Gość: kck IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 11:53 I jak tam drugi dzien testow, mysle, zadania byly latwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kck Re: dla gimnazjalistow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 11:54 co sprawilo Wam najwiekszy klopot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia Re: dla gimnazjalistow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:29 Ale idiotka ze mnie!!!!!!!! Nie ma to jak policzyć sobie czapeczki Z PODSTAWAMI!!!! Hahahahaha! :))) Ale nie jestem sama bo u mnie dużo osób pisało tak samo. A ile sie namęczyłam żeby wyliczyć tą podstawe.... :)))))) Czasami nie myślę.... Ale tak ogólnie to jestem zadowolona, myślę, że jak na mnie to dobrze mi poszło :) Siedziałam w 1 ławce (jak wczoraj), ale moja wychowawczyni była w komisji i dała mi praktycznie zupełnie jawnie gadać z moją kumpelą... tylko sie do nas uśmiechała :) W ogóle połowa komisji nas wyśmiała, ale nic nie mówili.... i doszłam do wniosku, że jednak fajni są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kret Re: dla gimnazjalistow IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:40 > Nie ma to jak policzyć sobie czapeczki Z PODSTAWAMI!!!! Hahahahaha! :))) > Ale nie jestem sama bo u mnie dużo osób pisało tak samo. A nie wszyscy ;)? Niee martw sie, ja tez tak zrobilem... > A ile sie namęczyłam żeby wyliczyć tą podstawe.... :)))))) > Czasami nie myślę.... Nietylko ty :) > Siedziałam w 1 ławce (jak wczoraj), ale moja wychowawczyni była w > komisji i dała mi praktycznie zupełnie jawnie gadać z moją kumpelą... tylko sie Co ty nie powiesz... moze bylas ze mna w tej samej sali ;)? A tak serio... przyszedl do was obserwator? Bo ja w mojej budzie zadnego nie widzialem.... moze go nie wpuscili ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: dla gimnazjalistow IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:56 Do nas wpadl ktos z kuratorium (pisalismy na duzej sali gimnastycznej) akurat kiedy przez pol rzedu frunely rozwiazania zadan :)). Karteczka z nimi zatrzymala sie na mnie, ale na szczescie nie dalem sie podejsc a paniusia z dyrka poobserwowaly sobie 3 min i poszly dalej w swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: dla gimnazjalistow IP: *.katowice.tpnet.pl / *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:40 Gość portalu: kck napisał(a): > I jak tam drugi dzien testow, mysle, zadania byly latwe. tak kurwa zajebiscie latwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia Re: dla gimnazjalistow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:50 Nie wiem... Dla mnie KAŻDA mata jest trudniejsza od polaka... Wiecie -nie mam głowy do przedmotów ścisłych, niestety... Ale jak na mnie to naprawde dobrze mi poszło :) A u nas też nikogo nie było ani dzisiaj, ani wczoraj. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotsauce1 Re: dla gimnazjalistow 16.05.02, 22:42 jebana korupcja i to ma byc sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: dla gimnazjalistow IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 21:35 matma byla prostsza. polski... obraz -najgorszy nalepsze- pyt. do 1-szego tekstu zródłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorycz Re: dla gimnazjalistow IP: *.chello.pl 17.05.02, 16:17 Ludzie! I Wy się tym chwalicie, że latały u Was kartki z rozwiązaniami zadań? U mnie w szkole nawet obejrzeć sie nie było można. I (mimo, że przez to nie poszło mi najlepiej) jestem z moich nauczycieli DUMNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Szab Re: dla gimnazjalistow IP: *.zigzag.pl 17.05.02, 17:43 Ja też! A polski był trudny dla tych którzy się nie przygotowali. Matma była prosta, ale z hakami, ale jak się ściąga to haki nie mają znaczenia... aaaa... może powiecie w jakich szkołach to tak dawano wam ściągać, co? Powtórzymy egzamin... Odpowiedz Link Zgłoś