Dodaj do ulubionych

Kursy fotografii

19.09.05, 01:42
Czy ktos na forum kiedys uczestniczyl w jakichs kursach lub warsztatach fotograficznych i czy moglby w zwiazku z tym polecic jakas szkole w Warszawie lub okolicach?
Obserwuj wątek
    • karubmur Re: Kursy fotografii 19.09.05, 18:32
      Zajrzyj sobie na stronke Europejskiej Akademii Fotografowania. Ta maja cos co moze Cie zainteresowac.
      • rotamato Re: Kursy fotografii 21.09.05, 19:54
        A moglbys podac jakos wiecej szczegolow na ten temat? Czy an forum sa jacys uzytkownicy, ktorzy maja doswiadczenie z ta szkola?
        • senszeb Re: Kursy fotografii 22.09.05, 23:35
          Jesli chodzi o EAF to ja tez slyszalem sporo dobrych opini na jej temat. Profesjonalisci. Nie ma przynudzania czy jakiejs sciemy. Nie ma co myslec, bo jest sporo chetnych i lepiej byc pierwszym.
          • ziuta0000 Re: Kursy fotografii 22.09.05, 23:48
            Ja tez slyszalam pozytywne komentarze na temat tej szkoly, no i slyszalam tez ze
            jest duzo chetnych na jedno miejsce, a to tez moze swiadczyc o poziomie
            nauczania. Do kiepskich szkol nie ma tylu chetnych
            • senszeb Re: Kursy fotografii 22.09.05, 23:55
              No to dobrze o szkole juz cos wiem. Teraz jakbyscie mogli cos napisac o tych kursach i warsztatach. Zalezaloby mi glownie na fotografii cyfrowej, ale nie wiem czy wybrac kurs czy warsztaty. Moze wy mi doradzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka