04, 21:57 Z www.gazeta.pl/ masz na stronie głównej link -- Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 22:20 Poszło mi nawet dobrze. Z zamkniętych mam chyba 20 pkt. i z otwartych z matmy tez wszystko dobrze. W ogóle to obawiam się tylko tego opowiedzenia wiersza swoimi słowami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COla Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:28 Wg. mnie nasz próbny był o wiele, aiele łatwiejszy!!!!!!!! Ten jak dla mnie był super łatwy!!! Chyba będę mieć powyżej 35. A tak ogólnie, to ludzie nie martwcie się tak!!! Prawie do każdego gimn. liczy się świadectwo z półrocza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozyrys Re: Odpowiedzi do sprawdzianu dla szóstoklasistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:11 Na stroniw www.polonista.republika.pl znajdziecie interaktywną wersję tego sprawdzianu. Odpowiedz Link Zgłoś