sncvsrtoip 02.01.07, 21:01 Ma ktos moze serial do tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malmarie Re: abc.ultra 05.01.07, 13:34 Jak widzę dla niektórych piractwo stało się sportem! Przecież ten program kosztuje w internecie 30 złotych! To dla Ciebie aż tak wielki wydatek? Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka83 Re: abc.ultra 11.01.07, 15:47 Zgadzam się, można go kupić za niewielkie pieniądze, więc bez przesady :/. Sama go używam i polecam (oczywiście w legalnej wersji) Odpowiedz Link Zgłoś
ejackiewicz Re: abc.ultra 27.01.15, 08:54 Zapłaciłam za program abc.ultra 20.01.2015 i do tej pory go nie otrzymałam. Na szóstego maila nie odpowiadają. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
maitri Re: abc.ultra 01.02.07, 19:33 Naprawdę ten program nie jest na tyle drogi,żebys nie mógł go kupić legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czech_u Re: abc.ultra 19.12.07, 17:08 Rozumiem, że chodzi o najzwyklejszy w świecie test? Nic dziwnego - ja kota w worku wolałbym nie kupować... Jeśli nie będziesz w stanie go przetestować, to poczytaj może o SPEED READER PL 2.0: www.cavisions.com (nowy produkt - moim zdaniem dużo bardziej dopracowany) Odpowiedz Link Zgłoś
sncvsrtoip Re: abc.ultra 25.12.07, 20:37 ale jaki drogi :/ a po czasie spedzonym na nauke speed readingu mysle ze to sciema Odpowiedz Link Zgłoś
czech_u Re: abc.ultra 03.01.08, 01:09 Hmmmm... Myślę, że studiując np. analizę matematyczną również można mieć z nią problemy - podobnie jak z tysiącem innych rzeczy. Zupełnie nie oznacza to jednak, że się tego nie da zrobić - wystarczy trochę wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś