Dodaj do ulubionych

Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:49
no spoko /// NO COMMENT :D
Obserwuj wątek
    • Gość: masloO Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:50
      O sorry jest blad ... chyba :D powinno byc 72 Stopnie a nie 720 :d
      • Gość: wesoły Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:09
        tak miało byc na 100 % 72 stopnie
      • Gość: weselszy Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:10
        JEEEEEEEEEEEEEEEEEST coś koło 41 pkt
        • Gość: The Best!!! Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:33
          Ej dobra kujony i komu sie chwalicie. To że wam sie udało to nie znaczy że
          jesteście mądrzy. Chwalicie sie wynikami i co?? myslicie że jestescie fajni??:|
          Ja dostane 60/50 za to że na bosaka chodziłam
          to sie nazywa poświecenie a nie wy barany!!!!!!! Oj boshe 41 punktów co to
          jest?? Człowiek sie uczy na błędach!!!!!!!!!1
          • Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:36
            no i właśnie o to chodzi, a tak na marginesie kujony by tu dużo nie napisały bo
            tu trzeba było raczej myśleć, a nie wykuć na pamięć informacje, ja się przed
            testami nic nie uczyłam i co?? i wyszło mi to na dobre
            • Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:36
              Sie nie uczylas tak? Twoi sasiedzi pewnie spac po nocy nie mogli bo kucie na
              caly blok sie roznosilo! A tak wogole to tam niczego nie bylo na myslenie.
              Trzeba znac wzory "tak na marginesie".
        • Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:33
          Ja będę miała 50 jak się komisja nie przyczepi...........jupi jupi jupi
          • Gość: The Best!!!! Ona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:36
            Ekj dziewczynko jak bedziesz miała 50/50 tro ja juz widze że ty jestes wytrzep
            koński koczkodanie!!!!!!!!!! okularki, parchy na ryju, i niewiqdomo co
            jeszce:D:D:D:, a sorki zapomniałam, klamerki na zębach i jakies
            niezidentyfikowane substancje między drucikami. wiec jak jestes taka bystra to
            weź urzyj detergentów
            • Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:37
              no niestety nie trafiłeś!!!!!!!!! Mam gładką cerę, długie nogi i jestem
              szczupła.......ząbki też mam śliczne
              • Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:27
                A binokli setek nie masz czasem? Oj masz chyba co? Bo cos mi sie zdaje ze nawet
                szkiel takich grubych nie produkuja!
          • Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:24
            Wy lole! "Ohhhh!!! Bede miala 50 punktow....jupi jupi!!!!(tzn. Ohhh! Jestem
            kujonem....jupi jupi!!!) " Rzeczywiscie jest czym sie chwalic! Od razu widać ze
            kujony bo zaden normany czlowiek nawet jezeli by wszystko wiedzial to by nie
            mial 50 punktow a kujony tak!! Uczcie sie uczcie bo za malo umiecie!! I
            pamietajcie ze raz na miesiac trzeba wyjsc z domu bo wam mozgi sie przegzeja!
            Nara kujfixy!!!!!!
            • Gość: mati Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:15
              watpie zeby tylko kujony mialy 50 pkt.. test byl prosty.. i pytan ksiazkowych
              bylo bardzo malo.. "wy lole!" - to swiadczy o twoim poziomie.. a nie to ze ktos
              sie cieszy z uzyskania 50 pkt.. pomysl troche..
        • Gość: jr_ches Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 82.160.9.* 06.05.04, 21:37
          ale sie ciesze , około 42 punkty!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Wiktor z Mielca :] IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 06.05.04, 22:26
            Dziendobry wszystkim...Ten egzamin byl bardzo ciekawym doświadczeniem dla mnie
            ktore pomoglo mi sprawdzic swoja wiedze.Bardzo lubie sie uczyc dlatego tez
            przed egzaminem niespalem cala noc tylko sie uczylem.Oczywiste bylo wiadome ze
            dostane 100/100 ale ja lubie sie uczyc dlatego sie uczylem.Wynikow nawet
            niesprawdzalem bo wiem ze bede mial 100/100 chyba ze sie komputer pomyli to
            dostane 99/100 ale to juz mi nieprzeszkodza.Najbardziej spodobalo mi sie
            zadanie ostatnie na 5 punktow.Wymagalo ono znania wzorow ktore oczywiscie
            znalem i zastosowalem z czego jestem z siebie dumny.Czy ma moze ktos adres tych
            ktorzy ukladali ten egzamin?? Chcialbym im serdecznie podziekowac i
            pogratulowac tak wspanialej wykonanej pracy.Dobrze ze mozna tutaj zostawic swoj
            komentarz pozytywny na temat testu gdyz nie wyobrazam sobie zadnej osoby zeby
            cos zlego napisala tutaj na ukladajacyh ten test jak i na sam test.Dziekuje i
            pozdrawiam wszystkich lubiacych sie uczyc.PA
            • Gość: karolina Re: :] IP: *.fantex.pl 06.05.04, 22:34
              wes bij strzale i nei wk*****j
            • Gość: kulka Re: :] IP: *.Smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:46
              hahahhaa wiktor ale robisz z siebie pośmiewisko :D:D:D ehh to napewno nie ty
              ktos sie podszyl pod Ciebie!!!!!
            • Gość: ye7i Re: :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:37
              dobre, dobre.. ;p
            • Gość: paula Re: :] IP: *.multi / *.ns.mv.net.pl 06.05.04, 23:48
              sorryy ale pogieło Cię !!!!!!!!! tak na marginesie to masz o sobie wysokie
              mniemanie i cieszę się żę cię nie znam,bo chyba bym się pocieła.Jeszcze do mnie
              nie dociera jak mogłeś tak napisać.Człowieku z jakiej planety ty pochodzisz??
              nie !!!!!!!!!to było straszne tak ci sie bardzo podobały te egzamniny to
              powodzenia w dalszym życiu(tylko sie myj czasami i zrób cos z tym dużym palcem
              u lewej nogi wprost nie proporcjonalnym do długości paznokcia:))I tak nie
              wierze w to ze pisałeś te egzamniny tylko poprostu lubisz wku...ać ludzi,chyba
              o po to sie urodziłeś
              • Gość: Luca Re: :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:08
                Paula ty pało a do ciebie nie dociera, że on se beke kręci?????
            • Gość: hehe Re: :] IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 07.05.04, 16:57
              No wlasnie Paula jeszcze tego nie zjarzylas??:D:D:D:D Po prostu to napisalem
              zeby kolege wqrzyc ale widze ze sa tu tez nie inteligentne osoby ktore wierza w
              garbate aniolki bo przeciez takiej osoby jak ten Wiktor to napewno nie ma na
              swiecie!!:D:D:D Widac od razu ze Luca to integigentyny czlowiek ale Paula w
              jednym mialas racjie....Po prostu lubie wqrwiac ludzi i ich besztac :] Pozdro
              dla Luca i Pauli<gtatulacje :)>
        • Gość: Marek :D Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.szczecin.mm.pl 06.05.04, 21:58
          a JA mialem 46 punktów z matmy i 45 z polskiego .............a ani razu do
          książek nie zajrzalem ( nie ściągałem :) )
      • Gość: Jolka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 212.106.158.* 06.05.04, 21:24
        przecież jest 72!
    • Gość: Pashedu Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
      W zadaniu 28 ma być oczywiście 72 stopni a nie 720
      • Gość: The Best!!!! Ona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:37
        ej dobra jak wiecie jaka odpowiedz to co sie rzucacie matoły. nie można sie
        pomylić!!!!! Weźcie sie odczepcie od biednych nauczycielek!!!!!!!!!! Barany
    • Gość: agatka Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 06.05.04, 20:52
      nie no ja jestem po prostu zajebiscie genialna:)
    • Gość: ddream Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
      reakcja powinna zachodzic w dwie strony(podwojna strzalka)
      • Gość: gimnazjalistka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.05.04, 21:18
        jestes pewien?dwie starzałki to chyba w dysocjacji jonowej kwasów a nie w
        otrzymywaniu kwasu..
      • Gość: GhaSh Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:41
        to że reakcja zachodzi w obie strony jest na tyle oczywiste że się tego
        najczęściej nie pisze, a zresztą miała być reakcja otrzymania kwasu węglowego a
        nie odwrotnie
    • Gość: d4widoV Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.a.jawnet.pl 06.05.04, 20:52
      jesu, co za wynik, ale pytania to co innego niz na probnym =/
    • Gość: mattik Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.idea.pl 06.05.04, 20:53
      Ja mam 50/50. Chyba, że gdzieś zapomniałem dać jakiś "Danych" czy "szukanych"
      w kazdym razie mam wszystko dobrze zrobione :D.
      • Gość: elfik Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:37
        Tej koleś to dokładnie tak jak ja... Tylko ze ja zamiast "skrzeli zewnetrznych"
        napisalem po prostu "skrzela". Powinno byc dobrze, no nie?
        • Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:40
          ja też nie napisałam że zewnetrzne i mogą mi nie uznać, ale się bedą śmiali że
          ja niby humanistka a matma mi lepiej poszła
          • Gość: Luca Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:12
            Tak Asieńko będą się z ciebie śmiali. Będą ryli ze śmiechu aż się posrają na
            ciebie.
            • Gość: głąb Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.toya.net.pl 07.05.04, 14:47
              Ale to ona będzie zarabiała na Was, podczas gdy wy będziecie smolić tyłki.
      • Gość: GhaSh Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:43
        też bym miał maksa gdybym to pisał, a rozwiązanie zajęło mi ok. 1h (jestem
        zwolniony)
        • Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:58
          Mi pisanie zajęło godzinę, ale zwolniona nie byłam - taki mózg to ja nie jestem
        • Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:45
          O boże!!!!!! Dziewczyna to jeszcze rozumiem ale zeby chlopak byl zwolniony? Ty
          kujfixie!! Po co wogole sie wypowiadasz na ten temat! Idz lepiej pokuj sobie
          jeszcze a nie sie chwalisz jaki ty madry jestes i ze w godzine bys "maksa"
          uzyskal! Trzeba bylo pisac jak tak, a jak nie pisales to sie lepiej zamknij i
          idz sie poucz jeszcze troche bo tez za malo umiesz!
          • Gość: elwira 123456789.......... IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.05.04, 13:27
            Do wszystkich ludzi ktorzy maja ponizej 40 punktow:P
            Sam albert einstein powiedzial " wiedza to nie wszystko wolałbym mieć więcej
            w sercu niż to co mam w głowie" Więc ludziska nie przejmujcie się:P ja
            wychodze z takiego załozenia że zycie przed nami a te kujony co maja po 50 49
            48 47 46 45 niech wzniecają pałe !!!!!
      • Gość: Agrafa Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.pepowo.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:57
        ja pierdziele- ale z was pie*** kujony!! byscie sie tak podzieli z innym, a
        pewnie polowa jak nie wiecej tych, ktorzy maja po te zasrane 48 pkt, nue
        podpowiedzialo innym, zgadza sie?? test byl trudny i tu nie sciemniac..
        odezwaly sie zasrane kujony i podlizusy! a przecieki na pewno byly
    • Gość: mikusia Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:53
      no suuuuuper:)nie jest aż tak żle jak z testu z humana...ale mogło być
      lepiej ogółem totalna porażka!!!!!!!!
      • Gość: Sanctus Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:08
        Jest błąd tam na początku jest 24 uczniów nie 20 - to jest niestety nie
        możliwe :)
        • Gość: master Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:38
          Chyba cię poklepało! Na bank jest 20
    • Gość: Akasta Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:53
      Nie no!! Mogło pójść lepiej :( Teraz podlicze punkty i mam nadzieję że będzie
      ich dużo. Tego wam też życzę (żebyście mieli ich sporo)
    • Gość: ŁASIC Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:53
      Jessttt! Mam 49! Spoko było!
      • Gość: Ewuska jestem tepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:19
        a ja mam 34 i czuje sie wsrod was jak ostatnia matolka . Niech mnie ktoos
        przytuliiiii !!!!!!!!
        • Gość: The Best!!!! Ona Re: jestem tepa IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:34
          ej i ty tym ludziom wierzysz??!! Ej ciesz sie że masz tyle bo inni pewnie nawet
          połowy z tego nie dostali... bez przesady ja tez sobie moge napisac że dostane
          50/50 a w gruncie rzeczy bedzie inaczej bo inni piszą to co chca napisac a nie
          to co powinni
          • Gość: paula Re: jestem tepa IP: *.multi / *.ns.mv.net.pl 06.05.04, 23:39
            uważam żę masz zajebisty tok myślenia i podoba mi sie to o piszesz o tym
            bagnie czyli egzaminach.Naprawde jeteś the best
    • Gość: Andzia Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.05.04, 20:53
      25 to było fiordowe? a nie szerowe? o my god........
      • Gość: d4widoV Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.a.jawnet.pl 06.05.04, 20:55
        ludzie! wy tu sie cieszycie 50/50 49/50 a ja ledwo 25 chyba wyciagne =F
        • Gość: Irmina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 06.05.04, 22:08
          ech..ja też ledwo chyba dociągne do 30...
    • Gość: callmenigelwww BŁĘDY W ROZWIĄZANIACH IP: 217.97.144.* 06.05.04, 20:55
      UWAGA U GÓRY SĄ BŁĘDY szczególnie z tym 720 stopni )
      • Gość: Chaosu Kąt środkowy ma miarę 720 stopni. IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:17
        Gratulacje.
        • Gość: gregor Re: Kąt środkowy ma miarę 720 stopni. IP: *.chello.pl 06.05.04, 22:42
          72 stopni!!!mam to kazdemu powtarzac?? Ludzie nauczcie sie czytac
      • Gość: The Best!!!! Ona Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 21:49
        ej ale wy ludzie jestescie dziwni:D:D masakra weźcie sobie normalnie jakies
        prochy weźcie bo wam se cos nei tak dzieje... Nawdychał sie którys gówna albo
        śluzu z majtek i pierdzieli gupoty "ej fajnie ja będę miał 50/50" wow
        fajnie ,macie ej "dostane gdzies około 46/50 ale nie jestem usatysfakcjonowana"
        ej boshe skąd wyżcie sie urwali!! to trzeba leczyć... jakieś zaburzenia w
        waszysch strukturach białkowych!!! weźcie sobie wyjonizujcie mózg i wyparujcie
        mocz albo kupe może wam ulży!!!! jak bedziecie zwracać uwage na punkty to ja
        nie wiem... W sumie macie ambicje nie złe może chcecie na jagielonka sie dostac
        w wieku 15 lat co?? :D:D: fajnie macie ja narazie o tym nie myśle i nawet
        jakbym dostała 5/50 to i tak bawka bedzie bo mam poczucie humoru i nie będę
        płakac jak inni jak dostana zamiast 49 48 <ściana>

" Bo to co najwazniejsze leży w sercu na dnie" RESPECT GULCZAS AJ LOW JU
        I pie**** dolcie sie na ryja kujony
        • Gość: goloe Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 06.05.04, 22:22
          spoko dobrze im dowalilas kurwa przeciez to pojebusy kutafony zajebane
          • Gość: Chaosu SZCZERA WYPOWIEDŹ IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 22:29
            35/50 + z polskiego jakieś 20 :/ same dwóje na świadectwie... mogę gdzieś zdać ?
          • Gość: The Best!!!! Ona Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:31
            NO bo taka jest prawda i nie ma co sie oszukiwac.. A naj;epsze jest to że 90%
            tych ludzi co pisze że ma powiedzmy 46/ 50 albo więcej to ludzie
            niedowartościowani.. Poprostu zmyslaja..
            prze komentarz wpisuja wąłsne marzenia nie fakty........
            • Gość: nalewa Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:29
              ej to jest nie możliwe, żeby te kujony miały tyle punktów. Ja bendę miał około
              33 z humanistycznego i 40 z matematycznego. Uważam że nie da się napisać tych
              testów na więcej, niż 45 punktów. I mam nadzieje, że jest wiele osób, które
              napisały gorzej odemnie, bo chce się do jakiejś niezłej szkoły dostać.
        • Gość: Klaudia Re: Ej BAAAAAATy!!!!!!! IP: *.Smoczka.ptc.pl 06.05.04, 22:54
          no wkoncu ktos madrze pisze !!! zgadzam sie !!!!!!! a wy kujonki walcie sie na
          ryje i tak ejstes glupi ! nikt was nie lubi wy mole ksiązkowe wy wy wy a weeee
          siedzcie w tych ksiazkach i tma sobie szukajcie przyjaciol a napewno poznacie
          prawidziwe zycie!!!!!!!1
    • Gość: Visuelt Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:55
      prostu był nie to co humanistyczny z ta moda
    • Gość: wQrwiona Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56
      pojebany w chuj test
      • Gość: _Tomo_ Masakra, tragedia, armageddon, jednym słowem LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:12
      • Gość: karolina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.fantex.pl 06.05.04, 22:32
        elo zgadzam sie . pozdro
    • Gość: Byq Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56
      Normalnie mam 25 ptk
    • Gość: kuba Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:56
      spoko ale żab mogli do tego testu nie mieszac..
    • Gość: Daniel Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.04, 20:58
      Znalazłem tylko jeden błąd!!!!:):):)
      • Gość: T Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.veranet.pl 06.05.04, 21:55
        No genijalny jesteś , ale radzę Ci czekać na wyniki a nie chwalić się jak to
        niektórzy robią .Możesz być rozczarowany i co ????????
    • Gość: BEATA Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 06.05.04, 20:58
      To było trudne no nie???
      głosujciE sprzeciw !!
      • Gość: amistat Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:13
        jasne....nawet błedy są w odpowiedziach. To może zdazy sie cód i bede miala 21:D
    • Gość: paula Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.05.04, 20:59
      W pytaniu 28 proszę poprawić wynik w odpowiedzi
    • Gość: Lucy Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:59
      Niom zadanka byly nielatwe... :o/ Trzeba to przyznac! Ale bądźmy dobrej
      mysli! I miejmy nadzieje, że komisja bezie wyrozumiała! ;o) <- pozdrowienia
      dla Szanownej komisji! :o) kod ucznia: B19 powinien miec najwieksza ilosc
      pkt... :oD

• Gość: Basia Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:59
      jesli te zaby bede meic uznane to git:D wyjdzie okolo40:P
    • Gość: Michas Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 21:00
      spoko..nawet niezle mi poszlo.. ale dla czego nie ma przy zadaniach otwartych
      maxymalnej ilosci punktow do uzyskania? ;/
    • Gość: Nowus 10 pkt w plecy IP: *.ksiezyc.pl 06.05.04, 21:00
      10 pkt - zepsulem 4 zamkniete i 6 pkt z otwartych :-]
      • Gość: Erold Re: 10 pkt w plecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:21
        ja dokladnie tak samo, jestem na siebie wkurzony. zle przeczytalem polecenie w 27 (-3pkt); mam 5 bledow w testowych no i zaba poszla sie chedorzyc (-2pkt):(
    • Gość: Booster Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:01
      No cóż...odpowiedzi takie, jakich sięspodziewałem :] Ostatnie zadanie
      zwaliłem, ogólnie poszło mi średnio....wg moich obliczen powinienem miec
      ok.41 pkt pozdro
      • Gość: Irmina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 06.05.04, 22:15
        ŚREDNIO ???? człowieku!! niektórzy ledo 20 wyciągają! ile ja bym dała żeby mieć
        chociaż 30
    • Gość: Hopo Macie bład w zad 27 ! IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:02
      W zadaniu 27 powinno byc 72 a nie 720 stopni, bo to jest wiecej niz 100% :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka