Gość: Gimnazjalista IP: *.acn.pl 08.05.03, 13:44 Ja o Jacku Soplicy, wydało mi się najłatwiejsze, zreszta miałem pustke we łbi więc o nikim innym bym chyba nic nie napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Palia Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.elektron.com.pl 08.05.03, 14:00 Ja pisalam o Gabrysi Borejko z Jeżycjady bo nic innego mi nie przyszło do główki. Ale najpopularniejsza była Ania z Zielonego Wzgórza, Mały Książe, Frodo Baggins i Harry Potter. Soplica też się zdażył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 14:06 ... a ja pisałem o Basi Rosiek z "Pamiętnika Narkomanki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 08.05.03, 14:22 Ja o Santiago El Campeon z "Niemożności starego człowieka". Charakterystyka luz, ale najgorsze jest to, że nie wiedziałem co to jest przypis!!! Na szczęście chyba to dobrze napisałem. No i ten wiersz Bogusławski - coś fatalnego! Długo musiałem się zastanawiać nad niektórymi fragmentami. No i najgorsze, że nie przeczytałem Antygony, ba, nawet jej nie przerabiałem! Na szczeście wszystki pytania testowe mam dobrze i licze na jakieś 40-46 pkt. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.kopernik.gliwice.pl 08.05.03, 14:28 Napisałem o Ramzesie XIII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 08.05.03, 14:43 ee a ten Ramzes to kto w ogole był ?:D pisalam o Antygonie-u nas w budzie ona krolowala :P pisali tesh o Ligii,Malym Ksieciu,a jedna dziewczyna nawet o Rudym z 'kamieni na szaniec' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raulmm Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.03, 18:42 Ja pisałem o Antygonie bo tydzień temu ją przerabialiśmy:) Często pojawiał się harry potter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keira Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.tychy.net.pl / 10.10.32.* 08.05.03, 18:59 Ja pisałam o Santiago z Alchemika. U nas królowała Antygona, zdarzał się Gandalf, Mały Książę i mój bohater. Były również wątki wiedźmińskie. Myślę że poszło mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owad222 Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.kalisz.mm.pl 08.05.03, 19:00 Ja wybrałam weronike z ,,weronika postanawia umrzec'' (paulo coelho) ale juz wiem ze zle napisalam nazwisko poza tym byly same antygony i takie perelki jak rudy z kamieni na szaniec czy ania z zielonego wzgorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUAN Ja pisalem o... IP: *.ilawa-zeganska.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:25 nie bede oryginalny - maly xiąze. Pisalem o tym, ze jest wzorem kochającego mlodego czlowieka i ma wiele mądrosci życiowej. Jesli ktos napisal podobnie , prosze o wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczkowo Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.acn.pl 08.05.03, 19:06 ja pisałam o Nadii z SMS- słowa mają siłę. To było beznadziejne i czekam na wyniki. Nie po to je spisywałam na gumkę ;-)u mnie w szkole górowała antygona i jacek soplica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Ja napisałem o Nadii.. ale nie na teście,a książkę IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 03:28 Miło mi, że ktoś już pisze o Nadce w teście;) Jak Ci poszło Misiaczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoYaL Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.lsk.gda.pl / 192.168.5.* 08.05.03, 18:57 u MNIE W SZKOLE TO KRÓLOWAŁY: "KAMIENIE NA SZANIEC","MAŁY KSIĄŻE" JAKIES TAM SHITY I NAWET AUTORÓW OPISYWALI...TO SA CIAMAJDY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.visp.energis.pl 08.05.03, 20:38 Gość portalu: RoYaL jesteś może z Gimnazjum nr 32 w Gdańsku? Czy gdzieś indziej też tacy spryciarze byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do p Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.03, 20:32 Wiesz tak sie zastanawiam. Bo trzeba bylo udiowodnic ze ten ktos nadaje sie do teatru (...) no a przeciez antygona jest juz sztuką, wiec bez sensu, jak mozne pisac o sztuce ktora jest sztuka? Tak samo nie powinno sie pisac o skąpcu i zemscie... Ja pisalam o soplicy, u nas krolowal Maly ksiąze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA MI Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:48 WIESZ ALE TAM BYŁO NIE TYLKO O TEATRZE ALE I FILMIE WIĘC CZEMU ANTYGONA NIE MOŻE BYĆ BOHATERKĄ FILMU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:35 Ja pisałem o Antygonie. Podobnie jak 80 % naszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristof Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:15 Tia... bo w końcu Antygona była wymieniona na tym teście, więc większośc ludzi pisało o niej. Ja napisałem o Don Kichotie, bo przerabiałem jego charakterystykę wcześniej ze dwa razy. U mnie w klasie zdarzył się Frodo, Harry Potter, Aragorn i Ksiądz Robak vide Jacek Soplica. A poza tym osławiona Antygońcia... Odpowiedz Link Zgłoś
menelmakar Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? 08.05.03, 19:25 Napisałem o Ramzesie XIII, ale tylko dlatego bo zapomniałem nazwiska gł. bohatera 1984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:59 Winston, ja o nim pisalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: 62.233.159.* 08.05.03, 19:15 ja napisalem o harrym potterze i jestem szczesliwy =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.visp.energis.pl 08.05.03, 21:42 Ja tez o Harrym , niektorzy kumple pisali o postaciach autentycznych a nie o literackich (... bez komentarza ...)A tak przy okazji to byla rozprawka z elementami charakterystyki czy charakterystyka z elementami rozprawki ?????? ja napisalem to drugie czytalem to 5 razy i mi sie podoba . Niedajmy sie tym ci..om z menu . NARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.local / 192.168.1.* 08.05.03, 19:00 Hehe, ja też pisałam o Gabrysi :) Nie wiem, kim jesteś i gdzie mieszkasz, ale łączy nas "chemia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.tkdami.net 08.05.03, 20:08 A ja pisałem o "złodzieju" z książki operacja sodoma J. Jurandota bochater to literacki książka super i pieprze to ze ten sprawdasjacy duren nie zna tej ksiazki (przepraszam ze bez polskich znakow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumna licealistka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:30 i bradzo dobrze że pieprzysz tych sprawdzających. tak naprawde oczekuje sie sztampowego pisania a jak ktoś wychyli głowę poza średnią to już źle. jak pójdziesz do porządnego liceum to cenić cię będą za to że piszesz o czymś czego nauczyciel nie zna bo dzięki tobe przynajmniej jeszcze czegoś się uczy. gratulacje za odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapek Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:56 I bardzo dobrze Jedrek, ja napisalem o Raistlinie Majere,takim magu z sagi Dragnolance jako przykladzie jak pragnienie potegi moze prowadzic do zdegenerowania jednostki itp. i tez pieprze ze sprawdzajacy nie bedzie tego znal :) Powiem tyle ze moja praca mi sie podobala, jak jedna z niewielu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colette Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.karczma / 192.168.111.* 08.05.03, 18:56 Ja pisałam o Gabrysi Borejko z książki "Kwiat Kalafiora" Małgorzaty Musierowicz. Rozpisałam się jak głupia. Musiałam zrobić sobie dodatkową linijkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesiaa Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 18:59 a ja pisalam o Niobe!!pewnie nikt nie wie kto to jest ale przynajmniej wykazalam sie jakas oryginalnoscia bo Potter, Maly Ksiaze i Antygona to kicz!!! i jestem pewna ze jestem jedyna osoba w polsce ktora o niej pisala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okapi Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.krj.com.pl / 192.168.27.* 08.05.03, 19:03 Ja też pisałam o Małym Księciu i wcale nie uważam , że to kicz. Też wiem kim jest Niobe nie myśl sobie , że jesteś cholernie orginalna. A z resztą nawet jeśli to kicz to twoim zdaniem egzaminatorzy też tak uważają i przez to dostaniemy mniej punktów bo pisałismy o kiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumna licealistka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:38 nieźle wymyślone. najważniejsze to być oryginalnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rochal Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.acn.pl 08.05.03, 19:03 Hehe .... ja najpierw (w brudnopisie ofkorz) zaczołem o Robinsonie Cruzoe. Jak se uświadomiłem że niewiele pamiętam to zacząłem o Heraklesie. Jednak w ostatecznej wersji napisałem o Frodo :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 18:57 he he ja pisałam o Janku Muzykancie:) MOże nie jest to zbyt inteligentne, ale naprawdę dużo mżnaby ło napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.Eggs.pl 08.05.03, 18:57 Ja pisałęm o Antygonie, podobnie jak inni z obecnych na sali :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ijjjj pianista IP: 62.233.169.* 08.05.03, 18:58 Gość portalu: Gimnazjalista napisał(a): > Ja o Jacku Soplicy, wydało mi się najłatwiejsze, zreszta miałem pustke we łbi > więc o nikim innym bym chyba nic nie napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka L temet testu gimn.(^_^) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:02 Ja pisałam o bohaterze z ten najnowszej ksiązki paolo Coelho,,Pielgrzym"Najwięcej było Antygon, Frodo Bagginsów, Małych księci i Ani z Zielonego Wzgórza. Mój kolegaz też napisał o Janku Muzykancie.Tylko ze on nic o nim nie wiedział i wymyślił własną historyjkę. No cuż...To też jest jakieś rozwiązanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.qnet.eu.org / 192.168.1.* 08.05.03, 19:01 a ja pisalam o julii...buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.iig.pl / 192.168.51.* 08.05.03, 19:05 ja pisalem o andzreju radku z syzyfowych prac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulenka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:03 oooo gratuluje odwagi! ja czytajac ta ksiazke zasnelam 3 razy i w koncu i tak jej nie przeczytalam :) ja pisalam standardowo - o Malym Ksieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamciaka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: 213.241.90.* 08.05.03, 19:02 Ja pisalam o Skawinskim z Latarnika Sienkiewicza. Mozna sie bylo rozpisac i musialam sobie ze 4 linijki dorobic. Ale znam osoby, ktore pisaly o Kubusiu Puchatku i bohaterce powiesci pt. "Oto jest Kasia". Ktos sie zatrzymal na II klasie SP... Heh, powodzenia na matmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziunia :) Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: 80.50.28.* 08.05.03, 19:03 Ja pisałam o Marcinie Borowiczu z "Syzyfowych prac".Szczerze to bardziej się spodziewałam ROZPRAWKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.krj.com.pl / 192.168.27.* 08.05.03, 19:09 U mnie w klasie z tego co wiem była Balladyna , Robinson Cruzoe , Mały Książe , Ebenezer Scrooge , Romeo z "Romea i Julii" , Antygona. z osób których sie pytałam każdy pisał o kim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.05.03, 19:05 ja o ANTYGONIE!! na 3/4 strony a se mówie pie.... ich i se je... o ANTYGONIe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:18 Hmm ja opisałam Julie-"Romeo i Julia". Hmm źle chyba odmieniłam.. ale spoko a powiedzcie co to było rozprawka bo ja nie napisałam w formie rozprawki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:06 Ja napisałam o Małym Ksieciu bo jakos nic nie przychodziło mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.teleton.pl 08.05.03, 19:06 Ja pisałam o Skawińskim, bo poprostu jakoś mi wpadł do głowy i nie mogłam nikogo innego sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaTeO Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: 217.96.53.* 08.05.03, 19:15 A ja pisałem o .....Don Kichocie...nie mam pojęcia skąd pszyszedł mi ten pomysł do głowy bo czytałem to ileś klas temu(a wczsniej probowałem zacząc o Papkinie z Zemsty :D:D:D)....a wogole to charakterystyki to syf i liczyłem na rozprawkę ktorej budowa jest schematyczna i była na wszystkich probnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anariel Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 08.05.03, 19:09 Ja pisałam o Hamlecie. bardzo mi ta postać pasowała do tego tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbello Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.acn.pl 08.05.03, 21:57 Jezu! Test był powalalająco banalny. A temat był beznadziejny. Jak można pisać o tym, czy jakaś postać nadaję się do wystawienia? Każda się nadaję, można się jedynie zastanawiać, czy postać jest głęboka lub nie. Co za "mędrcy" te tematy wymyślali? Tylko się pochlastać! U mnie w szkole było to co wszędzie. Ja też pisałem o Hamlecie. I to właśnie kietując się głębią postaci, a nie czymkolwiek innym! Poza tym olałem formę charakterystyki i napisałem prawie w całości rozprawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regrin Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.05.03, 19:09 Winicjusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ituniaaaa Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.tvk.tpsa.pl 08.05.03, 19:16 JA napisałam o kimś 0o kim nie napisał na 100% nikt w Polsce...nie jakies tam Antygony czy Anie...... Napisałam o Żydzie z "Los utracony" Imre Kertesza w tamtym roku dostał za to NObla..... jest co wystawiac:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 19:13 ja was zaskocze pisalam o agencie Panu Klex'e!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz masz astera?? IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 19:14 bo twoje IP takie jak moje :P z wawy jestes?? chlopak czy dziewczyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Ja o Skrzetuskim IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 19:13 nic nie mialem w głowie to zobaczylem przed oczami ogniem wymieciem i opisalem a na konu napisalem cos o UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysek Ja będę orybinalny...napisałem o Robinsonie Kruzo IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:16 Z tego co widzę to jakoś mało osób napisało o tym ciekawym bochaterze...i dobrze :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWCIO JA PISAŁEM O ... KRÓLU MACIUSIU PIERWSZYM! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junica Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: 192.166.0.* 08.05.03, 19:20 Gość portalu: Gimnazjalista napisał(a): > Ja o Jacku Soplicy, wydało mi się najłatwiejsze, zreszta miałem pustke we łbi > więc o nikim innym bym chyba nic nie napisał :) ja rowniez mialam puste w glowie.. ostatecznie zdecydowalam sie na ... GANDALFA:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AERIE Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:21 Ja to Was dopiero zaskoczę :) Pisałam o Izabell Zachert- piętnastoletniej dziewczynie, która zmagała się z białaczką i walkę tą przegrała. Jest to książka "Spotkamy się kiedyś w moim raju" oparta na faktach. Poza tym pisali o Ligii, Neroni, Małym Księciu, Latarniku :) Ale górował Neron ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA MI Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:55 JA NAPISAŁAM O ANTYGONIE.MOŻE TO MAŁO ORGINALNE ALE TO NA PRAWDĘ BYŁA JEDYNA BOHATERKA KTÓRA PRZYSZŁA MI DO GŁOWY W TYM CIĘŻKIM MOMENCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.star.net.pl 08.05.03, 19:23 Ja pisałam o Don Kichocie chciałam pisać o Skawińskim, albo o Balladynie ale zapomniałam kto napisał, ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ TLENU Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:23 Ja pisałem o Antygonie, ale chciałem o WestBam'ie tylko szkoda że on nie był w żadnej ksążce... I wogóle ja napisałem, ponad 1 strone! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.05.03, 19:27 Ale jesteście wszyscy mało orginalni, co prawda jest kilka wyjątków ;) Jednak ja napisałam o Holdenie z "Buszujący w zbożu" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulenka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:08 ja stwierdzilam ze sie nie bede w Caulfielda zaglebiac bo do konca nie pamietam co i jak z nim bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwen Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 19:25 A ja napisałam o Christiane F.,bo tylko"My dzieci z Dworca Zoo" przeczytałam przez ostatnie 3 lata w całości i nawet kilka razy.Może uznają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gwen Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.05.03, 19:28 Trochę odważnie też to miałam napisać ale przypomniałam sobie tego całego Holdena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronowa_xyz Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.kalisz.mm.pl 08.05.03, 19:37 Ja pisalam coelho ale o santiago - "alchemik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulenka Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:12 Alchemika czytalam jakies 5 lat temu (moze wiecej) wiec niewiele pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.arkonskie.v.pl 08.05.03, 19:28 ja pisalem o Wokulskim z "Lalki" B.Prusa. chcialem pisac o Judymie z "Ludzie bezdomni" S. Zeromskiego ale zabraklo mi by papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwe Nie rozpaczaj bracie! IP: *.chello.pl 08.05.03, 19:29 Bywaly gorsze zadania niz o Soplicy! Np moja o Czesniku :P pomijajac fakt, ze rzeczywisci nijak pasowalo to do charakterystki, a jedynie rozprawke bym tu zmiescil. Natomiast to co ja napisalem to powinno nazywac sie charakterystyka dosadna z podsumowaniem i uzasadnieniem, tylko czego skoro ja do cholery tezy nie mialem? wiec co potwierdzac, obalac, badz od jakiego wniosku dochodzic? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawela Re: O kim pisaliście na dzisiejszym teście? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:37 ... ja pisałam o Santiagu z Alchemika...a wszyscy prawie o ani , małym ksią... jacku soplicy itp. i choć cały test na pozór łatwy w rrzeczywistości był trudny podchwytliwy..ale myśle że dobrze mi poszło.. Odpowiedz Link Zgłoś