Gość: Lukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:42 Nie wiem jak to sie pisze:] i jestem bardzo ciekaw co znaczy po rosyjsku " pasmotie" jak ktoś wie to bardzo prosze o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tamarka Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:56 Raczej "pasmatritie" zapisane oczywiście cyrylicą - znaczy: popatrzcie lub proszę popatrzeć, niech pan/pani popatrzy - w zależności od kontekstu, w j. rosyjskim 2 osoba liczby mnogiej czasownika zastępuje słowo pan/pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:16 Dzięki bardzo.A jeszcze jednego sława nie rozumiem "pamoczie"- napewno źle napisałem:P Ale rownież prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:25 Nikt nie odpowie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:34 Właśnie w żadnym :).Same są wypowiedziane Odpowiedz Link Zgłoś