Gość: Don Pedro de Local IP: 192.168.0.* 17.10.03, 20:25 Jesli tak to ma wygladac to juz czuje sie geniuszem ;-) 100% git! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Pedro de Local Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: 0.0.0.* 17.10.03, 20:27 BTW ktos 'inteligentny' powinien chyba popracowa nad skrypciorem wyciagajacym IP'ki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:09 a dobre to jest, pelna anonimowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke? Re: IP IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 22:49 Ale o so chozi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke? Re: IP IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 22:50 BGo moja nie qma o czym wy gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 00:49 IP oznacza "inteligentny pacjent" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro de Local Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:23 Dlaczemu robisz kolege w balona? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:49 a tam od razu w balona czym zmieniles IP? wlasny program czy ustawienia przegladarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:05 Don Pedro zyjesz? czy juz cie GW zwinela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: ProteriansZgNet:* 18.10.03, 00:29 Zdradziliście te najprostsze, tak dla zachęty.... Rozwiązałam testy w onet.pl i jest bardzo dobrze, ale dzisiejszy w wyborczej to dopiero test! Dałam sobie godzinę i.... to zmieniło moje spojrzenie na własną super inteligencję. Nabrałam pokory :-) Brawo każdemu, kto zrobi ponad 50 w godzinę! Oczywiście nie zgodzę się z odpowiedzią na takie pyt.: Które słowo nie pasuje do pozostałych: a)Księżyc b)Mars c)Europa d)Neptun dla mnie wszystkie do siebie pasują, bo wszystkie to nazwy ciał niebieskich (2 nazwy planet i 2 nazwy księżyców) A tu niespodzianka! Otóż podobno a) bo napisany małą literą nie jest nazwą własną Ha, Ha, ....... tyle że w teście jest dużą, a tak pisany jest nazwą własną i co to za argumentacja????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal82 Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 17:45 Księżyc nie jest postacią z mitologii ( greckiej bądź rzymskiej) Tak to sobie wytłumaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro de Local Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 22:26 Gość portalu: ania napisał(a): > Oczywiście nie zgodzę się z odpowiedzią na takie pyt.: > Które słowo nie pasuje do pozostałych: > a)Księżyc > b)Mars > c)Europa > d)Neptun > dla mnie wszystkie do siebie pasują, bo wszystkie to nazwy ciał > niebieskich (2 nazwy planet i 2 nazwy księżyców) A tu Toi jest nic ... ja po zakonczeniu nierownej walki wzialem sie za krzyzowki ... spodobala mi sie ta gdzie tzreba bylo wpisywac liczby do diagramu ... walczylem gpodzine .. nic nie wychodzilo ... poddalem sie, stwierdzilem ze zobacze rozwiazanie ... zobaczylem i ... zdebialem ... sam obejzyj ... zsikac si emozna z tego rozwiazania ... myslalem ze trza wpisywac konkretne liczby nie dowolne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 09:27 wlasnie podbudowalam swoje ego , dodam, ze blondynka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: 80.51.240.* 18.10.03, 10:38 Niedziela będzie ciekawym dniem dla milionów Polaków .Testy są super lubię logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 11:53 W niedzielę będę w studio TVN jako przedstawiciel jednej z grup. Jeśli to będzie wyglądała tak jak teraz, to spoko, ale jeśli tak jak test we wczorajszej wyborczej, to :). Odpowiedz Link Zgłoś
skubi99 Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed 18.10.03, 12:11 Wcale mi się nie podoba pomysł z dzisiejszym testem. Kazdy który to przeczyta będzie miał handicap w postaci osmiu punktów. Czy taki był cel, przecież to tylko zabawa, ale juz na starcie sa nierowne szanse.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKA Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.ternet.com.pl / 192.168.2.* 18.10.03, 12:31 TEST JESC CIEKAWY.PRZESZKADZAŁY MI TYLKO TE ZADANIA,W KTÓRYCH MUSIALAM ZASŁANIAĆ TREŚĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoolog Ten tes wymyślił pawian o IQ = 3, jak to zwykłe w TVN IP: *.chello.pl 19.10.03, 17:51 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 15:01 I po co te ip matole?Jakbym mial dac do abuse te debilne komentarze to bym sie wstydzil za samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 15:04 Odbytolizy w tej Agorze maja ukladziki z TVN ale lipa juz podchwycili pomysl. Pewnie Waltery maja uklad z Rywinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flugzeug Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 15:16 Ja też 100%... A mam tylko 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gootsamer Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.millenium.gliwice.pl / 192.168.2.* 18.10.03, 15:29 miałam 7/8! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joder ten test jest do dupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 15:30 watpie bym byl az tak genialny by w prawdziwym tescie uzyskac 8 na 8, a tak sie stalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyaczka Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.njp.gliwice.pl 18.10.03, 15:42 niezły ten teścik,serio.A myślałam,że jestem ostatnim głąbem,a tu proszę,nie jest tak zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia 8 zadan dobrze na tescie bedzie na pewno IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 17:27 powiedzmy sobie szczerze ze zostały tutaj umieszczony chyba najłatwiejsze pytania...no ale cóż...8 pkt juz mamy :P pozadrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp test na krytyczne myślenie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.10.03, 17:52 Test na krytyczne myslenie www.naukowcy.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy za latwe; to jakas podpucha - poprzednie testy byly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 20:50 bledne i do niczego sie nie nadawaly a ten jest po prostu za latwy i niereprentatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 01:18 hmmm... pytania byly latwe, to chyba na zachete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: 62.233.241.* 19.10.03, 09:08 te sa akurat dosc proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf czy to jest fair? IP: *.acn.pl 19.10.03, 11:42 elo! test ogolnie jest prosty. tylko gdy ja zrobilam 1 blad ( bo zle przeczytalam pytanie) a wszystko mialam dobrze, tylko ten 1 blad, mialam 87%. wiec zadaje wam pytanie: CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 14:05 Jest super łatwe jeżeli tak ma wyglądać test dzisiaj na TVN to mam gwarantowane wszystkie punkty a w Mensie nie ma równych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jim Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.cb.open.net.pl 19.10.03, 14:30 Rysunek w 8 pytaniu jest do kitu i sugeruje dodatkowe ściany na zewnętrznych częściach walca. Tak więc nadinteligentni, którzy odpowiedzą b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:01 i po co ten test on jest banalny te osiem pytań to pestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajam58 Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: *.e-wroc.com 19.10.03, 15:04 takiego łatwego testu w życiu nie rozwiązywałam.jeżeli na takiem poziomie bedzie całość, to jesteśmy najlepsi na świecie1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: Test na inteligencję 8 (próba generalna przed IP: 217.96.12.* 19.10.03, 15:31 utrudniają odpowiedzi do wyboru ustawione w pionie Odpowiedz Link Zgłoś