Gość: masloO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:49 no spoko /// NO COMMENT :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masloO Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:50 O sorry jest blad ... chyba :D powinno byc 72 Stopnie a nie 720 :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:09 tak miało byc na 100 % 72 stopnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselszy Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:10 JEEEEEEEEEEEEEEEEEST coś koło 41 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!! Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:33 Ej dobra kujony i komu sie chwalicie. To że wam sie udało to nie znaczy że jesteście mądrzy. Chwalicie sie wynikami i co?? myslicie że jestescie fajni??:| Ja dostane 60/50 za to że na bosaka chodziłam to sie nazywa poświecenie a nie wy barany!!!!!!! Oj boshe 41 punktów co to jest?? Człowiek sie uczy na błędach!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:36 no i właśnie o to chodzi, a tak na marginesie kujony by tu dużo nie napisały bo tu trzeba było raczej myśleć, a nie wykuć na pamięć informacje, ja się przed testami nic nie uczyłam i co?? i wyszło mi to na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:36 Sie nie uczylas tak? Twoi sasiedzi pewnie spac po nocy nie mogli bo kucie na caly blok sie roznosilo! A tak wogole to tam niczego nie bylo na myslenie. Trzeba znac wzory "tak na marginesie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:33 Ja będę miała 50 jak się komisja nie przyczepi...........jupi jupi jupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!!! Ona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:36 Ekj dziewczynko jak bedziesz miała 50/50 tro ja juz widze że ty jestes wytrzep koński koczkodanie!!!!!!!!!! okularki, parchy na ryju, i niewiqdomo co jeszce:D:D:D:, a sorki zapomniałam, klamerki na zębach i jakies niezidentyfikowane substancje między drucikami. wiec jak jestes taka bystra to weź urzyj detergentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:37 no niestety nie trafiłeś!!!!!!!!! Mam gładką cerę, długie nogi i jestem szczupła.......ząbki też mam śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:27 A binokli setek nie masz czasem? Oj masz chyba co? Bo cos mi sie zdaje ze nawet szkiel takich grubych nie produkuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:24 Wy lole! "Ohhhh!!! Bede miala 50 punktow....jupi jupi!!!!(tzn. Ohhh! Jestem kujonem....jupi jupi!!!) " Rzeczywiscie jest czym sie chwalic! Od razu widać ze kujony bo zaden normany czlowiek nawet jezeli by wszystko wiedzial to by nie mial 50 punktow a kujony tak!! Uczcie sie uczcie bo za malo umiecie!! I pamietajcie ze raz na miesiac trzeba wyjsc z domu bo wam mozgi sie przegzeja! Nara kujfixy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:15 watpie zeby tylko kujony mialy 50 pkt.. test byl prosty.. i pytan ksiazkowych bylo bardzo malo.. "wy lole!" - to swiadczy o twoim poziomie.. a nie to ze ktos sie cieszy z uzyskania 50 pkt.. pomysl troche.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr_ches Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 82.160.9.* 06.05.04, 21:37 ale sie ciesze , około 42 punkty!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor z Mielca :] IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 06.05.04, 22:26 Dziendobry wszystkim...Ten egzamin byl bardzo ciekawym doświadczeniem dla mnie ktore pomoglo mi sprawdzic swoja wiedze.Bardzo lubie sie uczyc dlatego tez przed egzaminem niespalem cala noc tylko sie uczylem.Oczywiste bylo wiadome ze dostane 100/100 ale ja lubie sie uczyc dlatego sie uczylem.Wynikow nawet niesprawdzalem bo wiem ze bede mial 100/100 chyba ze sie komputer pomyli to dostane 99/100 ale to juz mi nieprzeszkodza.Najbardziej spodobalo mi sie zadanie ostatnie na 5 punktow.Wymagalo ono znania wzorow ktore oczywiscie znalem i zastosowalem z czego jestem z siebie dumny.Czy ma moze ktos adres tych ktorzy ukladali ten egzamin?? Chcialbym im serdecznie podziekowac i pogratulowac tak wspanialej wykonanej pracy.Dobrze ze mozna tutaj zostawic swoj komentarz pozytywny na temat testu gdyz nie wyobrazam sobie zadnej osoby zeby cos zlego napisala tutaj na ukladajacyh ten test jak i na sam test.Dziekuje i pozdrawiam wszystkich lubiacych sie uczyc.PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: :] IP: *.fantex.pl 06.05.04, 22:34 wes bij strzale i nei wk*****j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: :] IP: *.Smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:46 hahahhaa wiktor ale robisz z siebie pośmiewisko :D:D:D ehh to napewno nie ty ktos sie podszyl pod Ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: :] IP: *.multi / *.ns.mv.net.pl 06.05.04, 23:48 sorryy ale pogieło Cię !!!!!!!!! tak na marginesie to masz o sobie wysokie mniemanie i cieszę się żę cię nie znam,bo chyba bym się pocieła.Jeszcze do mnie nie dociera jak mogłeś tak napisać.Człowieku z jakiej planety ty pochodzisz?? nie !!!!!!!!!to było straszne tak ci sie bardzo podobały te egzamniny to powodzenia w dalszym życiu(tylko sie myj czasami i zrób cos z tym dużym palcem u lewej nogi wprost nie proporcjonalnym do długości paznokcia:))I tak nie wierze w to ze pisałeś te egzamniny tylko poprostu lubisz wku...ać ludzi,chyba o po to sie urodziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca Re: :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:08 Paula ty pało a do ciebie nie dociera, że on se beke kręci????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: :] IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 07.05.04, 16:57 No wlasnie Paula jeszcze tego nie zjarzylas??:D:D:D:D Po prostu to napisalem zeby kolege wqrzyc ale widze ze sa tu tez nie inteligentne osoby ktore wierza w garbate aniolki bo przeciez takiej osoby jak ten Wiktor to napewno nie ma na swiecie!!:D:D:D Widac od razu ze Luca to integigentyny czlowiek ale Paula w jednym mialas racjie....Po prostu lubie wqrwiac ludzi i ich besztac :] Pozdro dla Luca i Pauli<gtatulacje :)> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek :D Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.szczecin.mm.pl 06.05.04, 21:58 a JA mialem 46 punktów z matmy i 45 z polskiego .............a ani razu do książek nie zajrzalem ( nie ściągałem :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 212.106.158.* 06.05.04, 21:24 przecież jest 72! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pashedu Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:52 W zadaniu 28 ma być oczywiście 72 stopni a nie 720 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!!! Ona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:37 ej dobra jak wiecie jaka odpowiedz to co sie rzucacie matoły. nie można sie pomylić!!!!! Weźcie sie odczepcie od biednych nauczycielek!!!!!!!!!! Barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 06.05.04, 20:52 nie no ja jestem po prostu zajebiscie genialna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddream Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:52 reakcja powinna zachodzic w dwie strony(podwojna strzalka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.05.04, 21:18 jestes pewien?dwie starzałki to chyba w dysocjacji jonowej kwasów a nie w otrzymywaniu kwasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhaSh Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:41 to że reakcja zachodzi w obie strony jest na tyle oczywiste że się tego najczęściej nie pisze, a zresztą miała być reakcja otrzymania kwasu węglowego a nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4widoV Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.a.jawnet.pl 06.05.04, 20:52 jesu, co za wynik, ale pytania to co innego niz na probnym =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattik Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.idea.pl 06.05.04, 20:53 Ja mam 50/50. Chyba, że gdzieś zapomniałem dać jakiś "Danych" czy "szukanych" w kazdym razie mam wszystko dobrze zrobione :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:37 Tej koleś to dokładnie tak jak ja... Tylko ze ja zamiast "skrzeli zewnetrznych" napisalem po prostu "skrzela". Powinno byc dobrze, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:40 ja też nie napisałam że zewnetrzne i mogą mi nie uznać, ale się bedą śmiali że ja niby humanistka a matma mi lepiej poszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:12 Tak Asieńko będą się z ciebie śmiali. Będą ryli ze śmiechu aż się posrają na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głąb Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.toya.net.pl 07.05.04, 14:47 Ale to ona będzie zarabiała na Was, podczas gdy wy będziecie smolić tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhaSh Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:43 też bym miał maksa gdybym to pisał, a rozwiązanie zajęło mi ok. 1h (jestem zwolniony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:58 Mi pisanie zajęło godzinę, ale zwolniona nie byłam - taki mózg to ja nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:45 O boże!!!!!! Dziewczyna to jeszcze rozumiem ale zeby chlopak byl zwolniony? Ty kujfixie!! Po co wogole sie wypowiadasz na ten temat! Idz lepiej pokuj sobie jeszcze a nie sie chwalisz jaki ty madry jestes i ze w godzine bys "maksa" uzyskal! Trzeba bylo pisac jak tak, a jak nie pisales to sie lepiej zamknij i idz sie poucz jeszcze troche bo tez za malo umiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira 123456789.......... IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.05.04, 13:27 Do wszystkich ludzi ktorzy maja ponizej 40 punktow:P Sam albert einstein powiedzial " wiedza to nie wszystko wolałbym mieć więcej w sercu niż to co mam w głowie" Więc ludziska nie przejmujcie się:P ja wychodze z takiego załozenia że zycie przed nami a te kujony co maja po 50 49 48 47 46 45 niech wzniecają pałe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrafa Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pepowo.