Gość: Yez IP: *.visp.energis.pl 10.05.03, 19:35 Jak u Was ze ściąganiaem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lizard Re: Dało się ściągać ? IP: 195.117.182.* 10.05.03, 19:40 oczywiscie - jesli przed toba siedzial madra i zyczliwa tobie osoba to mogles miec caly zamkniety i trche otwartych wystarczy odpowiednio ustawic kartki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiUL ściągać??? spoooko! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:45 Nuuu spoko i nie tylko od osoby siedzącej przed tobą! Ja np. komunikowałam sie z całą klasą, to wcale nie było trudne. Porozumiewałam się z największymi kujonami na sali :-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DanTien Re: Dało się ściągać ? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:51 no w moim przypadku nie za bardzo. jak sie siedzi w 2 rzedzie naprzeciwko komisji to mozna liczyc tylko na siebie i na sciagi na mankietach od bluzki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: Dało się ściągać ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:48 u mnie sie nie dało - przepisowe półtora metra pomiedzy ławeczkami , a nauczyciele mało sie nie posrali żebysmy nawet nie drgneli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiUL Asiunia, to współczuje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:51 Kiepsko mieliście. Nas pilnowały 2 kobiety i jeden gościu, ale jak kobiety zaczynały szeptać, to wiara rżnęla równo a gościu jak ślepy. Ludzie sie nawet chamsko odwracali i przepisywali :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: Asiunia, to współczuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:54 a w pruszkowie ponoć nauczyciele przed egzaminem powiedzieli ze nic nie słysza i nic nie widzą..niesprawiedliwe...:( ale pochwalam swoją szkołe za uczciwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhoboS Re: Asiunia, to współczuje IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 19:59 Ja tam mam satysfakcje ze sam napisalem gitowo ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Asiunia, to współczuje IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:18 u nas jak szles do kibla... to byla nauczycielka i tylko pytale sie... dyrka nam powiedziala, zebysmy nie zwracali uwagi na naszych nauczycieli, lawki z 50 cm od siebie loozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek nio pewnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:00 pewnie ze dalo sie sciagac i to jeszcze jak:) na szczescie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVONEK Re: Dało się ściągać ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:05 MI NIE NIESTETY KURDE SZKODA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Spoko sie sciągało IP: *.net.autocom.pl 10.05.03, 20:18 Sciągało sie świetnie, na hum. nawet nam podpowiadała komisja, a na mat.-przyr. śmiała sie ze mnie babka jak co chwile komuś odpowiedź podawałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: Dało się ściągać ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:22 kurde ...wszyscy ściągalui nie dziwne ze każdy teraz po 50 pkt ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek Re: Dało się ściągać ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:22 ja z humana sciaglem bardzo duzo :-). jeden z nauczycieli z naszej szkoly poprostu zaslanial cala komisje i pozwalal nam sciagac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert no jasne!!!! IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 20:37 u nas komisja z innej szkoły podpowiadała ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Dało się ściągać ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:39 U nas nie było żadnych problemów. Siedzieliśmy w długich, wieloosobowych ławkach, bo tylko takie mamy w szkole, ale co drugie miejsce. W komisji dwoje naszych belfrów, którzy skutecznie zagadali pana z kuratorium :) Zresztą on też był spoko. Nie patrzył, więc odwróciłam się do kumpeli i spisywałam równo. Odwracam się z powrotem - a on na mnie patrzy. Uśmiechnęłam się słodziutko i udawałam że nic się nie stało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator OKE No to będzie unieważnienie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:29 Jęśli podczas sprawdzania komisja sprawdzająca zauważy w testach że podczas egzaminu uczniowie odpisywali to egzamin będzie unieważniony. I uczniowie danej szkoły mogą go poprawiać. A jeśli się okaże że w tej szkole było odpisywanie tylko w jednej sali egzaminacyjnej to tylko ci uczniowie bę dą pisać raz jeszcze. Np. jak na auli było wielkie "ściąganie" a na sali gimnastycznej rygor to wówczas ci z auli piszą raz jeszcze w czerwcu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniak Re: Dało się ściągać ? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 10.05.03, 22:00 u nas nic bo w komisji było z 15 osóbw tym z 5 z krakowa (mieszkam w tarnowie) i kilku z innych szkół i na dodatek jeden z krakowa chodził po całej sali i patrzył sie na wszystkich jakby mu ktoś ojca skarpetką zabił i dlatego nic sobie nie ściągnąłem ale może będzie powyżej 30 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oshii Re: Dało się ściągać ? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 22:25 pewnie ze mozna bylo sciagac....tylko po co??? Sam test zamkniety (zarowno przyrodniczy jak i humanistyczny) byl banalny, a charakterystyke raczej trudno jest sciagnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Dało się ściągać ? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 22:34 u mnie dalo sie to co wzrokowo i przed sobą, o karteczkach i szeptach nie moglo byc mowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_mateo Re: Dało się ściągać ? IP: *.tomaszow.mm.pl 10.05.03, 22:43 Dało się, dało... mnie kolezanka za mna prosila zebym rozwinal prace tak zeby widziala karte odpowiedzi, pozniej mi piszczala ze nic nie widzi wiec jak bylo zamieszanie kolo stolika komisyjnego (pare ludzikow oddawalo juz prace) postawilem cala prace na sztorc na kilkanascie sekund :D... nikt nic nie zauwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ściągawka Oczywiście że tak, cała komisja siedziała na przec IP: *.arkonskie.v.pl 11.05.03, 11:29 na przeciwko mnie i gdy wyciągałam ściągi to się 2 nauczycielki na mnie patrzały i się śmiały a dyrektorka zagadywała jakąś z komisji z innej szkoły. Po za tym farta mieli ci którzy przynieśli sobie kalkulator. Kolega za mną liczył sobie na kalkulatorze a komisja nic sobie z tego nie robiła. Szkoda że ja kalkulatora nie wzięłam. To nie fair!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkep@wp.pl Re: Dało się ściągać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:24 hahaha- no jasne- z polaka miałem dokładnie takie same odpowiedzi jak kumpel i mam teraz maksa z zad. zamkniętych :) Z matmy nie było gorzej- jednej dziewczynie napisałem pare ładnych zadań otwartych na chusteczce do nosa, a na gumce pisaliśmy sobie z wiarą odpowiedzi do zamknietych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b U nas NIE!!! IP: *.acn.pl 12.05.03, 21:50 U nas sie nie dalo! Warszawa to jednak porządne miasto- uczciwe i w ogóle... :P Ale jestem dumna że sama, całkiem sama, jedynie z własną wiedzą napisałam test mat-przyr na 49. Z polaka trochę gorzej, ale jakoś będzie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qres Re: Dało się ściągać ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 15:16 nie dalo rady. 3 obserwatorow z zewnatrz, 3 naszych. przez caly egzamin nie robili nic innego tylko na nas patrzyli. najmniejszy niepotrzebny ruch a czujne oko od razu pilnie cie obserwuje. nawet dopilnowali zebysmy usiedli tak by przypadkiem nie widziec kartki kogos kto siedzi przed toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajrisz no to macie wesoło.. IP: *.toya.net.pl 13.05.03, 17:16 czy wam sie wydaje, że te prace są sprawdzane w kilku miejscach? otóż nie. dzielone są salami i szkołami, żeby nie robić zbędnego bałaganu, i żeby egzaminator mógł wychwycić ściąganie, czyli podejrzanie podobne prace.... i to jak sądzę będzie ścigane, i bardzo dobrze, ja nikomu źle nie życze, ale nikomu też nie życze takich prezentów od losu. jeśli naprawde sądzicie, że praca ze świetnie napisanymi zamkniętymi i zawaloną częścią otwartą (mat-przyr.) lub też wpisanymi tylko odpowiedziami z działaniami nie mającymi żadnej styczności z zadaniem, mało tego, kilka takich prac, z idenycznymi błędami, z jednej sali, nie wzbudzą podejrzeń, to szczerze wam współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga oczywiście! IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 14.05.03, 09:16 ja nie bardzo mogłam, bo siedziałam na preciwko szanownej komisji. ale na końcu było spoko. w dodatku nawet nauczyciele puszczali rozwiązane przez siebie zadania po sali. chcieli poprawić średnią naszej budy, bo na próbnym nie wyszło najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUMBO RULEZZ Re: Dało się ściągać RESZÓW IP: *.majdan-krolewski.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 20:40 JAsne cały czas wymiana odpowiedzi z kumplami normalnie masakra jak żle to chyba wszyscy będą mieli żle JEDNO UPOMNIENIE NA 150 LUDA . Komisja była zajeb**** w ogóle ten był bardziej przyjemny niż próbny myśle że szystko będę miał wporzo POZDROWIENIA JUMBO MAJDAN KRÓLEWSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś