Gość: horacygulasz IP: 62.233.138.* 10.05.03, 20:54 ktoś może do klasy "0"? ile bedziecie mieć pkt jeżeli się tam wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarzyna Re: KTOŚ DO ŻMICHOWSKIEJ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 00:25 hm. Żmichowską nie bardzo polecam, sekcja dwujęzyczna z zerówką to 4 lata, za mało, żeby się nauczyć tyle co było poprzednio w 5. poza tym bedziesz musiał chodzić do klas dwujęzycznych po zerówce z ludźmi o rok młodszymi... więc się zastanów, czy chcesz. poziom nauczania zaś (poza naprawdę zajebistą historią po fr) jest, no... oględnie mówiąc - taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hora Re: KTOŚ DO ŻMICHOWSKIEJ??? IP: 62.233.138.* 13.05.03, 13:47 a mnie doszły słuchy o świetenj matmie... historia?! hmm..... to nie prawda jest o tym "niedomytym, podpijaczonym nauczycielu"? właśnie takie rzeczy słyszałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacygulasz Re: KTOŚ DO ŻMICHOWSKIEJ??? IP: 62.233.138.* 16.05.03, 14:45 może ktoś wie coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: KTOŚ DO ŻMICHOWSKIEJ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:31 tak, ja wiem wszystko, w końcu siedzę w tej szkole już trzy lata... tylko proponuję pisz na maila ( nieprzysiadalna@yahoo.fr ) z konkretnymi pytaniami, to odpowiem ;) co do historii - jest faktycznie taki... brr... 2 lata sie z nim męczyłam i nienawidziłam historii wtedy.... ale w sekcji dwujęzycznej jest naprawdę świetny nauczyciel, znający dobrze (a nie udający, że zna) (przynajmniej nie ma fatalnego akcentu jak niektórzy ;) francuski o naprawdę imponującej wiedzy i podejściu (ah ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacygulasz Re: KTOŚ DO ŻMICHOWSKIEJ??? IP: 62.233.138.* 16.05.03, 22:37 kasiu moje gg jeżeli możesz:5961804 Odpowiedz Link Zgłoś