Dodaj do ulubionych

Uwaga!!!!!!!!!!!

IP: 81.210.26.* 10.05.03, 11:15
Słuchajcie jesli ktoś z was jest pewny, że były przecieki w internecie to
napiszcie mi strone ja to sprawdze o ktorej byly wzucone te testy jesli
okaze sie ze testy byly dostpene w internecie predzjew niz egzamin
gimnazjalny to moja pani Dyrektor obiecala zglosic to gdzie potrzeba i
bedziemy pisac jeszcze raz i pomyscie tylko o tym ze oni beda musieli
wymyslec na szybko nowe testy i napewno nie wpada im juz tak glupie zadania
do glowy ludzie jeszcze nie wszytsko stracone polijcie mi tylko strone
ktora posadzacie i ja to sprawdze lub sprawdzcie to wy jesli ktos umi 3
strony i piszemy od nowa !!! bedzie dobrze !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Asiunia Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:18
      Nie!!!!!!!!!!! nic nie bede pisała te były zajebiste i niech tak zostanie!!
      • Gość: PhoboS Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 11:19
        buahaha Sandra wez ty chyba mozg zgubilas :D
        • Gość: kaśka Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 11:21
          Buhaha i myślisz że to wypali...spoko moge pisać jeszcze raz bo ten mi źle
          poszedł ale i tak na jednostki srają!!!
          • Gość: Monisia Popieprzone testy IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 10.05.03, 18:36
            • Gość: Misiuna Ja dałam odpowiedzi IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 10.05.03, 18:39
              Mam ciocię,która układała testy. Pracuje w CKE. Napisałam na 100%. pa pa
              Jesteście pieprzeni że wam się uda. Nikt z nami nie wygra.
              Cmok
              • Gość: gimnazjalistka Re: Ja dałam odpowiedzi IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 20:51
                kogo to obchodzi wolalabym nie zdac dwa razy niz nalezec do rodziny takiej jak
                ty :D buahahah nienawidze szmat :D
            • Gość: Barbie To ja wysłałam odpowiedzi IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 10.05.03, 18:44
              Mam ciotkę która pracuje w CKE. Ona z innymi babami układały testy. Myślicie że
              wam się uda pisać jeszcze raz. Pieprzcie się, szczególnie Sandrucha. Mam 100% Pa
              • Gość: oza CHOLERNI EGOIŚCI IP: *.tvastra.com.pl 10.05.03, 19:18
              • Gość: NN Re: No i huj Ci w dupe!!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.05.03, 09:15
                Wali mnie to wszystko. Test byl zakrecony jak sloik na zime!!!
                Mowisz, ze jestes taka kozara, bo twoja ciotka pracuje w CKE!!!???
                Moge sie zalozyc, ze te testy przeszly przez twoje paluchy zanim my je
                zobaczylismy!!!
                I nie gadajcie glupot, bo test byl trudny jak na konec gimnazjum!!!
                Ja u siebie w szkole nigdy nie bralam takiego czegos jak MOL, to jest zakres
                materialu z liceum!!! I nie mowcie, ze wy to braliscie, bo i tak w to nie
                uwierze!!!

• Gość: gimnazjalistka Re: No i huj Ci w dupe!!!!!!!! IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 20:55
                  masa molowa jest gdzies pod koniec podrecznika z 2 klasy .. autorzy Kulawik i
                  Litwin, pozatym co do masy molowej byla informacja na tescie...
                  a kolezanka barbie - po co ci szkola po ksywce wnioskuje ze i tak bedziesz
                  pracowac na ulicy
              • Gość: zura Re: To ja wysłałam odpowiedzi IP: *.necik.pl 13.05.03, 12:16
                Gość portalu: Barbie napisał(a):

> Mam ciotkę która pracuje w CKE. Ona z innymi babami układały testy. Myślicie
                że
                >
                > wam się uda pisać jeszcze raz. Pieprzcie się, szczególnie Sandrucha. Mam 100%
                P
                > a
                chyba chciałabyś mieć 100 % ,a to różnica.Marzenie dobra rzecz.Pa pa
        • Gość: ania Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: 80.50.26.* 10.05.03, 11:23
          zgadzam sie z toba sandra ja chce pisac ponownie test, bo bylo to by nie
          sprawiedliwe ze inni mieli by miec odpowiedzi na testy a inni nie. jestem za
          tym by jeszcze raz pisac. wczoraj znalazlam wpis gdzie byla data 8.05.2003r i
          byly odpowiedzi na test mat.-przyr.,ktore jak sprawdzałam wczoraj zgadzaly sie
          z naszym testem. To jest nie fer. Musze to znalesz. nie dam tego za wygraną
          Pozdroffionka
      • Gość: monia Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 10.05.03, 11:21
        Wiesz nie obraz sie ale w tym momencie jestes egoistka Mi ten test poszedl
        bardzo dobrze ale wiekszosci osob nie i wg mnie warto im dac sznase to poprawic
        Jesli jestes zdolna to inny tez napiszesz dobrze no nie? No chyba ze to byl
        tylko przypadek i ze trafil sie w tym roku taki jaki potrafilas napisac na
        wysokim poziomie...
        • Gość: Asiunia Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:24
          spadaj... moze jeszce pietnascie razy bede pisac ten test zeby inni wreszcie
          byli zadowoleni ze swoich wyników????? przykro mi było sie kuć jezeli nie
          umieliście tego co było w szkole
          • Gość: sniff Tu sa adresy IP: *.kat.cdp.pl 10.05.03, 11:30
            Koleś wystawił nawet testy na allegro, nie wierzycie to parzcie:
            republika.pl/gimswistek/matem.pdf oraz oferta widoczna na allegro
            www.testymatprzyr2003.prv.pl/. Ktoś powinien za to beknąć bo mam ochotę
            kogoś pobić wiedząc, że moge nie dostać się do liceum bo jakiś baran, który
            zajął moje miejsce zakupił testy przed egzaminem. POLSKA TO KRAJ CUDÓW...

• Gość: nieznany Pomyśl troche IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:32
              Odbiło wam. Test humanistyczny był sredni-szcególnie charakterystyka,niby z
              rozprawka ale matma była banalna. Ogólnie duzo łatwiej niz mieli w zeszłym
              roku. Dajcie se spokuj bo ja nie mam zamiaru pisać jeszcze raz. Jeśli ktos nie
              napisał tego łatwego testu to inny lepiej nie pójdzie.
    • Gość: york99@o2.pl Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.kat.cdp.pl 10.05.03, 11:24
      pewnie że były przecieki trzeba było tylko zaglądać na stronki z testami i tam
      one się znajdowały hehehee
    • Gość: Loozak Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:26
      Czy wy upadliście na głowę. Jak niby to udowodnicie. Nie ma napewno już żadnej
      strony, przecieki jeśli były to tylko w rozmowach między internautami. Ja nie
      chcę pisać jeszcze raz, nie lubię chodzić w garniturze :P
      • laxen Re: Uwaga!!!!!!!!!!! 10.05.03, 11:27
        BOSZSZSZSZ~!!! Lord, have some mercy!
    • Gość: marta Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: 80.50.26.* 10.05.03, 11:41
      Przeciek z czesci mat-przy odkrylem pobierajac czesc humanistyczna wczoraj z
      serwera cke (www.cke.edu.pl/podstrony/egzaminy/g_arkusze.html)
      ściagajac odp do humanistyczne (nazwa:GH_std.pdf) pomyslalem ze litera H
      oznacza "humanistyczny" i wpisalem zamiast "H" litere
      "M" i... udalo sie plik sie pobral...
      www.cke.edu.pl/podstrony/archiwum/eg_2003/GM_std.pdf
      Trzeba bylo troszke pomyslec... Jednak musze przyznac ze bardzo sie uczylem i
      nic, praktycznie nic mi to nie dalo. Pozdrawiam
      wszystkich!!!

• Gość: misiaczek DeJCIE Se SIANA! IP: *.pl 10.05.03, 11:46
        Proszę was, skończnie juz z tą hają o egzaminach, to już jest nudne i jest juz
        po fakcie. Co sie stało to sie nie odstanie. Prawo nie działa wstecz! Nie
        marnujcie czasu na jakies pipszenie w kółko o testach, wyluzujcie sie i
        cieszcie, że macie juz to za sobą. Swoją drogą to rocznik 87 to czepliwy rocznik
        • Gość: Anka eeeeeeetttttaaammmmmm IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 11:53
          ja chcem pisac jeszcze raz a ty sandra zglaszaj to gdzie trzeba i piszemy
          jeszcze raz:P kurwa bo to nie sprawiedliwe zeby inni cwaniacy widzieli test
          zanim go napisali:((
          • Gość: Ja Re: eeeeeeetttttaaammmmmm IP: *.resetnet.pl 10.05.03, 17:23
            masz zal ze ty nie mialas...inni moze byli lepsi
            • Gość: :) Sandra dzialaj IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.03, 07:56
              Sandra dzialaj jestem z Toba ja tez jestem za tym zeby pisac jeszcze raz jesli
              sie czegos dowiesz to daj znc prosze:) u mnie w szkole tez mowia ze chyba
              bedzie powtorka:)
      • Gość: Kaliszanka Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 18:34
        Aha, a te wypowiesz skopiowalas sobie od jednego ziomalka, co wczesniej sobie
        robil jaja i tylko to tu wkleilas zeby powkurwiac innych. Moglabys zmienic
        OSOBĘ, no chyba, ze czujesz glebsza potrzebe wyrazania sie o sobie jako o
        facecie.
        Nastepnym razem czytaj uwaznie co kopiujesz i wklejasz.
    • Gość: wisnia_pw Re: sandra myślisz że to jest możliwe ?? IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 10.05.03, 12:06
      nie też strasznie poszedł ten test , jak by było coś takiego możliwe to jestem
      za!!!!!!!
    • Gość: Marta Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:08
      Błaaaaaaaaaaaaaaaaagam! Zróbci e coś ,żebyśmy pisali jeszcze raz!
      stokrotne dzięki za nadzieję!
      • Gość: sniff http://www.testymatprzyr2003.prv.pl/. <<---alegro IP: *.kat.cdp.pl 10.05.03, 12:10
        www.testymatprzyr2003.prv.pl/. <<---alegro kazdy co ma konto na allegro
        widzi kiedy ten test tam zostal zmaieszczony a został wczesniej niz były
        egzaminy trzeba to pokazac OKE i niech oni sie juz dogadaj z allegro kto to
        zrobił itd. powinni uniewaznic egzamin jak to zobacza !!!!!!!!
        • Gość: rooke Re: http://www.testymatprzyr2003.prv.pl/. < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 17:55
          hahahha ja sobie moge napisać że sprzedaje już na 2010 chce ktoś kupić??
          hahahahahahha
        • Gość: AJSZTAJN Re: http://www.testymatprzyr2003.prv.pl/. < IP: *.azory.net 13.05.03, 20:41
          JEBAĆ EDUKACJE
      • Gość: monika Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: 80.50.26.* 10.05.03, 12:20
        jestem pewna ze byly przeciek, i chce jeszcze raz przystapic do egzaminu
      • Gość: misiaczek szambo a nie egzamin IP: *.pl 10.05.03, 12:27
        Wy sobie piszcie ile chcecie, mozecie nawet po 100 razy, az do skutku. JA w to
        szambo nie wchodze
    • Gość: marta Sandra!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:13
      Kiedy będziesz wiedziała, czy to wypali?
    • Gość: Agus Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.tpnet.pl 10.05.03, 12:23
      Z A W S Z E B E D A J A K I E S P R Z E C I E K I !! -TO NIEUNIKNIONE.
      • Gość: wisnia_pw Re: Sandra jak będziesz coś wiedziała to napisz .. IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 10.05.03, 12:25
        Jeśli coś sie wyjaśni to napisz do mnie na gg ..., sam czekam niecierpoliwie ,
        więc proszkę o kontakt ( mój nr gg: 1917241)
        • Gość: Ania Re: Sandra jak będziesz coś wiedziała to napisz . IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 17:34
          nom sandra do mnie tez sie odezwij na gg jak cos bedziesz juz wiedziala jestem
          caly czas dostepna oki? please!! odezwij sie ja tez chcem pisac jeszcze raz:]
          • Gość: Ania Re: Sandra jak będziesz coś wiedziała to napisz . IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 17:35
            sorki zapomnialam podac nr gg oto on 5051463 pisz :)
      • Gość: Cevlar Big Lol IP: *.isko.net.pl / 10.0.4.* 10.05.03, 12:26
        Heh Sandra czy ty sadzisz ze ktos mogl miec ten test wczesniej? To niestety
        ejstes bardzo naiwna. KAzdy kto tak sadzil klamal. A jak juz to wyslal Ci jakis
        test z Victora......... LOL :P
    • Gość: Sandra Hej Sandra, napisz do mnie jak tam dochodzenie!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.05.03, 16:54
      Hej!!! Ja też bardzo bym chciała powtarzać te testy, szczególnie matematyczno -
      przyrodnicze!!! Napisałam je okropnie i nie mogę zaakceptować tego, że jakiś
      pustaki zdobędą 50 punktów tylko dlatego, że sobie wcześniej odpowiedzi
      ściągnęli!!! Jestem z tobą, nie patrz na durne komenty!!! Napisz do mnie na
      maila jak sprawa wygląda:
      sandzia@tenbit.pl
    • Gość: :( Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:51
      Przegladałm te stronki z odpowiedziami i mysle że to jest nie sprawiedliwe! Juz
      teraz wiem że ci co sie chwala tak na necie że maja po 50p. to na 100%
      wiekszośc miała przecieki.Słyszłam o takich stronach przed testem ale nie
      wiezyłam zamiast marnowac czas naszukanie tych stron uczyłam sie i tu jest ta
      sprawiedliwość ci co szukali na necie to mieli po 50 punktów a ja która sie tak
      uczyłam bede miała niecałe 35 punktów!!!Chce pisac od nowa !!! Sandra jak
      bedziesz cos wiedziała to napisz meila do mnie - beatka.nw@wp.pl !!! Ale jeśli
      nic z tym CKE niezrobi to ich pozabijam!!!
