cyberfinder 28.11.04, 16:08 jestem studentem 2 roku socjologi na uczelni SGGW piszcie co myślicie o tym kierunku i uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherryblossom Re: socjologia SGGW 29.01.05, 17:49 no piszcie, piszcie, bo w końcu muszę wiedzieć, czy warto tam się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: socjologia SGGW 29.01.05, 20:12 odczucia postronnych chyba podobne jak do socjologii na PŚl i AGH, tzn. co u diabła tam socjologia robi. Z drugiej strony jeśli kadra i tak jest miejscowa, ze szkoły stojącej prawie za płotem, to jakość może być taka sama. Socjologia obszarów wiejskich, SGGW to bardzo dobre miejsce aby do standardowego zestawu przedmiotów dodać te pomagające wejść w rolniczy kontekst Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: socjologia SGGW 30.01.05, 13:35 Ja naprawdę nie wiem, jak wygląda sytuacja socjologii na SGGW. Znam tylko reakcję studentów IS UW i niektórych pracowników..." - socjologia na SGGW... - BŁAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Warto jednak zwrócić uwagę, że na razie jest tam chyba tylko licencjat. Jak na socjologa nie jest to za mało, jednak potem dla ewentualnego podniesienia poziomu wykształcenia trzeba ładować się w SUMy, co np. w IS mogło by się skończyć małym szokiem przy nadrabianiu różnic programowych. Szczerze mówiąc, chyba bym wolał studiować w SWPS lub Collegium Civitas... Odpowiedz Link Zgłoś
qchara Re: socjologia SGGW 09.02.05, 00:59 reakcje takie jak na Politechnike Sląską na UŚ - socjologie tam macie haha a socjologie maszyn :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulpe Re: socjologia SGGW 22.11.05, 21:48 Czemu piszecie, że jest socjologia na SGGW jest blaha?. W przeciewienstwie do np. SWPS jest tam duzo zajec na komputerze. Wydaje mi sie, ze to bedzie glowny atut dla przyszlego pracodawcy. Am I wrong? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: socjologia SGGW 10.12.05, 19:33 jakich zajęć na komputerze? obługi office'a? Odpowiedz Link Zgłoś