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:57 ja pierdziele- ale z was pie*** kujony!! byscie sie tak podzieli z innym, a pewnie polowa jak nie wiecej tych, ktorzy maja po te zasrane 48 pkt, nue podpowiedzialo innym, zgadza sie?? test byl trudny i tu nie sciemniac.. odezwaly sie zasrane kujony i podlizusy! a przecieki na pewno byly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikusia Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:53 no suuuuuper:)nie jest aż tak żle jak z testu z humana...ale mogło być lepiej ogółem totalna porażka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanctus Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:08 Jest błąd tam na początku jest 24 uczniów nie 20 - to jest niestety nie możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:38 Chyba cię poklepało! Na bank jest 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akasta Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:53 Nie no!! Mogło pójść lepiej :( Teraz podlicze punkty i mam nadzieję że będzie ich dużo. Tego wam też życzę (żebyście mieli ich sporo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁASIC Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:53 Jessttt! Mam 49! Spoko było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuska jestem tepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:19 a ja mam 34 i czuje sie wsrod was jak ostatnia matolka . Niech mnie ktoos przytuliiiii !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!!! Ona Re: jestem tepa IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:34 ej i ty tym ludziom wierzysz??!! Ej ciesz sie że masz tyle bo inni pewnie nawet połowy z tego nie dostali... bez przesady ja tez sobie moge napisac że dostane 50/50 a w gruncie rzeczy bedzie inaczej bo inni piszą to co chca napisac a nie to co powinni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: jestem tepa IP: *.multi / *.ns.mv.net.pl 06.05.04, 23:39 uważam żę masz zajebisty tok myślenia i podoba mi sie to o piszesz o tym bagnie czyli egzaminach.Naprawde jeteś the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.05.04, 20:53 25 to było fiordowe? a nie szerowe? o my god........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4widoV Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.a.jawnet.pl 06.05.04, 20:55 ludzie! wy tu sie cieszycie 50/50 49/50 a ja ledwo 25 chyba wyciagne =F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 06.05.04, 22:08 ech..ja też ledwo chyba dociągne do 30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww BŁĘDY W ROZWIĄZANIACH IP: 217.97.144.* 06.05.04, 20:55 UWAGA U GÓRY SĄ BŁĘDY szczególnie z tym 720 stopni ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chaosu Kąt środkowy ma miarę 720 stopni. IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:17 Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Kąt środkowy ma miarę 720 stopni. IP: *.chello.pl 06.05.04, 22:42 72 stopni!!!mam to kazdemu powtarzac?? Ludzie nauczcie sie czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!!! Ona Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:49 ej ale wy ludzie jestescie dziwni:D:D masakra weźcie sobie normalnie jakies prochy weźcie bo wam se cos nei tak dzieje... Nawdychał sie którys gówna albo śluzu z majtek i pierdzieli gupoty "ej fajnie ja będę miał 50/50" wow fajnie ,macie ej "dostane gdzies około 46/50 ale nie jestem usatysfakcjonowana" ej boshe skąd wyżcie sie urwali!! to trzeba leczyć... jakieś zaburzenia w waszysch strukturach białkowych!!! weźcie sobie wyjonizujcie mózg i wyparujcie mocz albo kupe może wam ulży!!!! jak bedziecie zwracać uwage na punkty to ja nie wiem... W sumie macie ambicje nie złe może chcecie na jagielonka sie dostac w wieku 15 lat co?? :D:D: fajnie macie ja narazie o tym nie myśle i nawet jakbym dostała 5/50 to i tak bawka bedzie bo mam poczucie humoru i nie będę płakac jak inni jak dostana zamiast 49 48 <ściana> " Bo to co najwazniejsze leży w sercu na dnie" RESPECT GULCZAS AJ LOW JU I pie**** dolcie sie na ryja kujony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goloe Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 06.05.04, 22:22 spoko dobrze im dowalilas kurwa przeciez to pojebusy kutafony zajebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chaosu SZCZERA WYPOWIEDŹ IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 22:29 35/50 + z polskiego jakieś 20 :/ same dwóje na świadectwie... mogę gdzieś zdać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Best!!!! Ona Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:31 NO bo taka jest prawda i nie ma co sie oszukiwac.. A naj;epsze jest to że 90% tych ludzi co pisze że ma powiedzmy 46/ 50 albo więcej to ludzie niedowartościowani.. Poprostu zmyslaja.. prze komentarz wpisuja wąłsne marzenia nie fakty........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalewa Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:29 ej to jest nie możliwe, żeby te kujony miały tyle punktów. Ja bendę miał około 33 z humanistycznego i 40 z matematycznego. Uważam że nie da się napisać tych testów na więcej, niż 45 punktów. I mam nadzieje, że jest wiele osób, które napisały gorzej odemnie, bo chce się do jakiejś niezłej szkoły dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.Smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:54 no wkoncu ktos madrze pisze !!! zgadzam sie !!!!!!! a wy kujonki walcie sie na ryje i tak ejstes glupi ! nikt was nie lubi wy mole ksiązkowe wy wy wy a weeee siedzcie w tych ksiazkach i tma sobie szukajcie przyjaciol a napewno poznacie prawidziwe zycie!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visuelt Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:55 prostu był nie to co humanistyczny z ta moda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wQrwiona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56 pojebany w chuj test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Tomo_ Masakra, tragedia, armageddon, jednym słowem LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.fantex.pl 06.05.04, 22:32 elo zgadzam sie . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byq Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56 Normalnie mam 25 ptk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:56 spoko ale żab mogli do tego testu nie mieszac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.04, 20:58 Znalazłem tylko jeden błąd!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.veranet.pl 06.05.04, 21:55 No genijalny jesteś , ale radzę Ci czekać na wyniki a nie chwalić się jak to niektórzy robią .Możesz być rozczarowany i co ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 06.05.04, 20:58 To było trudne no nie??? głosujciE sprzeciw !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amistat Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:13 jasne....nawet błedy są w odpowiedziach. To może zdazy sie cód i bede miala 21:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.05.04, 20:59 W pytaniu 28 proszę poprawić wynik w odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:59 Niom zadanka byly nielatwe... :o/ Trzeba to przyznac! Ale bądźmy dobrej mysli! I miejmy nadzieje, że komisja bezie wyrozumiała! ;o) <- pozdrowienia dla Szanownej komisji! :o) kod ucznia: B19 powinien miec najwieksza ilosc pkt... :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:59 jesli te zaby bede meic uznane to git:D wyjdzie okolo40:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 21:00 spoko..nawet niezle mi poszlo.. ale dla czego nie ma przy zadaniach otwartych maxymalnej ilosci punktow do uzyskania? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowus 10 pkt w plecy IP: *.ksiezyc.pl 06.05.04, 21:00 10 pkt - zepsulem 4 zamkniete i 6 pkt z otwartych :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erold Re: 10 pkt w plecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:21 ja dokladnie tak samo, jestem na siebie wkurzony. zle przeczytalem polecenie w 27 (-3pkt); mam 5 bledow w testowych no i zaba poszla sie chedorzyc (-2pkt):( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booster Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:01 No cóż...odpowiedzi takie, jakich sięspodziewałem :] Ostatnie zadanie zwaliłem, ogólnie poszło mi średnio....wg moich obliczen powinienem miec ok.41 pkt pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 06.05.04, 22:15 ŚREDNIO ???? człowieku!! niektórzy ledo 20 wyciągają! ile ja bym dała żeby mieć chociaż 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hopo Macie bład w zad 27 ! IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:02 W zadaniu 27 powinno byc 72 a nie 720 stopni, bo to jest wiecej niz 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś