Gość: denis IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 19:02 juz mam 25 strzelingów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikka Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 20.04.04, 22:36 Co mam zrobić jezeli chce co za 15 fantów a mam całe 20-mozna tak wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inspektor Gadzet Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 01:15 Gdzie te nagrody mozna odebrac????Beda przysyłane pocztą do uczestników? Regulamin tego konkursu jest zagmatwany i niektóre jego punkty brzmią co najmniej tajemniczo.Moze to przy okazji jakis test na inteligencę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doosia Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.wasko.pl / *.wasko.pl 23.04.04, 10:31 Yupi Yej mam juz 53 szterlingi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Mam ogromną nadzieję... IP: *.energis.pl 23.04.04, 11:59 Mam już 52 fanty szterlingi i zbieram na bilety do Londynu. Pokładam ogromne nadzieje, że mi się choć raz w życiu poszczęści i być może wylosuję bilety! Bowiem wycieczka do Londynu to moje największe marzenie od 5 lat! Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuchsana Re: Mam ogromną nadzieję... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.04, 16:26 że jak zwykle nic nie wygram. Po co takie to wszystko skomplikowane do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga jak sie to wysyła? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 27.04.04, 18:39 skąd wziąć zgłoszenie?jakies mętne wskazówki są w związku z tym konkursem.. a jesli chodzi o bilety do Londynu to dostaje sie same bilety?jak dlugo mozna tam byc?czy nagroda to sam przejazd do Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga jak sie to wysyła? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 27.04.04, 18:44 skąd wziąć zgłoszenie?jakies mętne wskazówki są w związku z tym konkursem.. a jesli chodzi o bilety do Londynu to dostaje sie same bilety?jak dlugo mozna tam byc?czy nagroda to sam przejazd do Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darr Londyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:13 Czy jeśli wygram bilet do Londynu w maju :) będę mógł go zrealizować po kilku miesiącach, np. we wrześniu. Bardzo proszę o dopowiedź !!! Mam już stówę "fantów szterlingów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Czemu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 13:06 Czemu te bilety do Londynu sa tylko powrotne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DuchX Re: Czemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 15:56 Bilet powrotny DO Londynu, czyli tam i z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: Czemu IP: *.leczyca.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 12:40 Podoba mi się Twój tok myślenia. Czy jesteś blondynką? Chciałbym Cię poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darr do Anji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 16:32 Anja, jedziemy razem ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Myślę że to nie jest oszustwo IP: *.promax.media.pl 05.05.04, 17:17 Mam już ogomną ilość fantów i zamierza zacząć wysyłać i jeżeli nie dostanę nic to jeszczę się tu zjawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:22 czy jest gdzieś lista filmów? pozdry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelniczka Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.stnet.pl 08.05.04, 17:06 Hej ! skad można wziąć to zgłoszenie o ktorym jest mowa przy okazji konkursu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Mistake ?? IP: *.crowley.pl 10.05.04, 14:51 Dlaczego na tej stronie we wstępie jest napisane że losowania nagród będą się odbywały do końca roku ? Przecież w regulaminie pisze że tylko do końca czerwca. Czyżby rok 2004 kończył się z końcem czerwca ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.tempotmp.com.pl / *.tele2.pl 11.05.04, 10:14 Mam pytanie. Ile fantów szterlingów jest w jednej Gazecie Wyborczej? Czy według nominałów, czyli 25, czasami 20, może według ilości kwadracików, czyli 2, a może dwa kwadraciki liczą się jako jeden fant szterling??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:38 Mam trochę tych "fantów", tylko jak je wydać (i kiedy)? Gdzie tu jest napisane, co i ile kosztuje? Okładki książek są ładne, ale przydałoby się parę słów o zawartości.A gdzie reszta nagród? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Zasady IP: *.pwradio.pl 14.05.04, 10:54 Zgadzam sie z przdmowcami. Konkurs jest fajny, nagrody kuszace jednak zasady bardzo malo czytelnie okreslone. Na stronie z nagrodami jasno powinny zostac opisane zasady konkursu, gotowe zgloszenie itp. Tak aby niczego nie trzeba bylo szukac i bladzic.(mam ponad 200 fantow) Pamietajmy ze nauka i jezyk sa najwazniejsze jednak skoro organizowany jest konkurs powinien byc w miare zrozumialy. Bardzo podoba mi sie inicjatywe BBC i Gazety Wyborczej gdyz w naszych czasach znajomosc jezyka to nie atut lecz koniecznosc.Dzieki wam moze w koncu nie bedziemy postrzegani w swiecie jako pijacy i zlodzieje. Pozdrawiam wszystkich uczacych sie (i maturzystow ;-) Grzegorz GG:1408264 elmo1@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.poznan.uw.gov.pl 19.05.04, 14:14 Mało czytelny ten regulamin. Co mam wp[isać na kopercie: tytuł książki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: 195.116.161.* 20.05.04, 11:56 gdzie są podane ceny/wartosci tych nagród?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatek Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.lukman.pl 21.05.04, 11:33 nie rozumiem punktacji,np. ile muszę zbierać fanty na książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lezgina2 Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag 21.05.04, 11:41 Od początku zbieram fanty ,nie wiem co z nimi zrobić,nie wiem ile fantów trzeba zebrać na ksiązkę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina gdzie te nagrody? IP: *.um.katowice.pl 21.05.04, 14:03 W poprzedni poniedziałek przeczytałam w "GW", że wygrałam kurs "Professor Henry". Bardzo się ucieszyłam. I nic nie otrzymałam, jak dotąd. Czy powinnam poczynić jakieś kroki w kierunki odebrania tej nagrody? Adres podałam w zgłoszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:01 mmm...oki. Lecimy! anja@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 10:36 szukam dostępnych nagród - i są tylko książki.Czy nie ma już możliwości aplikowania o filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: English Teddy Bear Coś tu jest nie tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 18:58 W gazecie było napisane, iż do wygrania są również bilety lotnicze. A z tego co mogę tutaj zaobserwować, w liści nagród, znajdują się tylko słowniki oraz podręczniki do nauki języka angielskiego. Czy napewno jest tutaj wszystko w porządku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.krasnik-fabryczny.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 01:16 to chyba FAJNiE, ale ... czy to coś Ci pomoże w angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Zbierajcie fanty szterlingi i wygrywajcie nag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:48 nie zapomnijcie ze jak wygracie bilet do londynu to jeszcze placicie 10% jego wartosci:) Odpowiedz Link Zgłoś