dominique24 26.01.07, 23:29 Jako nauczyciel języka polskiego,to miałaby być moja pierwsza praca.Najchętniej w podstawówce,od września.Może macie jakieś informacje o wolnych etatach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: szukam pracy w Gdańsku 26.01.07, 23:34 poroznoś podania po szkołach - jest szansa na pracę bo emerytki jeszcze odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dominique24 Re: szukam pracy w Gdańsku 27.01.07, 15:17 oby,oby,żeby tych odchodzących emerytek nie było pięć sztuk;)mam plan ruszyć z podaniami w marcu,a może to za późno?jak myślicie? Pozdrawiam gorąco wszystkie mamy i nie tylko mamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: szukam pracy w Gdańsku 28.01.07, 10:54 dominique - ja dwa razy szukalam pracy w Gdansku i na poczatku bylam pewna ze bez znajomosci nie mam szans i w ogole nic nie znajde. Jestem nauczycielka ksztalcenia zintegrowanego i bylam pewna ze skoro jest malo dzieci to nic z tego nie wyjdzie potem okazalo sie ze mam po kilka ofert (aczkolwiek zglaszano sie nawet i w grudniu :)). Powodzenia :)))) Aha - i oprocz skladania podan w szkolach (ja preferuje osobisty kontakt, bo czesto mozna z pania dyrektor kilka slow zamienic i jest lepsze wrazenie niz przez przeslanie CV) to zloz tez swoja oferte w Wydziale Edukacji (jest tam gdzie Urzad Pracy w Gdansku). Odpowiedz Link Zgłoś
dominique24 Re: szukam pracy w Gdańsku 29.01.07, 09:56 dzięki za wszelkie wskazówki,mam nadzieję,że w tym roku się uda,bo jak nie,będę się musiała przekwalifikowywać;(a tego bym chyba nie chciała,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: szukam pracy w Gdańsku 18.03.07, 18:00 dominique - i jak tam szukanie pracy Ci idzie??? bo w sumie sezon poszukiwan w pelni :)))) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominique24 Re: szukam pracy w Gdańsku 19.03.07, 14:27 Ach,poroznosiłam podania,powysyłałam,bedę czekać.Oczywiście co jakiś czas będę się przypominać.Mam nadzieję,że jakoś to będzie....A ty Myszo,skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: szukam pracy w Gdańsku 24.03.07, 19:54 Z Gdanska wlasnie :))))) Trzymam kciuki za znalezienie pracy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dominique24 Re: do mysz!!! 26.03.07, 10:09 Do Myszy!!!jeśli mieszkasz gdzieć w pobliżu Zaspy,to możemy wybrać się na spacerek,ja opiekuję się roczną Oliwką i miło byloby się spotkać;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: do mysz!!! 27.03.07, 16:57 dominique - byloby milo, ale nie dam rady :)))))) Jestem na "ostatnich nogach" i tylko odliczam dni do Wielkanocy, a potem ide na L-4... I mam zamiar lezec plackiem niemalze, bo moje samopoczucie w 8 miesiacu dalekie jest od idealu ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś