dembolek 28.06.02, 19:06 Czy można znależć w internecie tłumacza języków....nie tylko słówek ale od razu całych fragmentów (translater) pilne??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 30.06.02, 16:37 też jestem ciekawy? może ktoś wie coś o tym...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komi Re: Darmowy tłumacz języków IP: 195.136.95.* 01.07.02, 11:54 Gość portalu: ? napisał(a): > też jestem ciekawy? może ktoś wie coś o tym...... www.translate.pl/pl.php4 Odpowiedz Link Zgłoś
palabra Re: Darmowy tłumacz języków 01.07.02, 12:19 Gość portalu: Komi napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > też jestem ciekawy? może ktoś wie coś o tym...... > > <a href="http://www.translate.pl/pl.php4"target="_blank">www.translate.pl/pl.ph > p4</a> hehehe, te darmowe programy tłumaczące jeszcze nigdy mnie nie zawiodly gdy chciałam sobie poprawić humor... Osoby znające dobrze oba języki wiedzą o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembik Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 01.07.02, 17:49 www.translate.pl żle tłumaczy specjalistyczne zdanka Odpowiedz Link Zgłoś