      • Gość: rookez Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 17:54
        O czym wy chsznicie. Testy były i juz po testach ja będe miał z matmy okolo 39
        i juz
        • Gość: PhoboS Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 18:18
          Nie no ROTFL :D
          Ludzie to jest zycie ! Ja nie mialem zadnych przeciekow a napisalem na 40
          punktow. Obudzcie sie ! Zjebaliscie, wasza sprawa ! Nie rozumiem piszczachych
          16 letnich dzieci ! Nikt nic nie bedzie powtarzal, teraz jest juz po ptokach,
          trzeba bylo sie uczyc 3 lata, a nie sie obijac... tyle

aha powtorze to jeszcze raz - NIKT NIE BEDZIE POWTARZAL TYCH TESTOW ! Nawet
          nadziej w tym momencie jest nie zdolna do zmiany czegokolwiek...

naprawde nie blaznujcie tylko szybko poprawiajcie oceny jakie tylko sie da.
          Tyle mojej rady. Nie badzcie naiwni.
          • Gość: ja Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 18:31
            zgadzam sie, ja nie mialam zadnych przeciekow a mi test dobrze poszedl i przez
            to ze komus sie wydaje ze mial przecieki ja nie bede jeszcze raz przez to
            przechodzic! przyznaje test wydawal mi sie na poczatku trudny ale siedzialam
            nad nim 2 bite godziny i napisalam na okolo 45 pkt. wiec blagam przestancie
            gadac glupoty. rozumiem ze komus to nie poszlo najlepiej, szczerze wspolczuje.
            no ale nie badzmy dziecmi
          • Gość: chemik ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 18:33
            prozne gadanie, i tak nikt tych testów nie powtorzy niezaleznie od przecieków
            bo 1. nikt sie do nich nie przyzna 2. nikt nie wylozy na to kasy
            tego ze przecieki byly jestem pewna, zawsze sa, ale no coz takie sa uroki
            reformy

ja wybieram sie do klasy gdzie sa dodatkowe egzaminy wiec nie musze sie
            przejmowac dodatkowa konkurencją

pozdr
          • Gość: Kama Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.kat.cdp.pl 10.05.03, 20:02
            ja napisałam na ok. 43 pkt i jestem zadowolona, ale jak byly przecieki to
            jestem za tym ,zeby pisac ten test jeszcze raz !!! Jak masz 40 pkt to wyluzuj,
            jak zdobyles to sprawiedl;iwie to z ew. kolejnego testu mniej nie bedziesz
            mial. Postaw sie na sytuacji innych!!!! To okropne ze jakies tepoty bede mialy
            50 pkt za nic.
            • Gość: domin Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 23:53
              Ja bede mial 47pkt ale nie dlatego ze mialem przecieki czy kulem sie przed
              egzaminem, ale dlatego ze mysle! To wszytko bylo na godzine. Jezeli ktos uwaza
              ze zle napisal, to niech nie zwala wine na ewentulalny przeciek bo co ma
              piernik do wiatraka? Gdyby umial to by napisal dobrze. Niech sobie zawdziecza
              glupote!
            • Gość: avoncia Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 17:32
              jestem za wescie zglaszajcie kurde ktos moze miec 50p. za nic a ja sie uczylam
              to przeciez troche nie fer nie!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kaliszanka Re: Ludzie wy jeszcze nie dorośliście!! IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 19:01
          Heh. A te pozostale punkty odjeli Ci za wulgaryzmy i blędy ortograficzne?
      • Gość: zly Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.jawnet.pl 10.05.03, 22:47
        Kurwa co ty glupia myslisz? Ta strona co ktos podałto jest gimnazjum jakiegos
        i to bylo dane po tescie pipo jedna , kurwa ze jestes glupia to jeszcze raz
        bedziesz pisac, ja sie nie uczylem bede mial 70-80 punktow i dostane sie bez
        pr0oblemu do liceum, a ta pierdoli i robi afere, juz i tak wszycy pisali ze
        maja 50 punktow a huja maja , i mi mowilo 10 osob ze zna pytania i nic nie
        bylo z tego , ktos puscil plotke ze bedą Wektory z fizyki i wszyscy sie bali a
        tu co ? GOWNO!! Sandra to debil
        • Gość: ___ => zly IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 19:17
          Ale Ty popierdolony jestes gosciu.
          "CHUJ" sie pisze przez CH. Mamusia tego Cie nie nauczyla kiedy Ci pomagala w
          pisaniu testu?
          Odpierdol sie od Sandry gnoju.
    • Gość: jrk Dajcie se na wstrzymanie IP: *.csk.pl 10.05.03, 18:36
      jak źle napisaliście to imbecyle jesteście! nie kombinujcie teraz bo robicie z
      siebie jeszcze gorszych idiotów niż jesteście skończyłem
    • Gość: pyszka ta kurwe pojebalo IP: *.promax.media.pl / 192.168.2.* 10.05.03, 21:17
      czy ty dziwko jedna chcesz pisac jeszcze raz test??a to z jakiej paki?? napewno
      dlatego ze masz moze 49/50 pkt i matka z ojcem cie zabija ze nie masz 50 idz
      sie przebiegnij gloopia pipo myslisz ze ktos chce przezywac jeszcze raz ten
      stres?? trzeba bylo myslec na tescie a nie po debilko a tak na marginesie to
      test byl na inteligencje wiec wszystko wskazuje na to ze masz maly poziom IQ
      • Gość: Ktos Re: ta kurwe pojebalo IP: *.chomiczowka.net.pl 10.05.03, 23:17
        Jaka inteligencje?? Ja bez problema bede mial 47 pkt, pisalem caly uczciwie
        (nie liczac tego ze innycm dalem od siebie sciagac). A i tak mam cholernie
        glupie bledy:[[[ Gdybym drugi raz sprawdzil te pytania jak powinienem to
        moglbym miec nawet 50/50.
        • Gość: nananan Re: ta kurwe pojebalo IP: *.ust.tke.pl 11.05.03, 18:24
          moze az tak jej nie pojebalo, ja rowniez zrobilam pojebane bledy, teraz mnie to
          dreczy kurwaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ___ Re: ta kurwe pojebalo IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 19:36
        Heh
        Jasne. Ile punktow bedziesz miec? Naucz sie odmieniac pewne wyrazy. Nie tĄ
        kurwĘ tylko tĘ kurwĘ.
        Poza tym nie bluznij mi tutaj, bo Cie wypierdolimy stad!
        I mowisz, ze sie dostaniesz do wymarzonej szkoly tak? Ciekawe...
    • Gość: myszka Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 23:14
      sandra jak cos bedziesz wiedziec to napisz do mnie bo chce pisac jeszcze raz.
      to moj numer 3575432
    • Gość: luk Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: 217.153.19.* 10.05.03, 23:50
      ty chyba ze szczescia nie mozesz. zadnych przecieków nie bylo, a te testy
      rzekomo na 100% pewne od ludzi na dzien przed egzaminami to albo sciemki, albo
      jakies inne. zauwaz ze wszyscy ci dawali odpowiedzi na 20 zadan zamknietych, a
      w rzeczywistosci bylo ich 25!!! a wiec nie gadajcie mi tu o zadnych
      przeciekach. a zadania otwarte byly tak latwe, ze nawet uczen podstawowki by
      sobie poradzil z zamknietymi oczyma...
    • Gość: SPN_II Żałość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 00:03
      Zasmuca i zarazem wzbudza we mnie rubaszny śmiech skrajna naiwność,
      bezkrytyczna ufność, inflantylność i dziecinność ludzi się w tym wątku
      wypowiadających. Powiem tyle:
      a) Nikt nie ma dowodów na rzekome przecieki.
      b) Niepodważalne dowody (gdyby hipotetycznie istniały) nic by nie zmieniły.
      Życie jest brutalne i radzę się przyzwyczaić, bo w życiu napewno spotkasz się
      Soniu z bardziej rażącymi niesprawiedliwościami.
      • Gość: SPN_II Re: Żałość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 00:06
        > Soniu z bardziej rażącymi niesprawiedliwościami.
        A sorry _Sandro_ :)
        To przy okazji dodam, że egzamin był tak banalny, że dziwię się ludziom, którzy
        przyczyn swej porażki doszukują się w różnych dziwnych miejscach. Spójrzcie
        prawdzie w oczy. Może to z Wami coś nie tak, a nie ze wszystkim wokół.
        • Gość: HMMM....JA (ANECZK HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM........................... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 10:02
          mUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE PO SKOŃCZENIU EGZAMINU, KIEDY PRZYSZŁAM DO DOMU I WESZŁAM NA
          TĄ WŁAŚNIE STRONĘ BYŁAM OGROMNIE WKURZONA... TYM POWODEM BYŁY WŁAŚNIE TE
          INFORMACJE O PRZECIEKACH... I TU NIE CHODZI O MNIE BO WCALE TEN EGZAMIN ŻLE MI
          NIE POSZEDŁ- OWSZEM ZROBIŁAM GŁUPIE BŁEDY, ALE CZEGO MIAŁAM SIĘ SPODZIEWAĆ?! ŻE
          GENIALNIE NAPISZĘ!!! PRZECIEŻ TO KOMPLETNA BZDURA! POMYŚLAŁAM O MOJEJ KOLEŻANCE
          Z KLASY KTÓRA SŁABO NAPISAŁA,... ALE NIE JEST GŁĄBEM ANI NIEUKIEM (TAK JAK JUŻ
          TO ZDĄŻYŁO PODSUMOWAĆ TAKIE OSOBY KILKA DEBILÓW MYŚLĄCYCH TYLKO O SWOJEJ DUPIE)
          ONA UCZYŁA SIĘ BARDZO DOBRZE I PRZEZ TEN CAŁY STRE AŻ JEJ KREW Z NOSA
          LECIAŁA... UWAŻAM, ŻE JEŻELI KTOŚ WCZEŚNIEJ ZNAŁ ODPOWIEDZI TO JEST TO CHOLERNA
          NIESPRAWIEDLIWOŚĆ!!!! I NIE MOŻNA TEGO TAK ZOSTAWIĆ! ALE CO MY MOŻEMY ZROBIĆ!
          PRZECIEŻ TA CAŁA KOMISJA KAŻE NIE ŚCIĄGAĆ DAJE OSOBY Z KURATORIUM DO KLAS, A
          SAMA JEST PEŁNA OSZUSTWA I KRENTACTWA!!!! SKĄD TO WIEM??? MOŻNA TO WYWNIOSKOWAĆ
          PO WYPOWIEDZIACH DWUCH PANIENEK, KTÓRE PISAŁY O CIOCIACH! CIOCIE NIE ZESRAJCIE
          SIĘ!!! WŁAŚNBIE UDOWODNIŁYŚCIE ŻE MACIE W RODZINIE NIESAMODZIELNE IDIOTKI!!!!
          BRAWO! BO JEŻELI KTOŚ DAJE KOMUŚ ODPOWIEDZI TZN. ŻE BOI SIĘ ŻE SAMA SOBIE TA
          OSOBA NIE PORADZI! JASNE WNIOSKOWANIE... CIEKAWE CZY WAM NIE PRZYSZŁO TO DO
          GŁOWY.... JEDNEGO JESTEM PEWNA NIE BĘDZIEMY PISAĆ POWTÓRKI, A NAWET GDYBY TO I
          TAK ZNAJDĄ SIĘ DOBRE CIOCIE! POLSKE NIE STAĆ NA PRZEPROWADZENIE DRUGI RAZ
          EGZAMINU, A WIECIE DLACZEGO???? BO WIĘKSZOŚĆ Z RZĄDZĄCYCH TEŻ SIĘ WYCHOWAŁA NA
          PRZECIEKACH!!! A TYLKO MĄDRZY NIE PCHAJĄ SIĘ DO TEGO BO NIE CHCĄ BYĆ
          ODPOWIEDZIALNI ZA GŁÓD, BEZROBOCIE I CIERPIENIE!! RZYCZĘ WSZYSTKIM TYM KTÓRZY
          POTRAFILI TEN EGZAMIN (NIEŁATWY, ALE TEŻ NIE TRUDNY) NAPISAĆ SAMI (GORZEJ LUB
          LEPIEJ)ABY DOSTALI SIĘ DO SZKÓŁ O KTÓRYCH MARZYLI... NA POCIESZENIE "TAK
          POPROSTU MUSIAŁO BYĆ, KTOŚ Z GÓRY TAK CHCIAŁ ŻEBYŚCIE TAK NAPISALI,!PAMIĘTAJCIE
          ŻE WSZYSTKO MA SWÓJ CEL...CI OD PRZECIEKÓW ZOSTANĄ ZAWSZE ZERAMI... MOŻE
          JESZCZE NIE TERAZ, ALE KIEDYŚ NAPEWNO" DO TYCH KTÓRZY BĘDĄ PYTAĆ CZY MI SIĘ
          CHCIAŁO TYLE PISAĆ ODPOWIEDŹ Z GÓRY: JESTEM HUMANISTKĄ! A GDYBY KTOŚ CHCIAŁ
          NAPISAĆ TO MÓJ e-mail: anuka0@poczta.onet.pl
    • Gość: ja Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 10:09
      POJEBALO CIE!!
    • Gość: milusinsky Jestem z Tobą!!!!! Działaj szybko!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 15:56
      www.testymatprzyr2003.prv.pl/ Błagam cię załatw to jak najszybciej!!! :-(
    • Gość: jrk sandra - Zaganiacz ...ony IP: *.csk.pl 11.05.03, 16:20
      • Gość: Miły ZAUWAZ MNIE SONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:33
        Moze Ja zaczne od tego: test nie był jakos koszmarnie trudny, ale tez nie był
        łatwy ( kazdy ma swoje zdanie, jedni takie a inni takie). Mi tez nie poszedł
        jakos kapitalnie ale za totalnego tłuczka sie nie uwazam. Nie bede nikomu
        jezdził bo to nie ma sensu. Przecieki były, sa i beda, a Ja sie tym nie bede
        przejmował. Ktos kto sciagał jest nie feir wobec siebie samego i wobec boga (
        ewentualnie). Mysle ze powtorzen testow nie bedzie i nawet dobrze bo ludzie
        nie chca przezywac stresu po raz kolejny, a z drugiej strony uwazam ze zle
        gdyz inni nie sa zadowoleni ze swoich wyników lub tego ze inni sciagali. Gdy
        czytałem pierwsze odpowiedzi na list Sandry to byłem za tym zeby pisac od
        nowa, ale jest tez duzo osob, ktore nie chca pisac ( bo np. dobrze im poszło
        lub sciagali) wiec pozniej i teraz uwazam ze jest mi to obojetne ( nie ze nie
        obchodzi mnie moja przyszłosc). Jezeli beda chcieli zeby pisac ( w co watpie)
        od nowa to napisze, a jak nie to nie. Mysle ze ogolnie to cała reforma była do
        dupy!!! Nie przejmujcie sie tak wszyscy tym zakichanym testem!!! Głowa do
        góry. To jeszcze nie koniec swiata. Ja sie dostane za wszelka cene do dobrego
        liceum ( mam nadzieje). Jeszcze raz głowa do góry wszystkim i nie bluzgajcie
        na siebie. Z góry dziekuje. NARA I SIEWKA!!!!
    • Gość: KaMusiA Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 11.05.03, 19:23
      Ale masz problem!!! Ty myślisz, że wszyscy mają ochotę powtarzać ten pieprzony
      egzamin???!!! JA NIE !!! Nie wiem co to za DEBIL w ogóle je wymyślił!!! Przed
      samym egzaminem praktycznie NIC się nie uczyłam (wystarczyło mi chodzenie do
      budy przez te 3 lata) i napisałam bardzo dobrze (z mat-przyr ok. 39ptk. -w
      większości głupie błędy, z polaka zależy od charakterystyki, ale nie zrobiłam
      tylko jednego zadania za 1 ptk. a resztę mam mniej więcej dobrze). PozDrOOfka
      Dla WszYsTkicH kTórzY niE ChCą poWtaRzać EgzAminóW !!!
    • Gość: MrX Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 11.05.03, 20:52
      Boze, ale wy jestescie prze... Ja z mojej strony nic sie nieucze, siedze se
      przy kompie lub na polku a ksiazki... hehehe a i mylem ze przez to przegram
      zycie, a jak zobaczylem ten test to normalnie myslem ze sie posikam ze smiechu,
      boze takich łatwych rzeczy to nawet na próbnym niebylo :P
      • Gość: JURKA Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 01:27
        nei wiem jak mi poszlo. ale czytam to i chce mi sie rzygac. w zadnym innym
        kraju nie byloby takiej awantury. bo przecieki ni istnieja!! tylko u nas
        wszysyc sie cwaniakuja i pozniej takie rzeczy sie dzieja. jestem za powtorka.
        jestem sobra z mamty i reszty i naprawde wali mnie to czy bede to pisc jeszcze
        raz czy nie. ale teraz ma nie byc przeciekow qrfa! choc to pewnie i tak nie
        mozliwe... na miejsca w dobrych szkolach podostaja sie imbecyle i tyle po tych
        bogu ducha winnych placowkach... az mi lezka polaciala...<mruga>
        • Gość: bez znaczenia pojebalo was?!?!?!?!?! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 17:32
          TESTY BYLY BANALNIE PROSTE I MYSLE ZE DUZEJ WIEKSZOSCI POSZLO DOBRZE I TAK NA
          PEWNO NIE BEDZEIMY PISAC JESZCZE RAZ I PO CO TO WSZYSTKO?!?!?!?
          • Gość: OlkA Re: pojebalo was?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 17:40
            Bez kitu!! Mi test poszedł dobrze i nie mam zamiaru pisać go ponownie. Kto się
            miał nauczyć, to się nauczył i napisał ten egzamin bez większych problemów. A
            jeślinagle sobie ktoś przypomniał, że za godzinę pisze egzamy i je zwalił, to
            niech ma pretensje tylko do siebie!! Zresztą life is brutal!!
    • Gość: Młoda Re: DO JASNEJ I CIĘŻKIEJ KAPUSTY!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 12.05.03, 19:19
      TO ŻE JESTEŚCIE NIEUKI I WOLELIŚCIE PIĆ PIWO NA ŁAWCE TO NIE POWÓD ŻEBY DOBRZY
      UCZNIOWIE KTORYCH NAZYWACIE KUJONAMI MIELI POWTARZAĆ EGZAMIN WIEC NIE BĄDŹCIE
      TAKIMI EGOISTAMI I ZAMKNIJCIE TWARZYCZKI SWOJE KOCHANIE MIŁEGO NIEUCZENIA SIĘ
      PA!!!!!!
      I JAZDA Z TEGO FORUM!!!
      brrr jak się wkurzę to niemiła jestem...
      • Gość: Kochana Ja tez moge byc niemila kolezanko jak sie wqrze :D IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 20:04
        Heh. To sorry Cie very, ale ja sie nie obijalam, ale sie DUŻO na serio DUŻO sie
        uczylam, i zwalilam ten test. Wiec z laski swojej nie pieprz takich glupstw, ze
        jestesmy nieukami itd. bo nie tylko mi sie powinela noga. Jesli nie widzisz, to
        nie tylko nieuki i osoby spedzajace wolny czas na lawkach przy piwie zawalily
        egzamin. A madra taka nie badz, bo mnie obrazasz w tym momencie. I uwazaj na
        przyszlosc, bo ja tez moge byc niemila :D
        Pozdroovka dla mamusi i tatusia ! ;)
        • Gość: SPLN Re: Ja tez moge byc niemila kolezanko jak sie wqr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:20
          Gość portalu: Kochana napisał(a):

> Heh. To sorry Cie very, ale ja sie nie obijalam, ale sie DUŻO na serio DUŻO
          sie
          >
          > uczylam, i zwalilam ten test.
          Jeszcze gorzej o Tobie świadczy .. o twojej inteligencji.
          Wiec z laski swojej nie pieprz takich glupstw, ze
          >
          > jestesmy nieukami itd. bo nie tylko mi sie powinela noga. Jesli nie widzisz,
          to
          >
          > nie tylko nieuki i osoby spedzajace wolny czas na lawkach przy piwie zawalily
          > egzamin. A madra taka nie badz, bo mnie obrazasz w tym momencie. I uwazaj na
          > przyszlosc, bo ja tez moge byc niemila :D
          Teraz jesteś żałosna..
          • Gość: Kochana Re: Ja tez moge byc niemila kolezanko jak sie wqr IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.03, 21:29
            A Ty smieszny/-a
            • Gość: SpleeN Re: Ja tez moge byc niemila kolezanko jak sie wqr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 22:39
              Gość portalu: Kochana napisał(a):

> A Ty smieszny/-a
              Zdecydowanie -y. Ale mi wcale nie jest do śmiechu. Cała ta sytuacja jest
              chorobliwie żenująca.
              • Gość: Młoda Re: No właśnie IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 18:51
                Czy takie akcje były w zeszłym roku? Chyba 87 to rocznik idiotów, bez kitu...
        • Gość: Młoda Re: Widać nie tego co trzeba IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 18:47
          W takim razie kiepską masz szkołę bo innej opcji nie ma
          a mnie niemili ludzie nie ruszają
          • Gość: Kochana Re: Widać nie tego co trzeba IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.03, 18:53
            A jaka jest Twoja szkoła, że obrażasz innych nic o nich nie wiedząc?
            Argumenty, że się obijaliśmy siedząc na ławkach przy piwie chyba nie za bardzo
            tu pasują, więc takie uwagi sobie daruj na przyszłośc.
            • Gość: Młoda Re: Widać nie tego co trzeba IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 19:08
              Jeśli się uczyłaś a mimo to zwaliłaś, to nie jest wina komisja egzaminacyjnej,
              bo myśmy uczyli się tylko tego co w programie więc jeśli nie siedzieliscie
              pijąc piwo na ławkach to uczyliście się nieefektywnie i szkoła was nie
              przygotowała!!!
              • Gość: Kochana Re: Widać nie tego co trzeba IP: *.kalisz.mm.pl 14.05.03, 19:30
                Dobra, mysl sobie co chcesz. Nie chce mi sie z Toba klocic bo mam inne problemy
                na glowie niz taka gadka. Nie mam na przyklad za co kupic piwa i mi lawki w
                parku pomalowali, wiec nie mam na czym siedziec. Poza tym pora zaczac roboty,
                chociaz i tak nie wiem czy cos znajdzie sie dla tak nieefektywnie nauczanych
                ludzi jak ja.
                Ach, przykry jest los przecietnego czlowieka...
                • Gość: Młoda Re: Widać nie tego co trzeba IP: 213.25.170.* 15.05.03, 10:12
                  no widzisz...
    • Gość: star JESLI BEDE MUSIALA PRZEZ WAS JESZCZE RAZ PISAC !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 00:48
      to was pozabijam !!!
    • Gość: Alii ożerzwmorde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 13:49
      raju...bez kitu gdzie teraz takie wykręty się kręcą? JA nie rozumiem nad czym
      tu smęcić...jakie powtórki?jakie przecieki? mi tam osobiście też tak sobie
      poszło bo 40 będzie ale winię tylko swoją blokadkę bo test znowu nie był taki
      trudny,raczej na intelligencje.Wszystko było czarne na biały...a ja nie wiem co
      mi tam się stanęło:)) no ale do topolóweczki i tak wskoczę,juzmoja w ty
      rozczochrana...swoją drogą to wy kurcze śmieszni jesteście! no oby mi tylko w
      nowej klasie takie niektóre zamólacze 3 latek nie zwaliły.POzdrawiam wszystkich
      którzy rozumieją
    • Gość: Madzia Re: Uwaga!!!!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 14:24
      Prosze unieważnij ten test... zrób co w twojej mocy... zwłaszcza niech w Kraku
      powtarzają.... tak spartoliłam ten test że aż przykro. w poprzednich wpisach
      masz adresik stronki... SPRÓBUJ< JAK SIĘ NIE UDA TO TRUDNO!!! Moge nawet
      petycje napisać do CKE żeby go unieważili. :) POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka