Gość: Adam_Piskon IP: *.menos.org 09.05.03, 12:57 W ostatnim opisalem kolege z klasy i nie wiem czy mi zalicza. Prosze, odpowiedzcie kogo opisaliscie i czy mi uznaja odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arka_dius Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... 09.05.03, 12:58 Kolega z klasy nie jest postacią literacką == Pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx12 Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... 09.05.03, 13:04 moze i ci uzaliby gdyby twoj kolega byl bohaterem jakiej ksiazkie ele jak nie jest to LIVE IS BRUTAL!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_vaw Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:50 0 pkt za wypracowanie, ale nie martw sie nie jesteś sam duzo osób nie wiedziało co to jest postać literacka i pisał np. o Szymborskiej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.orlowiec.net / 192.168.1.* 09.05.03, 13:51 . nie łudz sie nie zalicza ci tego!!!!!przykro mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% 50 pkt Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.ban.pl 09.05.03, 13:09 jakim trzeba być idiotą żeby opisywać kolegę skoro wyraźnie jest napisane by opisywać postać literacką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.dnet.pl / 10.192.2.* 09.05.03, 13:24 NIE CHCE CIE ZDOŁOWAC, ALE ZTYM KOLEGA TOP RACZEJ NIE PRZEJDZIE...CHYBA ZE WYSTĘPOWAŁ W JAKIEJS KSIAZCE, W INNYM WYPADKU, NIE JEST TO POSTAĆ LITERACKA:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 13:15 No to przykro mi!! Masz pracę nie na temat i ci jej nie sprawdzą i 16 ptk. w plecy ale możesz mieć jeszcze 34 heheheh. To chyba z tych nerwów, ja opisałem małego księcia ale tak nie bardzo mi to wyszło :-) Pozdrawiam i nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:25 podobno jest duzo A. z Zielonego Wzgorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: HUMANISTYCZNY!!!!!!!!! PROSZE, ODPISZCIE... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:47 chyba czytać nie umiesz -POSTAĆ LITERACKĄ Odpowiedz Link Zgłoś