Dodaj do ulubionych

Cosinus - opinie o szkole

18.05.08, 10:43
Kuzyn chciałby kontynuować naukę w szkole dla pracujących. Chciałby to zrobić
w szkole Cosinus w Warszawie, kierunek informatyka lub administracja. Szkoła
jest prywatna i darmowa, więc zastanawiam się gdzie tkwi haczyk? Ktoś może
chodzi(ł) i może coś powiedzieć o poziomie.
Obserwuj wątek
    • agata_m1234 Re: Cosinus - opinie o szkole 01.10.20, 15:58
      również uważam, że cosinus to dobry wybór. nie spotka was zaskoczenie nagle, że trzeba coś płacić. uczą dobrze, wiadomo, że jak komuś zalezy to do nauki się przyłoży i wiadomo, że zawsze trafią się tacy, którzy będą szkołę olewać. ale nauczyciele bardzo w porządku, ciekawie prowadzą lekcje.
      • alinka200 Re: Cosinus - opinie o szkole 08.01.21, 10:42
        Cosinus to fajna opcja dla pracujących i chcących się dodatkowo kształcić. Mają fajne kierunki medyczne, polecam opiekuna medycznego jeżeli kogoś interesuje taka praca. A kierunek jest przyszłościowy.
    • sylwia876 Re: Cosinus - opinie o szkole 05.10.20, 13:04
      Nie ma żadnych haczyków, szkoła jest faktycznie bezpłatna. Nie ponosi się opłat za zapisy, naukę, ani egzaminy czy ewentualną rezygnacje. Cosinus jest finansowany z innych źródeł niż zasoby słuchaczy szkół.
    • klara1994 Re: Cosinus - opinie o szkole 13.10.20, 11:20
      Cosinus jest faktycznie bezpłatny, nie ma żadnych ukrytych opłat. Zapisując się do szkoły nie pospisujesz żadnej umowy. SUper nauczyciele, fajna atmosfera na zajęciach, szczerze polecam
      • sararadwa1234 Re: Cosinus - opinie o szkole 13.10.20, 14:10
        klara1994 napisał(a):

> Cosinus jest faktycznie bezpłatny, nie ma żadnych ukrytych opłat. Zapisując się
        > do szkoły nie pospisujesz żadnej umowy. SUper nauczyciele, fajna atmosfera na
        > zajęciach, szczerze polecam

to prawda - nie ma umów, haczyków, szkoła jest za free. materiały zapewnia szkoła i nauczyciele, zajecia są w weekendy, mniej więcej co dwa tygodnie
        • niania_gosia_lewandowska Re: Cosinus - opinie o szkole 20.10.20, 10:23
          Potwierdzam słowa przedmówców. Ja zapisałam się do szkoły policealnej na kierunek Opiekun medyczny. Obawiałam się, że taka szkoła nie może zaoferować zbyt dużo. Jednak się myliłam, nauczyciele pełen profesjonalizm, nastawienie na zajęcia praktyczne.
          Dodatkowo mają fajną promkę odnośnie bonu widzewa - Cosinus Skierniewice
          • ewelinaaa123 Re: Cosinus - opinie o szkole 20.10.20, 11:11
            ja jestem na kosmetyce - polecam! dużo zajęć praktycznych, praca na fajnych jakościowo kosmetykach, dodatkowo nauczycielki widać, że znają się na rzeczy, mają swoje salony kosmetyczne itp więc przekazują wiedzę opartą bardzo często na jakiś przykładach
    • nataliaka Re: Cosinus - opinie o szkole 05.01.21, 08:53
      Ja chodziłam do cosinusa, szkoła faktycznie darmowa przez całą naukę nic nie zapłaciłam a na koniec zdawałam egzamin zawodowy ;) Także ja ich mogę polecić :D
    • ag.miszczynska Re: Cosinus - opinie o szkole 24.01.21, 14:13
      Ja się uczę w Olsztynie i nie ma żadnych haczyków. Nawet nie musiałam podpisywać umowy. Ja najpierw robiłam LO teraz jestem u nich w policealnej na masażyście
    • faficzek1 Re: Cosinus - opinie o szkole 25.03.21, 10:31
      polecam,. poziom zróżnicowany, zależy jaki kierunek, ja jestem po administracji i zaczęłam opiekuna, super :) polecam
    • belamom555 Re: Cosinus - opinie o szkole 13.04.21, 10:11
      COSINUS
      Co roku największa liczba uzyskanych tytułów technika i zdanej matury
      Jedyna całkowicie bezpłatna sieć szkół dla dorosłych i młodzieży
      Tylko szkoły o uprawnieniach szkół publicznych (prowadzone zgodnie z programami MEN, nadające uprawnienia do wykonywania zawodu w całej Unii Europejskiej)
      Uczymy nieprzerwanie od 24 lat, ciesząc się doskonałą opinią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka