elciarr 10.05.03, 21:55 1SIĘ NIGDZIE NIE DOSTANIECIE? 2GDY SIE DOSTANIECIE DO WYMARZONEJ SZKOLY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemik Re: co zrobicie gdy............ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 21:58 Ad.1. Nie biore pod uwage. Miejsc jest wiecej niz uczniów (w koncu jest obowiązek nauki do 18 roku życia) Ad.2 Pójde to oblać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniak Re: co zrobicie gdy............ IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 10.05.03, 22:02 Gość portalu: chemik napisał(a): > (w koncu jest obowiązek nauki do 18 roku życia) obowiązek to masz do końca gimnazjum a nie do 18 roku życia i nie muszą cie przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: co zrobicie gdy............ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 22:24 w Polsce do 18 roku zycia, jak nie wierzysz to sobie sprawdz jak sie nie uczysz moga odebrac prawa rodzicielskie, i tu sie zastanowilam, bo nie musza przyjac do LO, innych L, technikow, a nie wiem co z zawodowkami, chyba tez nie, ale zawsze musisz miec mozliwosc nauki, poszukam, jak sprawdze to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOSik Re: co zrobicie gdy............ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.03, 10:25 Gość portalu: chemik napisał(a): > w Polsce do 18 roku zycia, jak nie wierzysz to sobie sprawdz Nie ma takiego obowiazku (zrodlo: www.men.gov.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: co zrobicie gdy............ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.03, 17:20 No gdzieś mnie na pewno przyjmą, ale tam gdzie chcę to na bank nie. I się załamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel hmm...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:02 Ad.1. niewiem chyba sie zalame ale mam alternatywne liceum Ad.2 urzadzam super imprech !!!! i zapraszam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: hmm...... IP: *.tkdami.net 11.05.03, 14:07 Gość portalu: Wafel napisał(a): > Ad.2 urzadzam super imprech !!!! i zapraszam wszystkich Czuję się zaproszona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loozak Re: co zrobicie gdy............ IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:13 Ad1 coś się wymyśli :) Ad2 naciągnę rodziców, żeby z tej okazji coś mi kupili fajnego :) Odpowiedz Link Zgłoś