Gość: Agnieszka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:00 UWAŻAM, ŻE TO BYŁO TRUDNE, NIE DLATEGO , ZE JESTEM TOTALNYM GŁĄBEM, ALE STRES MNIE PARALIŻOWAŁ. ZADANIE Z TALESEM BYŁO NAPRAWDE TRUDNE, Z JAJKIEM RÓWNIEŻ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: TO BYLO NAPRAWDĘ TRUDNE!!! IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 11:03 A uważam, że to nie było łatwe....ale trudne też nie....Jedyne ptanie , które sprawiło mi trudność to to z ciśnieniem,...i tam mam błąd..+ jeden punkt za ten zarodek, i oczywiście poprzez zapędzenie jeden czy dwa błędy w obliczeniach...zgodnie ze standardami cke wychodzi mi 45 ptk....to i tak dopsze.....ale human łatwiejszy...tylko ta charakterystyka..ehh :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: TO BYLO NAPRAWDĘ TRUDNE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:04 no z talesem było trudne ale za to jaka satysfakcja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO BYLO NAPRAWDĘ TRUDNE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 11:30 A ja sie wogule nie balam pisalam to tak jakbym chciala sie sprawdzic a nie musiala i wcale nie czulam zeby od tego zalezalo do jakiej szkoly sie dostane ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowiska Re: TO BYLO NAPRAWDĘ TRUDNE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 11:33 Wiecie ze ja nie mam pojecia co to jest twierdzenie talesa i nawet niewiedzialam ze tam jast jakies takie zadanie z tym stwierdzeniem , ale je obliczylam i nawet dobry wynik mi wyszedl ;-p to jest dowod na to ze nie warto sie uczyc a to bylo naprawde proste za to human byl trudny Odpowiedz Link Zgłoś